Liebherr CUef 3331-21 staalgrijs

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CUef 3331-21 staalgrijs op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

c**e@o**e.nl 16-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor de kleur en omdat deze maat alleen paste op deze plaats, met de goede verhouding van koel en vries.
Prachtige kast en werkt goed, is dus een goede keuze geweest.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

a**s@g**l.com 23-01-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Review met verbeterpunten, positief bedoeld.

Algemene score

7,0
De vorige koevriescombinatievan Liebherr, was de cu 3311.
Vanwege de 55 cm breedte.
Die heeft helaas maar 4 jaar goed gewerkt.
Nu sluit de deur vh koelgedeelte slecht.
Afvoer van water ook egelnatig verstopt en loopt de koelkast onder.

Nu de CUef 333-21, gekocht.
Weer ivm de een smallere ruimte, 55xm breed.

Jammer dat het energieklasse f heeft.

Deze review heet wat kanttekeningen. Ook dat heeft toegevoegde waarde bij beoordelingen.
Vandaar mijn review.
Wens u een goed 2022!
Mvrgr A. Gloudemans

Pluspunten

  • De 55 cm breedte.
  • Geluidsniveau rustig
  • Koelt goed

Minpunten

  • De kapotte deurgrepen
  • Deur koelkast uit niet goed
  • Afvoer van water regelmatig verstopt
  • Energieklasse F

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Christopher 01-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een koelvriescombinatie zoals het hoort te zijn, zonder overbodige poespas.
Het is een mooi apparaat zowel technisch als cosmetisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

aaf 26-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

blij met mijn aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
geadviseerd door mevr. Tolner. Volgens haar is Liebherr de beste koelkast. Ik vind de apparaten er ook mooi uitzien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dick 01-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille, mooi afgewerkte koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Liebherr heeft natuurlijk een naam hoog te houden op het gebied van koeling. Deze koelkast is mooi afgewerkt, stil en zonder fratsen. Belangrijk voor ons: deze koelkast past precies in een standaardnis voor inbouwkoelkasten!

Pluspunten

  • Mooi afgewerkt
  • Stil
  • Past in standaard inbouwnis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Koedood 16-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi en stille koe/vriescombi en geweldig geholpen door de medewerker van fa Vogel te Barendrecht. Wij zijn uitermate tevreden over dit product

Pluspunten

  • Stil
  • Mooie uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Koedood 16-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi en stille koe/vriescombi en geweldig geholpen door de medewerker van fa Vogel te Barendrecht. Wij zijn uitermate tevreden over dit product

Pluspunten

  • Stil
  • Mooie uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liefhebber van mooie koelkasten 11-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

uitstraling

Algemene score

9,0
Past mooi overal tussen met zijn 55 cm brede formaat. Prachtige afwerking en zeer degelijk en geluidsarm.

Pluspunten

  • mooi smal
  • degelijk
  • extra garantie van de fabrikant

Minpunten

  • zit geen hendel aan de deur
  • groentelades wat aan de kleine kant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer