Kenwood KVC5320S metallic

Specificaties
Inhoud mengbeker
4,6 liter
Functies
kneden
Pulse function
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 97 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KVC5320S metallic op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Esther V 21-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood KVC5320S

Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Gisteren besteld, vandaag ontvangen. Als een kind zo blij uitgepakt, samen met mijn dochter van 4 die net zo stond te stuiteren als ik. Het apparaat ziet er waanzinnig mooi en solide uit, de attributen ook. Je ziet gewoon, dit gaat lang mee. Apparaat is niet absurd groot. Past op ieder aanrecht, en gaat bij mij ook zeker niet de la in, daarvoor is deze te mooi. Gelijk een cake gemaakt in de machine. Heerlijk geluid als die draait. Morgenochtend al een onze dagelijkse smoothie in de grote blenderkan. Ben ik nu in 1x klaar mee. Tot nu toe deed ik dit nog in fases in mijn miniblender. De machine zeker ga ik zeker uitbreiden met accessoires. Maar dan moet ik gaan kiezen.. En dat is lastig, het is allemaal handig en mooi. Voorlopig gewoon te wensen wanneer ik jarig ben, en in de decembermaand... :-)

Pluspunten

  • Solide
  • Mooi formaat
  • Design
  • Uit te breiden met accessoires

Minpunten

  • Nog niet tegengekomen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Grandia 27-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top keukenmachine - Kenwood - KVC5320s

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Werkelijk geschikt voor vrijwel alles wat je wil doen met en in de keuken(machine) ! Hakken, snijden, mengen, kneden en pureren. Het kan allemaal! we hebben al diverse broden gemaakt, heerlijk makkelijk deegmaken. Echt een aanrader een aanrader voor iedereen. een mooie stabiele machine, zeker als je ook de Kenwoord Foodprocessor KAH64PL er bij hebt dan word de machine super compleet.

Pluspunten

  • Geschikt voor alles in en om de keuken
  • makkelijk in gebruik
  • Makkelijk schoonmaken
  • mooi stabiel bij zwaar deeg

Minpunten

  • Alle accessoires moet je ook kunnen opbergen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rita 27-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact en veel mogelijkheden tot uitbreiden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekocht omdat ik regelmatig bak. Ik heb er nog niet zoveel ervaring mee daar ik dit apparaat slechts twee weken geleden heb gekocht. Overigens bij een dealer (van Oostendorp in Tiel) van Kenwood, goede productinformatie en vertrouwt adres.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Brigitte 26-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

10,0
Heel degelijke, goede keukenmachine. Kan veel verschillende soorten beslag aan. Mooi design. Staat stevig op aanrecht. Doet wat hij moet doen (goed mixen). Handig dat je aparte gardes kunt bij bestellen

Pluspunten

  • Goede kwaliteit, degelijk
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jkiekens 18-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beter dan Kitchenaid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Fijne en sterke machine met veel mogelijkheden. Eerder een kitchenaid gehad maar deze stijgt daar bovenuit. Dit is mijn tweede machine en wil geen ander meer.

Pluspunten

  • Krachtig
  • veelzijdig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boy miron 16-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige keuken maschine !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Sterk mooi en goed producht ! Ik heb veel maschienes gehad maar deze die popt er tog wel boven uit met zijn sterke motor heeft die nergens moeite mee er zijn ook heel veel opties die je er op kan aansluiten wat super fijn is natuurlijk ik heb zelf een vlees molen en een mixer die et alle 2 ook super goed doen !

Pluspunten

  • Sterk
  • Mooi

Minpunten

  • beetje prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

boy 08-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige keuken maschine !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

9,0
Ik heb de kenwood elite shef KVC5329S gekocht een prachtige apparaat ! Staat heel mooi in de keuken en werkt ook super goed zeer krachtig en heel veel accessoires ervoor te krijgen !

Pluspunten

  • Sterk
  • mooi diaign

Minpunten

  • beetje prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cathy 14-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Product voelt degelijk en stevig aan. Gemaakt van goede materialen en alle attributen zijn makkelijk op te zetten of te verwisselen. Erg blij met deze toevoeging aan mijn keuken!

Pluspunten

  • Degelijk
  • Mogelijkheden met opzetstukken

Minpunten

  • Levering via elektroshopper.
  • Opzetstukken zijn duur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob van der Bent 25-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vervanging van van oude Kenwood Chef

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Onze oude Kenwood Chef A700 serie nummer 61163, welke is gekocht voor 1960, doet het sinds kort niet meer. ik hoop dat we met deze ook 60 jaar vooruit kunnen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

*^ 22-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine chef elite

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Een mooi product wat goed werkt, een heerlijk product om mee te werken, en fijn om te weten dat hij uit te breiden is.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Krachtige motor

Minpunten

  • Neemt niet altijd al de ingrediënten tegelijk mee

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

A. Peetijs 15-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

robuuste machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Het is een mooi apparaat, dat mooi op mijn aanrecht staat.
het is makkelijk te gebruiken en werkt goed. De gebruiksaanwijzing is goed en makkelijk uitgelegd.

Pluspunten

  • degelijk apparaat
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • nog niets gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erena 09-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige vorm

Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

10,0
Gekocht vanwege noodzaak van een vervanging van een vorige keukenmachine. Ik werd geadviseerd door een vriendin op vorm, degelijkheid en mogelijkheden.

Review criteria:

Voldoende

Reageer

van Dijken 03-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design keukenmachine

Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Ik vind het een super mooie keukenmachine die precies doet wat ik ervan verwacht! Bovendien maakt de machine weinig lawaai en is goed schoon te maken.

Pluspunten

  • goed schoon te maken
  • niet veel lawaai

Minpunten

  • aanschaf accessoires prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter L. 02-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige motor voor probleemloos gistdeeg

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

10,0
Na nauwkeurige vergelijking op veel sites, blogs en op Youtube heb ik uiteindelijk gekozen voor de Kenwood Chef Elite keukenmachine. De krachtige motor en robuuste uitvoering waren daarbij belangrijk voor mij.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • hoogwaardige materialen
  • eenvoudig te bedienen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne 15-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, stevig apparaat

Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Mooi stevig product, veel uitbreidmogelijkheden, we hebben er een blender en food processor bij, wordt het een mooi compleet product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ben 08-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

10,0
Gekozen omdat de machine echt het deeg goed kan kneden, ook voor langere tijd. Het deeg gaat niet om de deeghaak zitten maar blijft in de kom rondgaan. De machine maakt weinig geluid en heeft fraaie vormgeving. Slim gebruik gemaakt van magneten om extra hulpmiddelen aan te sluiten.

Pluspunten

  • Kan goed kneden
  • Weinig lawaai
  • Mooie en slimme vormgeving

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingemar 29-05-2020
  • Product gekocht

Fijne sterke machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Wij waren na 12 jaar aan een andere machine toe. Aangezien geodkoop vaak duurkoop is, hebben wij gekozen voor een machine van Kenwood (KVC5320S).

Omdat wij regelmatig brood maken, was het belangrijk dat de machine sterk genoeg zou zijn voor het kneden van big 500gram deeg. Dat doet de machine prima. Wel is er wat beweging in de kom en de kop, maar niet zodanig dat het zorgwekkend is. Belangrijk detail is dat de deeghaak zodanig van vorm is dat deze ook daadwerkelijk deeg kneed. Veel andere merken doen dat niet.

Er wordt nu met veel plezier brood, taart en cake gebakken!

Pluspunten

  • Goede deeghaak
  • Bouwkwaliteit
  • Uiterlijk
  • Multifunctioneel

Minpunten

  • De kom beweegt een beetje bij kneden deeg

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

clementas 20-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima keuken machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

7,0
machine nog niet lang in bezit. Dit model hebben we gekocht om brood deeg mee te bereiden. We hadden de (overbekende) keukenhulp, maar die kop bleef te veel bewegen en stuiteren onder de zwaardere belasting van het deeg,
De Kenwood maakt meer mechanisch geluid, maar de constructie van de grendel lijkt degelijker.
Nog een pluspunt is dat elke garde afzonderlijk op hoogte is te stellen zodat deze de kom niet raakt.
Machine is ook veiliger dan oude, doordat deze afslaat wanneer het geopend word.
Nadeel is dat de vulopening van het spatscherm maar aan 1 zijde gemonteerd kan worden (rechts)

Pluspunten

  • afzonderlijk instelbare gardes
  • voldoende vermogen
  • blender is compact op te bergen

Minpunten

  • vormgeving is wat saai
  • mechanisch geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

IEB 19-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne vervanging

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

8,0
Fijne stabiele en stille machine die doet wat ie moet doen. Degelijke materiaal, makkelijk te hanteren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Lim 18-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solid and powerful Mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5320S metallic

Algemene score

10,0
Stand mixer did not disappoint. Bought the mixer to help knead noodle dough which is tougher than normal bread dough. Mixer works well and did not overheat. A bit noisy but still within tolerable level. Needed to scrap the side of the bowl once in awhile during mixing and kneading.

Pluspunten

  • Solid and powerful
  • Cable can be kept under the mixer
  • Looks modern

Minpunten

  • A bit noisy but still acceptable
  • Not very suitable for small batches

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews