Bosch KSV36AI41 - Reviews

9,2 Lees 24 reviews
Specificaties
Energieklasse
A+++
Inhoud koelruimte (netto)
346 liter
Website fabrikant
http://www.bosch-home.nl/producten/koelkasten-en-vriezers/koel-vrieskasten-vrijstaand/KSV36AI41.html
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 24 reviews

9,2

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

l.kuijpers 26-08-2016 Product paar dagen in bezit

grote inhoud en modern uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooi product maar ik kan er nog niet veel van zeggen heb hem pas 2 dagen in huis en ben nu al tevreden

Pluspunten

  • mooie kast roesvrij staal
  • prima indeling

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
M. Van doorn 19-08-2016 Product paar weken in bezit

Bosch ksv36ai41

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie koelkast super blij mee in ons nieuwe huis hij sluit goed af en met de vitafresh lades blijft alles heerlijk vers.

Pluspunten

  • Vitafresh
  • Looks
  • Afsluiting

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
m.kilinc 18-08-2016 Product paar weken in bezit

groot ruim minder geluid groenten blijven vers

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
prachtige koelkast hij is heel zuinig aan energie ik vind alle produkten van bosch heel mooi ensterke kwalitiet bedankt bosch

Pluspunten

  • groot
  • ruim
  • stil
  • energie zuinig A+++
  • groenten langer vers

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
sjef 13-08-2016 Product paar dagen in bezit

degelijke koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De Bosch KSV36AI41 is een zeer degelijke energiezuinige koelkast, fijne indeling en een mooie uitstraling.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • vormgeving

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Peter Langeveld 06-08-2016 Product paar dagen in bezit

service goed en uitstekende koelkast

Algemene score

9,0
Wij zijn zeer verrast van de bezorg service, 1 dag van tevoren gebeld en door de chauffeur 10 minuten voor de bezorging.
Het viel ons op dat er zeer goed is nagedacht over de indeling van de koelkast.
De nieuwe stond net als de nieuwe tegen een muur, maar in tegenstelling tot de oude kunnen we nu alle laden en glasplaten er uit halen om hem schoon te maken.
Ook de indeling is zo variabel dat alle producten er in passen en het toch overzichtelijk blijft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ad van Pinxten 05-08-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch KoelkAST

Algemene score

8,0
Zeer makkelijk in gebruik en mooie vormgeving. Niet te lomp en toch veel inhoud. Enig minpuntje dat je niet kunt zien wat de huidige temperatuur is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
h 31-07-2016 Product paar dagen in bezit

perfecte aankoop

Algemene score

9,0
super apparaat, geen spijt van. Veel ruimte binnen in de kast. En is natuurlijk energie zuinig.met name de vita-fresh spreek ons erg aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
l kohlen 16-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Waarom nu, waarom... waarom nu pas gekocht!

Algemene score

10,0
Waarom nu,.... pas gekocht. Fantastische koelkast ruuuuuiiim, stil en koelt als de beste. Mooi design en RVS uiterlijk. Had ik maar eerder de stap gezet en de koelkast gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Willeke 14-07-2016 Product paar dagen in bezit

Super mooie en zuinige koelkast

Algemene score

9,8
We zijn heel blij met deze koelkast. Enorm veel koelruimte en een praktische indeling. De vormgeving is daarnaast ook ontzettend mooi!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
BOSCH KSV36AI41 10-07-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch KSV36AI41

Algemene score

10,0
Stille, ruime koelkast, gemakkelijk bruikbaar, ben heel tevreden met de aankoop. Ik raad iedereen zo ze koelkast aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Aat 07-07-2016 Product paar weken in bezit

Super stil, elegant en bovenal heel zuinig

Algemene score

9,8
Dit is een fantastisch apparaat, geen goedkoop plastic maar een mooie uitstraling. Daarnaast ook nog eens heerlijk stil en superzuinig. Het vershoud systeem moeten we nog proberen maar het klinkt veelbelovend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
harold 03-07-2016 Product paar dagen in bezit

prachtige koeler met 2 geconditioneerde groentenlades

Algemene score

8,5
alles klopt en als extra de dubbele groentelades en 5 ruime vakken in de deur.
Strakke vormgeving maar alleen deur is van rvs. Zijkanten hebben rvs - look

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Artie 02-07-2016 Product paar dagen in bezit

Super stille zuinige koelkast

Algemene score

9,5
Dit is een erg elegante koelkast die daarnaast ook nog eens heel zuinig, stil en zeer ruimt is. Een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
van Vessem 01-07-2016 Product paar dagen in bezit

Super Koeler

Algemene score

9,2
Mooi vormgegeven apparaat, met veel inhoud en veel gebruiksgemak zoals vitafresh box, flessenrek, veel rekjes in deur en grote boxen voor groente en fruit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Zeeman 25-06-2016 Product paar dagen in bezit

De Bosch KSV36AI41 koeler voldoet aan mijn verwachtingen

Algemene score

8,2
Ik ben erg blij met mijn Bosch (KSV36AI41) koeler.
Mooi design, solide uitstraling, prima indeling, praktisch in gebruik.
Ik heb hem niet zo lang, dus de tijd zal het leren, maar ik denk dat ik lang ga genieten van deze koelkast.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Maribel 16-06-2016 Product paar dagen in bezit

Als je maar koel blijft dan kom je er wel

Algemene score

10,0
Wij zijn ontzettend blij mee,wij vinden een top koeler, je kunt hem nauwkeurig instellen wat de temperatuur betreft,en de twee groenten laden erg handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Onno 13-06-2016 Product paar weken in bezit

Heerlijk groot

Algemene score

8,8
Enorm de ruimte hebben! Eindelijk overzicht. De open / plastic laden maakt dat je alles in 1x ziet. Flexibel in te delen door de vele plankhouders. Geluidsniveau is niet verkeerd, maar ik had hem geruislozer verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
christel1234567 28-08-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Handig ingedeeld. Je kunt er makkelijk je grote cola flessen inleggen in het handige flessenrek die je kunt weg klappen. E n de komkommers recht in leggen ipv dwars . Koelt ijskoud. En kunt ijskast en diepvries apart in stellen. En alles blijft super vers en lang goed. Nauwelijks geluid alleen even als de deur is open geweest. E n energie zuinig door de 3x a+ in iedergeval hoogste zuinigheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
frescura 12-08-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Opmerking: de magneetsluiting is zo sterk dat je als je niet oppast de koelkast meetrekt bij het openen van de deur.
Greep zou zo moeten zijn dat je bij het openen de deur even moet indrukken en zo de deur gemakkelijk losgaat van de
Vooral in combinatie met een gladde vloer verschuift de koelkast te gemakkelijk - ook indien volledig gevuld.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Gerrit keukenprins 07-08-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Prachtige, grote koelkast.
Flexibel in te delen, heel veel ruimte.
Mooie vormgeving.
Het geheel maakt een degelijke indruk.
Maakt weinig geluid, kan prima in een open keuken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews