• Best Reviewed jul 2021
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KG49NXIEP aluminium op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jim de Vries 03-02-2022

Daar wordt je warm van

Geschreven voor: Siemens KG49NXIEP aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne koelvries combi. Heeft als voordeel dat de verse groenten er langer vers in blijven. Voldoende ruimte voor een flink gezin. Ziet er oik nog erns mooi uit ook. De coating neemt geen vingerafdrukken op. Een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Danielle 03-12-2021

Heerlijke ervaring, een aanrader!!

Geschreven voor: Siemens KG49NXIEP aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Dit is voor mij de beste koelkast die ik heb gehad. Perfecte aanrader!! De groentelade houdt alles langer goed, je merkt het meteen als je het in gebruik neemt. Ook belangrijk om te melden, er is genoeg ruimte... ik ben tevreden!!!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

HH YALMAN 03-10-2021

KG49NXIEP

Geschreven voor: Siemens KG49NXIEP aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] The product is really beautiful. quite wide. width will satisfy you. also quiet. I am really glad that I bought this product. thanks siemens
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 28-09-2021

Geweldige aanwinst in onze keuken

Geschreven voor: Siemens KG49NXIEP aluminium

Algemene score

10,0
Imposante super ruime combi. Ziet er niet alleen mooi strak vormgegeven uit maar is ook nog eens vanbinnen erg praktisch ingedeeld. Het anti "Fingerprint" rvs voldoet echt. Deze koel-vriescombinatie is een echte aanrader voor wie een grote vrijstaande zoekt.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

n**r@g**l.com 21-08-2021
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Prima koel vriescombinatie. Zeker een aanrader. Stil, ruim, no-frost, goede verlichting, eenvoudige bediening.

Reageer

w**k@o**k.com 24-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG49NXIEP aluminium

Algemene score

10,0
Stille, mooie hoge/brede/ruime koelkast. Heel overzichtelijk. Helemaal blij mee.

Pluspunten

  • Hoog
  • breed
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 23-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top koel vries combinatie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG49NXIEP aluminium

Algemene score

10,0
Top koel vries combinatie! Doordat de koelkast net iets breder (70cm) is geeft dit de extra ruimte die heel fijn is in de koelkast en diepvries voor het gezin. De led verlichting geeft goed overzicht. De no frost en deur open alarm werkt fijn. Deze koelkast van Siemens is zeker aan te raden.

Pluspunten

  • Ruim
  • Laag geluidsniveau
  • Deur alarm
  • No frost

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 11-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG49NXIEP aluminium

Algemene score

10,0
Een heerlijke ruime koelkast! Producten blijven langer goed vergeleken met de voorgaande koelkast. Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 16-12-2020

Goede aankoop!

Geschreven voor: Siemens KG49NXIEP aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hele fijne koel-/vriescombinatie. Ik heb echt de ervaring dat vlees en groenten (veel) langer vers blijven in de lades. Hij is ruim en overzichtelijk. Ook het geluid is acceptabel. Kortom.... wij zijn er blij mee.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Steen 08-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote koel-vries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG49NXIEP aluminium

Algemene score

8,0
Mooie grote koel-vries combinatie, mooi om te zien. Veel ruimte in koelkasten, grote lades in vriezer, prettige verlichting.

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • ruim

Minpunten

  • deur moet ver open om onderste lade te openen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Djuri 03-09-2020

Meer heb je niet nodig

Geschreven voor: Siemens KG49NXIEP aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Echt een fijne koelkast met heel veel ruimte, degelijke materialen. Voor mij is siemens echt top. Ik wil niks anders meer
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

L. Rijff 26-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie extra brede koel-vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG49NXIEP aluminium

Algemene score

8,0
Heel overzichtelijk. De verlichting zit op de juiste plek, je kunt alles goed zien. Grote ruimte voor groente en fruit.

Pluspunten

  • Lekker hoog en breed

Minpunten

  • jammer dat de zijkant niet van RVS is gemaakt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marcel V. 16-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Echt n eyecatcher in de keuken.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG49NXIEP aluminium

Algemene score

10,0
Mooi om te zien en overzichtelijke indeling.
Uitstraling is als verwacht en zeker n aanrader om aan te kopen.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Indeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer