Kenwood KMX50 zwart, roestvrijstaal - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Inhoud kom
5 liter
Aantal snelheden
6
Kleuren
zwart, roestvrijstaal
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 21 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Asande 05-01-2017 Product paar weken in bezit

Prima degelijke mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima degelijke gebruikersvriendelijkheid mixer. Accessoires zijn degelijk uitgevoerd, even zo de bevestiging, snel te monteren, goed schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diana 05-01-2017 Product paar dagen in bezit

superrrr

Algemene score

10,0
mooi, werkt goed, handig in gebruik, staat mooi op het aanrecht. beslag komt echt super glad uit de kom.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

tijgertje 01-01-2017 Product paar weken in bezit

Compacte mixer

Algemene score

9,0
Ik vind dit een hele prettige mixer. Makkelijk in gebruik. Heel fijn dat de mixer ook alles meeneemt wat in de kom zit. Dat heeft voor mij de doorslag gegeven om deze te kopen. Is ook echt snel klaar met het maken van deeg, beslag en slagroom.

Pluspunten

  • Mixt alles heel goed
  • Makkelijk in gebruik
  • Prijs zeker waard

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

Degelijk apparaat en makkelijk in het gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb hem nu 1 keer gebruikt en hij werkt prima. Hij is niet ingewikkeld en je kunt gelijk van start.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Veelzijdig

Minpunten

  • Een beschadiging aan de binnenkant van de kom.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

stille machine

Algemene score

9,0
goede prijs kwaliteit verhouding.leuk uiterlijk mooi om te zien.veel gebruiks mogelijkheden.veel plezier van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TvB 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Solide, sterk en relatief stille keukenmachine. Heel goed alternatief voor Kitchenaid. Prettig dat er diverse gardes bijzitten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

B.koens 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

Kmix keukenmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Degelijk apparaat, met veel mogelijkheden en verschillende hulpstukken om hem uit te kunnen breiden. Mooie vormgeving.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Marco 25-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lekker stevig en mooi. Werkt erg goed veel mogelijkheden. In de hoogste stand maakt die wel wat heer geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mslag 22-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooie keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel fijn apparaat, afgelopen tijd uit kunnen proberen en werkt fantastisch.
Een cake maak ik nu in een handomdraai. Handig dat je alles in de mengkom kan gooien en je handen vrij hebt. Het apparaat doet al het werk. Achteraf jaren eerder moeten kopen.

Pluspunten

  • Doet het werk voor je
  • Ziet er mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mia 19-12-2016 Product paar dagen in bezit

Kenwood Keukenmachine

Algemene score

8,0
Mooie, krachtige keukenmachine. Niet te groot met voldoende accessoires. Voldoet prima aan mijn wensen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annemiek 19-12-2016 Product paar dagen in bezit

Degelijke uitvoering!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi stevig materiaal, degelijke uitvoering. Volkomen tevreden. Voldoende assesoires, mooie recepten. Nog alleen cake gebakken maar zeer luchtig!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Katja 14-12-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer mooie keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze keukenmachine heeft een zeer mooie vormgeving en een prettige zware moter om zo ook brooddeeg te maken zonder dat het hele apparaat staat te schudden. Ik ben helemaal blij met deze keukenmachine!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Barbara 11-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goede reputatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de Kenwood keukenmachine van mijn moeder gebruikt, en die beviel goed. Vandaar dat ik er ook een wilde. De Kmix ziet er mooi uit en heeft online veel positieve reviews.

Pluspunten

  • mooi
  • krachtig

Minpunten

  • geen mooie kleuren

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sanne 10-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik wilde al heel lang een een staande mixer, maar vond ze altijd super duur. Deze vond ik qua prijs wel meevallen. Ik ben er ook enorm blij mee. Een mooi cadeau aan mezelf voor de feestdagen!

Pluspunten

  • Super makkelijk in gebruik
  • Ziet er prachtig uit

Minpunten

  • Beetje luid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BTO_1973 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prima keukenmachine met mooi design

Algemene score

10,0
Mooi apparaat, het doet wat het moet doen. Hulpstukken ook handig. Design ook mooi. Gebruikersvriendelijk, een aanrader dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MSlag 29-11-2016 Product paar weken in bezit

Prachtige keukenmachine

Algemene score

9,0
Gaat als een trein en ziet er prachtig uit in de keuken. Helpt mij nog sneller taarten en cakes te maken. Erg blij met mijn aankoop, had achteraf veel eerder moeten aanschaffen.

Pluspunten

  • Handen vrij om spullen toe te voegen
  • Doet het werk voor je
  • Ziet er erg mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Richard 25-11-2016 Product paar dagen in bezit

Strak design, robust

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De keukenmachine heeft een mooi en strak design, en icm een sterke motor maakt dit tot een sierraad in de keuken.

Pluspunten

  • Design
  • Sterke motor

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

TS 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie, stevige uitstraling en staat stevig op zijn plek tijdens het mixen. Handig dat er zoveel opzet stukken bij geleverd worden, om op die manier veel verschillende gerechten te maken.

Pluspunten

  • Stevig ontwerp
  • Krachtig

Minpunten

  • Luidruchtig (op max., maar stoor me hier niet aan)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J.Glas 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

Redelijk van afmeting en eenvoudig in gebruik.

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit verhouding is goed, er zitten allemaal accessoires bij van degelijke en mooie kwaliteit. Het apparaat is ook een sieraad in de keuken, mooi design.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joep 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat

Algemene score

9,0
Mooi degelijk product, strakke vormgeving.
Vele extra accessoires, voldoende om goed te gaan bakken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews