Samsung RB31FERNCSA - Reviews

Specificaties
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
206 liter inhoud
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 166 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

NelT1939 11-01-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Erg fijne en ruime koel/vriescombinatie. Geluid valt erg mee en ik heb de indruk dat de koelkast helemaal niet zo vaak aanslaat.
De verlichting binnenin de koelkast is ook erg goed. Vind ook de Cool Fresh zones erg handig (onderin de koelkast voor het vlees en vis).
Al met al een prima apparaat!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Schipperke 01-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi uiterlijk, eenvoudige werking met instelbare zones.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooie koelkast met veel ruimte.
net in gebruik genomen en gemerkt dat de instellingen eenvoudig zijn.
Extra boostknop voor sneller invriezen.
Ook de uitschuifbare bakken met ladegeleiders zijn erg handig

Pluspunten

  • stil
  • ruim

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dhr. van Haarlem 10-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie grote Koelvriescombinatie

Algemene score

8,0
Op zoek gegaan naar een Koelvriescombinatie waarbij praktische indeling, genoeg ruimte en uiteraard energiezuinigheid het belangrijkste waren. Vandaar gekozen voor de SAMSUNG RB31FERNCSA. De extra coolselect zones zijn ideaal voor het vers houden van groente en vlees. Het diepvriesgedeelte is makkelijk als extra ruimte op onze bestaande diepvrieser. De Samsung heeft een makkelijk af te lezen display aan de voorkant. Is rustig qua geluid.

Pluspunten

  • Indeling
  • Energielabel
  • Ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rene 21-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie, gebruiksvriendelijke koelkast

Algemene score

8,8
Redenen van aankoop; No Frost - Geen handgrepen die afbreken maar mooi in de deur verwerkt/steviger - laag geluid niveau.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

arnold 19-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Mooie koelkast mooie vormgeving en ruim van binnen en makkelijk Toegankelijk en geluid bijna niet te horen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Vage 11-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
koel- vriestemperatuur gemakkelijk in te stellen en te veranderen. A++ is duurzaam en je hoort hem niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Massri 10-03-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
Wat een mooie koelkast voor een leuk prijsje! Erg fraai van buiten en binnen. Het mooie witte energiezuinige licht dat aangaat als je de deur open doet, oogt erg luxe. Verder maakt de koelkast weinig geluid. Eten en drinken in de koelkast is kouder dan wij gewend waren. Deze was dus in het begin normaal afgesteld. Wijzelf hebben de temperatuurregeling wat minder afgesteld. Dit kan makkelijk aan de buitenkant van de deur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

els212 09-03-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
ben gaan kijken of hij wel aan stond want er was bijna niets te horen. Ook ben ik erg blij met de extra lade die apart in te stellen is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MickyB 12-09-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Paar weken terug de RB31FERNCSA aangeschaft bij onze vertrouwde witgoedspecialist. We zijn erg tevreden over deze koelkast. Hij ziet er allereerst prima uit, en laten we eerlijk zeggen dat is toch het eerste wat je ziet. Gekozen voor de aluminium kleur (materiaal is gelukkig niet van echt aluminium, waardoor je vetvlekken ook niet zo snel zijn). Kleur staat prima in onze keuken en alles ziet er prima strak uit.

Leuk detail is het digitale display in het midden van de koelkast. Ziet er niet alleen mooi uit, is nog eens erg makkelijk doordat we zowel voor het koelgedeelte als het vriesgedeelte alles makkelijk kunnen instellen. Gebruiksgemak van de koelkast is daarbij erg plezierig, ik kan makkelijk alles instellen, en van binnen zijn er verschillende compartimenten waar ik verschillende producten kan koelen, allen gespecificeerd naar het type product (vlees, groenten, etc.). Koelkast is ruim van binnen en bovenin is een gedeelte waar ik flessen (wijn) makkelijk kan neerleggen.

Vriesgedeelte is ook prima. De lades zijn ruim, vriezen niet in en zijn makkelijk te openen, en kunnen vooral ver naar voren uitgetrokken worden.

Tot slot het geluid; een niet onbelangrijk aspect. Ik zit liever niet in de keuken te eten terwijl ik het gevoel heb dat ik naast een heftig zoemende elektriciteitsmast resideer. Daar heb ik mij gelukkig ook geen zorgen over hoeven te maken: ik hoor helemaal niets van de koelkast.

Al met ben ik / zijn wij erg tevreden over de koelkast! Absoluut geen spijt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

naja 26-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
het is een prima apparat, heel mooi en leuk, alles is top, veel ruimte en ik ben heel blij met deze koelkast,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 04-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Koelkast

Algemene score

6,0
Goede indeling van de koelkast. Ruim genoeg. Veel opties, ook als je op vakantie gaat kan je hem zuiniger instellen.
Er zit alleen een hele irritante piep ondanks dat het 39 decibel aangeeft., maar afgesproken dat ik het even afwacht. Mocht dat verholpen zijn, is het een perfecte koelkast en krijgt de koelkast een dikke 8

Pluspunten

  • Ruim
  • Bakjes in de deur verplaatsen
  • Ruime vriesgedeelte

Minpunten

  • Ondanks 39 db toch een irritante piep

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Daan Wijnen 01-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Samsung Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hij heeft een mooi uiterlijk, daarnaast kun je op het scherm alles temperaturen makkelijk aflezen en aanpassen. De indeling is zeer praktisch veel laden en een handig flessen rekje zodat je de flessen niet meer in de deur hebt staan en er dus niet uit kunnen vallen.
Het vries gedeelde is zeer ruim en hij heeft antifrost dat is een zeer groot plus punt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.Veldt 26-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design, stil

Algemene score

8,0
Wij hebben deze koelkast gekocht en de levering was al helemaal in orde.
De koelkast is enorm stil, de buitenkant voelt goed stevig en glad aan.
De binnenkant van de koelkast bied veel ruimte, goed verlicht en'de temperatuur is per zone in te stellen (zelfs een vakantiestand).

Enig nadeel is dat de laden en legplanken een vaste plek hebben en dus niet 'vrij' ingedeeld kunnen worden. Daar naast echt een top koelkast!

Pluspunten

  • Ruim
  • Temperatuur in zones instelbaar
  • Solide
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Lades en planken hebben vaste plek
  • Deur is niet makkelijk te wisselen van kant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kasper 19-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Elegante koelkast van alle gemakken voorzien

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige grote koelkast waarvan de temperatuur snel en makkelijk in te stellen is. Behalve de omvang is dit apparaat ook nog uitgerust met allerlei handige bakjes en opberglades en het is bovendien een elegant apparaat dat weinig geluid maakt. Met al deze voordeling is deze koelkast haar geld zeker waard.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Makkelijk temperatuur instellen
  • Heeft allerlei handige lades en bakjes
  • Biedt veel opslagruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes 17-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie, ruime koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We wilden een goede, zuinige koelkast met veel ruimte. De koelkast werkt prima! Producten worden goed gekoeld en door het no frost-systeem hoeven we nooit meer te ontdooien: ideaal!

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Mooie vormgeving

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Kempe 10-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Veel extra's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een koel diepvriescombinatie met gescheiden temperatuurinstellingen een vakantie instelling voor de koelkast, een knisperverse groentelade en een apart vak voor het koel houden van vlees, flessenrek, enz.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Naja 08-07-2017
  • Product paar weken in bezit

The best refrigerator ever

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
It is easy to say that this product should be the only refrigerator used in the world, it is the best of the best.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samsung koelkast 06-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Samsung koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie zilverkleurige koelkast
Prettige indeling van de koelkast met handige lades
No frost, dus nooit meer ontdooien !!
Koelkast is zo goed als geluidloos

Pluspunten

  • indeling koelkast

Minpunten

  • maar 3 vrieslades

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Corine 18-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg fijne koelkast.

Pluspunten:
Hoog en erg diep!
Extra afgesloten vak voor je vlees dus nog meer ruimte.
Scherm in de deur voor de temp. is makkelijk te bedienen.

Minpunten:
In het flessenrek/wijnrek wat erbij zit kunnen geen frisdrankflessen omdat het niet gaat ivm de plaat erboven. Bierflesjes liggen er ook niet stevig in/op.

Rekken/platen in de koelkast zelf zijn niet te verplaatsen. je kan dus niet je eigen indeling maken. De vakken in de deur zijn wel te verplaatsen.

Hij maakt naar mijn idee nog wel veel geluid, onze oude Whirlpool koelkast was stil.

Ondanks de minpunten vind ik het nog steeds een fijne koelkast.

Pluspunten

  • Hoog
  • Diep
  • extra vak voor vlees

Minpunten

  • Luid
  • Rekken/plaaten niet verstel/verplaatsbaar
  • flessenrek niet geschikt voor frisdrankflessen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

Wim 01-08-2016
  • Product maand in bezit

Samsung RB31FERNCSA

Algemene score

9,0
Prima apparaat voor een zeer redelijke prijs. Moderne uitstraling, praktische indeling, veel ruimte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews