Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 25 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CN 3115-21 wit op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

a**g@g**l.com 08-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3115-21 wit

Algemene score

9,0
Mooi handig formaat
Heerlijk dat je hem niet hoeft te laten ontdooien.
Hoop er nog veel plezier van te hebben.

Pluspunten

  • Mooie afmeting
  • Mooie indeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

pim 12-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

voor mij is dit een goede keus geweest

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3115-21 wit

Algemene score

9,0
de combi ziet er mooi uit het geluid is super stil de bediening is makkelijk .

Pluspunten

  • mooi
  • en stil

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A**1@g**l.com 15-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3115-21 wit

Algemene score

10,0
Ik ben echt fan van deze koel-vriescombinatie. Het is een tussen maat met veel inwendige ruimte die je nauwlijks hoort.

Pluspunten

  • Stil
  • veel inwendige ruime
  • goed en doordacht afgewerkt.
  • hoogte bijna gelijk aan wasmachine + droger.

Minpunten

  • Net kleiner als wasmachine + wasdroger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d**2@g**l.com 27-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3115-21 wit

Algemene score

9,0
Deze koelvriescombi gekocht ivm beperkte hoogte.(162cm).
Toch ruim voldoelde inhoud voor 2 persoonshuishouden.
Uitgebreide en duidelijke gebruiksaanwijzing met veel mogelijkheden.
tevreden met deze aankoop ondanks de toch redelijk hoge prijs

Pluspunten

  • maatvoering buitenzijde
  • voldoende inhoud
  • stil
  • duidelijke gebruiksaanwijzing

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

g**9@u**l.nl 26-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Net 3 dagen in huis, maar voorlopig een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3115-21 wit

Algemene score

8,0
Ik heb dit product telefonisch gekocht in overleg met de verkoper.
Deze man heeft mij heel goed geholpen en dit product aanbevolen met het oog op de degelijke constructie mooi uiterlijk en de garantie van 7 jaar. Hiervoor had ik een Miele en deze beviel mij ook goed. De verkoper zei, dat de onderdelen van de Miele ook bij Liebherr worden gemaakt.
Ik vind hem ook heel mooi, op grond waarvan ik het product een 8 heb gegeven. Uiteraard weet ik nog niet of de kwaliteit goed is. Mogelijk dat n.a.v. hiervan het cijfer hoger was uitgevallen (of lager). De toekomst zal het leren.

Pluspunten

  • degelijke uitvoering
  • mooi uiterlijk
  • groot gebruiksgemak

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hik 09-01-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Al het eten blijft superlang vers.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3115-21 wit

Algemene score

9,0
Mooie en degelijke koelkast , alles is goed schoon te houden. Alles blojft veel langer vers en goed in deze koelkast , super!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Joris 08-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3115-21 wit

Algemene score

9,0
heeft hele goede specificaties zoals: no-frost, super-cooling, temparatuur op display, en omdat in garage staat belangrijk dat goed functioneert met omgevings-temperatuur vanaf 0-graden (kunnen andere merken volgens mij niet). Vriesvak en koelkast onafhandelijk ingesteld kunnen worden. extra-garantie-actie ook super. Verbeterpunt: losse wifi-module is optioneel en hoge meerprijs.

Pluspunten

  • omgeving vanaf 0-graden
  • koel/vries onafhankelijk instelbaar
  • no-frost
  • minder hoog model (andere merken niet)
  • net afgewerkt / langere garantie-actie (7-j)

Minpunten

  • wifi optioneel en module hoge meerprijs
  • rvs-model hoge meerprijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

a**r@q**t.nl 21-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3115-21 wit

Algemene score

9,0
Prima koelkast zeer gebruiksvriendelijk ruime indeling. No frost werkt fantastisch en nooit meer ontdooien

Pluspunten

  • No frost
  • Constante temperatuur

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Liebherr koelvriescombinatie 16-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3115-21 wit

Algemene score

8,0
Mooie ruime vrieslades, ook de groentelades zijn erg ruim.
Door de grepen wordt er eerst het vacuüm eraf gehaald dus minder belasting voor de rubbers.
Waar ik nog aan moet wennen is dat deze koelvriescombinatie combinatie meer geluid maakt. Maar er is mij verteld dat dat steeds minder wordt.

Pluspunten

  • Ruime laden
  • Temperatuur duidelijk zichtbaar

Minpunten

  • Minder stil in het begin

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ton 24-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3115-21 wit

Algemene score

9,0
Het is allemaal net wat slimmer als je zou verwachten. Stil en eenvoudig te bedienen.

Pluspunten

  • Stil
  • Doordacht ontwerp
  • Wieltjes aan de achterzijde

Minpunten

  • Net kleiner als wasmachine + wasdroger

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jittie. 19-11-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Nog steeds happy.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3115-21 wit

Algemene score

9,0
Deze in april gekocht . Ik ben er nog steeds enthousiast over. Alles wat ik in m'n eerste review schreef klopt. Zo blij dat ik niet meer hoef te ontdooien. De groentelades lopen perfect op de wieltjes. Mooie verlichting en goede maat. Kortom een dikke aanrader.

13-04-2021
Deze combinatie gekocht omdat deze maat precies past. Ik wilde graag meer vriesruimte. Had een 30 jaar oude staan van een ander merk die erg veel geluid maakte. Wat een ruimte en geruisloos. Super!!Mooie verlichting en gemakkelijk te bedienen. Volgens mij de enige die 60cm breed is en toch niet zo hoog. Hier ga ik veel plezier aan beleven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**e@l**e.nl 12-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima kast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3115-21 wit

Algemene score

9,0
Heel fijne koel/vries combinatie voldoet hellemaal aan mijn verwachting fijn licht in de kast en de temperatuur is mooi afleesbaar bij het openen goede aanwinst

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

g**s@h**e.nl 09-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie kast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3115-21 wit

Algemene score

10,0
mooie kast goed afgeleverd werkt in de garage tot 0 graden. ziet er aan de buitenkant goed uit

Pluspunten

  • mooi
  • werkt goed in de garage

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**n@c**a.nl 08-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3115-21 wit

Algemene score

8,0
Een degelijk apparaat.

Koelmotor maakt wat irritant bromgeluid. Moesten we even aan wennen.

Goed in te delen, zowel het koel als het vriesgedeelte.

Pluspunten

  • Goed in te delen
  • Niet al te hoge bouw van het apparaat

Minpunten

  • Geluid van de compressor. Bromt.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Elisa 26-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Energie besparende

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3115-21 wit

Algemene score

9,0
ik heb gekozen voor een Liebherr koelvries combinatie omdat ik goede Review heb gelezen en vertrouwen heb in de Duitse kwaliteit. Ik wilde graag een koelkast waar de temperatuur afzonderlijk in gesteld kan worden. Als ik nu op reis ga kan ik het koel gedeelte uitschakelen, dat is weer energie besparend, goed voor mij en voor het milieu.

Pluspunten

  • afzondelijk instelbaar
  • goede kwalitiet
  • mooie vormgeving
  • perfect voor klein gezin

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

h**8@z**o.nl 18-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ijskoud de beste

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3115-21 wit

Algemene score

9,0
Liebherr koelkasten zijn gewoon de beste. Ruim en efficiënt en met een zuinig stroom verbruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e**d@h**l.com 10-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koel en vries combinatie van Liebherr CN 3115

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3115-21 wit

Algemene score

9,0
Goed en degelijk product en gratis 5 jaar extra garantie.
Het ziet er mooi uit.

Pluspunten

  • Stevige handvat
  • Ventilator
  • Mooi display

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

koelkast 09-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr Top !

Geschreven voor: Liebherr CN 3115-21 wit

Algemene score

10,0
Uitstekende uitstraling,vanuit mijn oude werk(25 jaar accountmanager Heineken) heb ik alleen met Lieherr koelkasten in de horeca gewerkt,uitstekende service,prijs-kwaliteit uitstekend.Top of the bill:Liebherr

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huib 19-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3115-21 wit

Algemene score

10,0
We zochten een compacte koelkast voor in de schuur, die dus ook werkt bij lage temperatuur. Dan is deze Liebherr eigenlijk de enige keuze. Een te mooi apparaat voor in de schuur. Veel binnenruimte voor zo’n klein formaat.

Pluspunten

  • Ruim
  • Voor in onverwarmde schuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie in Hoofddorp, Floriande 15-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, compact, ruim apparaat met veel functionaliteiten.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3115-21 wit

Algemene score

10,0
Apparaat dat niet te hoog is en daardoor op zolder goed past. Er zijn weinig koelkasten in deze categorie (circa 1.65). Hierdoor past hij ook goed door een trapgat. Het apparaat heeft fijne grote handgrepen en een groot koelvak.
De ingebruikname is gemakkelijk. Hij is verrijdbaar met wieltjes en heeft een handgreep aan de achterkant om hem te tillen.

Pluspunten

  • afmeting
  • weinig energie verbruik
  • powercooling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews