Liebherr CBN 4835 wit

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CBN 4835 wit op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ger 02-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Praktische en logische indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CBN 4835 wit

Algemene score

10,0
We gingen met een lijstje van de best beoordeelde koel/vriescombinaties naar een verkooppunt. We kozen uiteindelijk voor de Liebherr, omdat het koelgedeelte het meest praktisch voor de boodschappen van de Europese markt was ingedeeld en je zelf ook de indeling nog op je wensen kunt afstemmen. Met die indeling heb je elke dag te maken. Op alle andere punten - duurzaamheid, comfort, zuinigheid etc. - scoorde de Liebherr zeker niet minder dan de andere merken in ons lijstje.

Pluspunten

  • indeling
  • groente en fruit langer houdbaar

Minpunten

  • na een maand nog geen minpunt kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucia 02-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CBN 4835 wit

Algemene score

10,0
Mijn Liebherr witgoed was niet echt aan vernieuwing toe, maar ik wilde graag een koelkast op ooghoogte. Vandaar dat mijn keuze viel op een koel/vriescombinatie, met biofresh lades. Die zijn super fijn, mijn groenten en fruit blijft veel langer vers! Omdat ik hele goede ervaringen heb met producten van Liebherr, nooit problemen mee gehad, heb ik weer gekozen voor een Liebherr koel/vries combinatie en een tafelmodel vriezer. Ik ben superblij met mijn aankopen!!😀👍🏻👍🏻

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam 22-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

perfecte koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CBN 4835 wit

Algemene score

8,0
onze eerste Liebherr koelkast is 15 jaar geworden, en met pijn in het hart deze ingeleverd voor een nieuwe Liebherr. Geweldige koelkast, prima kwaliteit, goede service wat in deze tijd ook heel belangrijk is!

Pluspunten

  • kwaliteit
  • stabiel
  • goede service
  • ruime koelkast

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla Simons 02-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

de koel-vriescombinatie met 2 extra BioFresh-Safe lades

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CBN 4835 wit

Algemene score

9,0
voldoende ruimte om in de 2 extra diepe BioFresh-Safe lades alle fruit en groente op te bergen voor een hele week
een duidelijk menu waarop verschillende instellingen makkelijk aan te passen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diepvries en Koelkast 15-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ben er zeer over tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CBN 4835 wit

Algemene score

9,0
Ik Heb dit gekocht omdat ik ben verhuisd en dit al eerder heb gehad zeer tevreden in mijn andere huis inbouw gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diederik 04-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een vertrouwde en goede keuze

Geschreven voor: Liebherr CBN 4835 wit

Algemene score

10,0
Onze oude Liebherr koelvrieskast RC4102 kochten wij in november 1994 en heeft ruim 26 jaar probleemloos perfect gefunctioneerd. Maar je wilt toch wel eens vernieuwen en uiteraard kiezen wij dan weer voor Liebherr. De nieuwe modellen, het lagere energie verbruik en vooral het Biofresh en Nofrost spraken ons aan. Prima uitleg en service van onze leverancier en we zijn er heel blij mee.

Pluspunten

  • Moderne strakke vormgeving.
  • Praktische indeling
  • Nofrost, dus niet meer jaarlijks ontdooienn
  • Biofresh, veel beter dan de oude groentenlade

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.nieuwenhuizen 29-12-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Lastig voor wat kleinere mensen,,wel goed leesbar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CBN 4835 wit

Algemene score

8,0
Gezien bij familie,Misschien niet de goedkoopste ,wel een degelijk merk.goede afwerking en instelmogelijkheden .nofrost en laag gebruik

Pluspunten

  • De verschil end in te stellen zones
  • Fijn in te delen

Minpunten

  • Hoogte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

J.nieuwenhuizen 09-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De beste koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CBN 4835 wit

Algemene score

10,0
Het kost wel wat maar het is toch wel een positief groot verschil met een gewone combinatie.
Vooral de verschillende zones en de 4 sterren,
plus de uitvoering.

Pluspunten

  • De verschil end in te stellen zones
  • Het droog koelen en vriezen plus no frost

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Van Ark 13-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Langer Houdbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CBN 4835 wit

Algemene score

9,0
Fijne, overzichtelijke en ruime koelkast met 3 vrieslades. En inderdaad sla blijft langer vers in de BioFresh lade. Ook hoor je deze koelvriescombinatie bijna niet aanslaan, hij is fluisterstil.

Pluspunten

  • BioFreshlades
  • Super stil

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer