Paar weken terug de RB31FERNCSA aangeschaft bij onze vertrouwde witgoedspecialist. We zijn erg tevreden over deze koelkast. Hij ziet er allereerst prima uit, en laten we eerlijk zeggen dat is toch het eerste wat je ziet. Gekozen voor de aluminium kleur (materiaal is gelukkig niet van echt aluminium, waardoor je vetvlekken ook niet zo snel zijn). Kleur staat prima in onze keuken en alles ziet er prima strak uit.
Leuk detail is het digitale display in het midden van de koelkast. Ziet er niet alleen mooi uit, is nog eens erg makkelijk doordat we zowel voor het koelgedeelte als het vriesgedeelte alles makkelijk kunnen instellen. Gebruiksgemak van de koelkast is daarbij erg plezierig, ik kan makkelijk alles instellen, en van binnen zijn er verschillende compartimenten waar ik verschillende producten kan koelen, allen gespecificeerd naar het type product (vlees, groenten, etc.). Koelkast is ruim van binnen en bovenin is een gedeelte waar ik flessen (wijn) makkelijk kan neerleggen.
Vriesgedeelte is ook prima. De lades zijn ruim, vriezen niet in en zijn makkelijk te openen, en kunnen vooral ver naar voren uitgetrokken worden.
Tot slot het geluid; een niet onbelangrijk aspect. Ik zit liever niet in de keuken te eten terwijl ik het gevoel heb dat ik naast een heftig zoemende elektriciteitsmast resideer. Daar heb ik mij gelukkig ook geen zorgen over hoeven te maken: ik hoor helemaal niets van de koelkast.
Al met ben ik / zijn wij erg tevreden over de koelkast! Absoluut geen spijt