Inventum KV1781R roestvrijstaal

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 23 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum KV1781R roestvrijstaal op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

B**E@g**l.com 05-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima koel/vriescombinatie. Zeer stil. mooi uiterlijk, goede indeling. Zeer veel waarde voor je geld. Ben er blij mee

Pluspunten

  • stil
  • mooi uiterlijk
  • goede indeling

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B**E@g**l.com 02-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima koel/vriescombinatie. Zeer stil. mooi uiterlijk, goede indeling. Zeer veel waarde voor je geld. Ben er blij mee

Pluspunten

  • stil
  • mooi uiterlijk
  • goede indeling

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**1@g**l.com 30-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Chique koelkast met een mooie uitstraling door de grijze kleurstelling. Meer dan groot genoeg voor ons huishouden en eenvoudig te bedienen door het display op de deur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sandra 06-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede service

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een koelkast met een mooi strak design met een zeer ruime koelgedeelte, de vriezer is met 3 lades groot genoeg. Ik ben net in het bezit van de koelkast dus qua kwaliteit/prijs kan ik nog niet veel zeggen maar de prijs viel erg mee.

Pluspunten

  • Uuterlijk
  • Ruimte koelkast

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mart 30-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een prima koel/vries combinatie voor in de keuken. Zeer tevreden met de koelkast!

Pluspunten

  • Prima
  • niet te horen
  • Genoeg ruimte

Minpunten

  • Geen
  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

m**l@h**l.com 29-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer zeker een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding! Luxe uitstraling en de indeling is helemaal geweldig, veel ruimte en daarnaast ook nog een groentelade EN een vershoudlade!

Pluspunten

  • ruime indeling
  • zowel een groentelade als een vershoudlade
  • luxe uitstraling
  • Temperatuur eenvoudig aan te passen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 26-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Toe aan een andere koel/vries combinatie?

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na 40 jaar besloten om deze koel/vries combinatie aan te schaffen, de oude Indesit mocht met pensioen.
Erg tevreden over de levering en de KV1781R ziet er uit als om door een ringetje te halen.
Ze heeft veel meer extra's als de meeste, veel duurdere koel/vries combinaties van de collega producenten.
Om er een paar te noemen: No Frost, 0 graden sector, digitaal paneel aan de voorzijde, gescheiden temperatuurregeling koel- en vriesgedeelte, geschikt voor mensen die de kachel uit laten i.v.m. de hoge prijs per M3 (v/a 10 graden Celsius functioneert de KV 1781R), zuinig, rond de 240 KW/J, groot vries- en koelgedeelte, RVS behuizing, stil en zo kan ik nog even doorgaan.
Kortom: Ben je toe aan een andere koel/vries combinatie, aarzel niet en bestel de KV1781R bij je eigen dealer.

Pluspunten

  • Uitvoering
  • Verbruik
  • Gescheiden temperatuurregeling
  • Voordelig

Minpunten

  • Beschrijving bevestiging eierrekjes ontbreekt
  • Extra onderdelen in zakje zonder beschrijving doel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g**o@z**o.nl 30-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer mooie uitstraling, voldoet aan alles, zeker een aanrader, ben er heel blij mee!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

a**5@k**l.nl 06-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prima apparaat voor deze prijs.!
mooi vorm gegeven en ruim van binnen. koelt en vriest goed, makkelijk in te stellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cor 25-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en fluisterstil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Omdat ik al goede ervaring heb met Inventum, inductiekookplaat en deze goed bevalt, ook de service van Inventum is uitstekend.
En als je zoekt en kijkt naar Koelkasten dan is de keuze zo groot, dat ik toch weer getrokken werd tot de service en goede werking, vind het een goede prijs en een hoogwaardig product.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Fluisterstil
  • Prijs
  • Extra garantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p**k@g**l.com 14-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie prijs-kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooie koelkast, doet wat die moet doen. Dat voor een mooie prijs. De inhoud valt ons een klein beetje tegen, doordat de wanden en deur behoorlijk dik zijn. Er zitten 2 grote en 1 kleine lade in de vriezer, maar deze zijn wel vrij klein. Kleur RVS geldt alleen voor de deuren, de buitenzijden zijn donkergrijs. Vershoudzone en andere compartimenten hoeven voor mij niet, maar het is ook niet erg dat het er in zit. Prijs - kwaliteit is goed.

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi grote la onderin de koelkast
  • redelijke prijs

Minpunten

  • Zijwanden zijn niet van RVS
  • Lades in de vriezer wat klein

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

n**9@k**l.nl 04-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie koelvries combinatie. bevalt zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik heb hem gekocht vanwege de prijsverhouding. no frost en groote inhoud vindt je bijna niet voor die prijs.
plus een zeer mooi uiterlijk.

Pluspunten

  • inhoud.en nofrost systeem
  • uiterlijk.

Minpunten

  • nog niet ontdekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marc 07-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi van buiten en binnen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekocht voor 1 van de kinderen, mooie uitstraling zowel van buiten als binnen en hoop op de bekende kwaliteit.

Pluspunten

  • Mooie uitstraling
  • Goede verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Betty.h 10-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Chique uitstraling en een mooie prijs !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een mooie koel/vries combinatie met een luxe uitstraling en veel mogelijkheden, ruim van binnen en mooie verlichting, is erg stil (39 db) , er zitten ook 2 wielen aan de achterkant, wat erg gemakkelijk is voor oudere mensen (zoals ik) :-) Al met al een prachtige kast! Ik ben er erg blij mee en kan hem aan iedereen aanraden !!

Pluspunten

  • Ruim
  • Goede prijs

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Susan 25-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventum koel/vriezer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ruim, strak model. Prima prijs/kwaliteit verhouding de aparte groente en vlees lades zijn heel handig en overzichtelijk.
Ook een super is de no-frost functie. Dus nooit meer ontdooien. De deurvakken zijn ook fijn genoeg ruimte en hoogte zelf instelbaar.
Al met al een goede keuze.

Pluspunten

  • Ruim
  • Mooi design

Minpunten

  • Deurrichting veranderen zeer omslachtig)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marianne 26-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
mooie koelkast, vrijwel geruisloos en genoeg koelruimte. ik ben er heel blij mee en kan hem aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

antoon 09-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed en voor een klein prijsje kon geen betere vinden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
IK vond het er goed uitzien en veel mogelijkheden wat betreft koelen en invriezen en hij is bijna geluidloos en lux en voor een goede prijs.

Pluspunten

  • zeer mooi uit gevoerd
  • geluidloos
  • redelijke prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 13-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Niet alleen degelijk en functioneel, maar ook gewoon mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie RVS look en digitale bediening aan buitenzijde in de deur. Zeer degelijk afgewerkt. In het koelgedeelte een speciale nul graden lade voor bewaren van vlees of vis.
Zeer stil.

Pluspunten

  • snel en stil
  • mooie RVS look
  • speciale nul graden lade in koelgedeelte

Minpunten

  • niets gevonden tot nu toe

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ben uit 8 28-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

RVS look met display aan de buitenkant

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldig mooi apparaat, voldoet aan alle verwachtingen. Erg goede prijs, veel ruimte, hoeft niet te ontdooien, mooi apparaat. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Prijs
  • Looks
  • Ruimte
  • Bediening
  • Verbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

P.J. de Bree 03-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strakke vorgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor dit apparaat vanwege de vormgeving, inhoud van koel- en vriesgedeelte en de maatvoering.
Doet het fantastisch.

Pluspunten

  • mooi
  • stil

Minpunten

  • niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews