Braun Silk-expert Pro Silk·expert Pro 5 PL5124 Nieuwste Generatie IPL Ontharing, Permanente Ontharing, Wit En Goud

Beste deals -10% prijsdaling
Specificaties
Geschikt voor
benen, bikinilijn, oksels
Soort ontharing
IPL
Aantal flitsen
400000
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Silk-expert Pro Silk·expert Pro 5 PL5124 Nieuwste Generatie IPL Ontharing, Permanente Ontharing, Wit En Goud op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anita verkooijen. 14-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Silk·expert Pro 5 PL5124 Nieuwste Generatie IPL Ontharing, Permanente Ontharing, Wit En Goud

Algemene score

9,0
Nou ik ben geloof ik de 1e die hem gewoon gekocht heeft. Ik heb niks gekregen voor een mooi review.. dus de mijne is gewoon vanuit mijzelf.

Het werkt! En sneller dan andere geloof me maar.
Alle andere hoe je hem moet gebruiken staat hieronder al.en dat klopt.
Het is pijnloos. Zelfs mijn schaamgedeelte doe ik er helemaal mee. Alles
De benen..oksel, mijn gezicht de vlashaartjes op mn wangen onder.. die rotte haartjes die je altijd met een pincet eruit moet halen. Die harde.. haha.
Tussen mijn wenkbrauw past de kleine precies!!. Ik vind het kleine opzet stuk enorm fijn.

Voor de grotere delen en dan praat ik over de bovenbenen bv... pak ik de grote.
De onderbenen doe ik ook met de kleine. Veel nauwkeuriger mee te werken.

Let op dat je een oppervlak niet 2x pakt. Ga rustig ervoor zitten en ga lekker puzzelen.
Ik gebruik een pen.. ach ja dat gaat er zo weer af. Ik zet stipjes. En zo weet ik dat ik alles gehad hebt.

Ik doe alles op stand 3 omdat ik geen piepert ben.. alleen tussen de liezen pak ik het op stand 2.
Geniet er lekker van... dan 6 uren later pas doe ik een heerlijke zachte creme erop. Een echte 99 % aloevera gel. Die werkt het beste en je huid is zachter dan ooit. Zeker in mijn gezicht.

Ik gebruik hem nu een aantal weken.ik doe het elke dinsdag. Ik blijf het leuk vinden om te doen.
Wat zeker leuk is...is dat mijn man het opvalt haha.

Nu wilt hij dat ik zijn rug ga doen. Heerlijk toch!
Nou lieve mensen ik zeg ga kopen. Koop die met het ene kleurige tasje en niet het tasje met die ringen erop. (Nog plastic ook ) Die is veel duurder en het is exact hetzelfde apparaat.. erg he?

Nou Braun...dit is dus een echte eerlijke review van mij!
Ik zeg kopen.verwen je zelf. Duur??? Nee joh. Straks gewoon een paar maanden niet scheren .
Geen harde donkere of lichte haartjes meer. Want ook dat werkt!

Het is het geld dubbel en dwars waard. Als je het laat doen ben je veel meer kwijt.
Ik zeg...kopen.
Geniet ervan. Doei doei. Groetjes Anita Verkooijen.

Pluspunten

  • Alles!!!!

Minpunten

  • Niks!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlotte 30-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een ideaal apparaat om blijvend te ontharen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Silk·expert Pro 5 PL5124 Nieuwste Generatie IPL Ontharing, Permanente Ontharing, Wit En Goud

Algemene score

9,0
Blij verrast was ik toen ik de kartonnen doos open maakte. Er zat een mooie doos in met daarop de IPL en wat informatie over huidkleur/huidtypes waardoor gelijk zichtbaar is of dit geschikt voor je is. Nadat de doos geopend was zit er een mooi roze suedelook etui’tje in met het chique ogende wit/gouden apparaat. In de etui zaten naast het IPL apparaat alle kabels en een scheermesje. De handleiding zat onder het etui’tje dus was niet direct gevonden maar toch aanwezig. Het apparaat werkt verder heel eenvoudig, je stelt eerst de sterkte in (1-3), wat hij tevens automatisch later ook nogmaals doet. Je plaatst het apparaat op de huid en zorgt dat de 2 sensoren contact maken en drukt de knop in en FLITS. Handig is dat je zowel kunt stempelen (stukje voor stukje behandelen) of een glijmodus kunt kiezen (waarbij het apparaat automatisch flitst als je het apparaat over de huid verplaatst). Eerst heb ik mijn benen gedaan om het eens te proberen. De flitsen voel je bijna niet, alleen op een paar plekjes voel je een kleine tinteling maar dit trekt eigenlijk vrijwel direct weer weg. Binnen 4-12 weken zou het resultaat al zichtbaar moeten zijn. Na een week of 4 wekelijks behandeld te hebben is er al resultaat zichtbaar. De haartjes zijn zachter en er lijken er minder te zijn, top dus! Een groot nadeel van dit apparaat is echter de hoge aanschafprijs. Ik heb het IPL apparaat mogen testen maar met de knowledge van het huidige geboekte resultaat zou ik het zeker overwegen om te kopen. Vooral de vrijheid om dit apparaat thuis te gebruiken is een groot pluspunt ten opzichte van het steeds betaalbaarder professioneel IPL’en waarbij je dus niet zo flexibel bent. Ja, voor mij is dit een blijvertje!

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Eenvoudig in het gebruik
  • De kleine en grote behandelkop
  • Het kost erg weinig tijd om te behandelen

Minpunten

  • Het apparaat is best wel duur
  • De handleiding zat onhandig onder het etui'tje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

NathalieG 23-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Nooit meer anders!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Silk·expert Pro 5 PL5124 Nieuwste Generatie IPL Ontharing, Permanente Ontharing, Wit En Goud

Algemene score

9,0
Ik ben altijd erg geïnteresseerd in de nieuwste technologieën. Zo was ik erg blij dat ik deze PL5124 gratis heb mogen testen. Voorheen scheerde ik mijn benen altijd omdat ik geen fan ben van epileren en waxen.

Bij het openen van de verpakking zag ik als eerst een prachtig oudroze tasje om het apparaat in te bewaren. Ook zit er een scheermesje in van Venus en een opzetstuk. Het apparaat voelt kwalitatief goed aan, ligt prima in de hand en heeft een luxe uitstraling.

De eerste keer dat ik het product ging testen was het nog wat onwennig. Ik raad zeker aan om de instructies eerst goed door te lezen voor je hem gaat gebruiken. Omdat het werkt met lasers brengt dit ook zo zijn gevaren met zich mee. Na het lezen van de beschrijving ging ik aan de slag. Eerst moet je je benen scheren (en ja, helemaal handig, er zit een scheermesje van Venus bij). De laser kun je een maal klikken voor het laseren van een bepaalde plek, maar ontdekt na gebruik kun je hem ook inhouden om een heel gedeelte aan te pakken. Je moet net even de handigheid erin vinden. Ook is het fijn dat er meerdere standen op zitten en ook een opzetstuk voor precieze lasering. De laser voelt even warm aan maar is verder volledig pijnloos. Ik heb het apparaat nu een aantal weken en merk nog niet echt verschil. Echter heb ik wel het gevoel dat dit op langere termijn zeker zal werken. Haartjes zullen allereerst verminderen en vervolgens volledig verdwijnen. Dat klinkt voor mij als muziek in de oren, fantastisch!

Even een tip voor je hem eventueel wilt aanschaffen. Dit product is alleen geschikt voor bepaalde haarkleur en huidtint combinaties.

Pluspunten

  • In mooie luxe etui
  • Mooi design
  • Pijnloos

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Iris 22-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi apparaat en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Silk·expert Pro 5 PL5124 Nieuwste Generatie IPL Ontharing, Permanente Ontharing, Wit En Goud

Algemene score

8,0
De Braun silk expert Pro 5 is allereerst een prachtig apparaat met een mooi etui!
Er zit een duidelijke gebruiksaanwijzing bij die je goed moet volgen. Zoals er staat moet je inderdaad niet over een tatoeage heen gaan, dit levert blaren op.
Ik heb dit apparaat gratis gekregen om hem te testen en ik ben er tot nu toe zeer tevreden over. Ik gebruik dit apparaat nu 5 weken en moet nog even afwachten of het echt werkt. Wel merk ik dat mijn haargroei ietsjes minder is daar waar ik donkerdere haartjes heb.
Het zou mij wel handig lijken als er een beschermende bril bij zou zitten, dan kan je gewoon kijken wat je aan het doen bent ipv dat je moet wegkijken.

Pluspunten

  • Mooi!

Minpunten

  • Geen bril

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

angelavr 12-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

super blij mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Silk·expert Pro 5 PL5124 Nieuwste Generatie IPL Ontharing, Permanente Ontharing, Wit En Goud

Algemene score

9,0
wat ben ik blij zeg met mijn nieuwe Braun silk-expert pro 5
Nooit verwacht maar het is echt waar , ik heb hem nu een paar keer gebruikt op mijn onder benen en armen en ik ben echt verbaasd,
ik heb om het uit te proberen eerst alleen mijn linker been en arm gedaan om te kijken of dat het inderdaad echt werkt en ik stond verbaasd.
na 1 week had ik op mijn linker arm en been nog steeds geen stoppels terwijl op de rechter been en arm na 3 dagen al weer stoppels kwamen.
ik mag het gratis uit proberen om te testen en ben er echt super blij mee,vooral nu dat de zomer er weer aankomt ,dan kan ik lekker op vakantie zonder te moeten scheren.
ik kan en durf het iedereen aan te raden. het is het geld zeker waard

Pluspunten

  • werkt erg snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poolski 12-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Uitstekend apparaat met blijvend resultaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Silk·expert Pro 5 PL5124 Nieuwste Generatie IPL Ontharing, Permanente Ontharing, Wit En Goud

Algemene score

10,0
Vorige maand ontving ik het IPL PL5014 ontharingsapparaat van Braun. Het apparaat kwam toe in een mooie doos en meteen opende ik het. Het apparaat heeft een elegant goud met wit design, een grijze tas en een scheermesje van Venus. Spoiler: het apparaat voldoet écht aan mijn verwachtingen! Om eerlijk te zijn had ik eerst wat twijfel om het apparaat te gebruiken. Ik ben namelijk een licht type en heb een gevoelige huid. Maar toen ik las dat je zelf de intensiteit van de flitsen kan kiezen, twijfelde ik geen seconde. Ik schoor meteen mijn benen (dit moet voor het gebruik van dit apparaat) en koos meteen voor de ‘zachte’ modus. Op mijn benen voelde ik helemaal niets van de lichtflitsen en in mijn oksel een licht prikkelend gevoel. Na enkele weken het toestel te gebruiken, begin ik nu ook echt het effect duidelijk te merken! Ik merk dat er al afname is van mijn lichaamshaar. Ik ben heel blij dat ik dit toestel gratis mocht testen, in ruil voor een eerlijke review!

Pluspunten

  • Blijvend resultaat
  • Elegant Design
  • Geen irritatie

Minpunten

  • Prijskaartje
  • Even geduld hebben voor resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda S. 10-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Ideale manier van ontharen: snel en pijnloos!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Silk·expert Pro 5 PL5124 Nieuwste Generatie IPL Ontharing, Permanente Ontharing, Wit En Goud

Algemene score

8,0
De enige methode die ik in het verleden gebruikt heb om van ongewenste haartjes af te komen is scheren. Zeker in de zomer was dit best veel werk, maar ik vond het altijd te duur om een professionele behandeling te ondergaan. Ik mag de Braun IPL PL5124 nu gratis testen, dus een perfect moment om te testen of dit me tijd en moeite gaat schelen.
Het IPL ontharingsapparaat wordt geleverd met een groot en een klein opzetstuk en een scheermesje. Het apparaat is erg makkelijk in gebruik. Van te voren moet je zorgen dat alle haartjes weg zijn, daarna het apparaat aansluiten en binnen enkele momenten is deze klaar voor gebruik. Als het apparaat warm is, begint deze lichtjes te blazen wat betekent dat je kunt beginnen met de behandeling. Op het moment dat je het apparaat op de huid zet, geeft deze aan of het ‘veilig’ is om te beginnen. Als de twee sensoren namelijk niet bedekt worden, werkt het apparaat niet. Dit zorgt ervoor dat je niet in de lichtflits kunt kijken. Als het apparaat goed neergezet is, scant deze de huid om de intensiteit te bepalen. Erg fijn dat dit allemaal automatisch gaat! Als je vervolgens de grote knop indrukt, begint het apparaat. Erg handig is het dat je de knop ook ingedrukt kunt houden en dat het apparaat dan doorgaat zolang je de knop ingedrukt houdt. Met name voor grotere stukken zoals je benen, scheelt dit heel veel tijd. Pijn doet het zeker niet, enkel bij de wat gevoeligere huid (zoals oksels) voel je kleine steekjes. Maar pijnlijk is het zeker niet. Na de behandeling is de huid even warm, maar je kunt alweer meteen door met je normale bezigheden. Al met al is het apparaat dus heel makkelijk in het gebruik en het werkt ook erg snel. Gemiddeld ben ik tussen de 5 en 10 minuutjes bezig met mijn benen en oksels. Ik heb het apparaat nu 2x getest, dus ik merk nog niet veel verschil. Maar dit kan tot 12 behandelingen duren, dus ik heb nog even geduld. Ik ben erg benieuwd naar het lange termijn resultaat!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Snel
  • Pijnloos

Minpunten

  • Resultaat volgt pas na aantal weken
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LiekeJ 08-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Gemakkelijk en pijnloos ontharen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Silk·expert Pro 5 PL5124 Nieuwste Generatie IPL Ontharing, Permanente Ontharing, Wit En Goud

Algemene score

8,0
Sinds enige tijd maak ik gebruik van het Braun Silk-expert Pro 5 apparaat. Ik moest er even aan wennen, omdat de beschrijving goed en zorgvuldig dient te worden gelezen. Deze is uitgebreid, echter wel zeer duidelijk. Vervolgens is het apparaat gemakkelijk in gebruik. Ik ben blij dat ik dit product gratis heb mogen testen. Het is wel aan de dure kant. Het apparaat heeft een mooi design en het ligt prettig in de hand. Het wordt geleverd in een mooi toilettasje. Over het resultaat is nu nog niet veel te zeggen, dit komt pas na een paar weken. Maar ik ben blij om op zo’n simpele pijnloze manier te kunnen ontharen.

Pluspunten

  • Gemakkelijk en snel
  • Geleverd in mooi toilettasje
  • Pijnloos

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

EllenPerrault 06-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Pijnloze én permanente ontharing, een echte aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Silk·expert Pro 5 PL5124 Nieuwste Generatie IPL Ontharing, Permanente Ontharing, Wit En Goud

Algemene score

9,0
Ik ben dit toestel nu reeds een kleine maand aan het gebruiken en ben zeer tevreden over de resultaten. Het product heeft een duidelijke gebruikshandleiding en is zeer gebruiksvriendelijk. Daarnaast kan je dit toestel mooi opbergen en neemt het heel weinig plaats in bezit. Het toestel heeft een mooi design, wit met goude afwerking. Enig minpunt is dat het toestel heel warm kan worden en op gevoelige plaatsen ik dit dan ook kan waarnemen. Daarnaast vind ik de kostprijs ook nog vrij hoog, maar indien het resultaat zo positief zal blijven, is dit toestel wel zijn kostprijs waard.
Momenteel kan ik reeds een minder snelle haargroei waarnemen en lijkt het ook dat er minder haartjes aanwezig zijn op de benen. Ik ben ervan overtuigd dat de permanente resultaten pas echt zichtbaar zullen zijn binnen enkele weken. Ik heb dit toestel gratis ontvangen om uit te testen en zou dit zeker opnieuw doen indien de ervaring zo positief zou zijn.

Pluspunten

  • Easy to use
  • Pijnloos
  • Design
  • Snel

Minpunten

  • Kostprijs
  • Gevoelige zones (warmt op)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kayleygh 02-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Binnen 1 minuut al klaar!

Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Silk·expert Pro 5 PL5124 Nieuwste Generatie IPL Ontharing, Permanente Ontharing, Wit En Goud

Algemene score

8,0
De zomer komt er weer aan. We gaan dus weer scheren alsof ons leven ervanaf hangt. Maar hoe makkelijk zou het zijn als je er een maand of 3 in investeert en daarna gewoon haarvrij bent? En dan heb ik het niet over dure behandelingen bij de schoonheidsspecialiste, of pijnlijke waxstrips die naast de haren, ook stukken huid meenemen en je achterlaten met een brandend gevoel voor minstens een halve dag. Wel heb ik het dan over dit handige laser apparaat van Braun. Een must-have voor elke vrouw!

Ik had het geluk dat ik de Braun IPL PL5124 mocht testen. Dus na ontvangst begon ik meteen vol goede moed de beschrijving door te lezen(altijd doen, je weet maar nooit wat voor gekke aanwijzingen daarin kunnen staan) en ben daarna gelijk begonnen bij stap 1.

We beginnen met het scheren van de delen die je haar-vrij wilt hebben. Daarvoor hebben ze een scheermesje toegevoegd in de doos (makkelijk!). Na het scheren, komt het echte werk: Stekker in het stopcontact, goede kop op het apparaat zetten (je krijgt een grote voor grote oppervlakte en een kleine voor de kleinere oppervlakte) en zet hem op de huid. Om te zorgen dat je niet in de laser kan kijken, zitten er 2 sensoren op beide kanten naast het lasergat. Deze sensoren moeten beide de huid raken, anders doet hij het niet. Een fijne beveiliging waar ik enorm blij mee ben!

En dan begin je! Kies 1 van de 3 standen (gemiddeld, zacht of extreem zacht voor de huid) en klikt de knop. Bij 1 klik krijg je 1 lichtflits. Als je hem langer indrukt, kan je het apparaat langzaam naar beneden of omhoog laten glijden en krijg je meerdere lichtflitsen.

Daar ga je. Binnen een minuut heb je beide oksels al klaar. En je benen heb je in 5 minuten helemaal gelaserd!

De behandelde plekken voelen kort na de lichtflits even warm aan, maar niet pijnlijk. Ook achteraf heb ik nergens last van. Dus de komende 2 maanden weet ik wat ik op de vrijdagavond na het douchen doe! Zo begin ik de zomer straks haarvrij!

Pluspunten

  • Fijne grip
  • Handzaam
  • Snel
  • Gemakkelijk te gebruiken

Minpunten

  • Duur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Carola van der Kamp 01-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Wat voelt dit goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Silk·expert Pro 5 PL5124 Nieuwste Generatie IPL Ontharing, Permanente Ontharing, Wit En Goud

Algemene score

9,0
Altijd al erg benieuwd geweest naar dit type apparaat, want hoe fijn, niet meer elke dag hoeven scheren. Het is chique en dit komt vooral door de mooie grijze hoes en de gouden accenten op het apparaat.
De behandeling heb ik nu één keer gedaan en dit voelde goed. De instructie is duidelijk, de behandeling doet helemaal geen pijn en fijn is dat het apparaat zich aanpast aan jouw huidteint.
Erg fijn is ook de precisieknop, hiermee kan je de kleine zones behandelen. Nooit meer ongewenste haargroei.
Heb dit product gekregen om te testen.

Pluspunten

  • Geen pijn
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sigrid p 01-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

duur toestel maar wel snel in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Silk·expert Pro 5 PL5124 Nieuwste Generatie IPL Ontharing, Permanente Ontharing, Wit En Goud

Algemene score

8,0
Al een tijdje was ik benieuwd naar de werking van een IPL ontharingstoestel. echter ik ging nooit eerder over tot de aankoop ervan. Dit omdat ik de aankoopprijs vrij hoog vond. Daarnaast was er ook niemand in mijn omgeving die dergelijk toestel al eerder uitgetest had. Het toestel dat ik momenteel gebruik werd me dan ook gratis toegezonden om uit te testen. Mijn huidskleur is licht en ik heb donkerblonde haren. Dit is een ideale combinatie om gebruik te maken van een IPL toestel. Het toestel is dan ook niet geschikt voor donker huidjes en/of voor lichte blonde haren.

Gedurende 3 weken maak ik al consequent gebruik van het toestel. Dit betekent dat ik 1 maal per week mijn benen en oksels scheer om nadien te behandelen met het IPL toestel, dit duur in totaal ongeveer 20 minuutjes.

In de gebruiksaanwijzing van het toestel staat vermeld dat je tussen 4 tot 12 weken pas een resultaat mag verwachten. Ik gebruik het toestel nog maar 3 weken en merk momenteel dan ook nog zeker dat mijn haren steeds teruggroeien. Maar na drie weken merk ik wel dat enkele kale plekje op bij mijn benen aanwezig zijn.

Het toestel is erg gemakkelijk is gebruik.
het toestel heeft maar 2 knopjes, één knopje voor het aanzetten van het toestel en een ander knopje voor de lichtflits te activeren. De sensor van het ipl toestel stelt automatisch de flitssterkte in waardoor je dit niet meer zelf hoeft te doen. De flitser heeft een groot oppervlakte en door de bedieningsknop ingedrukt te houden flitst het toestel automatisch, waardoor je erg snel kan werken. Voornamelijk voor het behandelen van je benen gaat het zo erg snel vooruit. De behandeling is daarnaast ook nog eens volledig pijnloos.

Ik ga het toestel in de toekomst zeker blijven gebruiken en heb er vertrouwen in dat mijn haargroei nog sterker zal afnemen. Indien men eventueel geïnteresseerd is in het toestel aan te kopen, dien je zeker te weten dat je het toestel zeer regelmatig dient te gebruiken en dat het nog even zal duren alvorens je resultaten zal zien.

Pluspunten

  • makkelijk is gebruik
  • heeft een groot flitsoppervlak

Minpunten

  • dure aankoopprijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Florieke B 29-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Prettig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Silk·expert Pro 5 PL5124 Nieuwste Generatie IPL Ontharing, Permanente Ontharing, Wit En Goud

Algemene score

8,0
Ik heb deze Braun IPL nu 1x gebruikt en ik ben enthousiast! Het is een praktisch en prettig apparaat en de flitsjes voel je echt nauwelijks. Ik kan natuurlijk nog niet zo veel zeggen over hoe goed het werkt, want daarvoor moet je het in ieder geval 4 weken lang 1x per week gebruiken. Ik heb al eens bij een salon IPL behandeling gehad en het voelt precies hetzelfde, dus ik ga ervan uit dat het ook hetzelfde werkt. Doordat ik het apparaat gratis kreeg, kan ik het nu goed uittesten en zien of het het waard is. Uiteindelijk zou je (na 4-12 weken wekelijks en daarna 12 maanden maandelijks) met 1 onderhoudsbehandeling per maand haarvrij moeten blijven, persoonlijk vind ik het dan wel waard, want reken maar eens uit hoeveel je kwijt bent aan scheermesjes of andere onharingsbehandelingen. Ik vind het fijn dat het een lang snoer heeft en in een mooi tasje komt. Qua gebruik is het handig dat je de knop kan blijven indrukken en je daardoor grotere oppervlakten makkelijk achter elkaar kan doen. Minder vlakke oppervlakten zoals je enkels moet je wel flits voor flits doen. Het apparaat ligt lekker in de hand. De flitsen zijn niet schadelijk voor je ogen zolang je niet in de lamp zelf kijkt (dat kan ook niet, want hij flitst alleen als hij op je huid zit). Ik vond de flitsen wel vrij fel dus ik heb de behandeling met een zonnebril op gedaan. Wat ik lastig vind is dat je niet kan zien waar je al geweest bent, daar moet ik nog even een goed trucje op verzinnen. Wat nieuw is aan dit apparaat (ten opzichte van andere apparaten) is dat hij zelf meet hoe donker je huid is en daarop de intensiteit aanpast. Je ziet dat ook gebeuren door de lampjes aan de zijkant. Hierdoor hoef je zelf daar niet over na te denken en loop je minder kans op te veel of te weinig intensiteit gebruiken. Ik heb geen last gehad van huidirritatie en dat terwijl ik een best gevoelige huid heb!

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Stand voor grote oppervlakten
  • Automatische intensiteit instelling

Minpunten

  • Moeilijk te zien waar je geweest bent

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Loesje 29-04-2019
  • Product getest

Pijnloos en handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Silk·expert Pro 5 PL5124 Nieuwste Generatie IPL Ontharing, Permanente Ontharing, Wit En Goud

Algemene score

9,0
Dit product met mooi design is erg handig in gebruik. De resultaten zullen waarschijnlijk pas echt zichtbaar zijn binnen enkele weken, maar tot nu toe ben ik erg tevreden.
Het was leuk dit toestel gratis te hebben mogen ontvangen. Ik zal er hopelijk nog lang gebruik van kunnen maken. Zeker omdat ik het ook mooi kan opbergen in de handige travel-bag!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Handig
  • Pijnloos

Minpunten

  • Duur

Reageer

Saskia s 29-04-2019
  • Product getest

Gladde benen zonder irritatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Silk·expert Pro 5 PL5124 Nieuwste Generatie IPL Ontharing, Permanente Ontharing, Wit En Goud

Algemene score

10,0
Op dit moment ben ik het toestel vier weken aan het gebruiken en ik merk wel al dat er minder haartjes terug groeien.
Het toestel is heel fijn in gebruik en het past zich ook heel goed aan aan je huidtype.
Wat wel een nadeel is, is dat er geen brilletjes meegeleverd word omdat de flits toch wel fel is. Ook is het heel belangrijk om je voor
Gebruik goed te scheren met het bijgeleverde scheermesje, ik heb gemerkt dat wanneer je dit niet doet dat het toch wel wat pijnlijk is. Ik heb het toestel gratis verkregen om te testen en ben er uiteraard zeer tevreden over. Ook zit er een mooie etui bij super handig om alles weer op te bergen.

Reageer

Shannah 28-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Makkelijk te gebruiken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Silk·expert Pro 5 PL5124 Nieuwste Generatie IPL Ontharing, Permanente Ontharing, Wit En Goud

Algemene score

7,0
Ik heb het product gekregen om het te testen. Het is een handig apparaat die goed in de hand ligt. Ik wist eerst niet wat ik zou kunnen verwachten. Het is wel gevoelig want het word heet en vooral op een wat dunnere huid. Er is niet meteen resultaat, maar het doet tot nu toe zijn werk!

Pluspunten

  • Fijn in de hand
  • Duidelijk

Minpunten

  • Gevoelig
  • Flitsen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer