Bosch MCM64060 grijs, wit - Reviews

8,7 Lees 50 reviews
Best Reviewed sep 2013 Bosch MCM64060 grijs, wit
Best Reviewed september 2013
Specificaties
Inhoud kom
4 liter
Onderdelen vaatwasmachinebestendig
Ja
Kleuren
grijs, wit
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 50 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arnout van Dantzig 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

heerlijk om mee te werken. Multi Blender van bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben sinds kort een Multi Talent MCM64060 van BOSCH in huis. Mijn vrouw kan fantastisch koken. Maar met dit apparaat smaakt ieder gerecht nog veel lekkerder. En ook nog eens sneller klaar. Je hoeft niks vast te houden. Zoals bij een handstaafmixer bijvoorbeeld. Lekker je handen vrij voor andere zaken in de keuken. Het kookplezier is met dit apparaat weer een stuk prettiger geworden. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen. !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
bionda 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

makkelijk snel gerechten bereiden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
na veel gesnij en gemix door vele lange pijnlijke armen ,
eindelijk gemak in de keuken. met mijn foodcompressor ,
zo blij ermee al direct gebruik voor het snijden van groenten en heerlijke smootie gemaakt zonder pijnlijke handen door het snijden.
ben super blij er mee super handig en snel in de keuken

Pluspunten

  • handig
  • snel
  • kan niet meer zonder

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Mike 27-11-2016 Product paar weken in bezit

Ziet er strak ujt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een krachtig en mooi ding.
Heeft meerdere funkties.
En neem nouwelijks ruimte in Beslag.
Zou ik zeker aanraden.

Pluspunten

  • Strak
  • Krachtig
  • Veel funnies
  • Geen ruimte

Review criteria:

Goed
Goed
Jos 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Alles is mogelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Sterke machine met veel mogelijkheden tegen een schappelijke prijs.
Er wordt ook een handige opbergstas meegeleverd om de verschillende onderdelen in op te bergen.
Erg fijn is dat deze machine 1200 watt is waardoor je er ook makkelijk deeg mee kan kneden.

Pluspunten

  • Sterke 1200 watt motor
  • Opzetstuk om harde ingrediënten mee fijn te malen
  • Onderdelen kunnen na gebruik zo in de vaatwasser
  • Grote mengkom
  • Speciale blenderkan en citruspers

Minpunten

  • kunststf blenderkan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Jeattie 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima apparaat met veel mogelijk heden , gemakkelijk bedienbaar en goed schoon te maken.KOrtom een Topper!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Gretha 21-11-2016 Product paar dagen in bezit

Multifunctioneel apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze keukenmachine heeft zeer veel mogelijkheden en is gebruiksvriendelijk, voor een goede prijs. Wel jammer dat er geen middelfijne snijschijf bijgevoegd is. Deze moet je los bijkopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Jan Godefrooi 09-11-2016 Product paar dagen in bezit

Prima food processor, doet alles, malen, hakken, mixen

Algemene score

9,0
We zijn erg enthousiast over onze nieuwe Bosch food processor! Handig dat je in de grote kom zowel kunt mixen, maar ook raspen, grof en fijn, gewoon schijfje omdraaien! En heel veilig, je kunt niet per ongeluk bij de messen komen.

Pluspunten

  • handig in gebruik
  • makkelijk schoon te maken
  • meeste kan in de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Wilma 08-08-2016 Product paar dagen in bezit

Teruggestuurd

Algemene score

8,3
Vorige week had ik de machine via Bol.com besteld. Het was even puzzelen maar uiteindelijk lukte het toch om het apparaat te gebruiken. Ik probeerde de kleine hakmolen om noten fijn te hakken. Tot mijn verbazing kwamen de fijngemalen noten er aan alle kanten uit. Aan de onderkant, waardoor het in het aandrijfgedeelte kon komen en tussen hakmolen en onderdeel wat je er overheen zet zat ook allemaal poeder. Daarna de machine teruggestuurd. Toch denk ik dat het misschien een fabrieksfout was en denk erover om hem nog een keer te bestellen want het lijkt mij een ideale machine. Herkennen mensen dit?

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
LAURA VAN KINDEREN 15-06-2016 Product paar dagen in bezit

FANTASTISCHE keuken machien

Algemene score

9,7
makkelijk in gebruik
ideaal voor mixenen kloppenkloppen
groente fijn of grof snijden
krachtige motor van 1200 watt daardoor gebruik je minder stroom omdat alles sneller klaar is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Kourosh 12-06-2016 Product paar dagen in bezit

Een goed product Bosch MCM64060

Algemene score

7,7
Multifuctuineel apparaat met veel opties. makkelijk om te gebruiken. Mooi design. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Gerard 11-06-2016 Product paar dagen in bezit

Feest om te gebruiken.......

Algemene score

10,0
Fantastisch! Wat gaat dat snel en goed! Blender en rasp werken geweldig goed. Bevroren fruit is in een mum van tijd tot een smoothie verwerkt. Ik mis wel een julienne-rasp-schijf, maar die kan je geloof ik wel bijbestellen.
Gemakkelijk schoon te maken.
Even puzzelen hoe alles te gebruiken, maar daarna is het gebruik heel gemakkelijk.
Gezond eten bereiden gaat nu makkelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Asha en Dennis 05-06-2016 Product paar dagen in bezit

Beter dan onze vorige!

Algemene score

8,3
Dit is onze eerste indruk: na de uitpak-party tot de conclusie gekomen dat deze foodprocessor completer is dan onze vorige. Vooral de citruspers is een mooie aanvulling. De machine is geruislozer en toch krachtig en bovendien neemt de machine weinig ruimte in. Blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Sandra 03-06-2016 Product maand in bezit

Bosch foodprocessor

Algemene score

9,0
Erg fijn en mooi apparaat. Alles zit erop en eraan. Makkelijk te bedienen, doet helemaal wat hij moet doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rebecca 01-06-2016 Product paar dagen in bezit

Fijn, makkelijk, snel

Algemene score

8,7
Fijn apparaat tot zo ver. het apparaat voelt degelijk en door de zuignapjes blijft hij stevig staan. de bediening is super simpel en de verschillende onderdelen zijn eenvoudig te bevestigen. Fijn ook dat er verschillende veiligheidsopties opzitten. zo doet ie het niet als de spullen niet goed bevestigd zijn en als er geen ingrediënten inzitten. Ik heb nog niet alle onderdelen gebruikt, maar tot nu toe heel tevreden met mijn keus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Sandra over MCM64060 Foodprocessor 01-06-2016 Product paar dagen in bezit

Mijn leven is makkelijker gemaakt, bedankt.

Algemene score

10,0
Dankzij deze machine kan ik zoveel doen wat ik eerst niet kon. Heb altijd van koken gehouden maar is af en toe moeilijk om alles te maken in korte tijd doordeweeks. Ik merk nu al echt een grote verschil! Heb hem pas net maar heb pasta, kipgehaktballen, guacamole en zoooo veel mee kunnen doen. In plaats van uren duurt het minuten. Hierdoor kan ik elke dag van mijn passie, koken, genieten, zonder om pas elf uur savonds te eten. De levering was snel, machine makkelijk in elkaar te zetten, en heel erg fijn om te gebruiken. Zo fijn dat mijn (koken)leven hierdoor makkelijker is gemaakt en ga hem zeker nog elke dag blijven gebruiken en van genieten!
Zo even nog een keertje guacamole maken, zonder prakken, uien en tomaten snijden en zonder knoei. Wat een pracht ding is dit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Nicole 27-05-2016 Product paar dagen in bezit

Goede aankoop!!!

Algemene score

8,7
De mogelijkheden zijn voor mij eindeloos, het apparaat maakt wat lawaai, maar met zoveel watt is dat ook niet onvermijdelijk. Tot nu toe zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Bosch keukenmachine 19-05-2016 Product paar dagen in bezit

goed product

Algemene score

8,3
heel handig en modern. Ik ben tevreden met de product. Snel met mixing en heel gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Mevrouw K 16-05-2016 Product paar dagen in bezit

Erg praktisch

Algemene score

8,7
Ben erg tevreden met mijn nieuwe keukenmachine. Alles in 1 apparaat en makkelijk te bedienen. Ik vind het apparaat compact en heeft een mooi design.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Kookprinses 07-05-2016 Product paar dagen in bezit

Degelijk, maar onhandige handleiding

Algemene score

7,3
Pas 1 dag binnen, slechts gebruikt om eiwitten te kloppen. Het was even zoeken naar de juiste accessoires. De gebruiksaanwijzing was niet echt duidelijk. Eiwitten werden prima geklopt. Weet niet of ik op de juiste manier de accessoires weer in de tas heb gestopt alleen.... We kijken er naar uit om de overige functies te gebruiken!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
martin 25-04-2016 Product paar dagen in bezit

foodmixer bosch

Algemene score

8,7
Uitgebreide mixer met veel accessoires. Degelijk met veel mogelijkheden en duidelijke uitleg over het apparaat in de handleiding. Gemakkelijk schoon te maken en kan tevens in de vaatwasser (behalve de machine natuurlijk ).

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Toon meer reviews