Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Samsung RB31FEJNBSA

8,8 Lees 896 reviews
Samsung RB31FEJNBSA Best Reviewed feb 2016

Vergelijkbare producten

Whirlpool BSNF 8893 PB

  • Uitvoering upside-down koel/vriezer
  • Energieklasse A+++ energieklasse
  • Inhoud koelruimte 215 liter inhoud
Whirlpool BSNF 8893 PB

Liebherr CNPel 4313

  • Uitvoering upside-down koel/vriezer
  • Energieklasse A+++ energieklasse
  • Inhoud koelruimte 209 liter inhoud
Liebherr CNPel 4313

Liebherr CNP 4313

  • Uitvoering upside-down koel/vriezer
  • Energieklasse A+++ energieklasse
  • Inhoud koelruimte 209 liter inhoud
Liebherr CNP 4313

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 896 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

wim1 25-01-2016 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,8
Nu een jaar ongeveer in huis. Koelkast ziet er mooi uit maar planken zijn niet verstelbaar en het flessenrek is te klein voor de gewone cola flessen e.d.
Ook maakt hij behoorlijk veel lawaai, als je een open keuken hebt is dit niet aan te raden. Verder prima koelkast, geen spijt van aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Den Buus 24-03-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,5
Nu vier jaar in bezit, en twee keer is de vochtafvoer bevroren met als resultaat dat het koel gedeelte niet meer werkt. Buisje voor afvoer is te dun en zit dan snel vol met ijs. Als je de servicedienst belt hebben ze over twee weken een keer tijd. Productiefout en slechte service.

Review criteria:

Slecht
Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

Danielle2010 03-03-2014 Product kwartaal in bezit

Algemene score

5,5
De koelkast is op zich een mooie functionele koelkast. Ik heb wel het flessenrek eruit gehaald voor meer ruimte op de planken. Alleen zou ik de koelkast nooit gekocht hebben als ik wist hoeveel herrie deze maakt. Het is een zeer storend geluid, soms wat zacht maar vaak hard. Hij slaat heel erg vaak aan en blijft dan lang geluid maken. Ik heb contact met Samsung gehad maar zij hebben geen goede verklaring. Waarschijnlijk hoort dit geluid bij deze koelkast. Voor mij is dit een miskoop!
Over de duurzaamheid kan ik eigenlijk niets zeggen. Ik heb de koelkast te kort maar moest een cijfer invullen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

sibo 14-05-2017 Product half jaar of langer in bezit

no-frost, maar de samsung vriezer zit vol met ijs

Algemene score

3,0
Deze koel/vries combinatie heb ik in feb 2016 veel te snel gekocht. Het apparaat oogt mooi, strak, modern en degelijk.
Maar deze koel/vriezer heeft ook nadelen. Geen verstelbare lades/legplanken in de koelkast, te weinig ruimte voor 1,5 literflessen, kleine potjes saus kunnen niet rechtop staan, alles moet liggen. De flessenrek kan gelijk bij het oud ijzer, daar passen geen flessen in. De flessen moet je plat neerleggen in de niet verstelbare rekjes :-( 1,5 literflessen kunnen ook niet in de deur, dat omdat de flessengedeelte in de deur te laag is, je moet de koelkast deur wel heel erg langzaam en voorzichtig opendoen, anders vallen de flessen er uit.
De vriezerladen zijn ook erg onlogisch qua grote. De bovenste la is precies groot genoeg om brood in te vriezen, klasse. Alleen als ik brood uit de bovenste la van de vriezer wil halen moet de koelkast ook open, zo dik en lomp zijn de deuren.
Verder maakt deze koel/vries combinatie veel lawaai.

Na een jaar en 2 maand in bezit, blijkt dat in de no-frost vriezer een erg dikke laag ijs zit. Dit mag niet gebeuren, want hier adveeert samsung ze mee. Ik las meer verhalen op internet dat dit vaker gebeurt en samsung niet thuis geeft helaas. Dus hou er rekening mee dat je deze koel/vriezer koopt, dat je wel moet ontdooien.

Pluspunten

  • oogt mooi en degelijk
  • nul graden koellade, temp kan je appart instellen

Minpunten

  • no frost werkt niet
  • geen verstelbare legplanken
  • metalen flessenrekje is te klein
  • Flessenrekje in de deur is te klein
  • Bovenste diepvrieslasde is moelijk te bereiken.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Henri 30-03-2017 Product paar dagen in bezit

Temperatuur van vriezer fluctueert enorm

Algemene score

3,0
Ongeveer 2x per 24 uur stopt de vriezer met koelen op het juiste moment. Het apparaat verbruikt dan plotseling wel ongeveer 150W zonder dat het aanslaat (normaal 30-60 afhankelijk van koelen/vriezen/beide). Daarbij maakt het vreemde geluidjes (tikken/schrapen) maar de temperatuur in de vriezer begint in rap tempo op te lopen. Bij een instelling van -19C ligt de normale cyclus tussen -15 en -18, maar dan stijgt de temperatuur in veel hoger tempo door tot ongeveer -8, alsof er een warme luchtflow door de vriezer loopt. Apparaat is nauwelijks gevuld, komt niet open, staat ruim opgesteld. Aangezien Samsung qua service nauwelijks serieus reageert, deze recensie. Iedereen die zo'n apparaat heeft, is zich misschien niet eens bewust van het defect, want wie test dit nou met een vermogensmeter en thermometer. Ik ben benieuwd of omruilen zal helpen.

Pluspunten

  • ruimte
  • geluid
  • zuinig

Minpunten

  • temperatuur vriezer
  • klantenservice samsung

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Fenja 19-12-2016 Product paar dagen in bezit

Nog mooier dan verwacht

Algemene score

9,0
Grote lades in de vriezer, handig uitschuifbaar plateau, makkelijk in te stellen op het scherm op de deur, mooie verlichting, twee ruime lades in koelgedeelte waarvan één gewone groentelade en de andere een coolselect zone voor groente en fruit of vlees, vis en gevogelte.
Koelkast staat op wieltjes wat dus super handig is als je er een keer onder of achter wil schoonmaken

Minpunten

  • plateau's kun je niet van plaats veranderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koelast2 28-07-2016 Product paar dagen in bezit

samsung koelkast

Algemene score

8,8
een geweldige koelkast mooi desing en erg zuinig, goeie levering. en staat mooi bij het interieur.
heel gebruiks vriendelijk en niet te vergeten alles in1, koelkast en vriezer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

EVANTOL 29-02-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,3
Het is een moderne - strak uitgevoerde koelvries combinatie die erg weinig geluid maakt, geen concens vormt en erg makkelijk in gerbuik is, een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Miranda 05-02-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Echt een fantastische aankoop, heel blij mee. Hoogste nivea energiezuig +++, Maakt haast geen geluid, Uitschuibare lade is ook ideaal, mooi design.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik 26-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Het is een fraai apparaat die best gezien mag worden in je interieur, hij is erg stil, mooi ruim en verlicht van binnen, voor de prijs hoef je het zeker niet te laten, kort om in ben erg happy met de koelvries combinatie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

cobie tholenaar 23-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik heb deze Samsung koelkast net aangeschaft het geluid is nihil
dus niet storend als hij in een open keuken staat
vormgeven is heel mooi en binnenkant is heel handig met slide plateau ik raad hem iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 16-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
We hebben het apparaat nog maar een dag daarom is het moeilijk om een echte beoordeling te geven.
De specificaties lijken goed en de eerste indruk is ook goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeKa 16-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Super zuinig, ruim en chique koelkast. No frost, werkt prima. A+++ voor een goede prijs. Led van boven, maakt de koelkast redelijk licht. Door schuifplank kan je overal makkelijk bij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samsung 05-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Ik vind hem super mooi en heel modern hij maakt geen geluid hij maakt ook geen ik en bezit veel ruimte en is niet duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jet 05-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
De koel-/vriescombinatie net aangeschaft en zeer tevreden mee. Een goede indeling, mooie vormgeving en energiezuinig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Har 02-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Deze koel/vries combinatie ziet er degelijk uit. De indeling is heel praktisch met goed toegangkelijke laden.
Met A*** ook duurzaam en voordelig met energie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilma 25-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
goede stillen koel/vries Combinatie
ik hoop dat de kast voordelig omgaat met de energie,
en dat hij een hele poos mee gaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tjalie 15-04-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Mooi design, lekker groot en goed ingedeeld, makkelijk met de ruime vrieskast onder. Zuinig in gebruik, stil, geef een sein als de deur een tijdje open staat. Heeft een knop voor als je met vakantie gaat zodat het nog zuiniger is. Voor een leuke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nadide 18-03-2015 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Deze koelkast is de beste die ik tot nu toe heb gehad. We zijn erg tevreden, gebruikelijk en duurzaam.

Ik raad anderen van harte aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PDukan 15-03-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Geweldige functionele en mooie koelkast. Zeer gebruikersvriendelijk. Goede indeling en makkelijk te bedienen. Ben zeer tevreden over deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews