Kenwood FDM303SS zwart

Specificaties
Inhoud mengbeker
2,1 liter
tile-Aantal standen
2 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen, kneden, blender
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 34 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood FDM303SS zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roel 30-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

8,0
wel wat veel om met minimaal 100 karakters de ervaringen van dit product te omschrijven, maar ik zal het proberen..
Het product voldoet aan de verwachtingen. Geeft wel wat veel herrie bij het persen van een sinaasappel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

SMX08 28-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte en complete keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

8,0
Complete set die nog lekker compact is. Werkt perfect en maakt niet veel geluid. Wel even zoeken hoe je alle accessoires makkelijk opbergt

Pluspunten

  • Compact
  • Veel functies

Minpunten

  • Losse onderdelen bij opbergen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

T 10-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Foosprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

8,0
Hij is fijn in het gebruik. Ik gebruik hem bijna elke dag voor van alles.
Het is een mooie machine en neemt niet te veel plek in op het aanrecht.

Pluspunten

  • Mooie grootte
  • Handig te gebruiken

Minpunten

  • Mesje is er soms moeilijk in te krijgen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Sabine 14-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel compact en heel volledig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

9,0
Het is een heel mooi ontwerp (strak design), heel compact en heel volledig! Staat erg mooi op een aanrecht en heft heel veel mogelijkheden.

Pluspunten

  • Compact
  • volledig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marjolein 11-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

7,0
Makkelijk in gebruik, goede prijs/kwaliteit verhouding.
Makkelijk schoon te maken. handige zuignap voor het aanrecht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Strike12 01-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact apparaat, vervanging van grote keukenmachine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

8,0
Mooi compact product, ter vervanging van grote keukenmachine. Ook aardig compleet. Hoop er veel plezier van te hebben.

Pluspunten

  • Compact
  • Compleet

Minpunten

  • Lawaaiig

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ambe Lum 22-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heeft alle verschillende meng componenten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

9,0
Product is goed mengbaar en gemakkelijk schoon te maken, goed voor sterke ingrediënten zoals pinda's en witte peper

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 19-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie uitstraling, goede kwaliteit/prijsverhouding

Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

8,0
Doet wat hij moet doen, mooie uitstraling en niet te groot zodat hij in de keuken kan blijven staan. Vele mogelijkheden met verschillende hakkers en raspers etc, makkelijk te reinigen!

Pluspunten

  • compact

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nienke 02-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

9,0
Hele goede prijs-/kwaliteitsverhouding.
Machine is erg veelzijdig en heel makkelijk in gebruik. Ook heeft de machine een grote glazen kan voor smoothies.
Hij is ook heel eenvoudig te bedienen. Het spreekt voor zich hoe je de verschillende accessoires kan gebruiken.

Pluspunten

  • Stabiel
  • Veelzijdig
  • Grote glazen kan voor smoothies

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 01-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk met veel gebruiksmogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

10,0
Heel veel mogelijkheden door de vele accessoires. Robuuste kwaliteit door sterke materialen. Blender van glas, ook heel fijn! Superscherpe mesjes voor veel doeleinden te gebruiken

Pluspunten

  • zeer degelijke kwaliteit
  • veel mogelijkheden
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitgebreide foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

8,0
Ik wilde een keukenmachine, blender ineen en heb dit gevonden in deze foodprocessor. Is gebruikersvriendelijk en doet wat hij moet doen.

Pluspunten

  • Compact
  • Handig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

veldman 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede machine

Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

8,0
Goede machine, veel verschillen hulpstukken, goede rasp, de blender is van glas, alles kan in de vaatwasser

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart 17-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood FDM303SS

Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

10,0
Wij zijn erg blij met de foodprocessor. Hij is erg krachtig. Het voordeel is dat hij van metaal is, stevig en makkelijk schoon te maken.

Er zitten veel opzetstukjes bij, waardoor hij van alle wensen is voorzien voor het keuken gebruik. Wij zijn er erg blij mee.

Pluspunten

  • Van metaal
  • Veel verschillende opzet stukjes
  • Krachtig model 800w
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • luidruchtig (maar dat is elke foodprocessor)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda Windiarti 09-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

9,0
product van goede kwaliteit, hoge duurzaamheid, betaalbare prijs, mooi ontwerp, krachtige motor, complete uitrusting.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mark 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Twijfel nog steeds of dit de goede keuze is

Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

6,0
Bij eerste keer gebruik liet gelijk een ring los die er voor moet zorgen dat alles stabiel blijft. Bij het mixen van het beslag van de bruine schudt de machine heel erg, terwijl het beslag helemaal niet dik was.

Centrifugeren van de sinsappels gaat erg snel

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

M 04-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel losse onderdelen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

7,0
Gekocht voor het versnipperen van groente en malen van quinoa. Dat doet hij goed. Wel veel losse onderdelen en jammer dat daar geen meegeleverde (en veilige) opruimmogelijkheid bij is, nu ligt alles nog los in de kartonnen aankoopdoos...

Pluspunten

  • Doet wat ie moet doen

Minpunten

  • Veel losse onderdelen, zonder opruimplek

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Silvia 15-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

10,0
Dit is een top apparaat , ik heb met mijn vorige keukenmachine 20 jaar gedaan maar was nu aan vervanging toe . Dus dan is de keuze niet moeilijk .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nienke 12-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kan veel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

9,0
Dit apparaat is van alle gemakken voorzien. Ik heb nog niet alle mogelijkheden uitgeprobeerd, maar hakken, malen, raspen gaat perfect. En hij neemt minder ruimte in dan m’n blender, citruspers en mixer.

Pluspunten

  • Goed scherp mes en scherpe snij-/raspschijven
  • Staat goed stevig en ziet er mooi uit
  • Glazen blender

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Y. Bayer 28-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Foodprocessor

Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

8,0
Eerste indruk; Makkelijk in gebruik. Makkelijk schoon te maken. Apparaat is prima op te bergen en niet zwaar. Dat is voor mij het grootste pluspunt.

Pluspunten

  • makkelijk te gebruiken
  • prima schoon te maken

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Truus R 29-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact modieus apparaat

Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

8,0
Op advies van de verkoper.Gebruiksvriendelijk.Prijs/kwaliteit is goed.Het past qua uitstraling goed bij mijn andere keukenapparatuur.Cashback actie.

Pluspunten

  • Sterke compacte machine
  • Bijgevoegde attributen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews