Kenwood FDM791 zilver

Beste deals -8% prijsdaling
Specificaties
Inhoud mengbeker
3,0 liter
Functies
kloppen en mixen, kneden, citruspers
Pulse function
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 41 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood FDM791 zilver op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lotte 18-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handig compact formaat, voldoende accessoires.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

8,0
Wij zochten een keukenmachine/ foodprocessor die niet te groot is, en mooi genoeg om op het aanrecht te zetten. Ook moest er minimaal een blender én rasp/schaaf schijven bij zitten. Dit alles heeft deze machine en meer. Nog maar 3 dagen in huis dus nog weinig gebruikt, maar door deze machine krijg ik gelijk zin om allerlei recepten uit te gaan proberen!

Pluspunten

  • compact formaat
  • stevige, glazen blender
  • Voldoende accesoires

Minpunten

  • Had iets stiller gemogen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 26-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijne keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

9,0
Heel fijne machine, makkelijk in gebruik en veel mogelijkheden! NOg lang niet alles gebruikt, maar dat zal zeker niet lang meer duren.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Uitgebreide functies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jessica 02-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

fijne keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

7,0
Ziet er stevig uit. Uitgebreide accessoires en een handig opbergsysteem voor de messen.
Fijn in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.K. 10-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Foodprocessor FDM791

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

9,0
Mooi design, enorm veel accessoires/opties en gebouwd van goed stevig/duurzaam materiaal. We gaan hier veel plezier van hebben.

Pluspunten

  • design
  • vele opties
  • formaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ellen 17-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijk, compleet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

8,0
Na de nodige reviews gekozen voor deze foodprocessor. Het is compleet en degelijk. Alles kan in de vaatwasser. Neemt niet veel ruimte in op het aanrecht.

Pluspunten

  • compleet
  • Degelijk
  • glazen blender

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

raudius 07-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lots of features!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

9,0
It's a great product with an incredible number of useful features. It makes the whole cooking process a lot easier, especially when cooking for many guests.

Pluspunten

  • many useful features

Minpunten

  • not very compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 05-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stabiel en degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

9,0
Heb bij aankoop gekeken naar stevigheid, kwaliteit onderdelen, vermogen, weegschaal, opbergdoos voor onderdelen, vormgeving en goede reviews.
Dit is een cadeau voor onze zoon die hier zeker heel blij van wordt!

Pluspunten

  • mooie, degelijke en veelzijdige hulp in de keuken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk 29-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

8,0
Veel accessoires, makkelijk en praktisch in gebruik. Ik heb hem slechts enkele dagen maar ben er nu al zeer tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oz 06-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig en compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

6,0
Voor de prijs krijg je een krachtige kwalitatieve foodprocessor. Naar elk wens aan hulpstukken. Al eerder een kenwood keukenmachine gehad.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Krachtig

Minpunten

  • Teveel hulpstukken om op te bergen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

JK 17-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compleet, Compact en super kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

8,0
Vandaag het product uitgepakt en getest. Tot nu toe prima tevreden. Allerlei handige hulpstukken (naast het standaard mes) zoals verschillende snij, rasp en patatschijven, een deegkneedunit en kloppers.

Pluspunten

  • Mooi
  • Compact

Minpunten

  • Extra accessoires niet/moeilijk te krijgen in NL
  • Apparaat kan niet uit (Led blijft altijd branden)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Selina 09-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Fijn keukenapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

8,0
Ik heb dit apparaat vandaag gekregen, ben heel blij met hoe het eruit ziet. Zit heel veel accessoires bij waardoor je veel met het apparaat kan. Mijn kinderen vanavond al een heerlijke milkshake gegeven en voor mijzelf een smoothie gemaakt. Kan niet wachten om de andere dingen uit te gaan proberen.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

George 04-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

9,0
Goed apparaat, gemakkelijk in bediening, krachtige motor, veel accessoires, gemakkelijk te reinigen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Douwe 29-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke kwaliteit en een goede afwerking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

8,0
Mijn verwachtingen zijn hoog. Ik ben reeds in het bezit van een andere Kenwood machine en heb er geenspijt van.

Pluspunten

  • degelijk
  • goede afwerking

Minpunten

  • nog niet bekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 24-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

8,0
Veel mogelijkheden met de bijgeleverde accessoires. Citruspers werkt voortreffelijk. Zeer stabiel. Groot reservoir.

Pluspunten

  • goede citruspers

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MWJ 30-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden

Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

4,0
goed apparaat, veel mogelijkheden. Mix eenheid met de garden is niet al te stevig uitgevoerd. Geluidsniveau is vrij hoog. En toerenregeling begint op de laagste stand al erg hoog

Pluspunten

  • veel meegeleverde opties
  • Niet te duur

Minpunten

  • Geluidsniveau vrij hoog
  • Toerenregeling draait op laagste stand te snel

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

S.F.K 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood FDM791, professioneel apparaat!

Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

8,0
Ik heb dit apparaat gekocht omdat ik op zoek ben naar een foodprocessor waarmee ik prettig en veelzijdig kan werken in de keuken. Ik heb gekozen voor dit apparaat vanwege het vermogen, veel mogelijkheden wat betreft extra accessoires en het gewicht van de machine.

Pluspunten

  • Gewicht apparaat
  • Voldoende vermogen
  • Voldoende accesoires

Minpunten

  • Geen opbergbox voor de accesoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

9,0
Geweldig alle apparaten met 1basis unit. Wegen kneden mixen, persen, hakken, snijden alles is mogelijk met deze machine. Ik wist niet waar alle ik alle nieuwe onderdelen moest laten, maar door het wegdoen van alle overbodig geworden apparatuur houd ik nu ruimte over in mijn kasten.
In vergelijking met onze oude magimix is deze machine krachtiger, en nog stiller ook.

Pluspunten

  • Weegschaal
  • Alles in een apparaat

Minpunten

  • Veel losse accesoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Zindel 26-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige motor, veel accessoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

9,0
Ik had al een kleinere Kenwood voor tapenade. Deze bevalt heel goed. Nu groter exemplaar voor meer mogelijkheden. Mooie vormgeving en compact.

Pluspunten

  • Compact
  • Krachtig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

ARTHUR 10-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eenvoudige bediening

Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

8,0
Uitgebreide serie hulpstukken.
Dubbele garde werkt uitstekend.
Prettige opbergdoos voor messen.
Complete en toch compacte keukenassistent

Pluspunten

  • Grote blender beker en grote mengkom
  • Eenknops bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 17-11-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

perfect maatje voor in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

9,0
heerlijke complete machine die voor alles ingezet kan worden en die heel erg makkelijk te reinigen is met de hand of in de vaatwasser.

Pluspunten

  • kleine kom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews