Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 42 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr TP 1760-23 wit op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anita de vroom 01-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bijzonder blij met Liebherr koelkast zonder vriesvak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
Een fantastische koelkast waar veel in kan.overzichtelijk,comfortabel,bijna geruisloos ,vlug op juiste temperatuur,kwaliteit prijs verhouding uitstekend.veel producten in de deur zonder dat ie dicht of open valt.degelijke kast van staal, stevig.makkelijk te hanteren mits leeg .mooi 4 glasplaten .groente/fruit bakken gescheiden .ideaal product.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Geen vriesvak
  • Vlug op temeratuur
  • Gescheiden groente/fruit bakken
  • Degelijk goede kwaliteit

Minpunten

  • Kleur kiezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**t@h**t.nl 01-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

kwaliteit is niet gewoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

8,0
Liebherr is een merk wat al jaren zijn sporen heeft verdiend in de witgoedbranche.
Ik wil deze keer verzekerd zijn van een kwalitatieve goede en tevens ook zuinige koelkast welke ook aan mijn eisen zou voldoen. Met name de temperatuur aanduiding van de ingestelde en werkelijke waarden was voor mij doorslaggevend om deze koelkast TP 1760-23 aan te schaffen. Ook de kwaliteit en de afwerking van het interieur laat zien dat ik niet met een doorsnee koelkast te maken heb. Voor de rest moet de koelkast zich nog bewijzen maar ik ga deze toekomst met vertrouwen tegemoet.

Pluspunten

  • temperatuuraanduiding
  • mooie afwerking interieur
  • extra energiezuinig door goede gebruikte isolatie

Minpunten

  • interieurlampje andere plaats, pos. glasplaten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

W**3@h**e.nl 30-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

9,0
Mooi tafelmodel met goede indeling. En verlengde garantie naar zeven jaar.
Hebben alles van Liebherr wat koelen en vriezen betreft.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roelie 29-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

voor mij de beste koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
Ik heb in mijn vorige keuken een koel/vries apparaat van Liebherr gehad die 20 jaar perfect heeft gewerkt.
Ik heb nu een kastmodel aangeschaft, aangezien die voor mij voldoende is. Na te hebben rondgekeken bij andere merken toch weer teruggekomen op Liebherr: kwaliteit, net iets beter als andere merken, beter materiaal, mooier model, kortom niet getwijfeld, weer een Liebherr

Pluspunten

  • energiezuinig
  • goede kwaliteit materialen
  • mooie kast

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiny1951 29-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

8,0
Een tafelmodel koelkast zoals dat van Liebherr is voor mij een goede aankoop. Ik kies voor dit model omdat het energie zuinig is en er een ruime hoeveelheid aan producten in kan. Liebherr heeft mijn voorkeur omdat ik weet dat het apparaat van goede kwaliteit is en prijs/kwaliteit een juiste verhouding heeft.
Het bedrijf waar we de aankoop hebben gedaan biedt een fantastische service en verdient dat we dat ik dit hier vermeld.
Koop een Liebherr en je weet zeker dat je een top merk in huis haalt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Breewer 06-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr Koelkast Premium

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
perfecte koelkast, zeer betrouwbaar en degelijk, functioneert zeer naar tevredenheid

Pluspunten

  • degelijk
  • zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**l@c**a.nl 04-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr tafel model koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
Mooie tafelmodel koelkast , prijs kwaliteit uitstekend. Snelgeleverd goede bezorg service van winkel. Ben er zeer blij mee hoop hier nu jaren van te genieten.

Pluspunten

  • Mooi afgewerkt
  • Makelijk bedienjng

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thom 15-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast, veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
Mooi tafelmodel koelkast. Handig dat je de temperatuur elektronisch kan instellen. Model komt met luxe accessoires en koelt perfect. Een goede aanvulling op mijn vriezer van Liebherr. Mooi is ook dat je 7 jaar garantie krijgt. Gelukkig tot op heden nooit gebruik van hoeven maken. Kwaliteit dus!

Pluspunten

  • Ruimte
  • Luxe afwerking
  • Temperatuur makkelijk in te regelen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jstout 13-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanschaf nieuwe koelkast LIEBHERR TP 1760-23

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

9,0
De kwaliteit van LIEBHERR producten is naar onze ervaring altijd erg goed. vandaar dat wij weer voor een LIEBHERR koelkast gekozen hebben. Tevens heeft het product volgens ons een goede prijs kwaliteit verhouding.
Wij gaan er vanuit lang plezier van het product te hebben, en geen gebruik te hoeven maken van de verlengde garantie periode.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel ruimte
  • 1 Grote groenten lade + 1 kleinere

Minpunten

  • Energie label E

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

j**o@h**l.com 16-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede koelkast en zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

9,0
Met Liebherr (inbouw) koelkasten had ik al ervaring, en dus viel de keuze weer op Liebherr voor een tafelmodel koelkast, zonder vriesvak.
Ik ben er zeer tevreden over en deze Liebherr koelkast heeft naar verwachting een lange levensduur.

Pluspunten

  • robuust
  • makkelijk in de installatie, gebruik en erg stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mike 02-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

9,0
We hebben deze lage koelkast TP 1760-23 tegelijk aangekocht met de vriezer GP 1486-21. Op internet verschillende merken en modellen bekeken. Zijn bedoelt als extra koel/vriesruimte in onze schuur. Uiteindelijk deze keuze gemaakt omdat deze goed bestand zijn tegen de groteren temperatuurverschillen die buitenshuis kunnen optreden. Verder was een laag energie verbruik en grote inhoud van belang. Verder bied Liebherr Standaard 2 jaar garantie en daarop 5 jaar extra bij aanmelding op de website en heeft het merk een erg goede naam.
Twee losse meubels omdat je dan ook nog de keuze hebt deze naast elkaar onder een werkblad te plaatsen en gescheiden uit kan zetten. Ze zijn even groot en staan nu op elkaar gestapeld.
Goed verpakt aangeleverd. Ze zijn verder mooi afgewerkt. Veel binnen ruimte. We zijn er erg tevreden mee

Pluspunten

  • Mooie afwerking
  • Temperatuur display buitenkant
  • Veel ruimte
  • goed stapelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h**k@z**o.nl 26-02-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

9,0
Oude liebher koelkast was aan vervanging toe. Gezien de jarenlange trouwe dienst van de oude koelkast bewust weer voor een Liebher kast gekozen vanwege prijs en kwaliteit. en stroomverbruik.

Pluspunten

  • prijs kwaliteits verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

m**h@o**k.com 24-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
Prima product en goed service. Geleverd op de afgesproken tijd. Goed product

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 16-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lieverd 1760-23

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

9,0
Ziet er degelijk uit. led lamp in de koelkast geeft goed licht koelkast motor is stil displaytje voorop de koelkast is heel duidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Stijn 27-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

100 % z’n geld waard

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

9,0
TP 1760 23 koelkast;
Veel ruimte, super stil, zuinig en simpele bediening! Net een week in gebruik, maar nu al 100% z’n geld waard!

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Ruim
  • Simpel in gebruik

Minpunten

  • Geen goedkope tafelmodel koelkast

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**s@h**l.com 15-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gewoon goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
Al diverse producten van Liebherr gehad. Nooit geen problemen gehad. Helaas ontstond, na bijna 6 jaar, een mankement bij onze laatste koelkast, tafelmodel. Dit gemeld bij de service-afdeling van Liebherr. Zij reageerden zeer snel op mijn melding en kwamen met een mooi voorstel voor vervanging. Hiervan heb ik gebruik gemaakt. Snelle en zeer goede levering door Buram Electro B.V. Goede service.

Minpunten

  • geen stelschroeven achter

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Annie 12-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
Geen enkel probleem en koelkast + diepvries doen het perfect.
Zelfs de hond wil er in gaan liggen.

Pluspunten

  • goed formaat
  • degelijk
  • snel geleverd
  • goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w**k@g**l.com 09-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

8,0
Goede degelijke koelkast, vooral fijn dat je de temperatuur aan de buitenkant kan aflezen. Ziet er mooi uit

Pluspunten

  • Temperatuur kan aan de buitenkant afgelezen worden
  • Was snel op temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hendriks 08-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
Vandaag geleverd koelkast 1760 de 2e koelkast van liebherr. Heel degelijk ruim en goede ervaringen met Liebherr

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil
  • Energie zuinig

Minpunten

  • Wat duurder

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JacobenNeeltje 24-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede koop

Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
Geweldige tafelmodel koelkast. En voor mij belangrijk de bijgevoegde uitgebreide gebruik beschrijving. De registratie en langdurige garantie binnen no- time geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews