Liebherr CNP 4313-24

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CNP 4313-24 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anry Rolvink 22-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geheel volgens verwachting

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313-24

Algemene score

10,0
Het is onze 3 liebherr koelvriescombinatie. De 1e twee zijn allebei 15 jaar meegegaan.
Deze nieuwe is prachtig qua uitstraling en mooi verlicht interieur.
Ook nog eens heel zuinig.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Levensduur

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel rikken 17-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne en stille koelvriescombinatie en lekker zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313-24

Algemene score

9,0
Fijne koelvriescombinatie met de kwaliteit van liebherr weetje dat je goed zit .
Hij is mooi stil en heeft een handig alarm als de deur niet goed dicht zit gaat er na 60 sec een pieper af .
En door dubbele thermostaat te gebruiken in ruimtes waar het winters iets onder vriespunt komt waardoor ie niet begint te dooien
Kortom ideaal ding

Pluspunten

  • Mooi stil
  • Dubbele thermostaat
  • No frost functie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Doke 04-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijk, kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313-24

Algemene score

10,0
Moest een nieuwe vriezer hebben, als nieuwe koelkast, laatst genoemde werkte niet bij lage temperatuur in mijn garage. Een liebherr cpn4313-24 gekocht, en kreeg deze juist toen buiten - 15 graden vroor. Perfect werkte hij, 5 graden koelkast, vriezer - 18. Duidelijk aangegeven welke temp, ze hebben, degelijk, grote laden, gewoon 5 sterren. Echte aanrader in niet verwarmde ruimte

Pluspunten

  • Bij - 15 blijft koelkast keurig op 5 gradeb
  • Degelijk
  • Grote laden vriezer
  • Deur draaien
  • In onverwarmde ruimte, een topper

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elka 16-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strakke vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313-24

Algemene score

8,0
Waarom deze kast? Gescheiden temp. regeling en wordt altijd weergegeven ; Goede beoordelingen ; Energiezuinig ; We zijn bekend met de goede kwaliteit van dit merk.
Wat toch een beetje tegen viel was geluid, hij staat in een open keuken en is met 40dB wel aanwezig, niet echt storend maar we hadden gewoon stiller verwacht.

Pluspunten

  • Temperatuur regeling
  • Indeelbaarheid met flessenrek

Minpunten

  • geluid, hadden stiller verwacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jan 05-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

CNP 4313-24 koel vries

Geschreven voor: Liebherr CNP 4313-24

Algemene score

8,0
Voldoet aan de verwachtingen
gekocht voor gebruik in garage, Liebherr is een van de weinig merken die werking garandeerd onder de 15°

grote koel ruimte
3 vries lades

mogelijkheden mbt indeling mochten iets meer zijn
bv fles bier kan niet rechtop tussen de planken
en flessen rek is voor ons gebruikt wat overbodig

Pluspunten

  • goede ruimte koelkast
  • werk icm lage omgevings temp.

Minpunten

  • indeling mag flexibeler
  • condens aan buitenzijde

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

H.J.Sonnenberg 02-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313-24

Algemene score

9,0
We hebben dit model gekocht omdat we ruimte te kort kwamen in onze andere combinatie. We hebben bewust voor Liebherr en dit model gekozen omdat:
- Liebherr een van de beste koel en vrieskasten bouwer is en we 5 jaar geleden een zelfde type ( grote en inhoud) gekocht hadden en die het uitmuntend doet en waar we zeer tevreden mee zijn. Ook het verbeterde rendement - A+++ - heeft meegespeeld in onze beslissing

Pluspunten

  • Zeer energie zuinig
  • ruime koeling en vriezer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mjo 24-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk een nieuwe koel-vriescombinati

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313-24

Algemene score

9,0
Na bijna 15 jaar een nieuwe koel-vriescombinatie, dan weet je wat je wel en niet meer wilt.
- Geen breekbare handgrepen, dus geïntegreerde handgrepen
- Geen vriesvakken vol met ijs, dus no-frost.
- Geen legplank opofferen omdat je anders de flessen niet kwijt kan, dus flessenrek.
- Niet meer ontdekken dat de deur uren lang open stond, dus deuralarm.
- Niet de koelkast meer horen ondanks dat die in de bijkeuken staat, dus zo stil mogelijk.
- Met je tijd meegaan, dus energiezuinig
- kleur wit, moest wit blijven.
Keuze zat zou je denken, dus Liebherr

Pluspunten

  • deuralarm
  • geïntegreerde handgreep deuren

Minpunten

  • los eier-rekje heeft nog geen vaste plaats

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Leo 19-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Te mooi voor in de schuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313-24

Algemene score

9,0
Supermooie koel vries combinatie, speciaal geschikt voor in de koude schuur. Heel gebruiksvriendelijk en mooie vormgeving. Suoer service bij Expert Vlaardingen op de Loper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

weet niet wat er wordt bedoeld ! 17-12-2020
  • Product gekocht

Koelkast

Geschreven voor: Liebherr CNP 4313-24

Algemene score

6,0
Staat nog maar een paar uur op zijn plaats en ik mis nu al een aantal zaken.
- een dun laadje in diepvries voor ijsblokjes/c.q. schijfjes citroen of zo
- koelkast wel 3 glasplaten met wijnrek (dat is wel handig), maar als je alle 3 de glasplaten wilt gebruiken kun je net overal niets kwijt. Veel te dicht op elkaar en je kunt niet zien wat er staat. Waardeloos!

Minpunten

  • zie hierboven
  • zie hierboven

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

H. Brouwer 10-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handvaten verzonken, strak, modern aanzicht

Geschreven voor: Liebherr CNP 4313-24

Algemene score

9,0
Handvaten zijn verzonken aan de zijkant, daardoor strak en modern aanzicht,
past daardoor ook snel in een krappe ruimte (i.v.m. deur 90 graden open), ideaal is noFrost, goede indeling koelkast en ruime laden vriezer. Geruisloos. Waarschuwing signaal bij te lang deur open. Fijn 7 jaar extra zekerheid (gratis).

Pluspunten

  • verzonken handvaten
  • strak en modern aanzicht
  • noFrost
  • geruisloos en waarschuwing signaal
  • 7 jaar extra zekerheid

Minpunten

  • 1 grote groentenlade, liever 2 groentenlades

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H. Kamps 03-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer degelijke koel diepvries combinatie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313-24

Algemene score

10,0
Zeer degelijke kwaliteit koel en vries combinatie. Nooit te ontdooien en zeer zuinig met energie. Deze gekocht als extra koel diepvries.

Pluspunten

  • Degelijke kwaliteit
  • Zuinig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koelkast 24-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast ziet mooi en strak uit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313-24

Algemene score

9,0
Na gedegen onderzoek voor een nieuwe koelkast kwamen wij op een Liebherr uit vanwege de praktische indeling.

Pluspunten

  • Mooi
  • Strak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

joke mekenkamp 18-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

energiezuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313-24

Algemene score

8,0
heb vele jaren een liebherr koelvriescombinatie naar volle tevredenheid gehad en hebnu een energie zuinige gekocht.

Pluspunten

  • zuinig
  • mooie vormgeving
  • prima indeling
  • ben er blij mee

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Slecht
Goed
Goed
Goed

Reageer

H.Gelling 10-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koel-vriescombinatie Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313-24

Algemene score

10,0
Dit is mijn derde koelvriescombinatie van Liebherr. Mijn ervaring met het merk Liebherr is dat deze koelkast super mooi is, no frost , zeer energiezuinig en van een hele goede kwaliteit en zeer lange levensduur.

Minpunten

  • Géén minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans 31-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbaar, goede prestaties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313-24

Algemene score

8,0
Mijn vorige Liebherr koelkast heb ik zo'n beetje 15 jaar gehad. Ik hoop dat deze net zo lang mee gaat.

Pluspunten

  • Lange levensduur
  • Weinig onderhoud

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Veerle 28-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker ruim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313-24

Algemene score

9,0
Het is een mooie ruime koel/vriescombinatie. Het koelgedeelte heeft een grote groentelade die erg handig in gebruik is. De koelkast is overzichtelijk door de glazen plateau's. Ook in het vriesgedeelte kan ik veel kwijt in de goed glijdende laden. Koel en vries gedeelde kun je afzonderlijk instellen en het apparaat is erg zuinig in gebruik. Hij voldoet helemaal aan mijn wensen.

Pluspunten

  • stevige, ruime lades
  • overzichtelijk door glazen plateau's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fan van Liebherr 20-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Niets anders meer!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313-24

Algemene score

10,0
Wij zijn al jaren fan van Liebherr koel-vriescombinatie.
Sinds kort hebben wij er zelfs 1 in onze schuur staan, omdat deze koelkast met een minimale omgevingstemperatuur van 0 graden ook in koude ruimtes blijft koelen en vriezen. En dankzij het No-Frost systeem hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien!
Als je de koelkast niet gebruikt kun je deze apart uitschakelen. Dit kan omdat Liebherr werkt met een gescheiden koelsysteem (duo cooling), zodat je de koel- en vriesgedeelte apart kunt instellen en uitschakelen.
De koel-vriescombinatie die wij in onze schuur hebben staan gebruiken wij vooral voor extra diepvries ruimte, maar in de zomer of met feestjes gebruiken wij de koelkast ook. En anders is de koelkast een hele handige plek voor voorraad van b.v. drank, daar gebruiken hem dan ook voor.
Verder hebben ze een mooie uitstraling van binnen en buiten en is de service van Liebherr goed. En je kunt je je koelkast registreren voor 7 jaar gratis extra zekerheid.
Voor ons niets anders meer dan Liebherr.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke 18-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima kast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313-24

Algemene score

8,0
Fine koelvries combi. Goeie recensie bij de Consumentenbond. 7 jaar garatie. Ruim en indeling gemakkelijk aan te passen. Fijne grote groentelade waar je gelijk, met het openen van de deur, van boven in kunt kijken.

Pluspunten

  • Fijne koelvriezer. Heel overzichtelijk en ruim
  • Super grote groentenlade

Minpunten

  • Maakt zo nu en dan wat meer geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

???? 09-09-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

20 jr geleden een Liebherr aangeschaft Nooit enig probleem

Geschreven voor: Liebherr CNP 4313-24

Algemene score

10,0
Zoals in de titel vermeld van deze koelkast nooit enig probleem of mankement gehad in deze 20/25 jaar gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer