Kenwood FDM786BA zilver - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Inhoud kom
3 liter
Aantal snelheden
8
Onderdelen vaatwasmachinebestendig
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 32 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anne 04-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Kenwood Foodprocessor FDM786

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een mooi apparaat, degelijk uitgevoerd in RVS. Het wordt geleverd met veel accessoires en heeft een flink vermogen.

Pluspunten

  • Flink vermogen
  • Veel accessoires

Minpunten

  • Geen opbergbak voor accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 16-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Voelt degelijk aan en werkt erg netjes.
Weinig lawaai en mooi resultaat!
Ook de bediening is erg simpel en de mixer unit is makkelijk te plaatsenen schoon te maken.

Pluspunten

  • goed resultaat
  • voor een keukenmachine weinig lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jack 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima machine voor goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Product gekozen vanwege goede ervaringen met Kenwood. Had al een Kenwood machine en ik ervaar deze als goede degelijke machines.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • veel accesoires

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Es-kook 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijskwaliteit verhouding. Nog niet alles getest maar sap maken was al een groot succes met de sapcentrifuge.
Goed schoon te maken, ook de blender door het uitneembare mes.
Hier gaan we veel plezier van hebben!

Pluspunten

  • glazen blenderkan
  • inclusief sapcentrifuge
  • goed schoon te maken

Minpunten

  • geen opbergdoos voor de messen
  • geen echte kneedhaak
  • ook de langzame stand gaat nog vrij hard

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anja 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en compact.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een handig apparaat. Hij is compact en kan veel. De messen zijn goed scherp. hij doet wat hij moet doen en heeft net iets meer kracht dan zijn voorganger.

Pluspunten

  • compact
  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Milla 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

very happy with this mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
nice design; light to carry; not too extra many props to store; finale I can make carrot juice; beautifull glass mixer bowl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jiskoot 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige Kenwood foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na veel afwegingen uiteindelijk gekozen voor deze kenwood. Product is van hoge kwaliteit (metalen behuizing en stille motor) en komt met tal van handige accessoires. Echt een aanrader voor de veeleisende thuis-chef.

Pluspunten

  • Duurzame metalen behuizing
  • Stille motor

Minpunten

  • Geen opbergdoos voor alle accesoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Norma 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Algemene score

8,0
Heb het nog maar een paar dagen in mijn bezit. Dus kan nog niet veel zeggen. Doet wat het moet doen en snel. Maakt niet heel erg veel geluid, tijdens het gebruik

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bas 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Veelzijdig, robuuste foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Foodprocessor bestaat uit robuuste basis, met een stevige, zware glazen blender. Daarnaast zijn er veel opzetstukken en messen, waaronder een citruspers en sapcentrifuge. Genoeg vermogen (1000W) om te kneden en kloppen in de kom.
Stand 1-9 is divers

Door het hoge vermogen wel luid.

Pluspunten

  • Robuust
  • Vermogen
  • Glazen thermisch bestendige blender
  • Veelzijdigheid betreft opzetstukken en messen

Minpunten

  • Luid
  • Geen 'programma's'

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Diederik Plugge 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

dichte bak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik werk zelf in de keuken al tweeëntwintig jaar meestal staat er een magi mix maar daar het nadeel van is dat de bak open is

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Patricia Costa 17-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Good and usefeul but very noisy

Algemene score

7,0
I decided to buy this product because of the reviews and the testing videos I've watched before. I was very happy when I bought it but I noticed that the foodprocessor makes too much noise when mincing food, and even more when making juices. Even satisfied with the product, the noise is really something annoying and I would love to have a more silence model instead of the one I bought.

Pluspunten

  • It works perfectly
  • Quick mincing
  • Very Resistent

Minpunten

  • Loud sound in general
  • Shakes too much when mincing

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Annette 16-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Redelijk stil apparaat en fijn in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen om de vele mogelijkheden die het biedt en de grote kom inhoud. Daarnaast ook vanwege de thermos kan voor het gebruik van de blender, met dikker glas. Het apparaat is makkelijk in gebruik en redelijk stil, wat erg prettig is.

Pluspunten

  • Redelijk stil in gebruik
  • Veel mogelijkheden
  • Thermos blender, fijn voor milkshakes en soepen

Minpunten

  • Neemt redelijk wat ruimte in

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Paul 11-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterk en makkelijk te onderhouden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede investering en tijdbesparend. Werkt prettig en maakt niet veel lawaai. Schoonmaken is geen enkel probleem. Messen zijn scherp.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Sterk

Minpunten

  • Moeilijk codes te vinden om je korting te krijgen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Melanie 10-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat werkt prima!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een geweldig product, werkt prima veel toebehoren.

Alleen jammer dat de messenhouder er niet bij zit.

Pluspunten

  • Werkt goed
  • ziet er goed uit.
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon 07-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote kom, fijn in het gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor de foodprocessor FDM786 van Kenwood gekozen omdat er een glazen blender bij zit. Verder een fijn uitgebreide accessoires set en een grote kom. Het opzet stuk voor het maken van sappen van bijv. wortel is goed schoon te maken.

Pluspunten

  • glazen blender
  • grote kom

Minpunten

  • onderstuk blender draait soms los bij vastklikken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Maria Elisa 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer compleet en goed geprijsd.

Algemene score

9,0
We vinden het een mooi product en hebben ervoor gekozen omdat het zo multifunctioneel is.We verwachten veel lekkere dingen ermee te kunnen gaan maken. Nog geen ervaring want we hebben hem net een dag in huis....

Pluspunten

  • zeer compleet
  • ziet er goed en degelijk uit

Minpunten

  • erg veel onderdelen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Merel 05-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Algemene score

8,0
Super machine! Fijn en gebruik en heel veelzijdig, licht van gewicht dus makkelijk op te bergen, veel handige functies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heuveltje 29-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig

Algemene score

7,0
De keukenmaschine heeft veel toebehoor, erg scherpe messen en een leuk design. All in all en top aanvulling voor de Keuken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ahmed60 22-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

sterk apparaat en mooi uit zien

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
heel goede machine voor thuis om te kunnen goed en snel koken.
het is een groot machine waar mee voor de hele familie eten klaar kunnen maken.
ook nu kan dessert gedaan worden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Miek 26-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige compacte foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik wilde een krachtige machine voor oa het maken van eigen pindakaas en crushen van ijs..
Veel merken gaan niet tot zo’n hoog vermogen tot ik Kenwood ontdekte. Deze foodprocessor overtrof met de sapcentrifuge zelfs mijn verwachtingen!

Pluspunten

  • Hoog vermogen
  • Incl sapcentrifuge

Minpunten

  • Alleen blender is van glas, mengkom niet
  • Niet geschikt voor koffiebonen en geelwortel malen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews