Kenwood FPM902 zilver - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
4 liter
Kleuren
zilver
Vermogen
1300 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 22 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

De Graaf 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige aankoop

Algemene score

9,0
Wij hebben dit apparaat sinds vandaag in huis en hebben hem meteen gebruikt. De doos is groot, maar niet overdreven. Gelukkig waren we voorbereid door de andere recensies. We zij na lang zoeken erg blij dat we voor deze foodprocessor zijn gegaan en niet een keukenmachine. Het apparaat is zwaar wat fijn werkt op het aanrechtblad. Na het eerste gebruik zijn wij al erg blij met het resultaat. De onderdelen zien er allemaal stevig uit. Het hakken en snijden van o.a. noten en groente kost minder tijd dan met de staafmixer. Dit apparaat zal ons in de toekomst veel tijd besparen, vooral als we voor een groter gezelschap gaan koken.

Pluspunten

  • zwaar
  • multifunctioneel
  • grote inhoud

Minpunten

  • geen minpunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisette 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Keukenmachine met enorm veel mogelijkheden. Veel accessoires. Handig dat je met 1 apparaat zoveel kan. Degelijke uitvoering. Minpunten: neemt veel plek in en maakt redelijk veel lawaai.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Werkt prima

Minpunten

  • Neemt veel ruimte in
  • Maakt veel lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dave 07-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima machine met veel mogelijkheden van een goede kwaliteit. Maak wel wat geluid tijdens gebruik, verder een aanrader.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Sap pers geen schenktuit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

gerritsen 02-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Dat zelf de snelheid bepaald kan worden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik wilde graag een kwalitatief hoogwaardige, duurzame, machine. De gebruikte kunststof speelde ook een rol.

Pluspunten

  • duurzaamheid, kwaliteit,
  • sterke motor

Minpunten

  • kleine bakje te groot om mayonnaise te maken
  • geen kookboekje

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Marijke 31-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige alleskunner!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze foodprocessor is super compleet. Alles wat je nodig hebt in 1 machine. Veel verschillende onderdelen, maar daardoor ook vele mogelijkheden. De onderdelen voelen stevig aan en de machine staat solide op het aanrecht. Echt een aanrader voor iedereen die graag in de keuken staat en van goede apparatuur houdt.

Pluspunten

  • Vele mogelijkheden
  • Krachtige motor
  • Stevige onderdelen
  • Glazen blender

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

SB 29-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

complete keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
super apparaat. Wel heel veel grote accessoires die je los moet opbergen. Als er nog iets bedacht kan worden dat je dat slimmer kan stapelen zou geweldig zijn.

Pluspunten

  • eindeloze mogelijkheden
  • mooi design

Minpunten

  • zwaar
  • groot

Review criteria:

Goed

Reageer

Kees 27-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig professioneel apparaat

Algemene score

8,0
Zware professionele uitvoering, zeer stabiel, erg veel accessoires. Staat stevig, vraagt wel wat opbergruimte voor alle meegeleverde hulp- en opzetstukken.

Pluspunten

  • veelzijdig, zeer veel accessoires en mogelijkheden
  • degelijk en solide uitgevoerd

Minpunten

  • vraagt nogal wat opbergruimte
  • zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sita 23-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Veelzijdige keukenmachine

Algemene score

9,0
Wat een enorme machine! De houder voor de schijven is enorm. Een doos waar je u tegen zegt. Ziet er allemaal heel degelijk uit. Stevige kom en blender. De gardes en bijbehorende plastic onderdelen zien er in verhouding wat slap uit. De tijd zal leren of deze ook degelijk zijn.

Pluspunten

  • Degelijk en zwaar product
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Bak snijschijven is enorm
  • gardes en draaischijven slap

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dvwd 21-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijne foodfrocessor

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een veelzijdige foodprocessor voor o.a. het maken van verse soepen en groente- en fruithapjes. Ik vind het super handig dat je hete ingrediënten zo in de blender kan doen. Ook vind ik de vele snijschijven erg handig. Daarnaast is het apparaat makkelijk te bedienen en goed schoon te maken. Ik ben heel blij met het apparaat en heb er al het een en ander mee klaargemaakt :)

Pluspunten

  • Thermo resist
  • Veel toebehoren
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • maakt veel herie maar lijkt me logisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 01-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Veelzijdige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super foodprocessor met veel accesoires. ik kan nog even niet bedenken wat je er niet mee kan, alles lijkt wel mogelijk. En schoonmaken, tsja, dat valt nog best mee.

Pluspunten

  • veel accesoires
  • sterke motor
  • degelijk

Minpunten

  • gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan S 30-06-2017
  • Product paar weken in bezit

FPM902

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hij zou een 10 hebben gekregen als hij minder luidruchtig zou zijn, maar wat een geweldige machine en hulp bij het koken.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Schitterend design, echt een pronkstuk
  • Voelt oerdegelijk aan

Minpunten

  • lawaaiig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Alex 28-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer veelzijdige alleskunner zijn geld dubbel en dwars waard. Het heeft een zeer mooi design dat zeker niet misstaat op het aanrecht!

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Mooi design

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Foodie 26-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik twijfelde lang tussen een foodprocessor en een keukenmachine. Ik bak graag, maar snij en hak ook graag dus uiteindelijk gaven de mogelijkheden van deze machine de doorslag. Tot nu toe (2 weken) is 'ie erg fijn in gebruik. Standje 1 op deze Kenwood is net zo hard als de hoogste stand op mijn oude goedkope blender. Even schrikken :) Maar hij mengt en hakt goed en fijn!

Wel heb je toch een hoop schoonmaakwerk, maar dat was te verwachten. Als je een beetje door hebt wat je er allemaal mee kunt maken, is het handig om op 1 moment bijvoorbeeld meerdere soorten groente te snijden, zodat je daarna maar 1 keertje vuile vaat hebt. Toch kan alles makkelijk in de vaatwasser.

En het was maar goed dat ik ook gewaarschuwd was door andere reviews over het enorme formaat van de verpakking :) Alle onderdelen zijn los verpakt in een aparte doos. Je moet trouwens ook wel plek in je keuken hebben om het apparaat en de accessoires te bewaren.

Voor mij is de investering het tot nu toe meer dan waard!

Pluspunten

  • Robuust, krachtig, veel vermogen
  • Makkelijk in gebruik
  • Stil apparaat

Minpunten

  • Neemt veel plek in

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pim 25-05-2017
  • Product paar weken in bezit

machine is solide gebouwd en zeer gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
de bouwkwaliteit en de vele accesoires hebben mij positief verrast.
de machine is makkelijk uit elkaar te halen, alles spreek voor zich.

Pluspunten

  • vele accesoires
  • bouwkwaliteit

Minpunten

  • neemt veel plaats is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Boer 09-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Veelzijdige machine met Veel mogelijkheden en hulpstukken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vanwege bekendheid met Kenwood producten gekozen voor deze foodprocessor. Degelijkheid ten top en uitgebreide mogelijkheden/hulpstukken. Ik weet zeker dat we voor jaren een perfecte machine in huis hebben gehaald.

Pluspunten

  • Veelzijdige mogelijkheden
  • Veel hulpstukken
  • Degelijke kwaliteit

Minpunten

  • Machine en hulpstukken vragen veel opbergruimte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fabian 07-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Geweldige keukenmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geweldige solide keukenmachine die vele malen beter is dan onze oude Philips HR7778. Blenderkan van glas wel erg zwaar en losse aandrijving van mengkom beetje onhandig. Verder is het wel heel erg fijn dat bijna alles vaatwasbestendig is en hij doet zijn werk absoluut moeiteloos. Ook de kleine "magic bullit" is superhandig!

Pluspunten

  • Solide machine
  • Vaatwasserbestendig

Minpunten

  • Zware onderdelen
  • Losse aandrijving mengkom

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Dennis 29-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi compleet product. Veel mogenlijkheden. Enorme verpakking. Mini bowl heeft een los rubber wat telkens opnieuw moet worden geplaatst. Verder goed spul wat je mag verwachten.

Pluspunten

  • Kwalieit
  • Afwerking

Minpunten

  • Accessoires nemen veel ruimte in beslag
  • Website wat matig met info

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

arantella 28-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn apparaat met veel toepassingen, sterke motor. Leuke opbergdoos voor alle schijven.
Minpuntje is dat je wel een hoop ruimte nodig hebt om alles op te bergen.
Apparaat is behoorlijk zwaar

Pluspunten

  • veelzijdig
  • sterke motor

Minpunten

  • zwaar apparaat
  • veel bergruimte nodig voor accesoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

E. van Weijen 25-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Veel waar voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Krachtige machine die weinig geluid maakt. De foodprocessor is met alle bijgeleverde accessoires helemaal compleet. Door zijn aluminium behuizing kan hij tegen een stootje en is het een sieraad op je aanrecht.

Pluspunten

  • Helemaal compleet met alle toebehoren
  • Degelijk door aluminium behuizing
  • Kan tegen een stootje
  • Door het design een blikvanger in de keuken
  • Zeer krachtige maar toch stille motor

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

liss 08-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

prachtig op het aanrecht

Algemene score

8,0
Fijn product, hoog vermogen en mooi op het aanrecht. Met alles er op en dr aan wat je nodig hebt! Je hebt hem dagelijks nodig!

Pluspunten

  • design
  • hoog vermogen

Minpunten

  • te weinig kastruimte voor alle extraas;)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews