Bosch KGN39VWEP wit

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGN39VWEP wit op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ducati 19-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wederom een super product van bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN39VWEP wit

Algemene score

9,0
Super product werkt zoals het hoort en zoals ik gewent ben van een bosch product

Pluspunten

  • Ruim
  • No frost
  • Ruime groente lade

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Corine 17-08-2021

Prachtige ruime koel vriescombinatie

Geschreven voor: Bosch KGN39VWEP wit

Algemene score

10,0
Ik ben heel blij met de koel/vriescombinatie
Ruime lade in de diepvries en koelkast kan ook heel goed ingedeeld worden
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Corine 07-08-2021

Super aankoop

Geschreven voor: Bosch KGN39VWEP wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prachtige ruime koelkast met 3 vries laden die zelf ontdooit. Perfecte aankoop. Heel blij. Geluidloos
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

a**5@g**l.com 06-08-2021
  • Product gekocht

Makkelijk in te delen geluidsarma koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN39VWEP wit

Algemene score

8,0
Onze vorige koelkast was niet stuk maar maakte een aantal keren per dag een hard klappend geluid. Ook was de indeling niet handig. Het was zo dar er geen flessen in konden staan maar da ze alleen neergelegd konden worden. De voorwaarde voor de nieuwe koelkast was dus dat deze stil moest zijn en dat de flessen erin konden staan. Deze koelkast is zeer geluidsarm en kan helemaal naar eigen inzicht ingedeeld worden. Wij zijn er erg tevreden mee.

Pluspunten

  • Stil
  • Zelf in te delen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 05-08-2021

Fantastische koelkast!

Geschreven voor: Bosch KGN39VWEP wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Onze vorige koelkast was wat aan de kleine kant, en oud. Aanvankelijk, op specs via internet, eigenlijk een andere koelkast uitgezocht, maar na bezichtiging in de winkel was het vlot duidelijk dat deze Bosch - ondanks een iets hogere prijs - ons veel meer aansprak, qua materialen, afwerking, etc. Dat zie je toch slecht op internet foto's.

Nu, na een week of vier, is het in gebruik ook nog eens een geweldige koelkast gebleken. Super koud, heel stil, en de koelmotor draait veel minder dan onze vorige koelkast. Lekker ruim, goed ondeelbaar, en goede verdeling van de temperatuur in de kast, en een vriezer die ook echt heel diep vriest. Wat ons betreft een echte aanrader!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jamal 30-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tevreden klant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN39VWEP wit

Algemene score

9,0
Zeer tevreden met koel-vries combinatie en op tijd geleverd door de winkel 👍

Pluspunten

  • Prijs
  • Levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mario 26-07-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

ratelende compressor na 3 jaar

Geschreven voor: Bosch KGN39VWEP wit

Algemene score

3,0
betreft KGE39VW4A/01 gekocht in juli 2018 (3 jaar oud) . Compressor begint te ratelen. Garantie (2jr) verlopen. Voorrijdkosten 99 euro. Duurzaamheid valt dus tegen.

Pluspunten

  • ruime indeling
  • oorspronkelijk stil

Minpunten

  • duurzaamheid
  • geluid compressor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht
Onvoldoende

Reageer

Anoniem 19-07-2021

Super koelvrieskast met een geweldige inhoud

Geschreven voor: Bosch KGN39VWEP wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hij doet wat je van dit produkt en merk mag verwachten
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

I. Schotanus 05-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote ruime koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN39VWEP wit

Algemene score

10,0
Koelkast hebben we net een paar dagen en nu al zeer tevreden over de kwaliteit. Veel ruimte en mooie grote laden erin voor verse producten. Is erg praktisch in ruimte en maakt geen lawaai. Deze koelkast.bevelen wij andere mensen aan om te kopen, perfecte koop zeggen wij.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Overzichtelijk
  • Goed op temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 15-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN39VWEP wit

Algemene score

8,0
We zijn erg tevreden met onze nieuwe koelkast. Erg ruim waardoor we veel in kwijt kunnen. En past verder goed bij onze interieur.

Pluspunten

  • Ziet mooi uit
  • Ruim

Minpunten

  • Heb ik nog niet ondekt
  • Heb ik nog niet ondekt

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

EA Bogerd 04-11-2020

top koel vriescombinatie

Geschreven voor: Bosch KGN39VWEP wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] deze combinatie voldoet aan alle kanten, weinig bukwerk, veel ruimte en niet zelf ontdooien bij het schoonmaken
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Molenaar 30-07-2020

heel goed

Geschreven voor: Bosch KGN39VWEP wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] bijzonder goede afwerking en gebruiks vriendelijk
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer