Bosch MUM50136 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 36 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leon 26-01-2017 Product paar weken in bezit

Makkelijk in gebruik, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, strak design en goede afwerking.
De zuignapvoetjes staan stabiel op het keukenblad ook in de hoogste draaistand blijft hij stevig staan.
Leuk/handig assortiment accessoires meegeleverd.

Makkelijk in gebruik en makkelijk schoon te maken.
Een goed product met een goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Design
  • Gebruiksgemak
  • Accessoires

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nancy 23-01-2017 Product paar weken in bezit

Multifunctionele keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een keukenmachine met veel mogelijkheden. Handige draaiarm waarmee je heel makkelijk de functionaliteit veranderd van bakmachine naar blender naar citruspers. Een handige deksel op de mengkom voorkomt gemors. Ik ben heel tevreden met mijn keuze!

Pluspunten

  • Multifunctioneel
  • Hip design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Boerdijk 08-01-2017 Product paar dagen in bezit

Veelzijdig product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een veelzijdig product en zeer eenvoudig te gebruiken. Het product heeft meerdere opzet stukken waardoor je verschillende gerechten of smooties kan maken. Erg handig en goed schoon te maken.

Product zelf ziet er mooi uit en is echt een aanwinst in de keuken!

Pluspunten

  • Eenvoudig
  • Veelzijdig
  • Mooi product
  • Goed schoon te houden

Minpunten

  • Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sherita 07-01-2017 Product paar weken in bezit

bosch is de beste

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De kwaliteit van bosch is heel goed,heb alle appraturen van bosch in huis.goeie kwaliteit.heb het goed ervaren met bosch appraturen,degene die het nog niet in huis hebben zou ik wel aanraden om te kijken hoe het werkt.toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Almere 06-01-2017 Product paar dagen in bezit

degelijke keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben voor deze keukenmachine gekozen omdat hij "zwaar" op het keukenblad staat. (o.a. door het gewicht en de zuignappen) Er gebruik is gemaakt van stevig plastic. Hij makkelijk te bedienen is. Er zit weinig "speling" in het apparaat als hij aanstaat. Dochter van 7 jaar kan hier makkelijk zelfstandig mee werken. Het geluid valt erg mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Donna 05-01-2017 Product paar dagen in bezit

prachtig design en onmisbaar in elke keuken

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat het veelzijdig is en je het oneindig kunt uitbreiden. Je hoeft dus niet alles in 1 x aan te schaffen. Het is een mooi design en goede kwaliteit prijs verhouding.

Pluspunten

  • Stil
  • Kan in de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L 04-01-2017 Product paar dagen in bezit

Makkelijk in gebruik en zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze voordelige keukenmachine is makkelijk in gebruik en maakt perfect deeg of beslag. Het apparaat is zeer stil, ook op de hoogste stand. Door de zuignappen aan de onderkant verschuift de machine niet. De bijgeleverde tas voor het opbergen van alle accessoires is erg handig.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk te reinigen
  • Zeer stil
  • Voordelig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cornelis 03-01-2017 Product paar weken in bezit

zeer gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het product is om te zien erg mooi maar gelijk ook compact.
Daar naast is het apparaat erg eenvoudig in gebruik en heeft voor ons precies de goede accessoires.
De kom met spatdeksel is ook erg plezierig.

Pluspunten

  • Compact
  • eenvoudig in gebruik
  • gemakkelijk te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. 02-01-2017 Product paar weken in bezit

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben heel blij met dit apparaat. Het is een zeer degelijk en stevig apparaat. Maakt weinig geluid en je kunt er eindeloze soorten deeg en beslag mee maken. Het enige was dat de beschrijving van de hakmolen wat slecht was. Daarom heb ik flink wat pogingen moeten wagen voordat ik hem eindelijk op het apparaat had staan. Maar zodra je weet hoe het moet, gaat het super makkelijk.

Een top apparaat!!

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Beweegt niet bij zwaar deeg
  • Veel mogelijkheden
  • Je kunt hem uitbreiden met accesoires

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

S.moonen 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

Gwoon heel erg goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede prijs en de kwaliteit van het bekende merk Bosch hebben ons doen kiezen voor dit apparaat. Het strakke design staat mooi op het keukeneiland van onze (Siematic S2) keuken. Verder kunnen er altijd nog hulpstukken worden bijgekocht, leuk als verjaardagscadeau!

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Design

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joop 31-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooi functioneel design

Algemene score

8,0
Anders dan de meeste prof. mixers is de Bosch MUM50136 mooi en functioneel qua design. Niet te groot. alles er op en er aan.

Pluspunten

  • Desing
  • Functionaliteit
  • Veiligheid
  • krachtig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sunny 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

Compact, gebruiksvriendelijk en laag geluidsniveau

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat net in huis. Compacte machine dus handig in mijn miniatuurkeuken. Makkelijk te bedienen. Heel fijn dat het apparaat nog minder geluid maakt als mijn oude elektrische citruspers. Die kan nu de deur uit. Samen met de staafmixer en handmixer!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ferry 31-12-2016 Product paar weken in bezit

goed werkende keukenmachine

Algemene score

10,0
Deze keukenmachine doet zijn werk zeer goed. Dankzij de krachtige motor zijn er talloze mogelijkheden. Ook is het apparaat makkelijk schoon te maken en is deze zeer degelijk uitgevoerd. Het mooie design van deze keukenmachine staat mooi in de keuken.

Pluspunten

  • mooi design
  • krachtige motor

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. van Vlimmeren 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

Met dit apparaat zit u gebakken

Algemene score

8,0
Visueel een pareltje, maar ook in bediening en gebruik een makkelijk apparaat. Voor het reguliere huis tuin en keuken bakwerk, doet hij het perfect. Ik bak zelf geen brood, dus ik weet ook niet of hij het kneden van dit deeg aankan. Verder kan ik hem aanraden aan iedereen en is de prijs- kwaliteitverhouding is prima in orde. Helemaal wanneer er een leuke kortingsactie op van toepassing is.

Pluspunten

  • Visueel een plaatje op het aanrecht
  • Makkelijk in gebruik
  • Degelijk apparaat/ stevig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hhp 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi, sterk, degelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt hee goed, goede prijs kwaliteit verhouding, staat goed in keuken, maakt niet teveel lawaai, vele hulpstukken

Pluspunten

  • Mooi
  • Degelijk
  • Stil

Minpunten

  • Niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dunantje 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldig apparaat voor iemand die graag in de keuken staat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze keukenmachine doet zijn werk zeer goed. Dankzij de krachtige motor zijn er talloze mogelijkheden. Ook is het apparaat makkelijk te reinigen en is deze zeer degelijk uitgevoerd. Het mooie design van deze keukenmachine staat mooi in elke keuken

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Sterke motor
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Prijzige extra accessoires indien nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leo 29-12-2016 Product paar weken in bezit

Handig in gebruik, leuk design, sterke motor

Algemene score

10,0
Op zoek naar een keukenmachine die het gewoon goed doet. Dus het apparaat prettig zijn om te gebruiken en een sterke motor hebben (800watt).
Dat heeft de Bosch MUM 50136. Bovendien worden er handige assessoires meegeleverd. Alles voelt prettig en stevig aan en het ziet er mooi uit. Kortom een mooie machine waar wij bijzonder blij mee zijn.

Pluspunten

  • sterke motor
  • mooi ontwerp
  • kwaliteit
  • assessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukenmachine MUM50136 29-12-2016 Product paar weken in bezit

Keukenmachine Bosch MUM50136

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze keukenmachine is veelzijdig. Een mooie aanwinst voor in de keuken en hij ziet er mooi en strak uit. Wij hebben voor de MUM50136 gekozen vanwege zijn uiterlijk, veelzijdigheid en gemak. Ook de mogelijkheid om extra opties op een later tijdstip bij te voegen vinden wij erg fijn. Deze keukenmachine is een aanrader.

Pluspunten

  • Strak uiterlijk
  • Uitbreidingsmogelijkheden
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Uitbreidingsmogelijkheden ietwat prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Laura 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

Praktisch degelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtig degelijke machine, mooie uitbreid mogelijkheden en goede prijs kwaliteit verhouding! Ik ga hopelijk met veel plezier bakken de komende tijd!

Pluspunten

  • Degelijk / stevig
  • Makkelijk in gebruik
  • Verschillende mogelijkheden
  • Mooi design
  • Geen hard geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bianca 27-12-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk in het gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Op advies van mijn schoonmoeder die veel bakt en ik aan het begin sta.
Ik vind hem makkelijk in het gebruik.
Degelijk en netjes uitgevoerd.

Pluspunten

  • Gebruiks vriendelijk
  • Compleet van uitvoering

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews