Kenwood KVC3110S zilver

Beste deals -15% prijsdaling
Specificaties
Inhoud mengbeker
4,6 liter
tile-Aantal standen
8 snelheden/standen
Pulse function
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 59 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KVC3110S zilver op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rita 12-05-2020
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
Ik heb m gekocht om deeg e.d. te kneden en vanwege de blender. Ben bij met mijn apparaat, doet t prima. Kan alles aan. Maakt n beetje veel lawaai, maar ik kan t niet vergelijken met andere apparaten omdat ik die niet gehoord heb. Hij staat nooit lang te draaien, dus ik vind t niet zo erg, mijn partner vindt het vervelender dan ik. Alleen het aangevraagde gratis receptenboek krijg ik maar niet in mijn bezit, heb ik al 2 keer aangevraagd en niet ontvangen. Op mijn derde mail geen reactie meer gekregen van Kenwood, min puntje dus

Pluspunten

  • Hij doet goed wat ie moet doen
  • Uitbreidingsmogelijkheden

Minpunten

  • Lawaaierig
  • Het receptenboekje komt maar niet

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hanny 29-07-2020
  • Product gekocht

Kenwood Chef keukenmachine KVC3110S

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
Een vriendin van mij heeft een Kenwood keukenmachine en maakt er met succes allerlei gerechten mee, zelfs brood ziet er super uit. Daarom heb ik ook een Kenwood keukenmachine gekocht.

Pluspunten

  • ziet er goed uit
  • werkt super

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed

Reageer

Jos Jaspers 10-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie afwerking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
Vandaag gekocht dus nog weinig ervaring. Wel een en ander getest en bekeken het ziet er allemaal goed en stevig uit.

Pluspunten

  • Mooie uitstaling, staat goed op het kookeiland
  • Degelijk gebouwd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

michiel 05-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede mengresultaten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
goede machine om degen mee te maken zoals pasta's. ook de diverse accessoires zijn erg behulpzaam. het is erg leuk om samen met mijn dochters te kokkerellen. met deze machine hoef ik niet bang te zijn dat ze hun vingers ergens tussen steken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sabrina 21-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne keukenmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

10,0
Fijne keukenmachine die goed zijn werk doet en waarmee je alles kunt maken. Ook fijn is dat je kunt uitbreiden met verschillende accessoires.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Werkt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 20-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
De prijs van deze machine en de mogelijkheden van het apparaat heeft mij doen besluiten het apparaat te kopen. Ik ben er blij mee. Hij ziet er mooi uit en doet wat ie moet doen. Een goed en degelijk apparaat. Ik zal in de toekomst ook zeker enkele accessoires aanschaffen om nog meer uit het apparaat te halen.

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit
  • Mogelijkheid voor veel accesoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jo 17-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Schitterende machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

5,0
Hele mooie alles kunnen. Staat mooi op mijn aanrecht. Makkelijk om ingrediënten erbij de doen. Ik ben er heel blij mee

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jo-Anne 11-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strong but light - easy for daily use

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

9,0
The Kenwood motor is strong enough to mix and blend large batches at once. The dough tool works well for kneading bread and pasta dough. Also impressed with how many different attachments you can get - I have the blender and lasagna pasta tool - I want to get the tagliatelle cutter and the food processor next.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karim 09-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuust

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
Ik heb net gehaald maar ben er nu al blij mee. ziet er robuust uit. ik moet m nog testen maar wat betreft kenwood kwaliteit moet het wel goed zitten..;-)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 20-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

9,0
Super goede keukenmachine, doet wat het moet doen. Geschikt voor zwaar deeg en dat is waar ik het ook vaak voor gebruik.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Krachtig

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ende 13-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ik voel me echt een profi....

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
Ik denk dat de Kenwood Chef prijstechnisch veel biedt tov concurenten. Het design is welliswaar niet zo speels als de kitchenaid, maar wel mooi strak. De beslagkom is afsluitbaar met een spatdeksel tijdens het mixen. De losse blender is een echt sterk geval!

Pluspunten

  • Spatdeksel
  • Ruime kom van 4,6 liter
  • losse blender

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 08-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Chef KVC3110S

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

9,0
Dit product heeft een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Veel vermogen, gebruiksvriendelijk, en degelijk

Pluspunten

  • prijs
  • opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maronie 22-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige mixer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

9,0
Geweldige mixer. voelt stevig/ degelijk aan. prestaties tot nu toe goed. Hoop hier lang plezier van te hebben.

Pluspunten

  • Stevige behuizing
  • handig spatdeksel
  • blender

Minpunten

  • accessoires zijn erg prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno 15-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

7,0
Deze keukenmachine speciaal gekocht om deeg te maken voor 2 broden. Ik heb hem nu een keer uitgeprobeerd en het deeg was prima gelukt, maar het geluid mag van mij wat minder. Wel beter als mijn vorige machine. Een minpuntje is dat de machine onder het vet of olie zat toen ik hem uitpakte.

Pluspunten

  • Mooie compacte machine
  • mogelijkheid om uit te breiden met extra opties

Minpunten

  • machie zat aan de buitenkant onder vet/olie
  • geluid mag wel minder

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter 07-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima prijs kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
Een machine met meerdere gebruikstoepassingen die niet alleen modern oogt maar ook nog eens multi functioneel is en een krachtige aandrijving heeft.

Pluspunten

  • meer vermogen dan vergelijkbare producten
  • prima prijs kwaliteit verhouding
  • multi functioneel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bas 05-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snel, handig makkelijk

Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
Hele fijne machine, makkelijk in gebruik, alles wijst zich vanzelf. Ook het afstellen van de kloppers/garde ging soepel waardoor hij alles perfect mengt. Hele goede keukenmachine voor de prijs, die er ook nog mooi uit ziet

Pluspunten

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Looks

Minpunten

  • Maakt relatief veel lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wil 20-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
Prachtige machine , voldoet aan alle verwachtingen, krachtige motor, veel accesoires bijgeleverd.
Ook nog los bij te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BvandeW 19-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
Fijn dat alle lossen onderdelen erbij te kopen zijn. Hierdoor zit je niet met al je keukenkasten vol met spullen die je nooit gebruikt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rita 23-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
ik heb m nog maar kort, maar wat ik ermee gemixt heb is perfect. het volkoren deeg gaat prima, ook t pizzadeeg en eiwit kloppen is zo gebeurd.

Pluspunten

  • werkt prima
  • mooie machine

Minpunten

  • n beetje veel lawaai, maar kan niet vergelijken
  • bevestiging afdekdeksel kan beter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

pzet 17-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

robuuste machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
Stabiele mixer met grote inhoud, uit te breiden met een groot aantal accessoires. Lijkt veel plaats in te nemen, maar als je hem naast een handmixer met kom en basis zet zie je dat dit meevalt.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • stabiel, ook bij hoogste toerental

Minpunten

  • niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews