Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch MUM54240 wit, zilver

8,8 Lees 154 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 154 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Elly 11-01-2017
  • Product paar weken in bezit

bosch mum 54240

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik heb deze machine nog maar net maar ik maak er al heerlijke smoothie's mee en ik heb het cacke beslag ermee gemixt dit gaat heel makkelijk ben zeer tevreden over deze machine een prima aanschaf en het is ook zo schoon te spoelen ja ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine 31-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bosch MUM54240 keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima compleet apparaat, mooi design en voldoende mogelijkheden. Voordeel aparte sapkan bij citruspers, hoef je niet de grote bank te gebruiken.

Pluspunten

  • citruspers aparte sapkan
  • veel accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wisman 01-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Handig apperatuur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een top machine gelijk dezelfde dag gebruikt en een super pizza gemaakt.
Alles is eenvoudig te monteren en schoon te maken in de vaatwasser.

Mijn moeder had dit al gekocht voor haar zelf en maakt altijd die heerlijke taarten en koude schotels dus wou ik dit graag zelf ook ondervinden en idd met dit bosch apparaat kun je alle heerlijke gerechten maken

Pluspunten

  • makkelijk te onderhouden
  • onderdelen kan je bijkopen

Minpunten

  • nog niet ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hobby kok 30-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Goede keukenhulp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na een kookworkshop bij Bosch zelf een MUM aangeschaft. Het apparaat is handig te bedienen en voor van alles inzetbaar: groenten snijden, deeg kneden ... En alle onderdelen kunnen in de vaatwasser, dus geen extra werk met reinigen.

Pluspunten

  • alle onderdelen in vaatwasser
  • handige bediening

Minpunten

  • apparaat lijkt moeite te hebben met brooddeeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ingeborg 22-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Desing keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een keukenmachine die een versiering op je aanrecht is. Met zoveel mogelijkheden: van deegkneden naar julienne snijden naar blenden. Alles in 1 en dan ook nog een sierraad voor het oog. Top!

Pluspunten

  • Verscheidenheid aan gebruik
  • Mooi design
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MUM54240 09-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

geweldig apparaat eenvoudig te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
voor kook en bak gemak prettig om mee te werken en een sieraad in de keuken, het apparaat is een feestje om mee te werken

Pluspunten

  • mooi
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jo 24-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goed apperaat

Algemene score

8,3
Kan alles wat ik nodig heb geruisloos alleen jammer dat er geen hakker bij zit en dat je deze niet kan kiezen inplaats van de ijsmaker

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen 10-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi vormgegeven en veelzijdig apparaat

Algemene score

9,3
De keukenmachine is ontzettend krachtig en staat ook nog eens mooi in onze keuken. De opzet stukken die worden bijgeleverd zien er degelijk en stevig uit!

Extra opzet stukken zijn wel wat prijzig. We misten ook een mes, maar dat heeft geen enkele mengbak-keukenmachine zagen wij.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jarige job 03-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie aanwinst voor in de keuken

Algemene score

7,7
We hebben hem nog maar net, dus nog niet alle mogelijkheden gebruikt, maar totnutoe bevalt hij prima. Smoothie maken ging makkelijk en snel. Komkommers in plakjes ook.
Het is in het begin even puzzelen hoe je alles in elkaar zet. Sommige plaatjes in de gebruiksaanwijzing zijn zo klein dat niet meteen duidelijk is waar het onderdeel zit, dat ze bedoelen. En sommige pijltjes (die aangeven waar je moet klikken), zijn niet in oogopslag zichtbaar. Maar als je het eenmaal weet, gaat het prima.
Tip: spoel de sapmaker meteen om na gebruik, want als het is opgedroogd, wordt hij niet meer schoon in de vaatwasser (althans niet in die van ons).

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Mabel 30-05-2016
  • Product paar weken in bezit

Upgrade van de keuken

Algemene score

8,7
Mooi design, vele mogelijkheden zoals een gehaktmolen. Wel degelijk, maar bij echt zwaar brooddeeg bijv. lijkt het wel veel moeite te kosten voor de machine..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kappie 20-05-2016
  • Product paar weken in bezit

keukenalleskunner voor een zacht prijsje

Algemene score

9,3
Met deze keukenmachine zijn heel veel handelingen, welke nodig zijn voor bakken en koken, een stuk makkelijker.
De machine staat stevig op zijn plaats dus tijdens het mixen of kneden kan je zelf andere dingen doen.
De bediening is eenvoudig. Over de degelijkheid kan ik nog niet veel zeggen (tekort in bezit) maar alles voelt stevig en solide aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique Puijk 18-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super blij met mijn nieuwe aanwinst!!!

Algemene score

10,0
Een tijd heb ik getwijfeld of ik dit apparaat zou aanschaffen, maar ik weet nu dat ik dit jaren eerder had moeten doen. Het gemak van de machine is enorm, een smoothie die al het fruit snijdt zonder dat er grote stukken in zitten. Het ideale van het snijden van groente en het mixen van producten gaat super makkelijk.
Daarnaast is het apparaat een prachtig oogstrelende aanvulling voor de keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert 17-05-2016
  • Product paar weken in bezit

compact, volledig en zeer gebruiksvriendelijk

Algemene score

8,3
De Bosch MUM54240 is een mooi compact apparaat met alle functionaliteiten. Hij kan alles wat je van een keukenmachine verwacht, is erg gemakkelijk in het gebruik (zowel de bediening van het apparaat als het schoonmaken ervan)en maakt weinig geluid in vergelijking met andere machines. Wij hebben er erg veel plezier van!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Noolio 15-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bosch MUM54240

Algemene score

8,0
Heb deze keukenmachine nu een aantal dagen in bezit. Zeer gebruikersvriendelijk. Heb alles al uitgeprobeerd en het werkt prima. Als je eenmaal weet hoe alles werkt is er makkelijk mee te werken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bosch MUM54240 Onze nieuwe aanwisnst 30-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bosch MUM54240 (Onze nieuwe aanwinst)

Algemene score

9,3
Het apparaat werk echt gebruiksvriendelijk met alle tekeningen die er bij zijn gedaan. Wij zijn heel blij met deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Onze nieuwe aanwinst 26-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Onze nieuwe aanwinst

Algemene score

8,7
De mogelijkheden zijn zeker met de uitbreidingen legio. Het apparaat werk echt gebruiksvriendelijk met alle tekeningen die er bij zijn gedaan. Degelijkheid is O.K. . Wij zijn heel blij met deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 23-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Gewoon goed

Algemene score

8,7
Gewoon goed zegt eigenlijk alles wel. Een degelijk goed apparaat dat doet wat het moet doen. Het apparaat staat ook nog mooi op het aanrecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart 22-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Alleskunner

Algemene score

9,3
Lang gezocht en afgewogen. Dit is een ideale machine met de meeste mogelijkheden voor een scherpe prijs. Helaas is er geen vaste plek in de keuken beschikbaar. Dit apparaat is goed weg te tillen en staat vanwege de zuigdoppen super stabiel op het aanrecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pashouwers 19-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Direct in gebruik

Algemene score

9,0
Vandaag aangekocht en meteen in gebruik genomen. Super veel mogelijkheden en makkelijk in gebruik. Had ik maar eerder een Bosch Keukenmachine gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 19-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Heel blij mee

Algemene score

8,3
Mooi compact, mooi design, veel mogelijkheden.
Heb erg lang geaarzeld welke keukenmachine het moest worden, maar deze geeft veel waar voor zijn geld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews