Samsung RB29FERNCWW - Reviews

Specificaties
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
173 liter inhoud
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 185 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerda 21-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na lang rond gekeken besloten deze samsung te kopen! Heb hem nu net een paar uur maar ben nu al zeer tevreden. Hij staat in een openkeuken maar hoor hem haast niet.
Mooie bijkomstigheid is dat hij piept als hij te lang open staat!

Pluspunten

  • stil
  • veel ruimte
  • mooie prijs

Minpunten

  • nog niet ondenkt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben 21-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Koelen en vriezen met design

Algemene score

9,0
Op zoek naar vervanging kwam ik uit op de strakke moderne kast van Samsung, mooi ingedeeld, doorkijk lades, aparte zones koeling mogelijk, qua prijs en garantie zeer aantrekkelijk en een bonus is mooi meegenomen, koelt erg snel. Toch energiezuinig A++ dat verwacht je niet gauw. Toppie

Pluspunten

  • Energie label
  • Geen fratsenkoelkst

Minpunten

  • Niet te vinden,

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 09-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ruime Koel vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima product, ruime inhoud van koelkast en vriezer. Hij koelt goed. Tevens erg prettig dat je de temperatuur aan de buitenkant in kan stellen en de mogelijkheid hebt om hem in te stellen op vakantie modus zodat hij dan minder verbruikt wanneer je een aantal dagen niet thuis bent.
Prijs kwaliteit verhouding is goed, betaalbaar voor een goede kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thijs Nacken 31-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ruime indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De koelkast heeft een ruime en overzichtelijk indeling.
Soepele laden.
Makkelijke bediening van de temperatuur instelling.
Mooi qua vormgeving

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Veel ruimte
  • Makkelijke bediening
  • Soepel laden
  • Fijne vakverdelingen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ron 22-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie koelkast

Algemene score

8,0
We hebben deze koelkast net binnen en kunnen nog geen oordeel geven over de werking. De indeling is handig. De uitschuifbare laden zijn echt een p[luspunt ten opzichte van onze vorige koelkast. We horen hem niet, hij is erg stil en was snel op temperatuur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Harry 17-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Strak design en erg stil

Algemene score

10,0
Erg mooie combinatie met voldoende inhoud.
Verlichting in de koelkast is erg helder en is de inhoud van de koelkast goed zichtbaar.
De koelkast is erg stil wat heel prettig is.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Indeling koelruimte
  • Verlichting
  • Gelijkmatig verdeelde koeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lincy 07-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super tevreden

Algemene score

9,2
Ik ben super tevreden over de koel/vriescombinatie.
Hij is makkelijk in gebruik, je kunt er veel in opslaan en hoort amper dat de koel/vriescombinatie aanstaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NvR 16-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie en zuinige koelvries combi

Algemene score

8,3
Mooi design, energie zuinig en toch veel ruimte (niet zulke dikke wanden en dus ruimte verlies als bij andere vriezers). Zeer eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Amande 04-03-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Ik maak nu een paar weken gebruik van de Samsung RB29FERNCWW/EF. Het is een erg mooie en degelijke koelvriescombinatie met echt een hele stille motor. Praktisch indeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Radulfes 06-02-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Stille koel/vries combinatie met genoeg lades cq. planken waar je je spullen kwijt kan, is nog eens energie zuinig ook, vormgeving is mooi, wat ook handig is, is de temperatuurmeter aan de buitenkant. Zitten 2 thermosstaten in wat voor mij handig is omdat ik vaak van huis ben, dan hoeft de koelkast ook niet maximaal te koelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harmi 05-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
voldoet aan mijn wensen, mooie vormgeving goede service duidelijke informatie op de website daarmee heb ik een goede koop gedaan

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.H. van den Eersten 05-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Wel wat geluid dat is jammer maar bij ons staat hij niet direct in de keuken, dus dat geeft niet. Het speciale vlees/groentevak is erg handig

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Karinvdw 04-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Mooie grote koelkast en vriesgedeelte met praktische indeling en grote laden.

Ook het flessenrek en de coolzone is erg handig.

Daarnaast zit er een knop op om waarmee je als je op vakantie gaat de koelkast uit kan zetten, terwijl de diepvries aan blijft. Ook erg handig in de winterperiode als je hem als 2e koelkast gebruikt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jonajans 02-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
gebruiksvriendelijk eenvoudig te installeren een hele mooie strakke design hoop dat die heel duurzaam is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

johannes1959 02-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Het is een pracht apparaat waar ik hoge verwachtingen van heb.
De eerste ervaringen zijn super.
Het is mooi overzichtelijk ingedeeld. Ruim en gebruiks vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MEnschede 31-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Erg goede koelkast. Stil, ruim, energiezuinig en qua vormgeving ziet deze er goed uit. Aanrader om te kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Klazebaas 29-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Pas een paar dagen in gebruik, dus eigenlijk te kort voor een goede beoordeling.
Indeling is goed over nagedacht.
Vormgeving prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fabianvandermolen 24-01-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Prima koelkast, groot,ruim en practisch ingedeeld. Ondanks dat het vries gedeelte even groot is als de vorige, past er veel meer in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fabianvandermolen 24-01-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Fijne koelkast met 2 mooie grote laden. Ook het flessen rek en de uitschuifbare plank wordt dankbaar gebruikt. Qua geluid zeer netjes. Het display op de voorkant is handig en makkelijk in gebruik. Alles wijst zichzelf bij de koelkast. Ook de vriezer is erg ruim. Daar past veel meer in dan onze vorige, ondanks dat het volume gelijk is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ccd2 20-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
De koelkast is nu een week in bezit op zich bevalt hij prima. Het enige is dat als hij aanslaat er een hoog geluid is en dat is nou net het soort geluid waar ik een hekel aan heb. Gelukkig slaat hij niet vaak aan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews