Liebherr CN 3915-21 wit

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CN 3915-21 wit op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

g**s@h**l.com 15-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super mooie vriezer met no frost

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915-21 wit

Algemene score

10,0
Super-frost, super goed, mooi groot vriesgedeelte. Voldoet aan al onze wensen.

Pluspunten

  • mooie vries-koelkast
  • no frost, super frost, groot vriesgedeelte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d**e@g**l.com 02-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915-21 wit

Algemene score

9,0
Veel ruimte, 4 laden in de vriezer voor extra ruimte. Geluidsarm. Makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Zelf in te delen
  • Geluidsarm
  • Gebruiksvriendelijk
  • 4 laden in Vries gedeelte

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Vogel 11-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk en overzichtige koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915-21 wit

Algemene score

10,0
Goede indeling van het vriesgedeelte met glasplaten. Makkelijk om taarten erin te zetten. Koelgedeelte ook op diverse manieren in te delen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pat 03-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader! Producten blijven langer vers!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915-21 wit

Algemene score

9,0
Ik hoorde via via dat dit een goed merk is met hoge kwaliteit. Ik was beperkt in de breedte van de koel/vries combinatie. Liebherr had de perfecte maat. Wat mij opvalt is dat mijn groente en fruit in deze koeling langer goed blijft. Normaal gooide ik wel eens wat weg. Nu hoeft dat niet meer. Ook geen ijsvorming dat is ook heel prettig. Soms doe ik de deur niet goed dicht waardoor een alarmpje afgaat... super handig. De prijs/kwaliteit zit op 1 lijn. Je krijgt echt waar voor je geld!

Pluspunten

  • Versheid verlenging
  • Alarm indien deur te lang open
  • Geen ijsvorming
  • Digitaal touchsreen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
zjeng 23-09-2021

Deze Liebher is gewoon super , alleen er komt geregeld wel ijsvorming in de vrieskast want er vormt zich ook condens en deze bevriest , dus 1x per jaar gewoon ff schoonmaken .

Reageer

Gerard 29-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede machine, gewend van liebherr.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915-21 wit

Algemene score

10,0
Top product, Liebherr is gewoon zeer goed.
Keukenloods kan ik iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertus 28-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime koel vrieskast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915-21 wit

Algemene score

8,0
Ik heb deze koel vries combinatie aangeschaft omdat deze een mooi groot vriesgedeelte heeft, en no Frost heeft.

Pluspunten

  • Ruim
  • Fijne indeling

Minpunten

  • Aansluitsnoer had iets langer gemogen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Daniella 11-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne Liebhert koel-/vriescombi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915-21 wit

Algemene score

9,0
Hele fijne, grote koelkast met 4 lades vriesruimte. Ideale koel/vriescombinatie.

Pluspunten

  • Veel koelruimte
  • 4 lades in vriesdeel
  • Signaal als deur te lang openstaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

f**s@o**k.com 18-06-2021
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Onze oude Liebherr hield ermee op na ong 18 jaar.
We hebben niet lang hierover na hoeven te denken wat we weer zouden kopen. Groot voordeel is dat die vriesruimte beschikt over 4 grote lades heb dat nog niet kunnen vinden bij andere merken ook het mechanisme om de deur te openen is erg prettig! Tegenwoordig zit er ook (na aanmelden bij Liebherr) 7 jaar garantie op de koelkast dat is ook een dik pluspunt. Hij is verder erg stil en de bediening gebruiksvriendelijk. We hoeven ook niet meer de diepvries te ontdooien door no frost dat is ook erg fijn. bovenstaande opmerkingen zijn daarom ook de reden om voor dit model te gaan.

Reageer

B. van der Togt 12-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Na velen jaren stuk gegaan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915-21 wit

Algemene score

9,0
Na velen jaren 17 jaar is mijn oude Liebherr C 3956 20/001 koel vriescombinatie stuk gegaan de vrieskast stond op -8 graden onder 0 in plaats van -21 graden.
zijn voorganger heeft het 24 jaar gedaan.
even na gedacht, maken of nieuw.
mijn besluit was een nieuwe liebherr CN 3915 te bestellen en hoop hier weer zo'n 20 jaar plezier van te hebben.

Geef mij maar een Liebherr, daar krijg je geen spijt van.

B. van der Togt

Pluspunten

  • Lange levensduur
  • groenten blijven langer vers
  • goede indeling

Minpunten

  • kan geen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wiersma Hardegarijp 28-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koel Vrieskast

Geschreven voor: Liebherr CN 3915-21 wit

Algemene score

9,0
Naar mijn mening,de top in de koelers.degelijk en probleemloos.en lange levensduur.
vorige Liebherr draaide na 18jaar nog steeds zonder problemen.Hij is vervangen omdat de nieuwe inverter techniek zuiniger is,en deze koel vrieskast ook Nofrost heeft.
DE nieuwe geeft wederom vertrouwen in een lange levensduur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter 17-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijk

Geschreven voor: Liebherr CN 3915-21 wit

Algemene score

9,0
Na vele jaren storingsvrij het gemak van een Liebherr diepvries te hebben gehad, nu ook de koel/vries combinatie vervangen door een Liebherr. Het no-frost systeem van de vriezer zorgt er voor dat we die nooit hoeven te ontdooien. Erg prettig om dat ook op de koel/vries-combi te hebben. De gratis "extra zekerheid" of te wel 7 jaar garantie geeft wel aan dat de fabrikant kwaliteit levert. De hevel-handgrepen zijn ook een plus punt wat wij eigenlijk nergens anders zien. Dit model is wel hoog, en wij zijn niet heel groot, maakt het iets lastiger om goed te zien wat er achteraan op de bovenste plank ligt.

Pluspunten

  • Veel koel- en vriesruimte
  • Liebherr kwaliteit
  • No-frost systeem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeko 16-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lange levensduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915-21 wit

Algemene score

9,0
Mijn vorige koel/diepvries kast heb ik gekocht in maart 2004. Omdat de koelkast oud was, en nu dus veel stroom afneemt, hebben we besloten een nieuwe te kopen. Alhoewel de koel/diepvries kast verder nog goed functioneerde. Waarschijnlijk hadden we er nog wel enkele jaren plezier van kunnen hebben maar een lagere energie rekening was voor ons de hoofdzaak.

Pluspunten

  • Levensduur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

STEEF 12-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hij is echt cool de cn3915/21

Geschreven voor: Liebherr CN 3915-21 wit

Algemene score

10,0
Perfect afgewerkt tot in de details .Heerlijk ruim en stil.
Goede garantie regeling .Indeling is super handig .En vier vrieslades waar vind je dat nog .

Pluspunten

  • Ruim
  • Zuinig
  • Stil
  • Mooi afgewerkt
  • 4 Vrieslades

Minpunten

  • handvatten wat grof rvs model is sierlijker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Derks 09-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Combi koelkast diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915-21 wit

Algemene score

9,0
Heel fijne koelkast
Makelijk in te stellen en de handfaaten
Werken fijn en je hoeft hem niet te ontdooien het vriesgedeelte

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ciska 03-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi strak design. Geweldige uitstraling.

Geschreven voor: Liebherr CN 3915-21 wit

Algemene score

10,0
Voorkeur ging uit naar koel-vries combinatie met 4 laden. Ook qua uitstraling mag ie er zijn. Geruisloos. Overzichtelijke display. Dit product is zeer aan te bevelen. Als ik mag adviseren, DOEN!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Lahey 13-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelvriescombinatie Liebherr CN 3915-21

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915-21 wit

Algemene score

10,0
Heb een Koelvriescombinatie Liebherr CN 3915-21gekocht, hier voor had ik een koelvriescombinatie van ........ Ik moet eerlijk zeggen dat Liebherr een prachtig apparaat heeft ontworpen en niet onder doet dan de ........ We zijn er dan ook heel blij mee. Liebherr is ook de enigste die een koelvriescombinatie heeft met 4 vriesladen. Als ik u mag aanraden is dit een prachtig product van Liebherr. Je zult er geen spijt van hebben.

Pluspunten

  • Mooi overzichtelijk display
  • Dichte vriesladen waardoor er niets uitvalt.
  • Ziet er mooi strak uit
  • Mooie binnenkant
  • Hoeft niet meer te ontdooien voor schoon te maken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louise 15-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr koelvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915-21 wit

Algemene score

10,0
Nog maar net in gebruik genomen, maar nu al dik tevreden. Vriest en koelt perfect. Natuurlijk het allerbelangrijkste. Maar tot in detail afgewerkt. De groentelades lopen letterlijk op rolletjes (kleine wieltjes) die er om schoon te maken heel eenvoudig uit kunnen worden gehaald. Een prachtig apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liebherr type 3915 CN 06-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top koelvriescombi!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915-21 wit

Algemene score

10,0
De vorige koelkast was ook Liebherr,die hebben we 12 jaar gehad. Nu was hij stuk gegaan en omdat we erg tevreden waren hebben we weer Liebherr gekocht!

Pluspunten

  • weinig geluid.
  • veel ruimte
  • mooie vormgeving!

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vanboovle 19-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi vormegeven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915-21 wit

Algemene score

8,0
Mooi strak vormgegeven. Met een goede indeling die makkelijk te veranderen is . 4 diepvries laden
, de onderste is wat klein. En ook nog geschikt voor plaatsing in een onverwarmde ruimte tot 0 graden.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Makkelijk menu om de koelkast in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 02-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelvriescombinatie combinatieGeruisloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915-21 wit

Algemene score

10,0
Goede prijs/kwaliteit. Verhouding. Degelijk, geruisloos. Deuren gaan makkelijk open. Schuifladder in koeler op rolletjes en werkt super
Dit is inmiddels onze derde Liebherr en nooit meer een ander merk

Pluspunten

  • Stil
  • Robuust

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer