Tristar KB-7532 Koelbox

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Tristar KB-7532 Koelbox op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Adri 22-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Super koelbox.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar KB-7532 Koelbox

Algemene score

10,0
Zoals ik al eerder schreef nog steeds super tevreden over de Tristar koelbox, al diverse keren gebruikt voor dagjes weg, zeker iets om te kopen.
U zal er veel plezier aan beleven.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Ruim

Minpunten

  • Mag iets goedkoper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin P 06-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede aanwinst om je producten koud of warm te houden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar KB-7532 Koelbox

Algemene score

8,0
Uit een grote doos verpakt met luchtkussentjes kwam de Tristar koelbox te voorschijn.

Een zeer solide koelbox die kan koelen en producten warm kan houden. Als eerste de koelbox op de koelstand getest. Ik heb er lauwe 1,5 L flessen in gedaan en deze kwamen er na een paar uur serieus koud uit! Wat een verassing!
Hij stond al die tijd in de schaduw, wel merk ik als deze in de volle zon staat hij minder goed koelt. Maar dit staat ook duidelijk vermeld!

Warm houden van producten gaat ook prima. Het was even spannend of de soep goed over zou komen, maar doordat er een soort scheidingswand in zit had deze prima houvast.

Voor mij persoonlijk zou ik het koelen vaker gebruiken dan het warmhoudgedeelte. Maar een leuke toevoeging.

Wel merk ik dat die wat zwaarder is dan die ik eerst had, misschien heeft dat te maken met een zwaardere motor? Maar dat is een aanname....

Het enige wat ik minder fijn vind, is dat hij wat herrie maakt. Je kan hem ook op de eco stand zetten, maar dan zou ik van te voren wel koude producten erin doen.

Pluspunten

  • Maakt zelfs lauwe producten koud
  • 220 en 12 volt stekker
  • Warm houden en koelen van producten
  • Eco stand wat beduidend minder geluid maakt
  • Mobiele koelkast.

Minpunten

  • Wat zwaar
  • Maakt veel geluid (zoemend)
  • Kleine letters op de knopjes van warm en koud

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wouter 02-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Warm en koud aanbevolen

Geschreven voor: Tristar KB-7532 Koelbox

Algemene score

9,0
De op zich saai ogende koelbox van Tristar heeft nl. ook een andere functie: Verwarmen en dat houdt ie best lang vol. Ook als de prik er af is, is deze zodanig goed geïsoleerd dat je twee uur later nog steeds kunt genieten van een warme maaltijd. Het grappige van de Tristar is dat ie zowel 12 als 220 volt aankan. voor koelen en verwarmen dus. Zo ook de vorige week toen we naar Friesland per auto afreisden. Om nou echt eens te testen hoe warm, warm bleef, slaagde onze grijze vriend met vlag en wimpel. De warme wafels en pannenkoeken die we na het ontbijt hadden gemaakt om op onze bestemming de 1e dag niet te hoeven koken, bleken - eenmaal te zijn gearriveerd - nog steeds heerlijk warm alsof ze niet al te lang geleden uit de pan cq wafelijzer kwamen.

We hebben 'm daarna ook op koelen getest. De flessen wijn kwamen er heerlijk koud uit, (er kunnen er 6 flessen met gemak in) zodat we op onze veranda op Koningsdag in gepaste koelte hebben kunnen borrelen. Als je haast hebt met koelen uiteraard geen standje ECO gebruiken. 220V en voluit koelen, maakt hem uitermate geschikt en ook een kleine herrieschopper. Maar ja je moet wat laten als je een koel wit wijntje wilt. Al met al een goede veelzijdige aankoop waarvan ik - met mijn gezinnetje - in de volgende jaren nog veel van ga genieten. Hopelijk dan ook op lange afstanden.

Pluspunten

  • stevig
  • doet wat er beloofd is
  • ruim
  • tussenschot

Minpunten

  • Grijs
  • Herrieschoppertje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Casper Plomp 01-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handige koelbox voor thius en onderweg

Geschreven voor: Tristar KB-7532 Koelbox

Algemene score

9,0
Het fijne van deze koelbox is dat je hem zowel thuis als in de (vracht) auto kan gebruiken omdat er twee stekkers aanzitten. De stekkers en hun snoer zitten netjes weggewerkt in het deksel onder een klepje. Onder dit klepje zitten ook de schakelaars.
1 schakelaar voor warm-uit-koud en 1 schakelaar voor eco-uit-max.

In de eco stand is de koelbox lekker stil, in de maximale stand hoor je hem best wel, maar als je onderweg bent heb je toch ook andere geluiden om je heen.

Als je niets in de koelbox hebt duurt het best wel even voor hij op temperatuur is, maar in de praktijk vul je hem toch met iets kouds (of warms) en dan zal hij het makkelijker hebben om de (niet instelbare) temperatuur te bereiken en te behouden.
Ik heb hem niet getest om iets warm te houden, in de praktijk zal ik dat toch niet vaak gaan gebruiken.

De koelbox heeft een handige beugel waaraan je hem kan dragen.
Deze beugel zorgt er ook voor dat het deksel niet open kan gaan als je hem draagt.

In de koelbox zit een uitneembaar schotje, waardoor je flessen aan de zijkant kan zetten en die niet omvallen. De koelbox is hoog genoeg om 1,5 liter frisdrankflessen rechtop in te zetten.
Omdat het motortje in het deksel zit is de box best instabiel als hij bijna leeg is.
Wel iets om op te letten als je aan het strand bent, het lijkt me niet goed voor de motor om daar zand in te krijgen.

Pluspunten

  • 220 volt en 12 volt aansluiting
  • koelen en verwarmen
  • er kunnen grote flessen in
  • veel inhoud

Minpunten

  • beetje instabiel als hij (bijna) leeg is
  • tekst bij schakelaars moeilijk te lezen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maarten 30-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne grote koelbox

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar KB-7532 Koelbox

Algemene score

9,0
Een hele fijne koelbox die zowel op 230V als op 12V te gebruiken is.

Levering:
De koelbox werd geleverd in een grote doos met voldoende beschermingsmateriaal dus ook bij online bestellingen kun je er van uit gaan dat hij in perfecte staat aankomt.

Gebruik:
Na uitpakken de koelbox direct aangesloten op het stopcontact, op de normale stand is de koelbox duidelijk hoorbaar, op de eco-stand is hij nagenoeg stil.
De koelbox had na een paar uurtjes de dranken die ik er op kamer temperatuur had ingezet gekoeld richting vriespunt. Dit is ook meteen 1 van de nadelen, ik had de koelbox meegenomen naar de camping om hem als koelkast te gebruiken maar na een redelijk koude nacht in de voortent was alles bevroren. Er is dus behalve de eco-functie geen manier om de temperatuur in te stellen en ook geen vorstbeveiliging.

Het opbergvak voor de kabels waar ook de knoppen voor verwarmen/koelen en aan/eco/off in verstopt zit is praktisch en netjes. Er zit een nette uitsparing in zodat de kabel netjes uit het vak geleid kan worden, helaas zit er geen uitsparing in het handvat zodat je de koelbox niet op slot kunt zetten terwijl hij is ingestoken zonder het snoer een beetje te klemmen.

Er passen zonder probleem minimaal 4 anderhalve liter flessen in en dan is er nog voldoende ruimte voor eten of andere producten. Door het koellichaam aan de binnenzijde van het deksel passen niet over de gehele oppervlakte anderhalve liter flessen maar 4 is dus geen probleem. Tweeliter flessen (LIDL) passen er niet rechtop in, die zijn net een paar centimeter te hoog.

Deze koelbox heeft tevens een verwarmingsfunctie die producten tot 60-65 graden zou moeten kunnen verwarmen, die heb ik helaas nog niet kunnen testen maar dat komt misschien binnenkort nog als we de BBQ weer eens aansteken.

Ondanks de kleine minpunten een zeer fijne koelbox voor zowel onderweg als op de camping. De prijs-kwaliteitsverhouding lijkt me ook prima in orde.

Pluspunten

  • Ruim
  • Koelprestaties
  • 230V en 12V

Minpunten

  • Geluid
  • Geen antivries functie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I@mBrie 29-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime en stille koelbox

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar KB-7532 Koelbox

Algemene score

8,0
We hebben deze koelbox meegenomen in de auto toen we verschillende fiets- en wandeltochten hebben gemaakt. Vooraf hebben we hem op de normale stand laten koelen en dat werkt fantastisch. Hij maakt in de normale stand wel wat geluid, maar dat valt reuze mee, beetje licht zoemend. Daarnaast hadden we hem in de bijkeuken staan dus vanuit de andere ruimtes in huis hoorde we niets. Als hij optimaal koud is kan de eco stand worden gebruikt en hoor je hem helemaal niet meer. Aansluitend in koude toestand aangesloten in de auto op de 12 Volt aansluiting. Na onze wandeling en fietstocht konden we afsluiten met een heerlijke picknick (zeker nu in Cornona tijd de horeca gesloten is een hele fijne uitkomst).
We waren even nieuwsgierig of na die paar uur en zonder koelelementen alles nog koud was (want de stroom is eraf zodra de auto op slot ging) maar dat was zeker het geval. De etens- en drinkwaren waren prima op koude temperatuur. Op een hele warme zomerdag naar het strand bijvoorbeeld verwacht ik wel dat het noodzakelijk is om ook wat koelelementen te gebruiken. Voor nu zijn we in ieder geval dik tevreden over dit apparaat. Snoeren worden makkelijk opgeborgen, hij is ruim en makkelijk hanteerbaar en naast het koelen kan je hem ook nog laten verwarmen. Handig om een warme maaltijd naar opa of oma te brengen of het gerecht van een take away restaurant wat verder van huis op te halen.

Pluspunten

  • geluidsstil
  • veel ruimte
  • ruimte om snoeren in op te bergen
  • lichtgewicht

Minpunten

  • saaie kleur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Linckens 29-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Praktisch en doet wat het moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar KB-7532 Koelbox

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijkheid
Deze koelbox is net zo groot als een ‘normale’ koelbox. Alleen heb je hierbij geen koelelementen nodig. En scheelt dat alweer gewicht en moeite.

Inhoud
De inhoud van de koelbox is groot genoeg om bijvoorbeeld een 1,5 liter fles rechtop in te zetten en nog veel meer.

Koelvermogen
Ik heb de koelbox getest in de volle zon. Het was 22 graden in de zon en in de koelbox op het volle vermogen 13 graden. Daarna heb ik deze binnen gezet. Daar werd de binnentemperatuur van de koelbox 6 graden. Net zoals een koelkast normaal gesproken.

Verwarmvermogen
Om de warmte te testen heb ik een hete kop thee in de box gezet. Deze was toen 75 graden, na een half uur op de warmte-stand is de thee 65 graden. De thee eenmaal buiten de box koelde binnen 5 minuten 10 graden af. Dit zegt genoeg, die warmte functie werkt goed.

Elektrische aansluiting
Er zijn twee mogelijkheden om de koelbox van stroom te voorzien. Via een stekker in het stopcontact of via de 12V aansluiting in de auto. Je kunt verschillende standen instellen: ECO of max en warm of koud.

Mobiliteit
De koelbox heeft een vak waarin je beide kabels kunt opbergen, daar draai je makkelijk de klep overheen. Ook heeft de koelbox een handvat waaraan je het gemakkelijk kunt dragen. Ook zorgt deze ervoor dat de deksel op slot kan.

Design
In de koelbox is het mogelijk om een schot te plaatsen, dit om eventueel spullen apart te houden of meer klem te zetten in de koelbox.

Pluspunten

  • Meerdere oplaadmogelijkheden
  • Geen koelelementen nodig
  • Dezelfde grootte als normale koelbox
  • Verwarmd
  • Koelt

Minpunten

  • Zware deksel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Adri 29-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Super Koelbox.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar KB-7532 Koelbox

Algemene score

10,0
Dit is echt een super fijne koelbox.
Geweldig handig op de achterbank te plaatsen, gordel door het handvat vastzetten voor de veiligheid.
Stekker in de aansteker die ik ook achterin mijn auto heb.
Super makkelijk te gebruiken in ons vakantie huisje, dan blijven de gekoelde en bevroren producten heerlijk koel en koud .
Van te voren thuis 2 koelelementen erin gelegt voor extra koeling.
De koelbox thuis eerst op koelen gezet natuurlijk voor gebruik.
Het koelen tot 15 graden onder de omgevings temperatuur is handig is handig als het toch een beetje te warm wordt.
De koelbox is is ondertussen ook gebruikt om mijn maaltijd op temperatuur te houden, dit is echt heerlijk , geen opgewarmd prakkie meer.
De koelbox is bijna niet te horen bij normaal gebruik in huis of op vakantie.
Er is voldoende ruimte voor 2 personen, eten drinken wat koel moet blijven, pilsje en wijntje.
Het is een echte aanrader voor iedereen die nog een mooie en praktische koelbox nodig heeft of een vervanger zoekt.

Pluspunten

  • compact
  • koeld en verwarmd
  • handig voor in de auto
  • geruisarm
  • stekkers netjes op te ruimen

Minpunten

  • zou iets goedkoper mogen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul van Schooten 29-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie praktische koelbox

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar KB-7532 Koelbox

Algemene score

8,0
De koelbox is erg gebruiksvriendelijk door de voor een koelbox ruime inhoud. Het uiterlijk is vrij standaard maar voldoet prima aan de verwachtingen.
De koelbox koelt mooi en houdt de inhoud ook nog een aantal uur koel op het moment dat de stekker niet meer aangesloten is (het de deksel niet te vaak geopend zodat er ook geen warmte bijkomt).

Er zit zowel een aansluiting bij voor in de auto als voor het stopcontact wat het ook praktsich maakt om de koelbox mee op reis te nemen. Er zit een stevige hendel aan waardoor de koelbox goed te tillen is. Ook zit er een mooi vak waarin de snoeren weggestopt kunnen worden.

Ook de warmtefunctie van de koelbox heb ik gebruikt om vlees dat op de barbeque heeft gelegen en nog moet rusten warm te houden. Dit werkt boven verwachting goed, het vlees kwam heerlijk warm weer uit de koelbox, deze functie voegt in mijn ogen veel toe aan de koelbox.

Pluspunten

  • warmte functie
  • koelt goed
  • praktisch
  • makkelijk te tillen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stephanie 28-04-2021
  • Product getest

Geweldige koelbox!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar KB-7532 Koelbox

Algemene score

8,0
Wat is dit een ontzettende fijne koelbox! Super handig voor onderweg als je een langere afstand gaat afleggen omdat je hem kunt aansluiten op je 12v aansluiting van je auto. Ook is hij direct aan te sluiten in je hotelkamer op de stroom zodat hij goed kan blijven koelen voor als je bijvoorbeeld geen koelkast hebt. Het fijne van deze koelbox is dat naast het gewoon koel houden, hij ook zelf kan koelen tot ongeveer 15 graden onder de omgevingstemperatuur. Ook kan hij verwarmen tot 60 graden, wat super handig is als je warm eten wilt vervoeren. Hier heeft hij wel even de tijd voor nodig, maar het werkt prima. De koelbox is heel erg stil op de eco modus. Verder heeft hij een mooie kleur en een fijn handvat met een deksel die op slot kan. De inhoud was voor ons huishouden van twee ruim voldoende. Kortom: deze koelbox kunnen we aanraden voor iedereen die een koelbox zoekt die zowel koelt, als verwarmd.

Pluspunten

  • Koelt en verwarmt
  • Stil
  • 12v stekker

Minpunten

  • Inhoud kan voor meerdere personen te klein zijn
  • Op temperatuur brengen kan even duren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marcel 28-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een fijne koelbox

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar KB-7532 Koelbox

Algemene score

10,0
Een fijne koelbox die zowel op 12v en 230v werkt en makkelijk hanteerbaar is. We waren uitgenodigd om samen te BBQ-en. Even een koelelement uit de diepvries erin gelegd en de koelbox aangezet ( 230v ) zodat deze gauw op temperatuur was. Vlak voor we weggingen het vlees en de sausjes in de koelbox gedaan, stekker uit het stopcontact en weer opgeborgen in de deksel. De koelbox past in de auto achter de passagiersstoel. In de auto aangesloten op 12v en op de eco-stand gezet. Tijdens de BBQ het vlees in de koelbox laten zitten zodat het vlees niet in de zon lag. Na ruim 4 uur zonder de steker te gebruiken was het vlees dat over was nog lekker koel.
Al met al een fijne, ruime koelbox dat makkelijk is schoon te maken.
Het opwarmen nog niet geprobeerd.

Pluspunten

  • Lekker ruim
  • Bijna geruisloos ( niet storend )
  • Zowel op 230v en 12v
  • Kan koelen en verwarmen
  • Stekkers kun je in de deksel wegwerken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer