Kenwood KVL8320S zilver

Specificaties
Inhoud mengbeker
6,7 liter
tile-Aantal standen
8 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KVL8320S zilver op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Daan de Chef 28-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

10,0
Fijne machine om mee te werken. Je kan professioneel werken aan pattiserie en aan brood. De machine gaat moeiteloos door zwaar brooddeeg. Maar ook lichte producten als mousse gaat uitstekend

Pluspunten

  • Krachtig
  • Mooi om te zien
  • Alles kan in de afwasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Randy 21-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

10,0
Stabiel, veelzijdig, mooi afgewerkt.
Heeft een turbo stand, led verlichting voor in het donker, en is goed om brood mee te bakken door de grote kom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AMA 06-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke machine, robuust en mooi afgewerkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

8,0
Mooie machine met zeer veel gebruiksmogelijkheden. Duur in aankoop, maar goede kwaliteit. Slechts 1 machine met veel functies door grote hoeveelheid accessoires.

Pluspunten

  • Robuust
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 16-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Awesome Machine

Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

9,0
I bought this machine because i am starting my own kitchen. My first impression was, beautiful material but big device. If you have small kitchen dont buy this.

Pros
- Nothing is difficult voor de machine.
- Doesnt make a l lot of sound
- Looks amazing

Con
- Big
- Expensive
- Spending more time in the kitchen, your partner could get jealous

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joe 04-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote kom, stille en krachtige motor. Mooi design!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

8,0
Mooie prijs voor goede kwaliteit. Doet zijn werk heel snel en nauwkeurig. Het staat mooi in de keuken.

Pluspunten

  • Mooie design
  • Krachtige motor
  • Grote kom
  • Snel
  • Lamp

Minpunten

  • Voor simpele klopwerk advies goedkope halen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Keukenprinsje 26-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

7,0
Product ziet er mooi uit. Werkt erg goed. Zijn er dik tevreden mee. We hebben laatst pizza deeg gemaakt en daar had ie geen centje moeite mee.

Pluspunten

  • Design
  • Kracht

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mark 14-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Xl keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

9,0
Grote keukenmachine nodig voor grotere baksels. Daarom voor deze gekozen ook door de tijdelijke cashback van kensood.

Pluspunten

  • 6.7L
  • 1700w motor

Minpunten

  • Lampje defect bij aankomst

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

F. Robben 09-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig mooie keukenrobot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

9,0
Na het overlijden van mijn oude kenwood keukenmachine (KM023), die mij jarenlang ondersteund heeft in talrijke keukenactiviteiten, was het ondenkbaar dat het een andere keukenmachine zou worden dan een kenwood. De keus is gevallen op wederom het krachtigste exemplaar wat beschikbaar is. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik weer jaren verder kan. Hoplelijk zal ook dit mooi exemplaar mij ook nooit in de steek laten.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • de vele beschikbare accessoires
  • de mooie robuste uitstraling

Minpunten

  • ontbreken opberg mogelijkheid accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Floris 30-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

8,0
Ik had een magimix machine hiervoor. Deze leek mooi en goed van kwaliteit, maar gebruikers gemak helaas. Deze machine gekocht voor robuuste en gebruikers vriendelijkheid.

Pluspunten

  • stevig
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • redelijk hoog model,

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 19-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtige motor, grote mengkom, degelijke kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

9,0
Gekozen voor de krachtige motor en de grote mengkom. Degelijke blender en de verlichting boven de mengkom. Ideaal in een groot gezin waar meerdere bak/kook liefhebbers zijn. Nu rustig aankijken welke accessoires we nog willen aanschaffen.

Pluspunten

  • Grote mengkom
  • Krachtige motor
  • Kom verlichting
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Netsnoer had langer gemogen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ingrid 05-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

9,0
Geweldig apparaat met veel vermogen. Door zijn metalen behuizing erg sterk. Hij kan met weinig moeite ook deeg kneden en zware dingen mixen. Een super apparaat

Pluspunten

  • Veel vermogen
  • Grote mengkom
  • Metalen behuizing

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 02-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat

Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

9,0
Het is een apparaat met veel vermogen en een grote mengkom. Ik heb voor dit apparaat gekozen omdat mijn vorige apparaat ook een Kenwood was en ik daar erg tevreden over was. Dit is het nieuwere model en ik kan al mijn extra accessoires van mijn oude apparaat nu ook weer gebruiken.

Pluspunten

  • Veel vermogen
  • Grote mengkom

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal Verlangen 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Super apparaat -- Kenwood chef XL Titanium

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

9,0
Ik wilde deze keukenmachine graag omdat ik veel in de keuken bezig ben. Het is een multi inzetbaar apparaat en nu ik dan ook nog eens een accessoire uit mag kiezen is dat helemaal super :)

Pluspunten

  • Grote mengkom
  • veel accessoires al bij aanschaf
  • nagenoeg geluidsloos
  • mooi design

Minpunten

  • geen handleiding voor accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Schneider 19-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Onmisbare keukenhulp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

8,0
Kort gezegd: krachtig en prachtig!
Een kwalitatief goed apparaat en is daarnaast een sieraad in je keuken. Veel opties mogelijk voor uitbreiding. Dus zeer veelzijdig.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Krachtig
  • Mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 05-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood KVL8320S zilver

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

9,0
Een absolute aanrader is de KVL8320S zilver. Het apparaat is gemaakt van kwalitatief goede onderdelen. De uitstraling is mede daardoor goed, een soort wauw-effect. Het apparaat is gebruiksvriendelijk en de mogelijkheden zijn bijna oneindig. Het apparaat vraagt om een aardige investering maar dan heb je ook wat.

Pluspunten

  • Kwaliteit/degelijke materialen
  • Uitstraling (wauw-effect)
  • Gebruiksmogelijkheden

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

olijfje 31-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk robuust professioneel

Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

8,0
prima machine, gebruik hem voor deeg kneden maar in de toekomst ga zeker ik ook andere functies uitproberen

Pluspunten

  • stabiel,
  • hoge kom
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • deeghaak, deeg kruipt omhoog

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerrie 03-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Veel power

Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

9,0
Het product heel veel power voor grote hoeveelheden. Ideaal! Makkelijk schoon te maken! De verlichting werkt ook goed.

Pluspunten

  • Power
  • Grote hoeveelheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N. van Wingerden 28-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig goed ontwerp van de Kenwood KVL8320 grijs.

Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

10,0
Na 35 jaar met veel genoegen gebruik gemaakt van de Kenwood Majoor, zijn wij nu toe aan een vervanger. Via internet en advies in de kookwinkel van Oostendorp Tiel, hebben wij weer voor de Kenwood gekozen vanwege de hoge betrouwbaarheid, gebruiksgemak, soliede bouw, sterke motor, de vele hulpstukken. Een juweel in de keuken.

Pluspunten

  • Ring Led verlichting boven beslagkom.
  • Laag geluid niveau.
  • Staat stevig op de ondergrond bij gebruik.
  • De RVS onderdelen.
  • Grote beslagkom.

Minpunten

  • Nog te weinig gebruikt om een minpunt te noemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 08-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Top apparaat!

Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

10,0
Top apparaat! Gaat zeer lang mee! Het mesje was bij ons stuk en kon zo nieuw besteld worden voor nog geen €10! Er zijn heel veel verschillende accessoires verkrijgbaar die stuk voor stuk ook leuk zijn om te proberen!

Pluspunten

  • Trilt niet van het aanrecht af
  • Zeer lange levensduur
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Stevige accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margareth 01-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig apparaat

Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

10,0
Super apparaat. Heel veelzijdig met bereidingen en super sterke motor die alles aankan. Er zijn heel veel verschillende accessoires verkrijgbaar die stuk voor stuk ook super leuk zijn om allemaal uit te proberen! Ook de levensduur van het apparaat is optimaal!

Pluspunten

  • veelzijdige accessoires
  • sterke motor
  • zwaar apparaat, trilt niet van het aanrecht af

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews