Kenwood Multipro Home FDP645WH wit, grijs

Specificaties
Inhoud mengbeker
3,0 liter
tile-Aantal standen
2 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen, kneden, blender, hakken en snijden, sapcentrifuge
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Multipro Home FDP645WH wit, grijs op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

chefkok 12-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

groot

Geschreven voor: Kenwood Multipro Home FDP645WH wit, grijs

Algemene score

8,0
grote bak kan veel in om te mixen. goed om mee te koken en lekkere gerechten mee te maken. echt top!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Irina 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige foodprocessor

Geschreven voor: Kenwood Multipro Home FDP645WH wit, grijs

Algemene score

9,0
Ik heb al jaren gebruik gemaakt van foodprocessor van Kenwood. Vandaar weer een van Kenwood gekocht.

Pluspunten

  • mengkom met een inhoud van 3 liter
  • vermogen van 1000 Watt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

José 17-09-2018
  • Product gekocht

Prima ding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Home FDP645WH wit, grijs

Algemene score

8,0
Mooie gladde afwerking voor makkelijk schoonmaken.
Krachtige motor .
Staat zeer stabiel door de zuignapjes aan de onderzijde.
1 knop bediening, dus geen overbodige.

Pluspunten

  • Stabiel
  • Makkelijk te reinigen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Alexander 30-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nice product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Home FDP645WH wit, grijs

Algemene score

8,0
A good quality-value product, don't be fooled by the plastic, it's well constructed and resistent. The only point of improvement that wee see is that the Blending glass could be glass, and not plastic

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Auri 04-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige bediening, uitgebreid in accessoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Home FDP645WH wit, grijs

Algemene score

7,0
Ziet er goed uit. Let wel op; sommige accessoires zijn gemaakt voor hun doel. Even die gebruiksaanwijzing lezen. Niet alles is hufterproof. Wel heerlijk dat m'n taartbodem (koekjes verbrijzelen) nu binnen een minuut klaar is. Dat is met de hand toch veel meer werk!

Pluspunten

  • Veel accessoires (let op! Neemt ruimte in)

Minpunten

  • Ik had gehoopt op steviger mixers voor cake beslag

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Anoniem 14-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Multifunctioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Home FDP645WH wit, grijs

Algemene score

8,0
Het is een veelzijdig apparaat dat handig is in gebruik. De onderdelen zijn vaatwasbestendig, waardoor ze makkelijk schoon te maken zijn. Een aanwinst voor in de keuken.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kim 11-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Home FDP645WH wit, grijs

Algemene score

8,0
Fijne machine. Waar je van alles mee kan doen van alles klein snijden tot kenden en sap maken. Te gebruiken voor van alles

Review criteria:

Goed

Reageer

Onnik kuyuciyan 30-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact apparaat met genoeg volume cap.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro Home FDP645WH wit, grijs

Algemene score

9,0
Mooi compact en handig apparaat met veel accesoires. Grote bak om genoeg groente, fruit of ander etenswaar te verwerken!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer