Kenwood FPM902 zilver - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
4 liter
Kleuren
zilver
Vermogen
1300 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 14 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dvwd 21-07-2017 Product paar weken in bezit

Fijne foodfrocessor

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een veelzijdige foodprocessor voor o.a. het maken van verse soepen en groente- en fruithapjes. Ik vind het super handig dat je hete ingrediënten zo in de blender kan doen. Ook vind ik de vele snijschijven erg handig. Daarnaast is het apparaat makkelijk te bedienen en goed schoon te maken. Ik ben heel blij met het apparaat en heb er al het een en ander mee klaargemaakt :)

Pluspunten

  • Thermo resist
  • Veel toebehoren
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • maakt veel herie maar lijkt me logisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 01-07-2017 Product paar dagen in bezit

Veelzijdige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super foodprocessor met veel accesoires. ik kan nog even niet bedenken wat je er niet mee kan, alles lijkt wel mogelijk. En schoonmaken, tsja, dat valt nog best mee.

Pluspunten

  • veel accesoires
  • sterke motor
  • degelijk

Minpunten

  • gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan S 30-06-2017 Product paar weken in bezit

FPM902

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hij zou een 10 hebben gekregen als hij minder luidruchtig zou zijn, maar wat een geweldige machine en hulp bij het koken.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Schitterend design, echt een pronkstuk
  • Voelt oerdegelijk aan

Minpunten

  • lawaaiig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Alex 28-06-2017 Product paar dagen in bezit

Alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer veelzijdige alleskunner zijn geld dubbel en dwars waard. Het heeft een zeer mooi design dat zeker niet misstaat op het aanrecht!

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Mooi design

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Foodie 26-05-2017 Product paar weken in bezit

Krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik twijfelde lang tussen een foodprocessor en een keukenmachine. Ik bak graag, maar snij en hak ook graag dus uiteindelijk gaven de mogelijkheden van deze machine de doorslag. Tot nu toe (2 weken) is 'ie erg fijn in gebruik. Standje 1 op deze Kenwood is net zo hard als de hoogste stand op mijn oude goedkope blender. Even schrikken :) Maar hij mengt en hakt goed en fijn!

Wel heb je toch een hoop schoonmaakwerk, maar dat was te verwachten. Als je een beetje door hebt wat je er allemaal mee kunt maken, is het handig om op 1 moment bijvoorbeeld meerdere soorten groente te snijden, zodat je daarna maar 1 keertje vuile vaat hebt. Toch kan alles makkelijk in de vaatwasser.

En het was maar goed dat ik ook gewaarschuwd was door andere reviews over het enorme formaat van de verpakking :) Alle onderdelen zijn los verpakt in een aparte doos. Je moet trouwens ook wel plek in je keuken hebben om het apparaat en de accessoires te bewaren.

Voor mij is de investering het tot nu toe meer dan waard!

Pluspunten

  • Robuust, krachtig, veel vermogen
  • Makkelijk in gebruik
  • Stil apparaat

Minpunten

  • Neemt veel plek in

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pim 25-05-2017 Product paar weken in bezit

machine is solide gebouwd en zeer gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
de bouwkwaliteit en de vele accesoires hebben mij positief verrast.
de machine is makkelijk uit elkaar te halen, alles spreek voor zich.

Pluspunten

  • vele accesoires
  • bouwkwaliteit

Minpunten

  • neemt veel plaats is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Boer 09-01-2017 Product paar dagen in bezit

Veelzijdige machine met Veel mogelijkheden en hulpstukken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vanwege bekendheid met Kenwood producten gekozen voor deze foodprocessor. Degelijkheid ten top en uitgebreide mogelijkheden/hulpstukken. Ik weet zeker dat we voor jaren een perfecte machine in huis hebben gehaald.

Pluspunten

  • Veelzijdige mogelijkheden
  • Veel hulpstukken
  • Degelijke kwaliteit

Minpunten

  • Machine en hulpstukken vragen veel opbergruimte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fabian 07-01-2017 Product paar weken in bezit

Geweldige keukenmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geweldige solide keukenmachine die vele malen beter is dan onze oude Philips HR7778. Blenderkan van glas wel erg zwaar en losse aandrijving van mengkom beetje onhandig. Verder is het wel heel erg fijn dat bijna alles vaatwasbestendig is en hij doet zijn werk absoluut moeiteloos. Ook de kleine "magic bullit" is superhandig!

Pluspunten

  • Solide machine
  • Vaatwasserbestendig

Minpunten

  • Zware onderdelen
  • Losse aandrijving mengkom

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Dennis 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

Kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi compleet product. Veel mogenlijkheden. Enorme verpakking. Mini bowl heeft een los rubber wat telkens opnieuw moet worden geplaatst. Verder goed spul wat je mag verwachten.

Pluspunten

  • Kwalieit
  • Afwerking

Minpunten

  • Accessoires nemen veel ruimte in beslag
  • Website wat matig met info

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

arantella 28-12-2016 Product paar weken in bezit

Veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn apparaat met veel toepassingen, sterke motor. Leuke opbergdoos voor alle schijven.
Minpuntje is dat je wel een hoop ruimte nodig hebt om alles op te bergen.
Apparaat is behoorlijk zwaar

Pluspunten

  • veelzijdig
  • sterke motor

Minpunten

  • zwaar apparaat
  • veel bergruimte nodig voor accesoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

E. van Weijen 25-12-2016 Product paar dagen in bezit

Veel waar voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Krachtige machine die weinig geluid maakt. De foodprocessor is met alle bijgeleverde accessoires helemaal compleet. Door zijn aluminium behuizing kan hij tegen een stootje en is het een sieraad op je aanrecht.

Pluspunten

  • Helemaal compleet met alle toebehoren
  • Degelijk door aluminium behuizing
  • Kan tegen een stootje
  • Door het design een blikvanger in de keuken
  • Zeer krachtige maar toch stille motor

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

liss 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

prachtig op het aanrecht

Algemene score

8,0
Fijn product, hoog vermogen en mooi op het aanrecht. Met alles er op en dr aan wat je nodig hebt! Je hebt hem dagelijks nodig!

Pluspunten

  • design
  • hoog vermogen

Minpunten

  • te weinig kastruimte voor alle extraas;)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Daddy Cool 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Niets is onmogelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze foodprocessor gekocht ter vervanging van onze 35 jaar oude, defecte keukenmachine.
De Kenwood FPM902 heeft de mogelijkheden die wij op dit moment ook allemaal benutten.
Mooie compacte machine met veel accessoires standaard.
Prijs/kwaliteit is dik in orde.

Pluspunten

  • Helemaal compleet

Minpunten

  • Met 18 kg totaalgewicht nogal zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vera 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

handige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
een machine met alles er op en aan. Handig in gebruik, compact. Vertrouwd merk. Heb deze machine als cadeau gekocht omdat ik er zelf al jaren ervaring mee had en zeer tevreden was.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

>