Inventum KV1781R roestvrijstaal

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum KV1781R roestvrijstaal op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ben uit 8 28-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

RVS look met display aan de buitenkant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1781R roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Geweldig mooi apparaat, voldoet aan alle verwachtingen. Erg goede prijs, veel ruimte, hoeft niet te ontdooien, mooi apparaat. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Prijs
  • Looks
  • Ruimte
  • Bediening
  • Verbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

René 29-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1781R roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Mooie uitstraling en vind het geluid 100% meevallen. De indeling is simpel maar praktisch. Goede koop!

Pluspunten

  • Weing geluid
  • mooi disign

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Betty.h 10-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Chique uitstraling en een mooie prijs !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1781R roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Een mooie koel/vries combinatie met een luxe uitstraling en veel mogelijkheden, ruim van binnen en mooie verlichting, is erg stil (39 db) , er zitten ook 2 wielen aan de achterkant, wat erg gemakkelijk is voor oudere mensen (zoals ik) :-) Al met al een prachtige kast! Ik ben er erg blij mee en kan hem aan iedereen aanraden !!

Pluspunten

  • Ruim
  • Goede prijs

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Susan 25-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventum koel/vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1781R roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Ruim, strak model. Prima prijs/kwaliteit verhouding de aparte groente en vlees lades zijn heel handig en overzichtelijk.
Ook een super is de no-frost functie. Dus nooit meer ontdooien. De deurvakken zijn ook fijn genoeg ruimte en hoogte zelf instelbaar.
Al met al een goede keuze.

Pluspunten

  • Ruim
  • Mooi design

Minpunten

  • Deurrichting veranderen zeer omslachtig)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marianne 26-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1781R roestvrijstaal

Algemene score

10,0
mooie koelkast, vrijwel geruisloos en genoeg koelruimte. ik ben er heel blij mee en kan hem aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

antoon 09-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed en voor een klein prijsje kon geen betere vinden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1781R roestvrijstaal

Algemene score

10,0
IK vond het er goed uitzien en veel mogelijkheden wat betreft koelen en invriezen en hij is bijna geluidloos en lux en voor een goede prijs.

Pluspunten

  • zeer mooi uit gevoerd
  • geluidloos
  • redelijke prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 13-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Niet alleen degelijk en functioneel, maar ook gewoon mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1781R roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Mooie RVS look en digitale bediening aan buitenzijde in de deur. Zeer degelijk afgewerkt. In het koelgedeelte een speciale nul graden lade voor bewaren van vlees of vis.
Zeer stil.

Pluspunten

  • snel en stil
  • mooie RVS look
  • speciale nul graden lade in koelgedeelte

Minpunten

  • niets gevonden tot nu toe

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

P.J. de Bree 03-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strakke vorgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1781R roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Gekozen voor dit apparaat vanwege de vormgeving, inhoud van koel- en vriesgedeelte en de maatvoering.
Doet het fantastisch.

Pluspunten

  • mooi
  • stil

Minpunten

  • niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

willem vd Stelt 02-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

slim koelen en vriezen

Geschreven voor: Inventum KV1781R roestvrijstaal

Algemene score

9,0
prijs kwaliteit en inhoud zijn precies wat ik nodig heb.
digitaal temperatuur display in de deur en deur alarm als de deur 2 minuten open staat.

Pluspunten

  • led verlichting
  • 0 grade zone
  • no frost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eloise 15-09-2020
  • Product gekocht

Irritant geluid

Geschreven voor: Inventum KV1781R roestvrijstaal

Algemene score

3,0
Nette koelkast om te zien, handige indeling maar maakt een enorm irritant geluid. Compressor draait ongeveer 45 minuten per uur en produceert dan naast een (normale) zachte brom, een hoogfrequent rinkel/fluittoon. Ik heb een afgesloten keuken, maar de toon is zelfs in de aangrenzende woonkamer en de slaapkamer te horen. Bloedirritant. Ik ga kijken of ik hem kan retourneren, want dit is geen doen.

Kwaliteit is een tweede vraagstuk. De eerste koelkast die ik kreeg had een deukje, de tweede een nog veel grotere deuk en later bleek dat alle modellen die op voorraad waren beschadigd waren. Uiteindelijk model met een deukje met korting geaccepteerd , omdat ik anders een week zonder koelkast zou zitten, maar had liever een gaaf model gehad.

Pluspunten

  • Prijs

Minpunten

  • Rinkel/fluittoon
  • Materiaal beschadigd snel

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht

Reageer