Kenwood FDM786BA zilver - Reviews

7,9 Lees 8 reviews
Specificaties
Inhoud kom
3 liter
Aantal snelheden
8
Onderdelen vaatwasmachinebestendig
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews

7,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Suedje2 16-01-2017 Product paar weken in bezit

Fraaie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gunstig geprijsd, veel accessoires, degelijk uitgevoerd.
Handleiding is redelijk duidelijk, zeer praktisch in het gebruik.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Fraaie vormgeving
  • Veel handige accessoires

Minpunten

  • Maakt wat veel geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eddie 09-01-2017 Product paar dagen in bezit

fdm786

Algemene score

8,0
heb meteen koekjes gecrasht. knapte meteen wat af van de plastic kom. werd wel meteen zonde vragen vernieuwd

Pluspunten

  • uitgebreide machine

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Anne 04-01-2017 Product paar dagen in bezit

Kenwood Foodprocessor FDM786

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een mooi apparaat, degelijk uitgevoerd in RVS. Het wordt geleverd met veel accessoires en heeft een flink vermogen.

Pluspunten

  • Flink vermogen
  • Veel accessoires

Minpunten

  • Geen opbergbak voor accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

HP 04-01-2017 Product paar weken in bezit

compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Deze machine is lekker compact, en toch kun je er alles mee doen. Mooie vormgeving. Niet al te luidruchtig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rhiannon 23-12-2016 Product paar dagen in bezit

Robuust, veel accessoires

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb het product slechts enkele dagen in mijn bezit, maar ben er erg tevreden mee. Het materiaal ziet erg kwalitatief goed uit en het gebruiksgemak is goed. Het is even puzzelen wat waarvoor gebruikt moet worden, maar de tekening in de handleiding maakt alles wel duidelijk. Het formaat van de motor is uitstekend. Het past mooi in een hoekje op mijn aanrecht.

Pluspunten

  • Kwalitatief goed
  • Compleet

Minpunten

  • Geen tasje voor de messen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cees 21-12-2016 Product paar dagen in bezit

Degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stevig, sterke motor, veel mogelijkheden. Een musthave als je regelmatig gerechten bereidt. Glazen beker om te blenden. Grote kom van 3 liter. Prettig dat je er warme vloeistoffen in kunt verwerken.

Pluspunten

  • Hittebestendige kom
  • Glazen blenderkom

Minpunten

  • Ik kan niets bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Food processor bezitter 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Uitgebreide mogelijkheden, maar wel een te beknopte handleiding. Materiaal is ook van goede kwaliteit .

Pluspunten

  • Goed materiaal
  • Uitgebreid

Minpunten

  • Te beknopte handleiding
  • Lawaaierig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 10-11-2016 Product paar dagen in bezit

Groot!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Veel inhoud, stevige motor , veel mogelijkheden, ook blij met de sapcentrifuge. Wel even wat ruimte moeten maken op het aanrecht. Robuust apparaay

Pluspunten

  • Veel inhoud
  • Stevige motor

Minpunten

  • Geen kleine kom bijgeleverd
  • Veel plastic

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer