Kenwood FPM810 metallic

Specificaties
Inhoud mengbeker
3,5 liter
Functies
kloppen en mixen, kneden, blender
Blender capaciteit
1,60 liter
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 84 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood FPM810 metallic op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Freja 01-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Overal voor te gebruiken!

Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,3
Of het nu is voor het maken van een groentesalade, het bakken van een brood, cake of taart, het persen van een lekker glas sinaasappelsap, het bereiden van een heerlijke smoothie, het pureren van een babyhapje of het maken van een gezonde mueslireep of kokosballetjes, je kunt het zo gek niet verzinnen...ongekende mogelijkheden met deze Kenwood keukenmachine.
Wat ook bijzonder prettig is, is de ingebouwde weegschaal, super handig!
Ik vond hem in beginsel wat duur, maar geloof dat het wel waard is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter 09-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Keukenmachine doet z'n werk niet goed, blender wel

Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

3,0
Ik heb nog geen functie van de keukenmachine kunnen vinden die mij tijd in de keuken uitspaart. Bij het snipperen van bijvoorbeeld uien blijft een groot deel van de ui tussen het blad en de deksel zitten. Dit had makkelijk opgelost kunnen worden door niet zo'n grote afstand tussen het blad en het deksel open te laten, waardoor het nu bij bijna alles gebeurt. Bij het kneden van deeg loopt de machine continu vast. De blender doet het dan nog redelijk goed gelukkig. Minpunt is ook het strenge beleid m.b.t. de cashback actie, deze lijkt vooral bedoelt om het zo moeilijk mogelijk te maken om geld terug te krijgen, let hier dus bij op.

Pluspunten

  • Blender

Minpunten

  • Eten komt vast te zitten tussen blad en deksel
  • Keukenmachine loopt vast bij kneden deeg
  • Cashback actie

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende

Reageer

Henk 18-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wegen tijdens bereiding: daat is pas top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Compact, geen groot apparaat op de aanrecht. Vooral de combinatie van wegen en voedselbereiding is prachtig.

Pluspunten

  • Wegen tijdens voedselbereiding
  • Compact

Minpunten

  • Geluid is behoorlijk intens
  • Deegkneder is vrij zwak (plastic)

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Nebojsa Savic 30-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Het is een massief toestel, maar heel praktisch. De enige minpunt is het gewicht dus, maar aan de andere kant, het heeft wel een gevoel van hoog kwaliteit.

Pluspunten

  • Veel functies
  • Opbergdoos voor kleine elementen

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Danny 19-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige keukenhulp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Het vermogen, de gebruikte materialen en de sterke prijsstelling hebben ons doen besluiten om voor dit apparaat te kiezen.

Pluspunten

  • Vermogen motor
  • Hoeveelheid accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Easy Peezy 18-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gewicht spreekt voor kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,0
Een mooie uitgebreide machine. En dan ook echt een machine, de motor unit is zwaar en degelijk gebouwd. Dit zorgt niet alleen dat hij lang mee zal gaan maar ook stabiel staat. Hij is tevens afgeveerd waardoor geluid en trillingen niet doorgegeven worden aan het aanrechtblad (en dus je buren/slapende kinderen etc.) Verder ruiken de plastic delen niet dus geen ongezonde weekmakers in het plastic die je eten inlekken en de blender is van dik glas. Je merkt ik ga niet direct in op de weegschaal, 8 standen, puls stand en automatische stand. Hoewel erg makkelijk is dat iets waar de goedkopere concurrenten makkelijk mee kunnen schermen maar degelijke bouw en het daarmee gaande gewicht maak je niet zomaar na. Het was een cadeau voor mijn vrouw maar ik word hier als techneut gewoon heel blij van, Top!

Pluspunten

  • Degelijke bouw
  • rubberen steunen welke geveerd zijn
  • uitgebreide functies
  • Blije vrouw!

Minpunten

  • Niet alle accessoires passen in de opbergunit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jildou 07-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,0
Wat een zwaar en robuust ding. Geweldig! Dit is mijn eerste food processor en ik wilde graag een die lang mee kan gaan. Ik verwacht hiermee een goede aankoop te hebben gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miss Baksel 24-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

10,0
Een hele goede machine! Veel mogelijkheden en erg degelijk. Heel fijn! We zijn er erg blij mee!!
we hebben nog niet alles geprobeerd, maar het lijkt erop dat het allemaal erg handig is. de machine is zwaar. hij heeft daarom een vast plekje op het aanrecht. steeds in en uit de kast is niet echt een optie. voordeel is wel dat hij stevig blijft staan als hij aan staat.

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • degelijk

Minpunten

  • beetje zwaar
  • water boven van de kom in de afwasmachine

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

leonie 24-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie degelijke foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,0
Tot nu toe bevalt hij prima. Lijkt degelijk. Weegschaalfunctie vind ik erg handig. De glazen kan voor hete vloeistoffen of juist erg koud vind ik erg fijn. Bij andere keukenmachines gingen vaak accessoires bij het handvat stuk omdat het net te goedkoop plastic was.
Wel vrij zwaar, maar staat hier toch op het aanrecht. Jammer dat niet alle accessoires in een bak zitten. Er zitten nu een stuk of wat los in de kast.

Pluspunten

  • degelijk
  • glazen kan, weegschaal, kleinere kom

Minpunten

  • groot, neemt veel ruimte in beslag
  • niet alle accessoires in 1 bak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joke 20-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Rolls Royce onder de keukenmachines!!

Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Een hele fijne machine, waarbij door de ontwerpers werkelijk aan alles is gedacht, waar ik bij het koken behoefte aan heb.
Ik heb al vaker een goede keukenmachine gehad, maar deze overtreft ze echt allemaal.

Pluspunten

  • stevige zware body,
  • ruime mengkom, praktische hulpstukken,
  • makkelijk afwasbaar (en afdroogbaar, tussendoor)
  • regelbare snelheden
  • snelle netto-tarra weegschaal

Minpunten

  • Alleen in zilvergrijze kleur. Liever ook zwart.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sera 15-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig

Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

7,0
Prima apparaat met veel opties. Ook de ruimte inhoudt maakt dat je makkelijk alles in een keer kan mixen/snijden/raspen. Enige minpunten die ik tot nu toe ontdekt heb is dat bij het raspen van bijvoorbeeld kaas met de rasp module, er stukken achterblijven die niet vermaalt kunnen worden en de mixer module niet tot de bodem komt waardoor sediment op de bodem blijft plakken.

Pluspunten

  • Veel opties
  • Zelf in te stellen snelheid
  • Ruime inhoudt

Minpunten

  • Mixer komt niet tot de bodem
  • Rasp module maalt niet alles

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Indra 15-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,0
Was opzoek naar een nieuwe Foodprocessor op de Coolblue website kwam ik deze FPM810 tegen van Kenwood en na wat review te lezen toch maar besloten om deze aan te schaffen.
Na een paar keer gebruik moet ik zeggen dat het een erg fijne machine is. Hij is krachten en stabiel.

Pluspunten

  • Power
  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Formaat (base erg groot)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger 14-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Solide apparaat met veel functie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,0
Reeds jarenlang goede ervaringen met Kenwood apparatuur. Ze stellen ons ook met dit apparaat niet teleur. Stabiele basismodule met veel uitbreidingsmogelijkheden. Zeer geschikt voor de klussen in de keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haythor 14-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Na vele jaren zonder foodprocessor hebben we het eindelijk geprobeerd. Aanvankelijk een keukenmachine gekocht, maar deze teruggestuurd wegens te groot. Deze foodprocessor is ideaal: past mooi in de keuken en maakt het maken van o.a. brood, taart en pastasaus een heel stuk makkelijker. Nadelen hebben we nog niet kunnen ontdekken.

Pluspunten

  • Staat goed in de keuken
  • Deeg is in no time klaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dominique Arendsen 03-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Massieve onderdelen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit, veel mogelijkheden en accessoires. Goede handleiding met een duidelijk uitleg. Kortom, zijn geld meer dan waard!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ernst 23-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuust, veelzijdig en compleet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Geweldige foodprocessor. Ingebouwde weegschaal is reuze handig.
Aanwinst voor de keuken, zowel esthetisch als functioneel

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Blender
  • Weegschaal

Minpunten

  • Benodigde ruimte om attributen op te bergen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Merie 23-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Exact wat ik zocht en vervangt veel apparatuur. Stevig en goede opbergbox erbij waar ik erg blij mee ben.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

HC 23-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,0
Na zoektocht voor goede foodprocessor bij de Kenwood FPM810 uitgekomen. Pas enkele dagen binnen maar bevalt goed (werkt goed, veel mogelijkheden). Aan te bevelel apparaat !

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Veel accesoires
  • Ziet er goed uit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mirjam 16-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Staat mooi in de keuken, ik gebruik hem bijna dagelijks. Nog geen minpunt gevonden. Vooral fijn dat hij ook deeghaken heeft.

Pluspunten

  • Ingebouwde weegschaal
  • Door gewicht blijft hij stevig op zijn plek staan

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 15-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood FPM810

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,0
Product gekocht zodat veel andere huishoudelijke apparaten overbodig worden.
Nu enkele dagen in huis en ben zeer content met de aanschaf. Daarnaast is het product een sieraad in de keuken wat gezien mag worden.

Pluspunten

  • Robuste afwerking
  • Veel mogelijkheden voor gebruik

Minpunten

  • Product is aardig aan de prijs
  • Bijgeleverde producten nemen wel ruimte in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews