Liebherr CN 4335 Comfort wit

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CN 4335 Comfort wit op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henk 17-08-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Uistekende koel/vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4335 Comfort wit

Algemene score

9,0
Is een ruime koel/vrieskast, maakt bijna geen geluid. is makkelijk in te delen. Goede verlichting

Pluspunten

  • ruimte
  • weinig geluid
  • goede verlichting

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

e**l@g**x.net 10-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4335 Comfort wit

Algemene score

9,0
Wij zochten een zuinige, stille en betrouwbare koelkast met vriezer van goede kwaliteit. Dat hebben wij met dit product gekregen. Het gemak met het instellen beviel ons heel goed.

Pluspunten

  • Maat
  • Geluid
  • kwaliteit
  • Betrouwbaarheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

HeKo 21-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil

Geschreven voor: Liebherr CN 4335 Comfort wit

Algemene score

9,0
Energie zuinig, mooie uitvoering, stil, veel ruimt, eenvoudig in te delen.
Veel diepvriesruimte duidelijke display

Pluspunten

  • Stil
  • Veel ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoukje 01-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koel/vries combinatie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4335 Comfort wit

Algemene score

9,0
Fijne stille koel /vrieskast. Handige indeling voor de inhoud. Handgrepen soepel in gebruik. Had al een Liebher koelvriescombinatie. Helaas heeft deze na 6 jaar de geest gegeven. Daardoor nieuwe koel/vries combinatie moeten aanschaffen. Kwam toch weer op een Liebher uit. Heb super service en coulance gekregen en had daardoor binnen een halve week het nieuwe apparaat in huis staan. Petje af.

Pluspunten

  • Fluisterstil
  • Soepele handgrepen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nil 28-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4335 Comfort wit

Algemene score

10,0
Ik ben zo blij met deze koelkast. Goede hoogte en lekker diep van binnen. Er kan veel producten in. De deur gaat ontzettend makkelijk open ook ideaal voor mensen met reumahanden. Je hebt geen kracht nodig. Superblij ook met de nofrost koeling. Al met al ik raad deze koelkast merk Liebherr idereen aan! Je zult er zeker geen spijt van hebben..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toni 17-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topklasse apparaat

Geschreven voor: Liebherr CN 4335 Comfort wit

Algemene score

9,0
Mooi design, degelijk gebouwd, laag stroomverbruik en geluidsniveau, goede indeling van koel en vriesgedeelte.

Pluspunten

  • mooi design
  • degelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gert 21-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Cn4335

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4335 Comfort wit

Algemene score

9,0
Het was tijd voor een zuiniger koelkast, Prima koelkast gevonden en gekocht, met een zeer groot pluspunt, zeer stil

Pluspunten

  • Ruim
  • Still

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

LW 05-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr CN 4335-21

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4335 Comfort wit

Algemene score

10,0
Al jaren koel- en vrieskasten van Liebherr. Na ruim 30 jaar (!) een nieuwe koelvriescombi gekocht. De vorige was nog steeds in gebruik. Nu een ander model gekocht die zuiniger in stroomverbruik is. Uitstekende levering en plaatsing en service door De witte Hal.

Pluspunten

  • heel stil
  • ruime koelkast en drie diepvrieslades

Minpunten

  • kan er geen bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 23-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super kwaliteit

Geschreven voor: Liebherr CN 4335 Comfort wit

Algemene score

10,0
Koel vriescombinatie en vrieskast gekocht. Super degelijk en uitstekende kwaliteit. Bediening handig met tiptoetsen en hele fijne verlichting

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Bedieningsgemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer