Liebherr CPel 4313

Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CPel 4313 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Geert Henk Wijnants 05-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Solide energiezuinige koel-vries combinatie met overzicht.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CPel 4313

Algemene score

9,0
We hebben voor deze koel-vries combinatie gekozen vanwege de solide uitvoering, de overzichtelijke glazen lades die 35 kg kunnen dragen, het energieverbruik (dat was de belangrijkste aanleiding om te vernieuwen).
Na plaatsing blijkt 't een rustig en mooi toestel wat door de RVS omkasting en greeploze deur een solide indruk maakt. Zaken als deuralarm en LED verlichting completeren het geheel.

Pluspunten

  • Energiezuinig (A+++)
  • Overzichtelijk en solide (stevige deur-ophanging)

Minpunten

  • Één grote groentebak (dubbele was handiger)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Zeer tevreden gebruiker 16-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beter kan niet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CPel 4313

Algemene score

9,0
Liebherr staat bekend als de Rolls-Royce onder de koelkasten. Zelfs Miele maakt hier gebruik van. De kast is werkelijk fluisterstil. Afwerking is fantastisch. Gescheiden systeem voor koelen en vriezen. De kast werkt al vanaf een buitentemperatuur van 0 graden in plaats van 11 graden Celsius. Kortom een kast voor jaren plezier van te hebben.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Gescheiden koel en vries systeem
  • Werkend vanaf 0 graden celcius

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

bosch liefhebberr 06-07-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

harde piep heeel irritant!!!

Geschreven voor: Liebherr CPel 4313

Algemene score

1,0
elke keer als ik naar de koelkast kijk
denk waarom waarom piep jij zo snel
ik heb spijt van deze aankoop
en helemaal omdat liebherr niks voor me
wilde betekenen en wijntje witgoed uit oud beijerland ook niet
koelkast geeft een hele irritante piep als die langer dan een minuut open staat
en dat kan je niet veranderen

-----------------------------------------------------------------
Review 18-3-2021:

mooie koelkast
om te zien maar daar is alles mee gezegd
groenten bak zit telkens vol met water
en er zit een irritate harde piep in het apparaat wat telkens na 60 sec afgaat als je de deur opendoet firma benaderd waar die gekocht is
maar helaas niks aan te doen en liebherr ook niet.. als je snacht's wat wil snacken en je blijft te lang bij je koelkast hangen is iedereen wakker gebruiksvriendelijk een zero en dan maar met verlies verkopen op marktplaats en kijken voor wat anders

Pluspunten

  • mooi design
  • stil

Minpunten

  • harde piep
  • water in de groentenla vaak

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiële reactie van Liebherr 08-07-2021

Goedendag, vervelend om te lezen dat deze koel-/vriescombinatie niet aan uw verwachtingen voldoet.

Deze Liebherr combinatie is uitgerust met een deuralarm. Het deuralarm geeft een waarschuwingssignaal als de deur 60 seconden geopend is. Zo wordt voorkomen dat de deur onbedoeld open blijft staan.
Het alarm kan bij een geopende deur worden uitgeschakeld. De uitschakeling is net zo lang actief als de deur open blijft staan.

Wij begrijpen dat het niet altijd wenselijk is dat het alarm na 60 seconden afgaat en we zullen uw ervaring gebruiken om te onderzoeken hoe deze functionaliteit bij toekomstige apparaten verbeterd kan worden.

Met vriendelijke groet,

Buram Electro B.V.
Importeur van Liebherr

Reageer

A Kuijs 20-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CPel 4313

Algemene score

8,0
Al meer als 50 jaar getrouwd en altijd liebherr producten aangeschaft.
Degelijk en goede kwaliteit.
Nooit met service te maken gehad Werkte
Gewoon altijd goed

Pluspunten

  • Goede koel en vriestempetatuur
  • Degelijke materialen

Minpunten

  • Niet dat ik weet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Goede ervaring 27-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede service mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CPel 4313

Algemene score

9,0
Omdat Liebherr heel goed is en prima service verleent gaf mij alle vertrouwen over deze aankoop. Mijn vorige kast merk Liebherr werd een totale vrieskast na 28 maanden en werd kosteloos gerepareerd en heeft nog 13 daarna gefunctioneerd

Pluspunten

  • Koelt zeer goed

Minpunten

  • Geen idee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 16-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooie, ruime koel vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CPel 4313

Algemene score

10,0
Zeer mooie en goed afgewerkte koel vriescombinatie die heel slim is ingedeeld en twee super ruime vrieslades waardoor je gemakkelijk er hele pizzadozen in kwijt kunt. Gekocht als tweede koelkast voor in de schuur. Dit omdat Liebherr bij veel koelkasten werkt met twee thermostaten waarmee je bij te lage temperaturen in je schuur het koel gedeelte kan uitschakelen. Misschien de goedkoopste maar gezien de kwaliteit het zeker waard. De Audi onder de koelkasten! Super blij mee.

Pluspunten

  • Mooi afgewerkt
  • Heel erg stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Buurs 02-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CPel 4313

Algemene score

9,0
Prachtige koelkast met veel ruimte en handig ingedeelde ruimte in de koelkast. De hoogte is ideaal en mooie kleur grijs en gemakkelijk schoon te houden

Pluspunten

  • ruime koelkast
  • Fijne hoogte van de koelkast

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim Riggelink 15-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CPel 4313

Algemene score

9,0
Super koel/vriesvombinatie
Ideale verdeling van tussen koel en vries ruimte. Top afzonderlijk in te stellen. Zeer tevreden mee.

Pluspunten

  • Deur scharnieren makkelijk om terzetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer