Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr T 1810-22 wit op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

t**s@h**l.com 16-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1810-22 wit

Algemene score

9,0
was een een hele snelle levering van de koelkast door Driessen ben er erg blij mee heeft brede schappen zodat ik er een schotel goed in kwijt kan. De koelkast goed schoon te houden en oogt mooi.

Pluspunten

  • goed schoon te houden
  • brede schappen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sandra 24-02-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1810-22 wit

Algemene score

9,0
Na aankoop bleek dat de thermostaat verkeerd gemonteerd zat waardoor de deur niet meer goed dicht ging. De monteur heeft dit zeer netjes en snel opgelost. Goede service!
We zijn erg tevreden over de koelkast. Erg veel opbergruimte en veel licht. Ook makkelijk schoon te maken. Wat maakt dat de prijs-kwaliteit verhouding goed is.

Pluspunten

  • Ruim
  • Licht
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

m**0@g**l.com 23-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1810-22 wit

Algemene score

10,0
Ter vervanging van een 55 cm tafelmodel koelkast met vriesvak super fijn apparaat veel meer inhoud nu denk 5 cm breder heeft weinig nut maar past toch heel wat meer drank in en de stevige glasplaten maken het schoonmaken ook een stuk makkelijker

Pluspunten

  • Glasplaten
  • Voldoende keuze kwa hoogte glasplaten

Minpunten

  • Handgreep zit vast dus iets zwaarder openmaken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

k**t@h**l.com 24-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer bruikbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1810-22 wit

Algemene score

9,0
Correct geleverd, voldoende ruimte, fraaie indeling en snel een goede koeling

Pluspunten

  • goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

k**k@k**e.nl 14-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kies voor degelijkheid en kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1810-22 wit

Algemene score

9,0
Voor het eerst een Liebherr koelkast gekocht, maar ik merk direct al het verschil met onze andere koelkast van een ander merk.
Je merkt gewoon dat je een stuk degelijkheid in huis hebt. Bevalt ons tot nu toe heel goed.
Ook de indeling van onze koelkast, het gebruiksgemak en de prijs-kwaliteit verhouding voldoet uitstekend aan onze wensen.
We hopen hier nog jarenlang plezier van te mogen hebben.

Pluspunten

  • degelijk
  • goede prijs/kwaliteit verhouding
  • strakke mooie vormgeving
  • handige indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anita.arling@hotmail.com 10-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1810-22 wit

Algemene score

8,0
Goede kwaliteit. En 7 jaar garantie. En de koeling kan bij deze koelkast goed weg

Pluspunten

  • Goed verlicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

j**y@h**e.nl 24-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1810-22 wit

Algemene score

9,0
De Liebherr koelkast T 1810 bevalt ons heel goed. Een ruime inhoud en een goede koeling. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Ruime inhoud
  • Hele goede koeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 20-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Extra drank koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1810-22 wit

Algemene score

10,0
Ruime maar toch compacte koelkast. Koelt goed, weinig geluid van de motor te horen.

Pluspunten

  • Compact
  • Ruim
  • Stiile motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 17-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tafelkoelkast maar verrassend ruim!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1810-22 wit

Algemene score

10,0
Tafelkoelkast voor in de garage, zeer makkelijk tijdens de warme dagen en BBQ's.
Voor deze prijs is een Liebherr de enige optie voor deze doeleinden.

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil
  • Lekker veel licht bij openen deur
  • Mooie prijs voor een Liebherr

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sylvia van de logt 12-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede koeling

Geschreven voor: Liebherr T 1810-22 wit

Algemene score

10,0
mooie goed uitziende koelkast die erg goed koelt en heerlijk ruim is. zeer tevreden mee. echt een aanrader voor iedereen. wil geen andere meer.

Pluspunten

  • ruim
  • goede koeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer