Siemens KG39N7XEB black inox-antifingerprint

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 48 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KG39N7XEB black inox-antifingerprint op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R. Kagenaar 13-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij waren op zoek naar een nieuwe koelvries combinatie en we waren vrij snel eens dat deze het moest worden qua uitvoering en model en ruimte toen hij thuis geplaatst was en aangesloten was merkten we dat fluiterstil is en veel bergruimte wij heel blij met onze aankoop.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Fluister stil
  • Mooi uiterlijk
  • Handige flessenrek

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

kl0957 28-02-2022

Mooi en ruim

Algemene score

10,0
Perfect voor ons, is een mooi en ruim apparaat. Vooral de extra lades met verschillende koel-zones helpen je producten goed te houden. Ook de vriezer doet het heel goed, Met de Superfreeze functie zijn je producten snel en zonder kristallen ingevroren. En omdat het oog ook wat wil is het uiterlijk van deze kast geweldig!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Andrew Kleijer 08-02-2022

AANRADER! iQ300 koel-vriescombinatie

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Top apparaat, strak design met mooie LED verlichting! Ruim en functioneel ingericht! Kortom een echte aanrader!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

JJLsiemensfan 07-02-2022

Tip en TOProduct

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mijn keuken heeft een mooiere sfeer gekregen door de prachtig ontworpen en strak vormgegeven koelkast!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

m**2@h**l.com 27-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super mooie combinatie qua koelen en vriezen, met een logische indeling waar je veel dingen kan opbergen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

LG Polderman 31-12-2021

Geweldige koelkast

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Bevalt ons zeer goed,kan heel veel in, gemakkelijk in gebruik.
Zijn er blij mee!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bjh van laar 27-11-2021

koel vriescombinatie IQ300

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] wij hebben nu 5 maanden deze koel-vriescombinatie in gebruik en geen spijt van dat we dit merk gekozen heb. doet het zeer goed boven verwachting
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Zeer tevreden klant. 02-10-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een tevreden klant.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze koel vriescombinatie nu 4 maanden in huis en, zeer tevreden !!!
Deze gekozen omdat hij heel ruim is en zuinig in verbruik. Het design zowel inhoudelijk als aan de buitenzijde, zwarte uitvoering gekozen staat schitterend bij mn zwarte keuken.
Alles werkt prima en is geruisloos.
De prijs - kwaliteit verhouding is zeer goed en ook nog 100 eur. terug gekregen met de teruggeef actie.
Ik raad deze iedereen aan.

Pluspunten

  • Ruim zuinig
  • Design

Minpunten

  • Niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

b**8@g**l.com 28-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zonder meer een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig mooie koel/Vries combinatie .hadden hiervoor ook al een Siemens koel/ Vries combinatie van dit merk (ruim 15 jaar) en nooit geen problemen mee gehad. Deze keer voor de prachtige uitstraling gegaan. Een donkergrijze met de bedienings toetsen in de deur van de koeler weggewerkt. Zeer tevreden. En Siemens is voor ons het merk. Probleemloos.

Pluspunten

  • Prestatie
  • Uitstraling

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

A. H. Qadri 23-09-2021

An outstanding fridge by Siemens iQ300

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] The fridge has a generous salad drawer, separate drawers for meat and fish, practical spacing of shelves throughout, bottle rack, auto-defrost. The plastic and glass in this appliance feel solid, with the exception of the runner between the two upper drawers, which is a little flimsy. The appliance itself and its in-built handle is solid. The door opens smoothly, but there was some rattling of contents. All the drawers and shelves come out easily, but there are quite a few rims and corners that could potentially collect food debris. The runners in between the two upper drawers come out, but the ones along either side do not and look to be a pain, especially if something sticky were to seep into them. Fingerprints do show a little on the front of the appliance, which is disappointing as the model is flagged as being ‘anti-fingerprint. Congratulations Siemens for launching such an amazing and user-friendly and durable product. I give it 5 out of 5 points.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

JJL337 22-09-2021

Beste koop ooit!

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Siemens; altijd hoge kwaliteit en innovatieve ontwerpen die me steeds verder verbazen! Zoveel ruimte dat ik wekenlang kan vullen.Top doordacht in koelingsvakken voor groenten en zo ook ergonomische praktische diepvriesvakken .zeer stil en prachtdesign jn keuken.Trots en zeer tevreden in aankoop!
Altijd Siemens bij.mij thuis! Al 30 jaar!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

s**y@g**p.nl 04-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

You’re cold as ice!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koel- vriescombinatie voldoet aan alle verwachtingen! De inhoud is het perfect, niet te groot en niet te klein. Het apparaat is uiterst stil. De kleur en het model oogt strak en chique. Kortom, een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**i@l**e.nl 02-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens Fridge & Freezer model no KG39N7XEB

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Siemens Fridge we bought yesterday from Stadhouder B. V. Den Haag is very good device. It is very energy effective fridge with "E" energy label. Size is adequate for medium family and perfectly fits our needs and requirement. We have got 2 years general warranty with 10 years of warranty on compressor, which is indeed a peace of mind and we will also get 150 euro return from Siemens as a promotion therefore we had a great deal. The fridge's material used appear to be class "A" throughout from interior to exterior. The Plastic holders placed on the door are sturdy and strong and are able to handle the weight of three 2 liter cola bottles, which is indeed amazing to see that Siemens is still delivering high quality materiel in the building of its home appliances series. Far better than Chinese made crap fridges like Samsung, Hisense, Beko, OK, ETNA & Exquisit etc. Very very happy with our purchase and hopeful that this fridge from Siemens will last at least 20 years. Thanks Siemens for your best quality & service to the clients, much appriciated

Pluspunten

  • size
  • matterial
  • design
  • energy efficient
  • capcity

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 30-08-2021

Uitstekende versheid groente en fruit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze koelkast is voor ons de perfecte keuze gebleken. In de grote lade voor groente en fruit blijft alles lang vers en is er genoeg ruimte. Ruimte is sowieso een voordeel van deze koelkast. Alles past erin en blijft goed op temperatuur.
Hij ziet er ook goed uit en is stil wat ook belangrijk is.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

a**b@g**l.com 28-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We kochten deze koelvriescombinatie omdat het van een goed en vertrouwd merk is. Hij is groter en vooral stiller dan vergelijkbare modellen. De kleur is ook gaaf

Pluspunten

  • No frost
  • Geluid
  • Lengte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geweldige combinatie 22-08-2021

Prima combinatie

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Geweldige combinatie heel veel ruimte door de verschillende lades.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

l**k@h**l.com 19-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een prachtige koelvriescombinatie van Siemens. Mooie kleur en mooi model. Ik heb bewust voor een hoog model gekozen, zodat ik veel opbergruimte zou hebben. En dat is zeker het geval! Veel ruimte om etenswaren in op te bergen, makkelijk om te bedienen en de juiste temperatuur in te stellen en het apparaat is stil. Ik ben er echt heel blij mee!

Pluspunten

  • veel opebrgruimte
  • mooi design

Minpunten

  • heel zwaar, dus moeilijk te (ver)plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Keulentjes 16-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topper !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede service van bezorging, goede beschrijving van inhoud en maten, koelt en vriest razendsnel en stil van geluid, voldoet aan al mijn verwachtingen.

Pluspunten

  • uitstraling
  • manual

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

i**8@m**n.com 13-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooie grote koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Vanwege de vele mogelijkheden gekozen..lades hoogte en ruimte ..kleur was bonus

Pluspunten

  • Mooie matte kleur
  • Grote groente fruit la
  • Fresh lades voor vlees en vis
  • Veel ruimte
  • Stil

Minpunten

  • Hulp nodig van lange tiener bovenste schap haha

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f**k@g**l.com 12-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vervanging van inbouw

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fijne koel/vrieskast aangeschaft ter vervanging van een 21 jaar oude inbouw Siemens koel/vrieskast, past perfect we zijn er erg blij mee.

Pluspunten

  • Veel inhoud
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews