Inventum SKV1782RI roestvrijstaal

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 11 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum SKV1782RI roestvrijstaal op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jansen 22-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima Amerikaanse koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie koelkast. Een van de weinige van deze afmetingen. Is stil, werkt goed.
Er zat geen juiste aansluiting bij om op het waternet aan te sluiten. Deze hebben wij appart aan moeten schaffen (erg jammer/kostbaar).
Met aansluiten gaf hij wel een lekkage. Deze is echter na enkele dagen verdwenen. (Vermoedelijk door zetting van de materialen...?)
Spuugt enkel wel veel ijsblokjes ineens uit zodra je de knop inhoudt.
Het is ook even wennen dat de onderzijde van zowel de koekast- als diepvriesdeur vrij laag zitten, waardoor ik hier al enkele malen mijn tenen hard tegenaan gestoten heb.
Dit hebben wij uiteindelijk opgelost door hem op een 2 cm hoge plaat te zetten. Dit lukte niet met de stelpootjes.

Pluspunten

  • stil
  • ijsblokjes

Minpunten

  • kleine lekkage ontdekt na installatie
  • Onderkant deur komt laag bij grond

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Harm Jansen 02-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie 'zuinige' Amerikaanse koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nadat onze 12 jaar oude Amerikaanse koelkast 'kuren' begon te krijgen toch maar een nieuwe aangeschaft. De Inventum SKV1782RI.
Prachtig apparaat, robuust, mooie materialen toegepast. Makkelijke te lezen handleiding. Simpel te instaleren (aansluiting op het waternet i.v.m. ijsblokjes machine).
'Zuinig' in verbruik: zo'n 20% minder energie verbruik dan de vorige Amerikaanse koelkast op jaarbasis.
Enkel na installatie ontdekt dat er een kleine lekkage ergens moet zitten... Reeds gemeld bij het bedrijf waar wij het aangekocht hebben. Zij gaan met de fabrikant schakelen en gaan het oplossen. Nu vol vertrouwen afwachten.

Pluspunten

  • mooie materialen
  • zuiniger dan de oude

Minpunten

  • kleine lekkage ontdekt na installatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

m**s@w**s.nl 20-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima USA koelvries kast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze gekozen voor de prijs/kwaliteit verhouding.
Mooi design en ruimekoel en vrieskast.
water en ijs dispenser werkt goed en zeer prettig om altijd koud water en ijs klontjes te hebben.
Prima USA koelkast !

Pluspunten

  • design en binnen ruimte
  • water dispenser

Minpunten

  • niet kunnen vinden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter L 20-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima verhouding prijs - kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit verhouding is prima. Was voor ons de reden om te kopen. Moet duurzaamheid nog even afwachten. Inventum geeft wel vijf jaar garantie.

Pluspunten

  • wieltjes voor plaatsing
  • goede verlichting
  • makkelijk instelbaar
  • mooi aanzicht..

Minpunten

  • nog niks gevonden..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

s**f@z**o.nl 18-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

enorm tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik verbaasde me bij het aanzetten hoe geweldig licht het is lijkt wel daglicht zelfs als hij volstaat . water ,ijs en zelfs schaafijs . prijs kwaliteit geweldig!

Pluspunten

  • perfect licht
  • ijs ,schaafijs
  • stil

Minpunten

  • nog niet gevonden heb hem net

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wiep 22-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast maar?

Algemene score

5,0
De 1 1/2 liter flessen met frisdrank vallen eruit zodra de de deur open doet, zit geen beugel.
De plankjes in de koelgedeelte zijn minimaal in hoogte in te delen.
Het aantal ijsblokjes dat je wil kan je niet instellen, het zijn er vaak net een paar teveel.
Aansluiting op de kraan die er bij zit voldoet niet, schiet los.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Petra 24-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum amerikaan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top koelkast geweldig veel ruimte ,goed in te delen, goede ijscrusher en koud water systeem met filter tevens is hij fluister stil!!!!!!!!!!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Leon Verschuren 13-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geweldige Amerikaanse koel-vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prima Amerikaanse koelkast , prima prijs voor goede kwaliteit. Ruim, mooi disign, makkelijk te plaatsen en prima Nederlandstalige gebruiksaanwijzing en 5 jaar garantie.

Pluspunten

  • goede indeling
  • prima duidelijke bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bert 18-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi uitziende amerikaans koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koel/vriescombinatie maakt zeer weinig geluid. ziet er robuust uit, en van zeer goede kwaliteit. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • water, ijsklontjes en geschaaftijs.

Minpunten

  • Niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Min Kwong 25-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast met bediening gemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Lekker ruim crush ijs ideaal voor cocktails te maken. Bediening is makkelijk handleiding niet nodig gehad.
Design mooi staat mooi in de keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond 07-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

maakt herrie

Algemene score

1,0
te laag en maakt herrie.... de koelkast staat in de omschrijving als 178.8cm, is echter maar 176.8 cm hoog.. ik zie ook dat dit nog niet eens aangepast is.. als ik dit had geweten had ik deze koelkast nooit, en ik bedoel echt NOOIT gekocht

Pluspunten

  • geen

Minpunten

  • verkeerde maatvoering in omschrijving

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer