Liebherr CN 4213-23

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CN 4213-23 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pem 20-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelvriescombinaties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213-23

Algemene score

9,0
Mooie ruime vriezer en koelkast
Ziet er goed uit en ben er blij mee
Mooi snel geleverd dus helemaal gelukkig mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Simon 12-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vertrouwde kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213-23

Algemene score

9,0
Al jaren gebruik ik een Liebherr koelkast, de afgelopen 3 jaar door omstandigheden een ander merk. Nu weer Liebherr. De degelijkheid en betrouwbaarheid die dit product geeft is niet te evenaren. Voor mij geen ander merk meer!

Pluspunten

  • degelijk
  • perfect afgewerkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Liebherr koper 06-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fraai ogende koel-vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213-23

Algemene score

8,0
Stil met prettige indeling, koeldeel valt wat tegen door niet geheel instelbare plankhouders. Vriesdeel zeer ruim met grote laden. De verlichting is heel prettig zit bovenaan niet aan de zijkant waardoor veel licht aanwezig is om de inhoud te kunnen zien.

Pluspunten

  • Stil
  • zeer praktisch vriesdeel

Minpunten

  • plankdrager in koeldeel niet volledig verstelbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Yvette 18-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede indeling. Weinig randjes, makkelijk schoon te houden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213-23

Algemene score

8,0
Goede indeling, die je naar eigen idee nog wat kunt aanpassen. Weinig randjes, makkelijk schoon te houden. Mooi vormgegeven en stil.

Pluspunten

  • Ruim
  • Makkelijk schoon te houden
  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pesermi 16-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima aankoop????

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213-23

Algemene score

9,0
Wij zijn zeer tevreden met deze koel/vries combi. Belangrijk voor ons is dat dit een van de weinige kasten is die ook bij lage omgevingstemperatuur (0-5*) uitstekend functioneert.
Combikast staat in onverwarmde schuur. Bijkomstig pluspunt is zeer laag geluidsniveau.
Ook strakke vormgeving en ruime praktische indeling zijn zeker noemenswaardige pluspunten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mariska 22-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne nette koel vries combi met 4 lades

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213-23

Algemene score

9,0
De enige koelvriescombinatie met 4 volledige lades ipv wat je vaak ziet 3 wat eigenlijk 2,5 lade is. Super fijn model als 2e koelkast in gebruik met een fijne ruime groentelade in het koelgedeelte. En de no frost van Liebherr is erg fijn, dit is al de 2e vriezer die we hebben van dit merk en het bevalt gewoon erg goed.

Pluspunten

  • Vier vriesladen
  • Ruime koelkast

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rpb vd Pluijm 22-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koel-vriescombinatie voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213-23

Algemene score

9,0
IK heb gekozen voor de Liebherr 4213-23 omdat dit een perfecte combinatie is voor mij. Veel ruimte, goede koel/vrieseigenschappen en een degelijk apparaat.
Ook de 7 jaren garantie heeft mij overtuigd van de kwaliteit van dit apparaat

Pluspunten

  • Ruim
  • Goede indeling

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joopie 15-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot vriesvolume en prima koelgedeelte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213-23

Algemene score

8,0
Deze koelvrieskast Als 2e vriezer met wat extra koelruimte gekocht omdat ie Met zn 1850mm goed past door lage deuropeningen in ons oude huis. Let Er op dat in veel omschrijvingen staat diepte 655 (incl 35mm wandafstand)= 620mm strak tegen de wand. Dit moet excl. 35mm zijn dus strak tegen wand = 655 mm.

Pluspunten

  • Groot vriesvak
  • No frost

Minpunten

  • Diepte is incl wandafstand 690mm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer