Samsung RB29FERNCWW - Reviews

Specificaties
Uitvoering
koel/vries cominatie
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
173 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 185 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

laura koopmans 16-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,8
Een fijne koelkast met mooi vormgegeven laden en opbergruimtens. De vriezer heeft veel ruimte en de laden hebben een beveiliging. Ook handig dat er een geluidje komt als je de deur open laat staan.
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bert11.11 14-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Wat gelijk opvalt is dat ie zo weinig tot geen hoorbaar geluid maakt. Een verademing nadat we de Amerikaanse koelkast hadden weggedaan. Mooie witte strakke uitstraling. Indeling koelkast vind ik handig. Uitschuifbare plank bijv. Vriesladen(3) zijn ruim. Past tenminste wat in.
Display aan de buitenkant handig om temp. af te lezen . Functies Power Freeze(om snel in te vriezen) en Vacation.
Al met al tot nu toe erg tevreden over deze Samsung!
Duurzaamheid geef ik een 7, omdat ik dit product nog maar korte tijd heb. Dus kan er nog niet heel veel over zeggen.
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Trees100 13-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Mooie strakke koelkast. even wennen aan de indeling, maar snel vriendelijk in gemak! de spullen zijn goed koud en wat een ruimte in diepvries! Hij lijkt veel stiller dan m'n oudere koelkast.
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PvdV1965 11-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
het is even wennen aan de coolzone, de temperatuur ingesteld op 5 graden en de spullen waren bevroren...nog even aankijken, voor de rest een plaatje hoor...!!!prima ontwikkeling lekker rustig en een pracht uitstraling
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

N. Dijkhuizen 11-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Een mooie koelkast, met zeer veel ruimte. Erg makkelijk zijn de easy slide en de flessenrek. Erg veel ruimte in de groenten la en de extra cool select zone. Ook in de deur een aantal bakjes en plek voor nog een aantal flessen. De bovenste bak heeft een klep die gemakkelijk naar boven open gaat zodat je de producten makkelijk eruit kan pakken.Ook het extra grab'n go basket is makkelijk, bv om de sausflesjes in 1x op tafel te zetten. Het vries gedeelte heeft 3 grote diepe lade's waar genoeg ruimte in is. Al met al een zeer ruime koel/vries combinatie. Wij zijn er erg tevreden mee.
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trees100 10-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Pracht koelkast, veel ruimte in koel en vries deel. Goed koud en mooi stil! Prachtige vormgeving.. ben benieuwd hoe hij in lange termijn is en bijft
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan snippers 10-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
koelkast is op zijn minst net zo goed als de zogenaamde betere merken.
wat stukken beter kan is de ned. gebruiksaanwijzing want de zinnen zijn soms niet af,of niet logisch opgesteld ,ook is het uitkijken geblazen omdat er vaak meerdere soorten worden uitgelegd in de zelfde handleiding enz...enz.
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RvO55 08-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Een geweldige koel/vries combinatie met praktische opbergmogelijkheden.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

PeetersC 29-11-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Onverwachts ging onze 9 jaar oude (dure) koelkast kapot en natuurlijk op een vrijdagmiddag.Snel internet afgestruind en we kwamen elke keer weer bij deze Samsung terecht.Wat een verademing.En dat voor deze prijs.Weinig geluid ondanks open keuken, vriest en koelt goed.Makkelijk in te stellen,hoewel door we door de snelheid van kopen geen Nederlandse handleiding hadden.Maar daar is internet weer goed voor.Vormgeving is chique.Ledverlichting in de koelkast is supermooi.Wbt de duurzaamheid kunnen we nog geen oordeel vellen.Toevallig heeft mijn zoon dezelfde en kon ons geruststellen dus heb ik toch maar een cijfer gegeven.Dankzij Scheer en Foppen Lelystad werd de koelkast op zaterdag, de volgende dag, al geleverd.Wat extra betaald en de koelkast werd zeer voorzichtig in de keuken gezet.Kortom:wij zijn er heel blij mee.
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Ingridwich 25-09-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Makkelijke bediening van display,stevige en grote vriesbakken en hij maakt weinig lawaai.Voor deze prijs een prima koel/vries combinatie.
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nieteke 06-09-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Vandaag de ijskast in gebruik genomen en ben benieuwd. De vormgeving en indeling van de ijskast zijn meer dan goed. Diepvriesladen zijn diep.
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Thi Thanh Hang Huynh 05-09-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Ik vind het een leuk model, in verschillende kleuren verkrijgbaar (grijs/wit) wat erg handig is omdat het nu past met mijn eigen interieur.
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

wijwo 03-09-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Het is een top koel/vries combi. Voor deze prijs en deze waardering. Hij is stil in gebruik en het energieverbruik is in verhouding goed te noemen. Kortom: Voor deze prijs, met deze waardering, een prima apparaat!
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Balendonck 03-09-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,5
De koelkast maakt veel geluid. We vinden de indeling helemaal prima. Installatie verliep vlot. De koelkast ziet er mooi uit.
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Slecht

Reageer

ruudkats 02-09-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Een heel mooie en gebruiksvriendelijke koel/vries combinaties met een zeer goede inrichting en vele mogelijkheden
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I.puts 02-09-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Wat ben ik blij met deze koelkast. Hij is zo ruim, dat ik de boodschappen voor de hele week makkelijk kwijt kan. Ook overzichtelijk en makkelijk in gebruik (door de uitschuifbare lade). Ook is hij zuinig in gebruik en een aanwinst in de keuken, want het is niet alleen een praktische, maar ook zeer mooie koelkast. Kortom, een aanrader!
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ellengortemaker 01-09-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,3
Een koelkast met alle specificaties die ik nodig heb, verder een goede indeling en weinig geluid.
Perfect apparaat.
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dpijnenburg 31-08-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Hele fijne en stille koelkast met een zeer praktische en doordachte indeling! Het vriesgedeelte is lekker ruim, en deze lades vallen er tenminste niet uit.
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik van der Woude 31-08-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Fijne en mooie koelkast. Genoeg opbergruimte. Mooie bakjes en uitschuifbare lade. Erg stil.Diepvriesgedeelte werkt erg goed en 3 ruime opbergladen.
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

nadiak 28-08-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Je hoort de koelkast niet,staat mooi op zijn plek en heb de deurscharnier niet hoeven verwisselen omdat de deur handig opent in een lijn met de koelkast. Van binnen ruim en handig ingedeeld, alleen de flessenrek kunnen alleen kleinere flessen in helaas.
Geschreven voor: Samsung RB29FERNCWW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews