Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch MUM52110 wit, zwart

8,9 Lees 21 reviews

Vergelijkbare producten

Tefal Masterchef Pro Keukenmachine QB625D zilver

Tefal Masterchef Pro Keukenmachine QB625D zilver Best Reviewed sep 2017
8,4 (12)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 21 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Muter 19-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goed apparaat

Algemene score

8,7
Goed apparaat, hij doet wat ie hoort te doen.

Erg gebruiksvriendelijk, alles spreekt voor zich zonder in de handleiding te hoeven kijken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blije meid 18-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super machine

Algemene score

10,0
Ik ben zo super blij met de keukenmachine, deze heb ik gekregen en meteen gebruikt. Het is een super gemakkelijk apparaat. en ben zeker tevreden mee. en heel gelukkig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 17-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Tevreden met Bosch

Algemene score

9,0
Zeker aan te bevelen aan familie en naaste vrienden ik ben erg tevreden over Bosch en hoop in de toekomst meer producten te kopen van Bosch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda 15-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Super apparaat!

Algemene score

9,0
Mooie compacte machine met veel standaard accessoires. Ook zijn er nog veel accessoires los te bestellen. Erg tevreden met deze gebruiksvriendelijke keukenmachine, blijft goed op zijn plaats staan, de kop die je weg kan draaien is ook handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Funfun 11-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Keuken krachtpatser

Algemene score

9,3
Wil je een handig alles in 1 apparaat voor in de keuken van vandaag de dag? Een keukenkrachtpatser die ook nog eens smaakvol is vormgegeven in basic kleuren en vooral niet te groot? Dan is de Bosch Mum 5 een apparaat voor jou! Mixen, persen, kneden, snijden, malen, roeren, raspen, pureren of hakken, deze machine is voorzien van alle gemakken! Of je nou een professionele kok bent of een gezellige keukenprinses, je krijgt werkelijk alles in een handomdraai gedaan! Nog maar een paar dagen in huis en nu al mijn nummer 1 tool in de keuken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Peters 10-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prachtig apparaat!

Algemene score

8,0
Door het mooie design is deze keukenmachine een sieraad op je aanrecht. Hij is heel eenvoudig te bedienen. Ik heb de variant met 4 standen; dat vind ik bij nader inzien wel wat jammer. Het verschil tussen stand 2 en 3 is nogal groot. Met 7 standen kun je makkelijker de juiste stand vinden: niet te hard en niet te zacht. Maar dat is het enige minpunt dat ik kan melden!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Rowill 07-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Blij met de Bosch MUM52110

Algemene score

10,0
Gemakkelijk te bedienen en snel goed resultaat met bijvoorbeeld eigeel en eiwit en slagroom kloppen. Kneden heb ik nog niet gedaan, ik gebruik voorlopig ook geen recepten waarbij dit nodig is. Geluid is niet storend. Schoonmaken is makkie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 02-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Geweldige compacte keukenmachine

Algemene score

9,0
Staat stevig door zuignappen waardoor het apparaat niet verschuift tijdens het kneden van het brood. Erg snel met mixen. Biscuitdeeg gaat geweldig. Met de slagroom is het opletten, deze is sneller dan verwacht stevig. Al veel gebruikt in de week dat ik deze in bezit heb, alleen nog niets gesneden/geraspt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john vissenberg 26-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

superblij met onze aankoop

Algemene score

8,3
Mijn vrouw en ik zijn fervente bak- en kookgekken. onze oude keukenmachine was kapot, en we hebben deze nieuwe Bosch Styline gekocht. Uitleg in de winkel (BCC Roosendaal) was heel duidelijk en klantvriendelijk. Na thuiskomst hebben we onze nieuwe aankoop meteen in gebruik genomen. Hij is erg gemakkelijk in gebruik en simpel schoon te maken, de uitvoering is netjes en compleet.Prijs-kwaliteitverhouding is super! Kortom, wat wil je nog meer?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kisoor 21-05-2016
  • Product maand in bezit

Veel voor weinig geld!!!

Algemene score

8,7
Zeer mooie uitstraling met veel mogelijkheden om eventueel uit te breiden. Makkelijk te bedienen en te onderhouden. Handige afdekplaat meegeleverd. Helaas bij het mixen geeft het iets te veel geluid maar niet storend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ilse 19-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Geweldige machine! Een aanwinst voor iedere keuken..

Algemene score

9,3
Fijne keukenmachine met tal van mogelijkheden door de aanvullende accessoires. Hij is makkelijk te gebruiken en staat door het mooie design erg fraai op het aanrecht! Ik ben er ontzettend blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 15-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super tevreden met deze prachtige machine!

Algemene score

10,0
Voorheen alles met de handmixer gedaan, maar wat ben ik blij met deze machine! Hij is zeer makkelijk in gebruik en heeft een hoog vermogen. Alle verwachtingen maakt hij waar. Ik ben een behoorlijke tijd op zoek geweest naar een keukenmachine. Aan keuze geen gebrek. De prijs is goed en het is een goede kwaliteit machine. Kijk goed naar het vermogen van een keukenmachine!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matelo 11-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Eerste resultaat perfect

Algemene score

9,0
Het apparaat voldoet aan alle verwachtingen voor het bereiden van beslag voor de cake.
Apparaat ziet er strak uit en tas voor hulp elementen fijn voor opbergen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fred uit dronten 09-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

MUM52110 keuken machine

Algemene score

8,0
mooi design
compact en gebruiksvriendelijk
stille motor
veelzijdig in de mogelijkheden,
Vandaag de eerste cake gebakken met een prima resultaat
Even wennen hoe je de ingrediënten kan toevoegen maar de cake was lekker.
Ook de motor maakt weinig geluid waardoor je in een open keuken geen extra lawaai produceert.

De volgende klus is het snijden van allerlei groentes ....

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ouafaa 08-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Rechterhand

Algemene score

10,0
Prachtig apparaat, gelijk nadat ik het gekocht heb, brood en pannenkoek gemaak, wat een gemak, binnen korte tijd had zoveel klaar gemaakt zonder moeite. Wat ik ook fijn vind aan deze apparaat is dat je het ook kan uitbreiden, bv hulpstuk voor lasagne, spaghetti of vleesmolen etc.. Dat heb je met andere merken niet. Bosch is voor mij de favoriet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WW 07-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Doet wat hij moet doen.

Algemene score

7,3
Voor het maken van beslag of deeg met de mogelijkheid om het snijden van groenten is deze machine oké. Hij is makkelijk schoon te maken. En eenvoudig te bedienen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

mevr hufkens 02-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

fijn apparaat

Algemene score

8,7
ik heb m net een paar dagen maar ik heb m"n eerste taart al gemaakt de machine heeft een zacht geluid als hij aanstaat,je kunt handig je ingredienten toevoegen via het open gat in de spatdeksel ik ben er erg blij mee, mijn moeder heeft overigens ook een bosch keukenmachine hij is al 30 jaar oud en doet het nog steeds fantastische, zij had 1 keer het punt dat haar mengkom ging schilveren en daar heeft zij toen gratis een nieuwe voor gekregen ook mijn moeder kan er niet zonder, het is gewoon een TOP PRODUCT

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

SW van der Wouden 29-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Erg degelijk apparatuur voor een zeer schappelijke prijs

Algemene score

9,3
Apparaat nu enkele keren gebruikt.
Zeer tevreden.
Is erg degelijk, leuk design en voor een zeer schappelijk prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H G Bijlsma 26-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

super handig en functioneel

Algemene score

9,0
kort in gebruik geweldig blij er mee.
mooi om te zien. gemakkelijk in gebruik.doet wat hij moet doen. staat als sieraad in onze keuken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie 23-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

apparaat voldoet volkomen aan mijn verwachtingen

Algemene score

8,3
Ik was op zoek naar een eenvoudig apparaat met als voornaamste doel lekker gebak te kunnen maken. Dat hier nu ook nog extra accessoires bij zitten voor rauwkost is helemaal perfect. Wil ik meer mogelijkheden dan kan ik altijd accessoires bij bestellen. Door deze eenvoud zit ik niet met allerlei accessoires die ik nooit gebruik, maar wel mee betaal. De perfecte machine voor mij!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews