Bosch KSV29VW40 - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
290 liter inhoud
Kleur(en)
wit
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jantje 11-09-2017
  • Product paar weken in bezit

jantje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
alles zeer goed, alleen groentela moeilijk naar buiten te trekken. goede degelijke kwaliteit . mooi strak design

Pluspunten

  • energie verbruik
  • geluid

Minpunten

  • groentla

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Westhuis 10-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

bosch koelkast ksv29vw40

Algemene score

8,0
goede koelkast, koelt fantastisch keuze hebben we gemaakt omdat we ook al een vrieskast van bosch hebben

Pluspunten

  • rubber tbv fles kosteloos door bosch nageleverd

Minpunten

  • er was geen rubber tbv flessenhouder bij geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Judith 06-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Bijzonder fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne grote koelkast! Wij gebruiken hem als tweede koelkast in de berging. De koelkast kwam een paar dagen voor een verjaardag op een dag dat het al weken bloedheet was. Koelkast vol gegooid met lauwe dranken en taart en met de turbo functie was alles binnen no time koud. Ook op de verjaardag zelf toen de koelkast regelmatig open moest, bleef alles heerlijk koel. Koelkast is overzichtelijk en de vakken zijn groot waardoor je er echt veel in kwijt kunt

Pluspunten

  • groot, ruim
  • turbo koel-functie
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elise Geenen 24-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Schoonheid.....

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De koelkast springt in het oog. Van de buitenkant en zeker van binnen. Heb al menig jaloerse blikken gezien bij mijn nieuwste aanwinst. Overzichtelijk, mooie grote vakken om goede indeling mogelijk te maken en te behouden. Makkelijk schoon te maken met spray! Fris en clean!
Het belangrijkste voor mij is wel dat groente en fruit gewoon gemakkelijk 1 week goed blijven! TOP

Pluspunten

  • DESIGN
  • OVERZICHTELIJKE RUIMTE(S)

Minpunten

  • (NOG) NIET ONTDEKT

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mulder 22-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie grote Bosch koelkast

Algemene score

9,0
Ik heb meerdere producten van Bosch. Dit zijn allemaal TOP producten. De ijskast is overzichtelijk in te delen. En je hebt nog ruimte zat over. Producten blijven ook langer vers. Goed voor een gezin met 4 personen. Makkelijk in te delen. Schappen zijn makkelijk te verstellen.

Pluspunten

  • goede indeling
  • overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lensen 26-06-2017
  • Product paar weken in bezit

mooie design koelkast

Algemene score

9,0
Een mooie praktische koelkast, is snel op een koele temperatuur, hij is ruim en goed ingedeeld.
Het is ook heerlijk dat hij ontzettend stil is. Makkelijk schoon te maken.
Echt een hele goede koelkast.
Heb deze bij AO.nl gekocht en ben daar ook uiterst tevreden over.

Pluspunten

  • constante temperatuur
  • verlichting
  • bijna geen geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hedwig 23-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Grote ruime koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze koelkast is groot en heeft super veel ruimte, ben erg blij mee. Eindelijk kan ik alle producten gemakkelijk kwijt (had eerst tafel model koelkast). De grote groentelade waarin de spullen ook langer houdbaar zijn, is ook erg handig.

Pluspunten

  • Prima koelkast A+++ voor een prima prijs!

Minpunten

  • de deur gaat wat moeilijk open.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

hgb70 15-04-2016

Stil en energiezuinig

Algemene score

10,0
De koelkast is stil en energiezuinig.Ook de legplanken zijn ideaal zodat je voldoende voorraad erin kwijt kunt.De flesssenrek is ook zeker een pluspunt.De groentebak onderin kun je dmv een schuif instellen zodat de groenten en fruit lekker lang vers blijven.Ook de temperatuur is instelbaar van 2 tot 8 graden,maar staat bij ons standaard op 4 graden.En wanneer je de deur opent gaat het Led lampje aan zodat je direct ziet waar iets ligt wat je op dat moment nodig hebt.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

yalek 13-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
De koelkast KSV29VW40 is 290 liter inhoud.
Dus behoorlijk veel.hij koelt perfect mede door dat de deur goed afsluit.Het mooie van deze koelkast is dat hij superzuinig is. Heeft A plus 3 kost op jaar basis nog geen 20 euro. Ben er dus erg blij mee en meteen een extra garantie van 8 jaar opgenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer