Kenwood KVC5320S metallic

  • Best Reviewed 2 keer nov 2020
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 105 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KVC5320S metallic op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Esther V 21-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood KVC5320S

Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Gisteren besteld, vandaag ontvangen. Als een kind zo blij uitgepakt, samen met mijn dochter van 4 die net zo stond te stuiteren als ik. Het apparaat ziet er waanzinnig mooi en solide uit, de attributen ook. Je ziet gewoon, dit gaat lang mee. Apparaat is niet absurd groot. Past op ieder aanrecht, en gaat bij mij ook zeker niet de la in, daarvoor is deze te mooi. Gelijk een cake gemaakt in de machine. Heerlijk geluid als die draait. Morgenochtend al een onze dagelijkse smoothie in de grote blenderkan. Ben ik nu in 1x klaar mee. Tot nu toe deed ik dit nog in fases in mijn miniblender. De machine zeker ga ik zeker uitbreiden met accessoires. Maar dan moet ik gaan kiezen.. En dat is lastig, het is allemaal handig en mooi. Voorlopig gewoon te wensen wanneer ik jarig ben, en in de decembermaand... :-)

Pluspunten

  • Solide
  • Mooi formaat
  • Design
  • Uit te breiden met accessoires

Minpunten

  • Nog niet tegengekomen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Amy 29-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig robuust apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

10,0
Wat ben ik blij met deze staande mixer. We hebben hem nu al iedere dag gebruikt, voornamelijk voor smoothies die ik maak in de blender en één keer voor het opkloppen van eiwit. Hij werkt geweldig en is veel makkelijker in gebruik dan de staande mixer die ik eerder heb geleend van een vriendin. Ik kan op dit moment, een paar dagen na het ontvangen van de Kenwood Chef Elite, (nog) geen nadelen bedenken. Misschien dan alleen het feit dat ik de onderkant van de blender moeilijk los krijg als ik hem weer wil schoonmaken. Maar aan de andere kan wil je natuurlijk niet dat hij vrij makkelijk los gaat.
Erg fijn vind ik dat er veel accessoires bij te koop zijn! Die wil ik in de loop van de tijd bij elkaar sparen. Daarnaast merk je gewoon dat het kwaliteit is; alles is gemaakt van stevig materiaal en het bevestigen en loskoppelen van de onderdelen gaat erg soepel. En de spatdeksel is echt een uitkomst!

Pluspunten

  • Stevig apparaat
  • Veel accessoires mogelijk bij te kopen
  • De blender die je erbij krijgt is van glas
  • Je krijgt er een spatdeksel bij
  • Werkt top, veel vermogen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rober 19-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solide keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Fraai afgewerkt en solide keukenmachine. Ook de haken, klopper en de blender ogen en voelen degelijk aan. Op basis van ervaringen buren en reviews internet de keuze gemaakt.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Afwerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naomi 21-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Mooie, duurzame keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Gekozen voor Chef Elite vanwege compactheid, uitbreidmogelijkheden en scherpe prijs. Daarnaast vaatwasser bestendig en makkelijk schoonmaken. Garantie is ook mooi meegenomen. Tevens extra glazen mengkom aangeschaft en flexiklopper. Makkelijk in gebruik. Kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan!

Pluspunten

  • uitbreidmogelijkheden
  • vaatwasser bestendig

Minpunten

  • gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 18-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Veel vermogen, mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Een hele fijne machine met een goed vermogen. De verschillende accessoires en de mogelijkheid tot verdere uitbreiding maken het tot een veelzijdige machine. Daarnaast zorgt de strakke en mooie uitstraling ervoor dat de machine echt een blikvanger is in de keuken.

Pluspunten

  • Veel vermogen en weinig geluid bij gebruik
  • Mooie uitstraling

Minpunten

  • Nog geen minpunt kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy 30-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Chef Elite KVC53205

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

10,0
Kenwood Chef Elite KVC53205 is perfect voor brood. Het is een veelzijdige keukenmachine, lekker stevig en eenvoudig te bedienen. Aanbevolen voor iedere Keukenchef.

Pluspunten

  • Degelijk en standvastig
  • Perfect brood
  • Bedieningsgemak
  • Perfect formaat, niet te groot en niet te klein.

Minpunten

  • Aanvullende artikelen zijn duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klomp 26-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood keukenmachine kvc5320s

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

10,0
Fijne machine die erg gemakkelijk is in het gebruik.
Het is een sieraad voor op de aanrecht.
Prima prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Er zit een blender bij
  • Verschillende kloppers
  • Makkelijk uit te breiden met asseroires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ray 23-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat een geweldige machine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Al geruime tijd wilde ik een goede keukenmachine en nu we in ons nieuwe huis zijn ingetrokken hebben deze meteen gekocht. Door ons eerst goed te oriënteren en o.a. de site v.d. consumentenbond te raadplegen kwamen we tot de conclusie dat dit hem moest worden. Na de snelle levering via de Kenwood site meteen uitgeprobeerd. Ten eerste is het een ware aanvulling in de keuken, wat een mooie apparaat. Is erg makkelijk in gebruik en makkelijk schoon te maken. Naast de mooi mengkom is de (warmte bestendige) blender een zeer welkome aanvulling. Helemaal blij mee!

Pluspunten

  • Mooi apparaat, juweeltje in de keuken
  • Makkelijk in gebruik en schoon te maken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KVC5302s 20-11-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Krachtig en veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Ik heb deze kenwood gekozen om de krachtige motor en de grotere mengkom. Ik heb de keukenmachine bijna twee maanden en het bevalt super.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Grote mengkom

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EricM 19-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De juiste keukenmachine voor de juiste klus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

10,0
Geselecteerd op de kenmerken via de website van CoolBlue, bij eerste gebruik blijkt al meteen wat een mooie krachtpatser dit is. Blij met deze goede keuze.

Pluspunten

  • Kracht
  • Handelbaarheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grandia 27-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top keukenmachine - Kenwood - KVC5320s

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Werkelijk geschikt voor vrijwel alles wat je wil doen met en in de keuken(machine) ! Hakken, snijden, mengen, kneden en pureren. Het kan allemaal! we hebben al diverse broden gemaakt, heerlijk makkelijk deegmaken. Echt een aanrader een aanrader voor iedereen. een mooie stabiele machine, zeker als je ook de Kenwoord Foodprocessor KAH64PL er bij hebt dan word de machine super compleet.

Pluspunten

  • Geschikt voor alles in en om de keuken
  • makkelijk in gebruik
  • Makkelijk schoonmaken
  • mooi stabiel bij zwaar deeg

Minpunten

  • Alle accessoires moet je ook kunnen opbergen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rita 27-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact en veel mogelijkheden tot uitbreiden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekocht omdat ik regelmatig bak. Ik heb er nog niet zoveel ervaring mee daar ik dit apparaat slechts twee weken geleden heb gekocht. Overigens bij een dealer (van Oostendorp in Tiel) van Kenwood, goede productinformatie en vertrouwt adres.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Brigitte 26-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

10,0
Heel degelijke, goede keukenmachine. Kan veel verschillende soorten beslag aan. Mooi design. Staat stevig op aanrecht. Doet wat hij moet doen (goed mixen). Handig dat je aparte gardes kunt bij bestellen

Pluspunten

  • Goede kwaliteit, degelijk
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jkiekens 18-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beter dan Kitchenaid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Fijne en sterke machine met veel mogelijkheden. Eerder een kitchenaid gehad maar deze stijgt daar bovenuit. Dit is mijn tweede machine en wil geen ander meer.

Pluspunten

  • Krachtig
  • veelzijdig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boy miron 16-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige keuken maschine !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Sterk mooi en goed producht ! Ik heb veel maschienes gehad maar deze die popt er tog wel boven uit met zijn sterke motor heeft die nergens moeite mee er zijn ook heel veel opties die je er op kan aansluiten wat super fijn is natuurlijk ik heb zelf een vlees molen en een mixer die et alle 2 ook super goed doen !

Pluspunten

  • Sterk
  • Mooi

Minpunten

  • beetje prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cathy 14-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Product voelt degelijk en stevig aan. Gemaakt van goede materialen en alle attributen zijn makkelijk op te zetten of te verwisselen. Erg blij met deze toevoeging aan mijn keuken!

Pluspunten

  • Degelijk
  • Mogelijkheden met opzetstukken

Minpunten

  • Levering via elektroshopper.
  • Opzetstukken zijn duur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob van der Bent 25-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vervanging van van oude Kenwood Chef

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Onze oude Kenwood Chef A700 serie nummer 61163, welke is gekocht voor 1960, doet het sinds kort niet meer. ik hoop dat we met deze ook 60 jaar vooruit kunnen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

*^ 22-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine chef elite

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Een mooi product wat goed werkt, een heerlijk product om mee te werken, en fijn om te weten dat hij uit te breiden is.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Krachtige motor

Minpunten

  • Neemt niet altijd al de ingrediënten tegelijk mee

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

A. Peetijs 15-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

robuuste machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Het is een mooi apparaat, dat mooi op mijn aanrecht staat.
het is makkelijk te gebruiken en werkt goed. De gebruiksaanwijzing is goed en makkelijk uitgelegd.

Pluspunten

  • degelijk apparaat
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • nog niets gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erena 09-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige vorm

Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

10,0
Gekocht vanwege noodzaak van een vervanging van een vorige keukenmachine. Ik werd geadviseerd door een vriendin op vorm, degelijkheid en mogelijkheden.

Review criteria:

Voldoende

Reageer

Toon meer reviews