Liebherr CNel 4313 staalgrijs

Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CNel 4313 staalgrijs op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

addie.85.ad@gmail.com 12-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed en eerlijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een mooie koelkast en een hele goede service van de winkel waar ik hem gekocht heb

Pluspunten

  • Een hoop binnen ruimte

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

s**s@h**l.com 16-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een super fijne koelkast, aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Lekker ruime koelkast. omzetten van deur naar andere kant was gemakkelijk. No frost is echt een uitkomst voor de vriezer. ook de grote groente la is erg fijn

Pluspunten

  • grote groentela
  • valt niet direct dicht als je hem dicht duwt
  • hoog en ruim
  • 7 jaargarantie

Minpunten

  • valt niet direct dicht als je hem dicht duwt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans uit Meppel 28-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topservice en een prima koel- vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Op de allereerste plaats doet de koel-vriescombinatie precies wat wordt beloofd. Het uiterlijk is prima en de indeling van de kast is goed doordacht en praktisch. We hebben even moeten wennen aan het grote groentevak, in ons vorige exemplaar hadden wij twee lades, maar in het gebruik gaat het prima.

Ook nog een compliment aan de leverancier EP:Meppel. Kort voor Kerstmis viel de oude combinatie uit. Nog dezelfde dag (de dag voor kerstmis) werd de combi geleverd, geplaatst en werd het kapotte exemplaar meegenomen. Hulde.

Pluspunten

  • Indeling en uiterlijk
  • Service
  • Ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w**n@z**o.nl 11-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

7,0
Op zich ben ik heel tevreden over de koelkast alleen maakt hij een vervelend bromgeluid en dat is behoorlijk irritant.

Reageer

Alina 30-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne, ruime koelkast. Je kunt zelf een gewenste kleur kiezen, waardoor deze altijd bij de keuken past. Eten blijft verser en de no frost doet wat ie beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

h**0@g**l.com 30-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer ruim

Algemene score

9,0
een prachtige koel/vriescombinatie. Met heel veel ruimte. Met een Automatisch ontdooisysteem

Pluspunten

  • signaal bij het niet goed sluiten van de deur
  • veel licht binnen in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 18-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi elegant en strak design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na 32 jaar een nieuwe Liebherr koel-vries combinatie gekocht. De vorige heeft het altijd perfect gedaan, en doet het nog steeds. Dus vandaar weer een Liebherr. Mooi en degelijk apparaat van europese makelaardij.

Pluspunten

  • design
  • beproefde kwaliteit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Amber 23-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

snel koel en bevroren!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Koel/vries-combinatie gekocht via Liebherr. Alle producten koelen snel in de koelkast en vriezen in hoge snelheid in de vriezer! Tevreden klant :)

Pluspunten

  • snel koud
  • super snel vriesvak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Sabrina 30-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super fijne koelkast. Hij is stil, modern en zuinig. De ruimte is top en zeker dat alle plankjes etc aan te passen is. Door de meegeleverde flessenrek bespaar ik al zoveel ruimte in de deur. Helemaal blij!

Pluspunten

  • Stil
  • Ruimte
  • Verstelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rietje 23-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige heldere verlichting in het koelgedeelte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over mijn Liebherr koel/vriescombi. De grepen zijn verzonken in de deur dus geen vingerafdrukken meer.
De heldere verlichting is fantastisch, duidelijk zijn mijn producten ook achterin te zien.
Zeer tevreden met deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer