Kenwood FDM791 zilver

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 60 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood FDM791 zilver op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lotte 18-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handig compact formaat, voldoende accessoires.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

8,0
Wij zochten een keukenmachine/ foodprocessor die niet te groot is, en mooi genoeg om op het aanrecht te zetten. Ook moest er minimaal een blender én rasp/schaaf schijven bij zitten. Dit alles heeft deze machine en meer. Nog maar 3 dagen in huis dus nog weinig gebruikt, maar door deze machine krijg ik gelijk zin om allerlei recepten uit te gaan proberen!

Pluspunten

  • compact formaat
  • stevige, glazen blender
  • Voldoende accesoires

Minpunten

  • Had iets stiller gemogen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 26-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijne keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

9,0
Heel fijne machine, makkelijk in gebruik en veel mogelijkheden! NOg lang niet alles gebruikt, maar dat zal zeker niet lang meer duren.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Uitgebreide functies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jessica 02-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

fijne keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

7,0
Ziet er stevig uit. Uitgebreide accessoires en een handig opbergsysteem voor de messen.
Fijn in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grietje vd Putten 25-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wow! Mooie stevige keukenmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

9,0
Wat een mooie keukenmachine! Stevig, en duidelijk hoe hij in elkaar gezet moet worden. Wel goed opletten dat je bv de kleine kom precies in de grote kom zet, anders kun je het deksel niet dichtklikken. Sinds gisteren in huis, dus nog niet alle functies uitgeprobeerd. De blender maakte de smoothie met bevroren aardbeien super zacht en ook sinaasappelpers werkt prima!

Pluspunten

  • mooi design
  • handige weegschaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 22-12-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goed materiaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

8,0
Leuke, mooie stylvolle apparaat. Ik heb het gekocht als een cadeau voor me moeder en we gebruiken het elke dag voor alles wat je maar kan bedenken.....smoothies, kaas raspen, franse frietjes, deeg, groenten hakken in verschillende soorten en maten enzovoort.
Erg blij mee en me moeder kon niet anders wensen!

Pluspunten

  • Glas blender
  • Verschillende disks om de snijden

Minpunten

  • De foodprocessor bak is van plastic

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 21-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

9,0
De machine kan enorm veel door alle accessoires. De motor is krachtig genoeg om ook deeg te kunnen kneden. Het nadeel is dat je wel ruimte moet hebben om alles op te bergen. De kwaliteit van de materialen is top. Een glazen kan is echt erg mooi. De motor is wel een beetje luid, maar dat is helaas bijna altijd zo. De prijs kwaliteit is is echt prima.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Veel accessoires

Minpunten

  • Redelijk luid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vlad 26-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte assistent in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

10,0
We waren op zoek naar de optimale keukenapparatuur qua functionaliteit, kracht en design. Dit model heeft alles wat we nodig hadden.

Pluspunten

  • ontwerp
  • functioneel
  • kracht

Minpunten

  • luidruchtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lies 17-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

8,0
De medewerker in de winkel adviseerde ons dit product. We wilden een blender met meer functies. Onze blenders gingen namelijk steeds stuk.

Pluspunten

  • Multifunctioneel
  • Goed schoon te maken

Minpunten

  • Groot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mariët steenhuis 20-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

multifunctioneel apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

9,0
geweldig apparaat, prijs kwaliteits- verhouding prima, veel extra onderdelen, multifunctioneel. aanwinst voor de keuken

Pluspunten

  • multi functioneel
  • goede prijs kwaliteits verhouding
  • veel extra onderdelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anne-Barthe 06-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uit gebreidt en duurzaam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

8,0
De Kenwood heeft meerdere en veelzijdige mogelijkheden.
Het feit dat die ook een kleinere bak heeft is erg fijn daar door als je toch maar een kleinigheidje wilt klaar maken je niet de grote kom nodig heb.
Daarnaast is die makkelijk in elkaar te zetten en klikt die goed stevig vast.
Het vereist wel wat kracht maar voor mij als reuma patiënt is het toch nog te doen.

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Snel
  • Op berg box voor snijringen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter Boere 13-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er degelijk uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

8,0
Ik heb voor de Kenwood FDM791 gekozen omdat hij erg compleet is met zelfs een ingebouwde weegschaal en een mooie glazen blender.

Pluspunten

  • Glazen blender
  • Erg compleet

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pjotr 11-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktische machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

7,0
Pas net in gebruik, maar lijkt me nu al een praktische degelijke machine, is mooi compact en neemt niet teveel ruimte in.

Pluspunten

  • krachtig
  • klein

Minpunten

  • nog niet ondervonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dominick 07-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel accessoires en voelt kwalitatief aan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

8,0
Mijn moeder gebruikt een oudere versie en die was altijd al top. Deze nieuwe versie met weegschaal is helemaal top. Een echte alleskunner

Pluspunten

  • Veel accessoires
  • Kwalitatief product

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharon 05-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, kwalitatieve producten, top met die weegschaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

8,0
Kwalitatief mooi product! Veel mogelijkheden. Fijn dat die weegschaal erop zit. Je hebt wel veel opbergruimte nodig voor alles. Maar er wordt een mooie doos voor de messen bijgeleverd, dat maakt het ook veilig. Duidelijk instructie boekje!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 05-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Waar voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

9,0
Een stoere, stevige machine. Hij staat door zijn gewicht goed op het aanrecht. Dat is prettig om mee te werken. Heeft een mooi design en maakt citruspers en blender overbodig. Ideaal is de geïntegreerde weegschaal. Ik heb mijn lievelingsneef die ook van koken houdt er ook een cadeau gedaan.

Pluspunten

  • Veel waar voor je geld
  • Maakt andere machines overbodig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kat 20-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sterke motor, veel accessoires, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

10,0
Ik heb de foodprocessor gekocht omdat ik grotere hoeveelheden pesto wilde maken en mijn "gewone" keukenmachine hiervoor niet sterk genoeg is. Met de prestatie ben ik erg tevreden. De foodprocessor is makkelijk in gebruik, sterk genoeg om ook grotere hoeveelheden te verwerken, en hij is makkelijk te reinigen. De ingebouwde weegfunctie is erg handig, net als het uitgebreide accessoires pakket.

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Ingebouwde weegfunctie
  • Makkelijk te reinigen
  • Compact
  • Veel accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 10-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

9,0
Een zeer krachtig apparaat. Inmiddels gebruikt om slagroom te kloppen en een taart te maken. Heb stand 3 gebruikt, dan gaat het apparaat al behoorlijk hard aan het werk.

Pluspunten

  • Grote kom om te mengen, kloppen,enz.
  • Thermo resist blenderkan, voor koud of warm
  • Krachtig, veelzijdig apparaat
  • Eenvoudig en veilig in gebruik

Minpunten

  • Garden niet geschikt voor kant en klaar taartmix
  • Deksel van blenderkan opent moeilijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine 05-05-2020
  • Product gekocht

Fijne keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

8,0
Fijne veelzijdige keukenmachine waar bijna alle hulpstukken in zitten om lekker in de keuken bezig te zijn

Reageer

NA 27-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Het is een krachtig apparaat met veel opties en mogelijkheden. Ik heb net een smoothie gemaakt met de blender en die werkte perfect.

Pluspunten

  • Groot apparaat
  • Veel opties
  • Krachtig

Minpunten

  • Sommige onderdelen voelen echt plastic aan

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Janny 03-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Machine met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

8,0
Alles in een apparaat. Mooi uiterlijk. Krachtig. Handig. Makkelijk reinigen. Zeker aan te bevelen een aanwinst in de keuken.

Pluspunten

  • Mooi design.
  • Handig.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews