Siemens KG39N7XEB

Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
279 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KG39N7XEB op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

C. Thoes 24-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer geslaagde indeling en mooi ontworpen deuren

Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

9,0
Oude koel/vries was 21 jaar oud en aan vervanging toe. Keuze viel op het ontwerp van de deuren. Het praktisch interieur was meegenomen. Tot verrassing is het koelsysteem extreem gewijzigd tenopzichte van de oude wat even wennen was. Extra Service betreft voorlichting over werking en geluid heeft mij inmiddels zeer tevreden gesteld.

Pluspunten

  • Degelijk en fraai ontwerp
  • Zuinig en milieu verantwoord

Minpunten

  • De tijdsduur van inwerking is langer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Le Febre 16-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groots

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

10,0
Wij hebben dit product gekozen aangezien de inbouwkoelkast tafelmodel niet meer voldeed aan de eisen van onze opgroeiende kinderen. Deze koelkast voldoet ruimschoots aan al onze eisen, heeft een prima vriesgedeelte, goede indeling en heeft een mooi formaat en kleur.

Pluspunten

  • groot
  • weinig lawaai en onderhoud
  • overzichtelijk
  • onafhankelijk vriesgedeelte
  • goed verlicht

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieters 14-09-2020

Koel-vrieskast

Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

10,0
Super mooi, stil en veel ruimte. No frost en veel vershoud zones. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

RamonAll 12-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strak design, perfect gekoeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

10,0
Mooie koelkast, houdt je producten goed en gelijkmatig koel. Meer dan voldoende ruimte in de vriesunit. Niet hoorbaar, zelfs niet op korte afstand

Pluspunten

  • Ruimte in de unit
  • Design
  • Geluidsniveau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 10-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie kast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

10,0
Grote mooie ijskast mooi licht erin echt een aanrader vriezer ook overzichtelijk in te delen toppie ook in verschillende kleuren ik heb de mooie grijs zwart uitstralling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ileana VF 01-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

10,0
The price is good for the quality , is very nice and look really good the color , have a lot of room to put a lot of food and vegetables

Pluspunten

  • Big
  • A lot of room

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Thomas 30-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens koel vries combinatie

Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

9,0
Werkt perfect, zit er mooi uit! Fijn helder licht, aparte lade voor fruit en groente.
Diepvries ruim genoeg, vorige had 2 lades, deze net eentje meer. Toppertje!

Pluspunten

  • Grote koel en vriesruimte
  • Mooi helder licht
  • Fruit groente lade

Minpunten

  • Kunt de koelkast wel een klein beetje horen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Sandra 27-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

9,0
Mooie koelkast! Maakt amper geluid, gemaakt van degelijk materiaal en makkelijk in gebruik.
Veel ruimte.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Temperatuur in de deur zichtbaar
  • Degelijk materiaal
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia Havenaar 27-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stoere luxe eye catcher

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

10,0
Wij zochten een mooie koelkast, niet zo een lelijk ding waar je tegen aan moet kijken.
Dit is werkelijk een eye catcher, luxe, groot en hele mooie antraciete kleur.
Goede vakindeling en we konden makkelijk de draairichting van de deur veranderen.
Ontzettend tevreden mee.

Pluspunten

  • Draairichting deur
  • Mooie kleur
  • Groot
  • Heel stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remko 26-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie luxe uitstraling, beetje lawaaig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

8,0
Fijne ruimte koelvriescombinatie. Mooie dondergrijs/zwarte kleur waar je geen vingervegen op ziet.
Fijne indeling, mooie ledverlichting.

Pluspunten

  • ruim
  • luxe uitstraling

Minpunten

  • een, niet heel luide, vrij constante brom

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

bianca 24-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mat zwarte koel vries combi siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

9,0
prachtige matte uitstraling strak model met handvatten in de deurrand .
Binnenkant goede indeling wijs gebruik van inrichting ruimte . Stevige lades ook in vries gedeelte ook uitleg op lades .
al met al mooi apparaat aangeschaft . Maar omdat onverwachts de oude kapot was eerder deze gekocht en doe daarom mee voor de 250 euro die de prijs beetje verzacht .

Pluspunten

  • hoogte
  • kleur Zwart
  • deurhendels in rand deur
  • gebruiksvriendelijk
  • goede indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mar 23-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi modern uiterlijk en handige display op de deur.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

8,0
Zochten er een koelkast waar meer groenten in kon. Deze koelkast voldoet daar ruim aan met een gigantische groente lade en ook nog twee kleinere (koude) lades er boven. Bovendien ook erg stil.

Pluspunten

  • Zeer grote groentela
  • Temperatuurzones
  • No frost
  • Stil

Minpunten

  • Minder ruimte in deur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bogerd 23-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote ruime koelkast die je nauwelijks hoort.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

8,0
Mooie deursluiting die verzonken ligt en de kleur maakt het echt een bijzonder exemplaar. Geen vettige vingers te zien op de koelkast. Hij is zeer geruisloos. De indeling is nog even wennen. Zo heb ik nog geen gebruik gemaakt van het uittrekken van de plank. De vriezer is ruim met diepe laden. Ik mis wel een apart compartiment voor je koelelementen.

Pluspunten

  • design en kleur
  • ruimte op de planken zowel hoogte als diepte
  • uittrekken van de plank zodat je overal bij kan
  • het niet hoeven ontdooien
  • grote ruime groentela

Minpunten

  • Energielabel vriesgedeeltelte is E

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

M H van Doorn 22-08-2020

Zeer tevreden !!

Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

10,0
Mooi vormgegeven koelvriescombinatie in black steel uitvoering. Werkt uitstekend, fijne led verlichting en fraaie indeling . [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Sjaak 22-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Koelvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

8,0
Mooie ruime indeling en een goed uiterlijk tegen een goede prijs , en met een leuke actie was ik verkocht

Pluspunten

  • goede verlichting
  • geen handgrepen
  • goed schoon tehouden
  • goed uiterlijk en indeling

Minpunten

  • misschien iets te hard geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mike 19-08-2020

Enorm

Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

10,0
Na een koelvries van 1,3m is deze enorm
Erg mooi en geweldig in het gebruik veel en goede ruimtes [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mike 19-08-2020

Enorm

Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

10,0
Na een koelvries van 1,3m is deze enorm
Erg mooi en geweldig in het gebruik veel en goede ruimtes [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Siemens koel-vriescombinatie geborsteld staal 19-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens koel-vriescombi, groot, stil en mooie uitstraling

Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

10,0
Een mooie koel-vriescombinatie met veel ruimte, een mooie uitstraling door de geborsteld-staal look. Als je de koelkast opent heb je mooie verlichting en veel ruimte. Ook veel opties om de producten langer goed te houden. Veel ruimte in de vriesvakken. En voor ons ook erg belangrijk: een stille koel-vriescombinatie.

Pluspunten

  • stil
  • veel ruimte
  • luxe uitstraling
  • mooie verlichting
  • veel opties voor langer vers houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 17-08-2020

Ruim en mooie uitstraling.

Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

8,0
De koelkast is ruim en ziet er erg mooi uit. De deuren hebben we zelf omgedraaid. Daar zijn we wel een tijdje zoet mee geweest maar het was goed te doen. De indeling is handig en de rekjes zien er robuust uit. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Paul 17-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelvriezer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG39N7XEB

Algemene score

8,0
Mooie uitstraling en erg stil. Handig de temperatuur aan te passen zonder de kast te openen.
Erg ruim en goede indeling te maken. Hoop er veel plezier van te hebben.

Pluspunten

  • Erg makkelijk de wieltjes aan de achterkant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews