Kenwood FDM303SS zwart

Specificaties
Inhoud mengbeker
2,1 liter
tile-Aantal standen
2 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen, kneden, blender
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 40 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood FDM303SS zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Corrie 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling, Zeer voordelig en goede machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

8,0
Super machine, veel mogelijkheden, gemakkelijk in gebruik, maakt niet veel lawaai, zeer voordelig en extra leuke cashback actie. Er zat precies op wat ik zocht. Blender, citruspers, multimolen en mixer.

Jammer dat er een plastic kan bij zit. Glazen kan is niet los te koop voor de 301 helaas. Machine staat mooi op het aanrecht en staat gebruiks klaar.

Pluspunten

  • Mooie uitstraling
  • Gemakkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

C.J. 20-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

7,0
Compact en compleet. Mooie vormgeving. Ik heb de machine nog niet heel lang, maar ik ben tot nu toe tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Sam 08-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed en compact apraat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

8,0
heel fijn en compacte apparaat.
doet wat ie moet doen. makkelijk in gebruik en veilig
goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • goede hakresultaat
  • stevig apparaat

Minpunten

  • gehorig
  • meer snelheden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

chris 13-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood FDM307SS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

8,0
Prima machine. Alleen staat hij vrij los als je hem gebruikt en hij is ook vrij licht. Daarentegen heel veel mogelijkheden, en de sapcentrifuge is geweldig.

Pluspunten

  • grootte
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • licht
  • veel plastic

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Joana 11-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Good product and price quality relation

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

8,0
It's a great price quality relation, lots of accessories, all in the same machine without having the need to have lots of different machines. Compact, which is nice for small space. It's a bit noisy and could have a lower slower speed. Still very happy with the purchase.

Pluspunten

  • compact
  • lots of acessories
  • price quality

Minpunten

  • noisy
  • could have a slower speed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

leen 27-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

7,0
precies het formaat voor 2 pers, volledige uitvoering hulpstukken.
sterke motor voor feilloos snijwerk

Pluspunten

  • formaat is exact juist voor ons

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Roel 30-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

8,0
wel wat veel om met minimaal 100 karakters de ervaringen van dit product te omschrijven, maar ik zal het proberen..
Het product voldoet aan de verwachtingen. Geeft wel wat veel herrie bij het persen van een sinaasappel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

SMX08 28-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte en complete keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

8,0
Complete set die nog lekker compact is. Werkt perfect en maakt niet veel geluid. Wel even zoeken hoe je alle accessoires makkelijk opbergt

Pluspunten

  • Compact
  • Veel functies

Minpunten

  • Losse onderdelen bij opbergen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

T 10-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Foosprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

8,0
Hij is fijn in het gebruik. Ik gebruik hem bijna elke dag voor van alles.
Het is een mooie machine en neemt niet te veel plek in op het aanrecht.

Pluspunten

  • Mooie grootte
  • Handig te gebruiken

Minpunten

  • Mesje is er soms moeilijk in te krijgen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Sabine 14-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel compact en heel volledig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

9,0
Het is een heel mooi ontwerp (strak design), heel compact en heel volledig! Staat erg mooi op een aanrecht en heft heel veel mogelijkheden.

Pluspunten

  • Compact
  • volledig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marjolein 11-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

7,0
Makkelijk in gebruik, goede prijs/kwaliteit verhouding.
Makkelijk schoon te maken. handige zuignap voor het aanrecht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Strike12 01-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact apparaat, vervanging van grote keukenmachine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

8,0
Mooi compact product, ter vervanging van grote keukenmachine. Ook aardig compleet. Hoop er veel plezier van te hebben.

Pluspunten

  • Compact
  • Compleet

Minpunten

  • Lawaaiig

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ambe Lum 22-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heeft alle verschillende meng componenten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

9,0
Product is goed mengbaar en gemakkelijk schoon te maken, goed voor sterke ingrediënten zoals pinda's en witte peper

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 19-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie uitstraling, goede kwaliteit/prijsverhouding

Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

8,0
Doet wat hij moet doen, mooie uitstraling en niet te groot zodat hij in de keuken kan blijven staan. Vele mogelijkheden met verschillende hakkers en raspers etc, makkelijk te reinigen!

Pluspunten

  • compact

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nienke 02-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

9,0
Hele goede prijs-/kwaliteitsverhouding.
Machine is erg veelzijdig en heel makkelijk in gebruik. Ook heeft de machine een grote glazen kan voor smoothies.
Hij is ook heel eenvoudig te bedienen. Het spreekt voor zich hoe je de verschillende accessoires kan gebruiken.

Pluspunten

  • Stabiel
  • Veelzijdig
  • Grote glazen kan voor smoothies

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 01-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk met veel gebruiksmogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

10,0
Heel veel mogelijkheden door de vele accessoires. Robuuste kwaliteit door sterke materialen. Blender van glas, ook heel fijn! Superscherpe mesjes voor veel doeleinden te gebruiken

Pluspunten

  • zeer degelijke kwaliteit
  • veel mogelijkheden
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitgebreide foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

8,0
Ik wilde een keukenmachine, blender ineen en heb dit gevonden in deze foodprocessor. Is gebruikersvriendelijk en doet wat hij moet doen.

Pluspunten

  • Compact
  • Handig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

veldman 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede machine

Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

8,0
Goede machine, veel verschillen hulpstukken, goede rasp, de blender is van glas, alles kan in de vaatwasser

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart 17-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood FDM303SS

Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

10,0
Wij zijn erg blij met de foodprocessor. Hij is erg krachtig. Het voordeel is dat hij van metaal is, stevig en makkelijk schoon te maken.

Er zitten veel opzetstukjes bij, waardoor hij van alle wensen is voorzien voor het keuken gebruik. Wij zijn er erg blij mee.

Pluspunten

  • Van metaal
  • Veel verschillende opzet stukjes
  • Krachtig model 800w
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • luidruchtig (maar dat is elke foodprocessor)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda Windiarti 09-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

9,0
product van goede kwaliteit, hoge duurzaamheid, betaalbare prijs, mooi ontwerp, krachtige motor, complete uitrusting.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews