Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CN 4313 NoFrost wit op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m**c@v**l.com 06-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super cooler, ook bij lage omgevingstemperaturen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

8,0
Super om nu weer een extra koelkast in mijn ongeïsoleerde garage te hebben die ook blijft presteren bij koudere omgevingstemperaturen, zelfs tot aan vriespunt. Liebherr was enige leverancier die hier adequate produkten voor levert! Heel blij.

Pluspunten

  • Lage werktemperatuur
  • Strak design

Minpunten

  • Had groter formaat mogen zijn
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

r**o@g**l.com 06-10-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Slecht

Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

1,0
Heb deze koelkast 4 jaar gehad. Telkens ijs aangroei ,ontdooien en na korte tijd weer ijs. Laatste tijd ging de temp van de vriezer niet lager dan -10 a 12 graden. Is in het verleden al eens iemand bij geweest maar na ontdooien deed hij het weer even. Moet niet kunnen bij een nofrost vries combinatie.
Ben er zat van en heb een ander merk gekocht en deze gaat naar de schroot, en dat voor een apparaat van 4 jaar oud.

Pluspunten

  • Mkooi uiterlijk

Minpunten

  • Vriest niet goed
  • IJsaangroei

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht
Onvoldoende
Officiële reactie van Liebherr 07-10-2021

Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft met uw koel-/vriescombinatie. Helaas vertelt uw review niet of u contact gehad heeft met onze serviceafdeling hierover om dit probleem op te lossen.

Mocht u nog interesse hebben, onze serviceafdeling staat u graag te woord. Zij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via 0297-23995.

Met vriendelijke groet,

Buram Electro B.V.
Importeur van Liebherr

Reageer

h**a@l**e.nl 17-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

9,0
Erg fijme koelkast. Deze gekocht omdat onze oude defect was. Tot op heden zijn wij zeker tevreden over de Nofrost functie .

Pluspunten

  • Nofrost
  • Koel en vries in 1.

Minpunten

  • Geen minpunten ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

c**t@g**l.com 14-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

, mooie indeling en lekker ruim. Toppertje.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

9,0
Ik had een losse koelkast en een losse diepvries van liebherr, maar die waren te klein geworden.Ben super tevreden met wat ik al had, vandaar weer een liebherr en het is ideaaal dat je hem niet meer hoeft te ontdooien, Koelkast is lekker ruim met een super grote groentelade waar ik helemaal happy mee ben..

Pluspunten

  • lekker ruim
  • geruisloos

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w**e@l**e.nl 29-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

8,0
Mooi apparaat , ideale en overzichtelijke indeling. Koelkast en vriesgedeelte kunnen apart aangezet worden , ideaal als je lang weg gaat en de koelkast uit wilt zetten .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j**n@z**t.nl 01-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tevredenheid !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

10,0
Super merk , mooie uitstraling en makkelijk in het gebruik , zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**0@g**l.com 07-08-2021
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden. De combinatie koelt en vriest erg goed en er is voldoende ruimte om dingen in te zetten. Hij is geruisloos. Dus niks te klagen.

Reageer

h**s@o**e.nl 06-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topklasse koel-vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

9,0
Mooie koel-vrieskast, energiezuinig. Door leverancier goede uitleg gegeven. Zal er veel plezier van beleven.

Pluspunten

  • mooie kast
  • koelt super

Minpunten

  • slaat vaak aan. Door leverancier uitgelegd waarom.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erica Platschorre 16-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed. Een echte aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

10,0
Heel tevreden met deze mooie luxe ruime Liebherr. Duidelijke temperatuur aanduiding. Grote groentelade .

Pluspunten

  • Grote groentelade
  • Handig flessenrek
  • Duidelijke temperatuur aanduiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H@nny 22-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

8,0
Al 45 jaar Liebherr voor mijn koelkasten gehad. Degelijk binnenwerk wat na 20 jaar nog helemaal goed was maar nu sinds enkele maanden een nieuwe omdat de oude er motorisch mee stopte.
Voordeel :
Zelf ontdooiend; mooi, strak, eenvoudig uiterlijk; sterk en degelijk interieur; zuinig; 1 royale groentenla.
Garantie nu: totaal 7 jaar gratis extra zekerheid.
Nadeel:
Voorheen kon ik het interieur makkelijk een klein beetje omhoog of omlaag zetten en nu zijn er maar een paar vaste dragers waaruit je kunt kiezen waardoor ik bepaalde producten die iets te hoog zijn niet meer kwijt kan.
Voorheen had ik 2 lades en vond dat praktiser. Nu moet ik de deur van de koelkast altijd helemaal goed openzetten anders stoot de grote groentenla tegen de deurrubbers aan. En hierdoor moet ik nu ook de koelkast een paar centimeters van de zijmuur af zetten anders kan die deur niet goed helemaal open.
Het flessenrek had voor mij niet gehoeven en ik zou een extra plaat kunnen kopen maar dat vind ik dan weer jammer.

Ook maakt hij nu een krakerig geluidje wat ik irritant vind maar daarvoor komt een monteur om te kijken of dit normaal is. Nog even afwachten. Dit in behandeling nemen door Coolblue en Liebherr Service was heel snel en uiterst vriendelijk verlopen.

Al met al is het meer wennen dan dat ik ontevreden ben maar vond de oude dus praktisch gezien wel prettiger in gebruik.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Eric 27-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruim, zuinig, mooi en geschikt voor garage

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

9,0
Het is een ruime en mooie koelkast. Handige indeling, mooie materialen en heel fijn dat hij geschikt is voor ruimtes tot 0-graden. Ik ben zeer tevreden en hopelijk over een paar jaar nog steeds. Fijn trouwens dat wanneer je hem aanmeld op koelen.nl dat je dan uitgebreide 7jarige service krijgt.

Pluspunten

  • Ruim
  • Zuinig
  • Geschikt voor geïsoleerde niet verwarmde ruimten
  • No frost
  • Koelgedeelte en vriezer apart te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein 23-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nette koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

9,0
Reeds naar tevredenheid een vriezer van Liebherr in het bezit. Ook deze was weer sne geplaatst en ingericht. Even waterpas met de stelpootjes en vullen maar.

Pluspunten

  • Stil
  • Ruimte
  • No frost

Minpunten

  • Geen afgesloten vakje in de deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rochella 18-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze koelvriescombinatie gekozen omdat doe goed koelt en er mooi uit ziet ben er super blij mee

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Veel ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A3aan 15-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer fraaie en vooral stevige vries/koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

9,0
Mooi ruim en handig flessenrek en fijne ruime groenten bak Is snel op korte koeltemperatuur.We zijn er heel blij mee.Met een eerder Liebherr hebben we meer dan 20 jaar gedaan en deze was uit de tijd dat er nog geen no frostbwas

Pluspunten

  • Strakke vormgeving
  • Mooie binnenverlichting
  • Grote groenten bak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 15-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

duer omdraaien

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

10,0
mooie strakke koelkast. Het omdraaien van de koelkastdeur was duidelijke omschreven in de handleiding, en een fluitje van een cent

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Souren 14-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime, geluidsarme koel- vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

10,0
Het koelkast gedeelte is ruim, handig ingericht, diepvriesgedeelte is met 3 laden ook ruim en low frost ideaal! En een verademing dat ie nauwelijks te horen is. Echt een goede aankoop!

Pluspunten

  • Ruim
  • Geluidsarm
  • Mooi uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos 05-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

9,0
Zeer mooie en strakke koelvries combinatie, zeer degelijk gemaakt, duidelijke display en zelfs mooi interieur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marijan 08-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime overzichtelijke indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

9,0
Hele fijne koel/vrieskast. Ruim, overzichtelijk. Elk afzonderlijk op temperatuur in te stellen. Heel handig is het flessenrek.
Ben hier heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arie 05-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr koel/vrieskast CN4313-24

Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

9,0
De oude koel/vrieskast kreeg na 23 jaar kuren. Hij heeft altijd in de schuur gestaan en er is maar 1 merk die dat kan, LIEBHERR. Heb de versie met nofrost gekozen omdat ik het vriesgedeelte niet meer wil zelf wil ontdooien, ik ben benieuwd. De greeploze deuren zijn handig, de kids zijn er zeer positief over. Het flessenrek is ook handig, 1,5 literflessen passen super.

Pluspunten

  • greeploze deuren
  • kan in de schuur

Minpunten

  • display achter de deur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Broekman 01-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Er is over nagedacht over de indeling ,heel mooi.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4313 NoFrost wit

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor dit product omdat dit het enige merk is dat tot 0 graden buitentemperatuur gaat, voor een koelvriescombinatie in de schuur.

Pluspunten

  • mooi design
  • stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews