Liebherr CU 2831 wit

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CU 2831 wit op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

h**f@h**l.com 26-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker aan te raden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831 wit

Algemene score

10,0
Dit is een heel goed product. We zijn er tevreden mee en ze geven goede adviezen en garantie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

p**a@l**e.nl 24-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne koel/vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831 wit

Algemene score

8,0
Ik vind het een fijne koelkast/vriezer maar mis wel een handgreep. De greep die er zit is aan de onderkant
van de deur dat is erg onhandig omdat je dan krom sta, zelf open ik hem aan de bovenkant maar
dat is niet de bedoeling.

Pluspunten

  • geluidloos

Minpunten

  • mis de handgreep

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h**d@z**o.nl 07-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Topper!,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831 wit

Algemene score

9,0
Ik heb de koelkast van mijn zoon en schoondochter gekregen. Mijn vorige koelkast maakte een vreselijk lawaai. Ik was er aan gewend . Zij woonden bij mij in ,aangezien hun huis nog niet klaar was. Ze vonden het een een irritant lawaai . Nou zij hebben de koelkast besteld. Was een verrassing. Ik ben er erg tevreden mee. En heel blij . Mooi aanwinst in mijn keuken. Top.

Pluspunten

  • Mooie indeling

Minpunten

  • Uitkijken dat de deur goed sluit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wyly 07-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831 wit

Algemene score

7,0
Mooi design, koelt goed. pas 2 dagen in huis, maar tot op heden goede indruk. Voor mensen die erg dicht bij de koelkast bv zitten, denk aan studentenkamer etc, de koelkast is wel wat gehorig. dat verbaasde mij anno 2021.

Pluspunten

  • Design

Minpunten

  • Gehorig op korte afstand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

v**r@l**n.nl 29-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een topper op kantoor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831 wit

Algemene score

8,0
Een geweldige koelkast, de vakindeling is makkelijk aan te passen en het apparaat koelt en vriest subliem. Het is een aanwinst op ons kantoor en voorziet ons van heerlijke koude drankjes en ook de melk voor de capuchinno blijft heerlijk koel. Gewoon een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Arlette 13-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede, ruime koelvries combinatie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831 wit

Algemene score

10,0
Deze koelvries combi voldoet volledig aan de verwachtingen! Hij is erg ruim, koelt heel erg goed en heeft ook twee ruime vrieslades. De indeling in de koelkast is ook erg logisch, maar ook gemakkelijk aan te passen! Verder is deze qua geluidsniveau ook erg laag!

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil
  • Koelt heel goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

P.Kaaij 06-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanschaf Liebherr koel/vries combinatie.CU 2831

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831 wit

Algemene score

10,0
Ik heb deze koel/vries combinatie gekocht om het strakke uiterlijk en mijn vorige
liebherr combinatie heeft 18 jaar zonder ook maar 1 keer stuk te gaan gedraaid.
Grote klasse.

Pluspunten

  • mooi om te zien
  • stille motor
  • is het geld zeker waard

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Braveheart 20-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geluidarm en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831 wit

Algemene score

8,0
handgreep van het koelgedeelte zit voor ons te laag.
Kan niet zo laag onder de greep komen.
Vandaar op de deur een handgreep geplakt.

Pluspunten

  • geluidarm

Minpunten

  • handgreep koelgedeelte
  • vriesgedeelte wat klein

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

I.V.H. Lakens-Van Belleghem 19-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Witgoed = Kwaliteit!

Geschreven voor: Liebherr CU 2831 wit

Algemene score

9,0
De koelkast straalt één en al kwaliteit uit; dat merk je al als je de deur opent en de prachtig verlichte binnenzijde ontdekt. Ruim, licht en héél steriel. De koelkast staat zeer stabiel en maakt geen (bij)geluid(en). De indeling is flexibel en voor iedereen is er wel een indeling te verzinnen. Eén punt van aandacht: de deur wel echt dichtdoen. De deur valt namelijk niet uit zichzelf dicht.
Een aanrader voor iedereen die een betaalbare kwaliteitskoelkast wenst!

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Stabiliteit
  • Ruimte binnenzijde
  • Heldere verlichting

Minpunten

  • De deur écht dichtduwen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lianne 22-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831 wit

Algemene score

10,0
Mooie koelkast in perfect formaat voor 2 persoons huidhouden. Zowel de koeling als vriezer werken goed. En de koelkast maakt weinig geluid.

Pluspunten

  • Stil
  • Formaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad 31-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede levensduur en productkwaliteit (ervaring)

Geschreven voor: Liebherr CU 2831 wit

Algemene score

10,0
Wij hadden er al 1 van Liebherr en die is zeer lang meegegaan (20 jaar), nog steeds niet kapot (behalve dat rubbers nu minder werden) maar wilde graag een nieuwe, mede omdat het huidige formaat beter past bij onze samenstelling nu. Dus ik verwacht weer zeer lange tijd plezier te gaan beleven aan dit kwalitatieve product.

Pluspunten

  • zeer goede kwaliteit
  • functionele indeling
  • mooi formaat
  • lange levensduur (had er 1 (20 jaar) wilde nieuwe
  • goede stevige grepen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harma 25-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne koel-vries combinatie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831 wit

Algemene score

10,0
Wat een gevoel van luxe geeft deze koel- vries combinatie; heel ruimtelijk in te richten, mede dankzij het flessenrek.
Verder mooie heldere verlichting en hij functioneert bijna geluidloos.
Dikke aanwinst voor onze keuken en uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Ruimte en licht
  • Geruisloos energiezuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koelvriescombi 22-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelvries Combi

Geschreven voor: Liebherr CU 2831 wit

Algemene score

8,0
gekozen vanwege ruimte en formaat. Mooi koelcombi goed afgewerkt met o.a flessenopbergrek. En hij is praktisch geruisloos

Pluspunten

  • zuinig
  • ruim en overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bob 09-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie form uitstraling.

Geschreven voor: Liebherr CU 2831 wit

Algemene score

9,0
Voor een 1 persoons huishouden is deze koel/vries ijskast een prima investering. Niet te groot of te klein. En een goed en betrouwbaar merk is. Tevens geluidsstil en zuinig in stroom gebruik is. Vandaar mijn keuze voor deze koel/vries ijskast van Liebherr.

Pluspunten

  • Zeer stil in open ruimte
  • Zuinig in stroom gebruik
  • Mooie strakke uitstraling
  • Diverse kleuren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer