Samsung RB29FERNCWW - Reviews

Specificaties
Uitvoering
koel/vries cominatie
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
173 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 185 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ewa mols wevers 02-11-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
HANDIG IN GEBRUIK, GENOEG RUIMTE, SLIMME EN HANDIGE RUIMTES ZOALS FLESEN REK ETC.HIJ IS LEKKER STIL EN HEEFT EEN HANDIG DISPLAY WAARMEE JE GEMAKKELIJK DE KOELKAST EN VRIEZER KUNT INSTELLEN
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

W. Eeuwes 01-11-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Mooi model en heel stil. Ideaal met de extra cool zone.
Ook dat deze al beste uit de consumenten testen kwam gaf ook de doorslag bij deze aankoop.
Mooie grote laden en helemaal uittrekbaar.
Grote groentelade en de uitschuifbare lade maken het voor ons de perfecte aankoop.
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Truus1944 29-10-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Hij is energie zuinig, maak vrijwel geen geluid, indeling is overzichtelijk en veel ruimte, vriest goed en lekker ruim.
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

svanoene 28-10-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Energiezuinig A+++ en er zit een vakantiestand op. Aangezien wij de combinatie niet dagelijks gebruiken een groot voordeel. Dus nog zuiniger.
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

mischa1202 11-10-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Over de duurzaamheid kan ik natuurlijk nog niet veel vertellen,maar dat ze op sommige onderdelen 10 jaar garantie geven wil wel zeggen dat ze zelf veel vertrouwen in hun product hebben.Maar ik heb wel Samsung gekozen door ervaring met andere producten zoals telefoon,harddisk.geheugen modulen voor pc.
Door het geld die je terug krijgt erg leuk geprijsd.
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

tina56 30-09-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Simpel in gebruik, het display front geeft al aan wat te doen, prima vormgeving geen klinken of trekijzers, maar en prima sleuf om hem te openen. Samsung staat bij ons bekend om duurzaamheid, meerdere producten in ons bezit.is zeer rustig 38db in een open keuken, je hoort haar soms zijn werk doen prima. We zouden hem zeker aanbevelen.
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

wally2 27-09-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Prima koelkast. Makkelijk te installeren en in te stellen. Koelt gewoon goed. Daarnaast maakt hij ook geen had zoemend geluid.
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjen4321 25-09-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,5
Prima koelkast van de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen want ik heb hem net. De bediening op het voor panel is eenvoudig en bied een goede indicatie van de temperatuur instelling.
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

acgalen 25-09-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Prima koelkast, het uitschuifbare dienblad is wel handig. Het licht is prima.
De vriezer heeft erg diepe lades, waardoor er in een lade 4 hele broden passen, mogelijk zelfs 5. Dat is erg prettig.
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

wally2 24-09-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Tot nog toe erg tevreden over de koelkast. Koelt goed. Makkelijk in gebruikt te nemen. Geen vervelend hard gezoem van de koelkast.
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jo Leerdam 23-09-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Mooi vormgegeven koelkast. Aan de buitenkant is de temperatuur leesbaar. Maakt geen geluid. Handige indeling.
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.El-Mahroum 16-09-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
De koel/vries combinatie is erg stil en ziet er mooi uit. Verder zeer praktisch met veel opbergruimte
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

laho 14-09-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Bijna geruisloos, handige indeling, praktisch ingedeeld. Mooi vormgegeven, Cool Select Zone is ook erg praktisch
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mohamed84 13-09-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Mooie vormgegeven Koel vries Combinatie praktische indeling. ook is de prijs zeer goed voor deze koelkast. ben een tevreden klant
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Joachim. 11-09-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
Zeer mooi design en praktische koelkast, erg tevreden over de koelvakken voor het vlees en groente! Maakt vrijwel geen geluid erg stil.

Zeker een goede koop!
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans2811 27-08-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
zeer mooie koelkast lekker stil makkelijke indeling voor producten en koelt erg goed ben er zeer blij mee
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

humphrey callie 16-08-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
ben een fan van samsung mooie design ben happy met samsung producten koel kast ben tevreden geruis loos en die zilver kleur past precies en cash bek van samsung
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dafje66 07-08-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
een zeer stille koel/vries combinatie met veel opbergruimte alleen de metalen ophang voor flessen is alleen voor wijn flessen. maar ruimte genoeg voor de petflessen
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EvH88 07-08-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De koelkast is gemakkelijk in het gebruik en het display is zeer overzichtelijk ingedeeld. De vele koelopties en de CoolSelect Zone zorgen ervoor dat elk product op de gewenste temperatuur gekoeld kan blijven. De koelkast is snel op de gewenste temperatuur gekomen en de indeling is praktisch. Bovendien ziet het apparaat er strak uit en geeft de witte verlichting een moderne uitstraling!
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mark Strijker 06-08-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Koelkast werkt prima, het extra koel gedeelte is kouder dan rest van koelkast. perfect voor vlees/vis en groente.

Handig vinden wij ook de extra plaat in het vriesvak voor als je een groot product moet invriezen.
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews