Bosch MUM52120 zwart - Reviews

8,8 Lees 210 reviews
Best Reviewed apr 2015 Bosch MUM52120 zwart
Best Reviewed april 2015
Specificaties
Inhoud kom
4 liter
Aantal snelheden
4
Onderdelen vaatwasmachinebestendig
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 210 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

linsi 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

Compacte alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een prima machine, hij is mooi van vormgeving en past mooi bij onze keuken. Voor deze gekozen omdat we een machine wilden die kan mixen, snijden en pureren en niet teveel ruimte inneemt. Superhandig is het tasje dat erbij zit om de accessoires in op te bergen. Gemakkelijk schoon te maken. Qua prijs is deze in vergelijking met andere producten niet duur. Had hem veel eerder aan moeten schaffen in plaats van alle losse apparaten. Heb hem een week en al van alles uitgeprobeerd. De CD met recepten is ook heel handig en duidelijk.

Pluspunten

  • maakt niet veel herrie
  • compact
  • mooi design
  • makkelijk te bedienen
  • onderdelen kunnen in de vaatwasser

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
thuisbakker 18-06-2016 Product paar dagen in bezit

aanrader, blij dat ik hem heb

Algemene score

8,7
zeer gemakkelijk in gebruik en goed schoon te houden
ik maak er ieder beslag mee en ook de blender wordt dagelijks gebruikt.
Hij maakt wel een beetje herrie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
HSP 09-06-2016 Product paar dagen in bezit

Hadden we veel eerder moeten doen!!

Algemene score

9,0
We hebben eigenlijk niets negatiefs op te merken. Hij kan alles. Prijs kwaliteit gewoon prima, gebruiksvriendelijkheid erg goed. Mijn vrouw gebruikt hem voor alles en nog wat, sapjes, smooties, deeg, salades, etc etc De reden dat mijn vrouw hem ook zo prettig vindt is de veiligheid. Ik weet zeker dat we er nog lang plezier van hebben, hij is ook nog erg degelijk!! Wanneer we uitbreiding nodig hebben kunnen we die makkelijk bestellen en wordt de al uitgebreide inzetbaarheid nog groter. Tot slot, het snoertje, dat kan gewoon weer terug in het apparaat zodat er geen onnodig lange snoeren op het aanrecht hoeven te verkeren....Ik raad hem zeker aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Carina 02-06-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie handige machine met veel opties

Algemene score

7,7
Stabiele machine met zuignappen voor niet schuiven tijdens werken. de machine heeft heel veel mogelijkheden en is zeer stabiel . De arm is zeer gemakkelijk te bedienen. Daarnaast zijn de diverse attributen die bij de machine is bijgeleverd dat dit een zeer complete machine is voor veel verschillende mogelijkheden. Die ook nog eens uit te breiden zijn, door attributen bij te kopen.
Snijden, raspen, mengen, kneden, blenden het kan allemaal.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Jpdb 30-05-2016 Product paar weken in bezit

Bosch MUM52120

Algemene score

8,7
Prachtige machine die tevens gebruiksvriendelijk is! Ook uit te breiden met diverse accessoires, wat het een zeer diverse keukenmachine maakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Manon 24-05-2016 Product paar weken in bezit

Fantastisch Apparaat

Algemene score

9,7
Ik heb hem nu een aantal weken en is nu al onmisbaar geworden. Door mijn Fibromyalgie lukte gewoon mixen bijna niet meer dus dit apparaat neemt zoveel uit handen waardoor ik weer veel meer kan in de keuken. Toestel is uit te breiden met allerlei artikelen. Onlangs ook de ijskom ontvangen die je nu gratis kreeg bij aankoop dus die gaan we ook zeker snel uitproberen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Emil 24-05-2016 Product paar dagen in bezit

Topkwaliteit met veel uitbreidingsmogelijkheden

Algemene score

9,3
De keukenmachine van Bosch heeft een gigantisch scala aan extra apparaten en mogelijkheden om dit veelzijdige apparaat nóg uitgebreider in te kunnen zetten in de keuken.
Een uitgebreid diner kan met behulp van deze keukenmachine in een handomdraai geprepareerd worden, inclusief vers ijs d.m.v. de extra ijsmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
papras 18-05-2016 Product paar weken in bezit

fantastische keukenmachine

Algemene score

8,7
Wat een fijne keukenmachine is dit. Heb hem een paar weken in huis en gebruik hem bijna dagelijks! Wat een fijne mixer zeg. Al wat taarten gebakken, erg tevreden. Ook de snijmachine werkt goed, de groeten worden makkelijk gesneden. Superfijne blender. We drinken dagelijks een gezonde smoothie, daar maken wij onze kinderen blij mee! Al met al een heel fijn apparaat.
We missen alleen nog een hakmolen, maar die kunnen we er tzt bijkopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
INGE 17-05-2016 Product paar dagen in bezit

SUPER TOESTEL

Algemene score

8,3
MOOI TOESTEL - PAST OP HET AANRECHT
COMPACT EN HANDIG IN GEBRUIK
MOOIE EN DEGELIJKE UITBREIDINGSMOGELIJKHEDEN
VLOTTE BEDIENING
ECHTE AANRADER

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Matthijs 16-05-2016 Product paar dagen in bezit

Heerlijke smoothie gemaakt

Algemene score

8,0
Voor het weekend deze machine in huis gekregen, hij ziet er al prachtig uit.Vanochtend met heerlijk versfruit, sap yoghurt een fantastische smoothie gemaakt. Meteen de eerste indruk was super. Zeer veelzijdige en handige machine.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Pieter 14-05-2016 Product paar dagen in bezit

Goede keukenmachine

Algemene score

8,3
Gemakkelijk in gebruik, ziet er prachtig en robuust uit en werkt prima. Erg makkelijk dat alles in 1 apparaat zit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
anita 13-05-2016 Product paar dagen in bezit

de perfecte keukenmachine

Algemene score

9,7
Zeer goede keukenmachine met zeer veel uitbreidingsmogelijkheden.
Ook erg makkelijk in gebruik!!
En makkelijk schoon te maken.

Ik ben er erg blij mee :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Juliette 12-05-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtige keukenmachine!

Algemene score

9,0
Geweldige veelzijdige, mooi uitziende keukenmachine. Ik heb nog niet alles uitgeprobeerd maar ben nu al dik tevreden! Ik kijk uit naar de gratis ijsmachine die er tijdelijk bij komt via Bosch. Daar is het nu wel weer voor!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ada 09-05-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer goed apparaat

Algemene score

8,0
Het is een apparaat met veel mogelijkheden en veel kracht. Ook is het apparaat makkelijk schoon te maken en erg handig in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Svh 09-05-2016 Product paar dagen in bezit

Degelijke, mooie keukenmachine

Algemene score

7,7
Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop. De keukenmachine heeft veel mogelijkheden en is gemakkelijk in gebruik.
Voor mensen die graag koken en bakken is dit een ideale keukenmachine. Ik raad hem aan!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Veronique 07-05-2016 Product paar dagen in bezit

Super aparaat

Algemene score

9,3
Aparaat uitgepakt en in elkaar gezet. Het is wel even puzzelen voordat je doorhebt hoe het werkt. Het snijapparaat erop klikken is best lastig en pakt niet gelijk. Voor oudere mensen is het denken ik wel een minpunt. Als je eenmaal weet hoe het werkt is het super! Qwa geluid vind ik hem niet storend zoals veel andere apparaten. Wat ik ook fijn vind is dat hij langzaam begint en niet volle bak. Ik ben blij met mijn aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Bosch 07-05-2016 Product jaar of meer in bezit

Bosch mixer

Algemene score

9,3
Ik gebruik altijd Bosch mijn alle apparatuurbeheer zijn Bosch ben zeer tevreden ben dus jaren klant van bosch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
René 05-05-2016 Product paar weken in bezit

zeer goede keukenmachine

Algemene score

9,7
Deze machine is handig en degelijk in het gebruik. Heb hem twee weken in huis en alle mogelijkheden geprobeerd. Alle werkzaamheden overtreffen mijn verwachtingen en ga hem zeker uitbreiden met andere hulpstukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Naresh 04-05-2016 Product paar dagen in bezit

perfecte keukenmachine

Algemene score

10,0
Heb hem aangeschaft omdat ik gluten- en gistvrij moet eten. Door de krachtige motor is het maken pizzadeeg, brood en andere lekkernijen een piece of cake!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marieke 04-05-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne machine

Algemene score

8,0
Hele fijne machine, maakt weinig geluid, handige hulpstukken en werkt enorm goed. Tevens ziet hij er nog goed uit ook!

Een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Toon meer reviews