Bosch MCM68861 zwart - Reviews

8,7 Lees 174 reviews
Best Reviewed nov 2014 Bosch MCM68861 zwart
Best Reviewed november 2014
Specificaties
Inhoud kom
4 liter
Kleuren
zwart
Vermogen
1250 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 174 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Thijs M 30-11-2016 Product paar maanden in bezit

Nu ook de kinderen met kwaliteit in de keuken aan het werk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke machine met een goede kwaliteit van werken. Alles wordt goed geprepareerd . Geen 10 omdat de handleiding niet altijd even helder is.

Pluspunten

  • Kwaliteit van de machine
  • Goede kwaliteit van werkzaamheden
  • Attributen kunnen in afwasmachine

Minpunten

  • Handleiding niet helder

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Simone 21-06-2016 Product paar weken in bezit

Fijne multifunctionele keukenmachine!

Algemene score

9,0
Heel blij met deze fijne keukenmachine! Het hakken van nootjes, het persen van sinasappels, malen van soepen etc gaat erg gemakkelijk en snel. Echt een heel fijn apparaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 20-06-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer mooi apparaat

Algemene score

8,3
Een mooi apparaat met heel veel mogelijkheden en extra accessoires. Makkelijk de snelheid te bepalen door middel van de draaiknop. Gebruikt wat meer stroom dan andere Bosch keukenmachines, maar daardoor is hij wel veel sterker dan de andere machines. Heel erg tevreden en zeker een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Suzanne 30-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Net de BOSCH Multitalent voor het eerst gebruikt. Het apparaat heeft tal van mogelijkheden door de bijgeleverde opzetstukken. Als het apparaat draait staat het stevig dankzij de zuignapvoetjes. Het is even zoeken soms hoe de opzegstukken bevestigd moeten worden, maar daarna wordt je eten razendsnel bereid. Al met al erg tevreden over dit apparaat!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Nicole 19-01-2017 Product paar dagen in bezit

Sterk vermogen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn eerste keukenmachine, wilde nooit zo een sta in de weg. Ben nu om. Veel mogelijkheden in een apparaat. Veel spul uit de keuken kan weg. Alles is goed in elkaar te passen om op te bergen. Het enigste minpuntje is: geen schenktuit aan de citruspers en blender.

Pluspunten

  • Goed op te bergen
  • Sterk vermogen, krachtig apparaat

Minpunten

  • Geen schenktuit aan citruspers en blender

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Henk 18-01-2017 Product paar weken in bezit

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel mogelijkheden, veel accessoires, machine draait stevig door, ook bij zware belasting. Veel plezier van!

Pluspunten

  • Grote kannen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

mb 17-01-2017 Product paar weken in bezit

Heerlijke keukenaanwinst

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Niet een noodzakelijk kwaad in de keuken maar biedt zoveel gemak dat iedereen zoiets in huis moet hebben als je ook maar een beetje van koken houdt of wilt gaan houden.

Pluspunten

  • vele opties
  • goed te reinigen
  • krachtig

Minpunten

  • handvat blender loopt in vaatwasser vol vuil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel Wolf 14-01-2017 Product paar weken in bezit

Mooie krachtige machine met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekocht als blender maar erg blij met alle opties als keukenmachine!

We zochten een goeie blender van minimaal 900Watt deze machine met 1250Watt voldoet ruimschoots aan onze wensen. Alles gaat tot moes, van zelf gepelde mandarijnen, hele wortels, pitjes en zaadjes alles gaat smoooth in de mix! Dus wat de blender betreft is het een bijzonder goede machine!

Als keukenmachine werkt het ook prima maarrrr het schoonmaken is nogal een klus omdat de ontwerper erg veel hoekjes en richeltjes heeft aangebracht in het ontwerp; even snel afspoelen is er dus niet bij wat de kom betreft. Uiteraard kan de kom en de onderdelen in de vaatwasser maar met een 5 koppig gezin is de vaatwasser al vol genoeg. Wat betreft tijdswinst speel je quite, maar het is wel leuk om mee te werken en het staat bijzonder gaaf op het aanrecht. Als je de blender/mixer/machine aanzet dan licht de knop mooi op met rode ledverlichting.

Ook voor broodmix is de motor krachtig genoeg.

Wat mij betreft een aanrader!

Pluspunten

  • Mooi
  • Krachtig
  • Super fijne smoothies
  • Brooddeeg maken is ook geen probleem

Minpunten

  • Reinigen van de beslagkom

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

S 14-01-2017 Product paar weken in bezit

Perfecte machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind deze foodprocessor echt een aanwinst voor in de keuken. Hij is handig in gebruik, er zit een krachtige motor in en hij maakt maar weinig lawaai. Er zit een grote kom bij. Voor kleine hoeveelheden is de de kleinere kom ideaal. Alle accessoires die verder nodig zijn, zitten er ook bij. Je kunt hem dus bijna dagelijks gebruiken!

Pluspunten

  • grote kom
  • krachtige motor
  • alles wat je nodig hebt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Emile 14-01-2017 Product paar maanden in bezit

Handig apparaat

Algemene score

8,0
De keukenmachine werkt naar behoren en is erg handig in het gebruik. Door de vele hulpstukken kun je nagenoeg alle taken in de keuken uitvoeren.

Pluspunten

  • Duidelijke werkwijze
  • Makkelijk te monteren en te demonteren
  • Goed schoon te maken
  • Zeer acceptabel geluidsniveau
  • Snelle machine

Minpunten

  • Prijs is vrij hoog
  • Onderdelen opbergen kan niet in de machine
  • Machine heeft moeite met zwaar deeg.
  • Erg hoog veiligheidsniveau

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Panidy 12-01-2017 Product paar weken in bezit

Food processor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt precies zoals verwacht mag worden! De prijs kwaliteit verhouding is goed. Zeker een aanwinst voor de keuken. Aanrader!

Pluspunten

  • Mengt en hakt goed
  • Prettig en makkelijk in gebruik
  • Lawaai valt reuze mee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

N.S 09-01-2017 Product paar weken in bezit

Ideaal

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nooit geweten dat zo n foodprocessor zo handig is. Het snijden van groenten gaat supersnel. En ideaal ook gelijk een blender erbij.

Pluspunten

  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Janneke 09-01-2017 Product paar dagen in bezit

keukenmachine ziet er prima uit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
DE machine ziet er mooi uit! Veel accessoires. Te gebruiken voor heel veel doeleinden , bakken, groenten raspen, kaas raspen, slagroom kloppen, sinaasappels persen, smoothies maken, shaken.
Echt alles wat je van een keukenmachine kan verwachten.

Pluspunten

  • kan in de vaatwasser
  • te gebruiken voor allerlei doeleinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S 08-01-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer degelijke keukenmachine

Algemene score

8,0
Mooie prijs voor dit degelijke apparaat met veel mogelijkheden. Zeer gebruiksvriendelijk en mooi design

Pluspunten

  • Zeer degelijk
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jessica 06-01-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldig apparaat met eindeloos veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een geweldig product met eindeloos veel mogelijkheden. Aangezien er ook een blender en een citruspers bij geleverd worden, heb ik de oude kunnen opruimen. Het product zal ons helpen bij onze gezondere levensstijl.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Vaatwasbestendig
  • Grote kom

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Brigitte 06-01-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Compacte foodprocessor die makkelijk op de aanrecht is te plaatsen. Veel accessoires en handig in gebruik.

Pluspunten

  • Compact
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Japke 05-01-2017 Product paar maanden in bezit

Foodprocessoren MCM68861

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het staat stabiel op het aanrecht en mengt alles goed door elkaar.
Een prima machine. Het is aanbevelen waard

Pluspunten

  • stabiel
  • mengd goed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Elsbeth 04-01-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie complete keukenmachine

Algemene score

7,0
Ik heb voor deze keukenmachine gekozen vanwege de grootte van de mengkom en de hakmolen. Blender en citruspers heb ik niet perse nodig. De hakmolen werkt prima. Bij de raspschijven blijft er wel erg veel restgroente achter tussen de schijf en de deksel. De blender is minder krachtig dan de nutribullet die ik al had. Die blijft dan toch ook maar in het keukenkastje staan.

Pluspunten

  • veel accessoires
  • grote mengkom

Minpunten

  • jammer dat de mengkom en blender van plastic zijn
  • blendermessen zijn vrij klein en niet zo krachtig

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

inge 03-01-2017 Product paar weken in bezit

Foodprocessor Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtig en krachtig apparaat, voldoet zeker aan verwachtingen!
Degelijk, en niet veel geluid. Kun je alles mee doen in de keuken.
Achteraf eerder moeten/willen hebben!

Pluspunten

  • alleskunner
  • degelijk

Reageer

Silvy 03-01-2017 Product paar maanden in bezit

Makkelijk in gebruik, ontzettend veel opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze foodprocessor is de beste toevoeging in mijn keuken! Na hem ongeveer een maand in gebruik te hebben kan ik zeker zeggen dat ik geen extra keukenapparatuur nodig heb, en dat was de grootste reden om voor deze processor te gaan. Er zijn al verschillende gerechten mee gemaakt, van broden tot smoothies.
Hij werkt zoals verwacht, makkelijk en weinig geluid. Daarnaast is hij makkelijk schoon te maken en neemt hij niet veel plek in beslag. Daarentegen vind ik het persoonlijk wel vervelend dat er geen schenktuitje op de blender zit. Ook ben ik benieuwd hoe lang de garde het volhoudt, aangezien deze niet super stevig lijkt te zijn, maar hij werkt tot op heden nog perfect.
Qua prijs-kwaliteitsverhouding valt er niks op aan te merken. Je krijgt waar voor je geld, hij is stevig, gebruiksvriendelijk en ook nog eens een plaatje in de keuken.

Pluspunten

  • Stevig
  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi design
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Geen schenktuitje bij blender
  • Niet alle onderdelen passen in het tasje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews