Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 51 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CN 4213-23 wit op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

r**i@l**e.nl 27-06-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213-23 wit

Algemene score

10,0
Super koelkast! Ruim vriesgedeelte en mooi design. Verlichting is perfect. En fijn dat je de temperatuur handmatig kan instellen en kan zien op het display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

r**8@g**l.com 07-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213-23 wit

Algemene score

10,0
Goede koel-vries kast. Snelle levering.
Vrij stil en snel op gewenste temperatur. Ben er erg tevreden over.

Pluspunten

  • Stil
  • Snel op gewenste temperatuur.
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**s@h**n.com 04-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213-23 wit

Algemene score

9,0
Voldoet aan mijn wensen: voldoende koel- en vriesruimte. En..ook een zuinige koelkast

Pluspunten

  • Powercooling
  • 4 vrieslades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

V-Tuning 05-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topper!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213-23 wit

Algemene score

10,0
Voor mijn ouders hadden we ook al iets aangeschaft en omdat onze koelkast en diepvries ook aan vervanging toe waren hebben wij deze combi aangeschaft om zijn mooie diepe grote diepvriesladen en een mooi koelgedeelte met extra koeling erin voor bij hoge temperaturen. De temperatuur is goed te controleren op de digitale meter. Ook het stille van het apparaat sprak ons erg aan! Goed keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d**s@g**l.com 02-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelkast met groot vriesgedeelte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213-23 wit

Algemene score

8,0
Nette koelkast, een van de weinigen met een vriesvak van 4 laden. Het koelgedeelte is wat aan de kleine kant, het was fijn geweest als de kast een centimeter of 20 hoger was geweest.

Pluspunten

  • 4 laden vriezen
  • goede verlichting
  • temperatuur instelbaar

Minpunten

  • de kast had 20 cm groter mogen zijn (koelen)
  • 1 grote groentelade, 2 was wat handiger geweest

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

i**e@p**l.com 26-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nofrost koel/vriescombi.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213-23 wit

Algemene score

10,0
LiebHerr gewoon Duitse grundlichheit…..Toppper !! Zuinig in gebruik en zeer ruime koelkast. Diepvries Nofrost schitterend nu nooit meer ontdooien !

Pluspunten

  • Ruim
  • Geluidloos
  • Zeer zuinig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

j**e@p**t.nl 23-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213-23 wit

Algemene score

8,0
mooie strakke koelvriescombinatie, voldoende ruimte in beide delen. temperatuur van koel en vries kan afgelezen worden in koelkast.

Pluspunten

  • no - frost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fam. Martens 09-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top! Koelvries combi met veeeeel vriesruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213-23 wit

Algemene score

9,0
We waren op zoek naar extra vries ongelijkheden omdat 3 lades toch wel erg weinig leek. Ik was van mening dat we voor een tafelmodel moesten gaan, maar mijn man wilde ook graag extra koelruimte. Mijn ervaring was dat de meeste koelvries combinaties een klein oppervlak om te vriezen hebben en een groot oppervlak voor het koelen.

Na onze wensen aan te hebben gegeven gaf onze winkeladviseur ons de tip voor deze koelvries combinatie te gaan. En hij heeft niets te veel gezegd. 4 diepe en goede vierkante lades waarvan 3 volledig en 1 ongeveer de helft. Ook de koelkast heeft een ontzettend praktische groentelade. Ik gebruik deze koelvries combi nu meer dan mijn inbouw koelkast in de keuken 🙈
Beide delen zijn los van mekaar aan en uit te schakelen. Voor ons ook echt een pre omdat deze combi in de garage zonder verwarming komt te staan.

Nu staat hij tijdelijk in een hoekje in de woonkamer, omdat we nog aan het verbouwen zijn. Dan valt wel op dat hij niet geruisloos is. Maar totaal niet storend.

Echt een aanrader!!!!

Pluspunten

  • Veel vriesruimte
  • 4 ruime vrieslades
  • Nofrost
  • Los van mekaar aan/uit te schakelen
  • Grote ruime groentelade

Minpunten

  • Maakt minimaal brommend geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

m**1@k**l.nl 15-03-2022
  • Product gekocht

Betrouwbaar lsnge levensduur

Geschreven voor: Liebherr CN 4213-23 wit

Algemene score

9,0
We hebben voor Liebherr gekozen omdat we zeker weten dat dit een zeer betrouwbaar product is. We hebben al minstens 15 jaar een vrieskast met 7 lades en die draait nog altijd zonder enig probleem. Dus de keuze om voor een nieuw extra koelvriescombinatie te kiezen van het merk Liebherr ligt voor de hand.

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Levensduur
  • Makkelijk schoon te maken
  • Overzichtelijk display

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**r@g**l.com 15-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213-23 wit

Algemene score

9,0
Het is een zeer goede koel/vries combinatie. De Laden van het vriesgedeelte zijn zeer ruim en doordat ze doorzichtig zijn goed overzichtelijk. Het koel gedeelte is ook mooi ruim. Ook maakt het apparaat zeer weinig geluid. De reden om dit apparaat te kopen was dat de koeling voor het koel gedeelte gescheiden is van het vries gedeelte, zodat de koelkast kan worden uitgezet zonder de vriezer te stoppen.

Pluspunten

  • De ruime vriezer
  • De vriezer werkt onafhankelijk van de koelkast

Minpunten

  • nvt
  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

c**e@z**t.nl 21-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bevalt erg goed , een aanrader,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213-23 wit

Algemene score

10,0
Prachtig mooi product, ziet er degelijk uit,aan het hele totaalbeeld van de koelvriescombinatie zie je ,dat het sterk en degelijk gebouwd is!

ook de 5 jaar extra garantie maakt het plaatje compleet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g**o@h**l.com 21-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super koelvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213-23 wit

Algemene score

10,0
Prachtige koelvries combinatie, met 4 vries vakken, ruim en diep zodat er veel inpast.
Koelvak is ook zeer ruim.
Snelfrost beschikbaar, duidelijk instelbaar voor zowel koeling als diepvries gedeelte.
Duidelijk display.
Duidelijk alarm voor storingen of fout gebruik.
Gewoon een zeer ideale koelvries combinatie.

Pluspunten

  • 4 ruime vriesvakken
  • Ruim koelvak
  • Duidelijk en eenvoudig in gebruik
  • Temp. Instelbaar koeling en vriesvak
  • Duidelijk digitaal display

Minpunten

  • Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marianne 11-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grootte van het vriesgedeelte valt tegen

Geschreven voor: Liebherr CN 4213-23 wit

Algemene score

7,0
Een van de weinige koelvriescombinaties met 4 vriesladen. Dat, en goede ervaring met Liebherr, was de reden om voor dit model te kiezen.
Hij ziet er strak uit, doet zijn werk goed, maar ik vind het vriesgedeelte toch nog aan de kleine kant. Van mijn oude Liebherr ( meer dan 20 jaar oud) waren de laden zowel breder als dieper. Ik vind deze laden erg ondiep, bovendien kun je ze maar beperkt uittrekken, waardoor je niet goed bij de achterste spullen kunt. Je moet dan eerst de voorste spullen oppakken. Jammer voor een apparaat waarvan ik verwacht dat hij toch weer meer dan 20 jaar mee kan.
De koelruimte is wel redelijk groot ( maar dat is voor mij minder belangrijk), en niet echt flexibel in te delen: Er zijn slechts de vaste punten voor de plankjes.

Pluspunten

  • degelijke kwaliteit
  • strak uiterlijk
  • no frost

Minpunten

  • vriesgedeelte is toch nog klein
  • laden vriesvak maar gedeeltelijk uit te trekken
  • indeling koelgedeelte is niet flexibel

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jvandure 31-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

degelijk product

Geschreven voor: Liebherr CN 4213-23 wit

Algemene score

8,0
Wij hebben de koelvriescombinatie CN 4213-23 gekocht als vervanger van de vorige, die helaas een burn-out heeft gehad na 6,5 jaar. Is uitzonderlijk en daarom heeft Liebherr geen voorrij/reparatiekosten in rekening gebracht en 37 % korting op de nieuwe gegeven. Die voldoet prima aan verwachtingen. De juiste verhouding koelen en vriezen en een gebruiksvriendelijke bediening. En de 7 jaar servicegarantie doe je als fabrikant natuurlijk alleen als je absoluut vertrouwen hebt in je product.

Pluspunten

  • verhouding vriezen/koelen
  • indeling
  • gebruiksgemak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

r**a@p**t.nl 19-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktische en degelijke koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213-23 wit

Algemene score

9,0
Mooie en praktische koelvriescombinatie.
Het apparaat is voorzien van 4 vrieslades.

Pluspunten

  • Ruime vries inhoud (4 lades)
  • Strakke uitstraling

Minpunten

  • Indeling Legplaat (mogelijkheden)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rolf 09-12-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213-23 wit

Algemene score

9,0
Hele fijne koelkast, slim ingedeeld en een enorm vriesgedeelte met maar liefst 4 laden.

Pluspunten

  • Groot vriesgedeelte
  • stil
  • handige indeling

Minpunten

  • flessenrek iets te klein

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

l**2@o**k.com 03-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

kopen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213-23 wit

Algemene score

9,0
werkt perfect fijne ruime combi raad combi iedereen aan goede prijs voor deze combi koel vries

Pluspunten

  • groot
  • groot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Edwin. 01-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat; echte aanrader voor koel-vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213-23 wit

Algemene score

10,0
Hoge kwaliteit, misschien wel beste, in koelen en vriezen wat ook blijkt bij deze koel-vries combinatie;
Degelijke afwerking en doet helemaal wat het moet doen. Het vriesgedeelte heeft 4 laden, met voldoende inhoud, hetgeen niet te vinden was bij andere merken. Het koelgedeelte heeft een praktische inhoud en verdeling daarin.
Kortom; echt een aanrader als je een dergelijke combinatie zoekt!

Pluspunten

  • Praktische indeling
  • 4 vries-laden
  • niet meer hoeven te ontdooien
  • geen ijsvorming

Minpunten

  • geen, behalve misschien niet de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g**k@p**t.nl 30-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

+++

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213-23 wit

Algemene score

9,0
Mooie ruime koel/vriescombinatie met ruim voldoende plek voor drank en eten als je een feestje thuis geeft. Eenvoudige bediening en nagenoeg geen onderhoud.

Pluspunten

  • Ruim
  • Goede invries kapaciteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j**g@h**e.nl 28-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213-23 wit

Algemene score

10,0
Mooi strak model,goede indeling en voor mij functioneel.Bij Lunenburg zijn wij correct behandeld,met veel belangstelling en advies op een nette rustige manier .Zeker een zaak waar ik terug zal gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews