Kenwood FPM810 metallic

Specificaties
Inhoud mengbeker
3,5 liter
Functies
kloppen en mixen, kneden, blender
Blender capaciteit
1,60 liter
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 68 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood FPM810 metallic op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Freja 01-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Overal voor te gebruiken!

Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,3
Of het nu is voor het maken van een groentesalade, het bakken van een brood, cake of taart, het persen van een lekker glas sinaasappelsap, het bereiden van een heerlijke smoothie, het pureren van een babyhapje of het maken van een gezonde mueslireep of kokosballetjes, je kunt het zo gek niet verzinnen...ongekende mogelijkheden met deze Kenwood keukenmachine.
Wat ook bijzonder prettig is, is de ingebouwde weegschaal, super handig!
Ik vond hem in beginsel wat duur, maar geloof dat het wel waard is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk 18-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wegen tijdens bereiding: daat is pas top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Compact, geen groot apparaat op de aanrecht. Vooral de combinatie van wegen en voedselbereiding is prachtig.

Pluspunten

  • Wegen tijdens voedselbereiding
  • Compact

Minpunten

  • Geluid is behoorlijk intens
  • Deegkneder is vrij zwak (plastic)

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Mirjam 16-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Staat mooi in de keuken, ik gebruik hem bijna dagelijks. Nog geen minpunt gevonden. Vooral fijn dat hij ook deeghaken heeft.

Pluspunten

  • Ingebouwde weegschaal
  • Door gewicht blijft hij stevig op zijn plek staan

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 15-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood FPM810

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,0
Product gekocht zodat veel andere huishoudelijke apparaten overbodig worden.
Nu enkele dagen in huis en ben zeer content met de aanschaf. Daarnaast is het product een sieraad in de keuken wat gezien mag worden.

Pluspunten

  • Robuste afwerking
  • Veel mogelijkheden voor gebruik

Minpunten

  • Product is aardig aan de prijs
  • Bijgeleverde producten nemen wel ruimte in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 12-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke Foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Mooi, degelijk apparaat, Makkelijk schoon te houden. Heel compleet. De ingebouwde weegschaal is erg nuttig

Pluspunten

  • Degelijk
  • Compleet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sophie 11-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solide apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijk apparaat met een legio aan mogelijkheden en accessoires. makkelijk schoon te maken en op te bergen.

Pluspunten

  • solide
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 07-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed,krachtig keukenmachine..

Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

5,0
Niet zolang gekocht,maar wel heel goed kwaliteit apparaat.Het kan bijna alles van cake tot fijn gehakt maken.De actieprijs ook meevallen vergelijken met andere keukenmachine .Echt super keukenmachine.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Robert Valk 05-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Food processor FPM810 beoordeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,0
Goed product en ingebouwde weegschaal is ideaal.
Het aantal en de keuze van de accesoires is juist gekozen voor optimaal gebruik.

Pluspunten

  • Sterke kunstof voor duurzaam gebruik.
  • krachtige motor die goed in toeren te regelen is.

Minpunten

  • vrij groot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JB 25-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact apparaat met veel mogelijkheden

Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Het is een compact apparaat waar veel verschillende mogelijkheden bijzitten. De diverse onderdelen zijn makkelijk te plaatsen waarbij je geen heel bouwpakket in elkaar hoeft te zetten. Ook de opbergdoos is erg handig zodat je geen scherpe onderdelen open en bloot in eoa la moet zoeken.

Pluspunten

  • Opbergbak
  • Compact

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

mark 20-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Op basis van de positieve reviews dit apparaat gekozen.
Zoals al vaker beschreven is het een heel compleet pakket en voelt alles lekker degelijk aan.
Het apparaat doet z'n werk goed.
Zo lang je de juiste accessoires maar voor het juiste doel gebruikt, heb ik het gevoel dat alles onverwoestbaar is.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Compleet
  • Fraai design
  • Niet extreem luidruchtig
  • Ingebouwde weegschaal is super handig

Minpunten

  • Bijv. de gardes passen niet in de fraaie opbergbox

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

C. Jacobs 18-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

De meest complete foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

10,0
Nadat onze Ninja keukenmachine ons in de steek liet was het moment daar om verder te kijken. Wij hebben toen een eisenpakket opgesteld wat wij voor een bepaalde bedrag verwachtte terug te krijgen aan keukenhulp. Ik heb toen een week lang grondig onderzoek gedaan op het gebied van keukenapparatuur.

Hierbij heb ik mijn keuze uiteindelijk toegespitst op twee producten, de FPM810 en Magimix 5200 XL, die met kop en schouders boven de concurentie eindigde.

Vervolgens heb ik deze met elkaar vergeleken en kwam de Kenwood FPM810 hier als duidelijke winnaar naar voren. Met de voordelen; een speciaal blender opzetstuk (hittebestendig !), snelheid handmatig verstelbaar, een weegfunctie, de mengkom is gemaakt van breukbestendig kunststof (Tritan), veel goedkoper.

Het product oversteeg onze verwachtingen! Het enige mogelijke minpunt van enkele online ervaringen was de geluidsproductie maar deze bleek heel erg mee te vallen. Enkel op de hoogste snelheid maakt hij afhankelijk van de inhoud wat geluid maar lang niet zo erg als bij andere foodprocessors.

Verder is dit apparaat een droom voor iedere keuken. Het apparaat staat heel mooi in de keuken en heeft werkelijk alle functies die wij in de keuken nodig hebben en zelfs meer. Wij hebben er al een hoop gebruik van gemaakt en alles gaat enorm vloeiend. Tot op heden hebben wij nog geen enkel minpunt mogen ontdekken.

Pluspunten

  • Hittebestendige blender
  • Snelheid handmatig verstelbaar
  • Weegfunctie
  • Breukbestendig en BPA vrij kunststof
  • Goedkoper dan concurenten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Venkat 16-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Amazing Quality

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
To complete the kitchen unprodcutive tasks faster , to make smoothie and especially to make dough. It will really help my wife in day to day tasks in the kitchen

Pluspunten

  • Super fast
  • quality

Minpunten

  • Very heavy Juice jar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paula 12-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,0
Wij hebben deze food processor net binnen maar hij ziet er degelijk uit met veel accessoires en een nette opbergbox

Pluspunten

  • Veel functies
  • krachtige motor

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mirjam 04-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige food processor!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

10,0
Een echte alleskunner, neemt wel wat ruimte in maar staat mooi in de keuken. Ik ben er blij mee! Voordeel van het zware gewicht is dat hij veel beter op zijn plek blijft staan.

Pluspunten

  • Stevig
  • Kan alles

Minpunten

  • Neemt veel ruimte in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 20-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,0
De foodprocessor is gemakkelijk in gebruik. Door de verschillende bijgeleverde accessoires kun je een maaltijd in een handomdraai bereiden.

Pluspunten

  • gemak in gebruik door simpele opbouw
  • door gewicht blijft het apparaat goed staan

Minpunten

  • ruimtegebrek door vele accessoires :)
  • groot apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Connie 16-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stevig en veel mogelijkheden

Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
ik heb de machine pas sinds vandaag in huis. Ziet er degelijk uit en eerste gebruik voldoet goed. Hij oogt heel mooi op het aanrechtblad

Pluspunten

  • Degelijk
  • Mooie uitstraling

Minpunten

  • neemt veel ruimte in beslag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 21-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,0
Het is een erg fijn apparaat. De meegeleverde opberg box zorgt er voor dat je alle scherpe accessoires op kunt bergen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Suus 01-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

solide apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

7,0
ik heb mijn FPM810 vandaag aangekregen. megagrote doos met fiks gewicht. dus laat bezorgen en zorg dat je thuis bent. hihihi ik heb hem vanaf het afhaalpunt gesleept. maar enfin hij is thuis. alles uitgezocht. er zit zoo veel bij. Direct de blender maar in gebruik genomen. Hij crushed misschien wel ijs maar bevroren aardbeien vind hij wat lastiger. maar goed wat langer laten draaien en dat kwam wel goed. maakt natuurlijk zoals de meeste keukenmachines best veel lawaai, dus geen nachtelijke smoothies maken. de citruspers uitgeprobeerd om te kijken of hij te te snel ging ervoor, maar dat kwam goed, fijn rustig in standje 1. Alle onderdelen gepast en met de uitzondering van een is alles zeer vanzelfsprekend wat waar hoort. dat ene ding ga ik nog eens even opnieuw opzoeken in de beschrijving. verder nog niet gebruikt dus ik zal zeker later nog eens een review schrijven als ik alles goed gebruikt heb. voor nu. het ziet er zeer goed uit en van solide kwaliteit.

Pluspunten

  • veel accessoires
  • glazen thermoresist blender
  • grote mengkom van stevig materiaal

Minpunten

  • kleine bakje is nog steeds best groot.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nena93 27-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

professionele keuken machine thuis

Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

7,0
Gekocht omdat ik dat ik de cookingchef eerder had gekocht en opzoek was naar een aparte foodprocessor ik heb voor deze gekozen omdat er een weegfunctie bij zit

Pluspunten

  • maakt andere apparaten overbodig
  • sterk

Minpunten

  • zwaar
  • duur

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Inge van der Pol 21-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood FPM810 metallic

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

7,0
Ik heb het apparaat gekocht als housewarming-cadeau voor mijn broer. Ik weet zelf niet of het apparaat naar behoren werkt, maar het ziet er mooi uit.

Pluspunten

  • mooi
  • cashback

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews