Philips Lumea Advanced BRI921

Specificaties
Type/soort
lichtontharing
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Lumea Advanced BRI921 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

S Knots 02-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Makkelijk, handig, en pijnlos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Lumea Advanced BRI921

Algemene score

8,0
Dit product is zeer gemakkelijk te gebruiken. Ik heb het vier keer gebruikt en mijn haar is zichtbaar minder. Het is pijnloos in veel handiger dan naar een salon te gaan. Het bespaart tijd en is in totaal goedkoper dan laseren in een salon.

Pluspunten

  • pijnloos
  • handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

lina.bab 24-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede resultaten, maar duur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Lumea Advanced BRI921

Algemene score

8,0
Ik heb Philips Lumea Advanced nu sinds zes weken in gebruik en ben er tot nu toe tevreden. De apparatuur is eenvoudig te bedienen alleen maar de verschillende levels zijn in het begin een beetje verwarrend. De handleiding is, tenminste voor mij, niet helemaal duidelijk. Als je een licht huidtype bent moet zou het in ieder geval beter zijn met 1 te starten, anders knijpt het wel een beetje. Voor het hele lichaam heb je ongeveer 40 minuten nodig maar omdat het piept naar elke sessie kan je erbij ook iets anders doen. Ik moet de Lumea nog rond een tot twee maanden gebruiken om afsluitend te kunnen zeggen of mijn haar er niet meer aangroeit maar ik heb nu al het gevoel dat mijn haren er minder snel groeien en ook zachter zijn. Ik denk dat het een leuk alternatief is omdat het niet pijn doet een je de Lumea overal kunt gebruiken; het komt met een klein zakje en past zo in elke reistas. Allen moet je een beetje geduldig zijn sinds de resultaten niet meteen te zien zijn. Verder kun je een App downloaden die je herinnert als het weer tijd is de Lumea te gebruiken.

Pluspunten

  • resulaten
  • gebruik

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Shae 20-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zichtbaar resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Lumea Advanced BRI921

Algemene score

8,0
Net zoals bijna elke vrouw, ben ik al een tijdje op zoek geweest naar een oplossing voor minder vaak hoeven ontharen. Gelukkig kwam ik de IPL tegen. In het begin is het wat meer werk, want je bent dus niet na eenmalig gebruik van je haargroei af, dit duurt meerdere sessies. Maar je wordt er elke keer steeds handiger in. Na 6 weken is er bij mij zichtbaar resultaat, bijna geen haartjes groeien terug! Uiteindelijk loont dit wat langere proces dus. Ik zou dit product zeker aanraden! Een kleine investering in een mooie gladde haarvrije huid.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Langdurig haarvrij

Minpunten

  • Stekker blijft niet goed in apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lisanne 18-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een pijnloze en gemakkelijke ervaring, met snel resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Lumea Advanced BRI921

Algemene score

9,0
Mijn eerste weken ervaring met dit apparaat zijn positief. Het flitsen deed geen pijn, en na eerst de handleiding doorgelezen te hebben werkte het gemakkelijk. Alle gebieden op je lichaam flitsen kost wel wat tijd en soms is het lastig bij te houden waar je bent gebleven. De app is een fijne toevoeging om eraan herinnerd te worden wanneer je het apparaat weer moet gebruiken. Na enkele weken zie ik al een klein resultaat en ik hoop natuurlijk dat dat komende weken verder zal gaan. Uiteindelijk zal het scheren dus veel minder tijd kosten ten opzichte van het scheren hiervoor. Al met al een pijnloze en gemakkelijke ervaring met goed en snel resultaat. De prijs van dit apparaat zal zich na een tijd zeker terugverdienen in de aankoop van scheermesjes.

Pluspunten

  • Geen pijn
  • Snel resultaat
  • Duidelijke handleiding
  • Fijne app

Minpunten

  • Moeilijk bij te houden waar je bent gebleven
  • Kost meer tijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thirz 17-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Mijn ervaring!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Lumea Advanced BRI921

Algemene score

8,0
Ik gebruik de Philips Lumea Advanced IPL nu bijna 2 maanden. De gebruiksaanwijzing is duidelijk en goed te begrijpen. Het apparaat is niet moeilijk in het gebruik. Wel vind ik het lastig om te zien of te weten waar ik al geflitst heb. De gebruiksaanwijzing geeft namelijk aan dat het niet wenselijk is om twee keer over dezelfde plek te flitsen. Voordat je het IPL apparaat gebruikt moet je de desbetreffende huid eerst ontharen. Mijn huid wordt daar een beetje gevoelig/ droog van. Daarom wacht ik eerst een paar uur voordat ik het IPL apparaat gebruik. Ik ben zelf nog zoekende wat betreft de sterkte van de lichtintensiviteit wat passend is voor mijn type huid en haren. De komende tijd ga ik een hogere stand gebruiken. Ze zeggen dat je het bijna niet voelt. Maar ik vind dat je het wel voelt en op sommige plekken is het een klein beetje pijnlijk. Het voelt alsof er een elastiekje tegen je huid wordt aangeschoten. Tijdens het flitsen reuk je een verbrand haren luchtje. Dat zal vast een goed teken zijn! Mijn benen zijn nog niet haarvrij. Maar ik heb wel het idee dat het er minder zijn. En mijn haren lijken minder hard te groeien. Mn huid blijft langer zacht aanvoelen in plaats van heel snel stoppels te voelen.

Pluspunten

  • snel
  • makkelijk
  • zachte huid

Minpunten

  • Lastig om te zien waar je al wel geflitst hebt
  • soms gevoelig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vrouwuit1979 15-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Effectief en pijnloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Lumea Advanced BRI921

Algemene score

9,0
Dit product werkt goed. De haartjes groeien niet meer terug en het is pijnloos. De app vertelt je wanneer je moet behandelen, erg handig want dan weet zeker dat je de juiste tijd tussen de behandelingen neemt. Je kan bijna elk onderdeel van je lijf ermee behandelen, alleen de benen duren vrij lang, daar moet je geduld voor hebben.

Pluspunten

  • Effectief
  • Pijnloos
  • App

Minpunten

  • Benen duren lang
  • Kan bij lange behandeling warm worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Guusje01 13-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Effectieve ontharing

Geschreven voor: Philips Lumea Advanced BRI921

Algemene score

9,0
Ik heb de Philips Lumea Advanced nu iets meer als 1 maand in bezit. Ik heb de Lumea gebruikt op mijn benen, oksels en bikinilijn. Na het gebruik van de Lumea heb ik geen last gehad van irritaties of uitslag (terwijl ik hier bij andere ontharingsmethodes, zoals epileren, wel last van heb).

De instructies van het apparaat zijn duidelijk en het apparaat is snel klaar om gebruikt te worden. De lichtpulsen die het apparaat geeft voel je maar dit is geen pijnlijk gevoel. Zoals al eerder gezegd heb ik na het gebruik van het apparaat geen last van irritaties. Mijn huid is na het gebruik van de Lumea een stuk zachter dan bij het epileren van mijn benen. Momenteel heb ik het apparaat drie keer gebruikt met 2 weken tijd tussen iedere behandeling. Bij mijn bikini lijn heb ik al het idee dat mijn haren iets langzamer en minder donker zijn dan voor het gebruik van de Lumea. Ik ben zeer benieuwd naar de komende maanden wat dan het effect zal zijn op mijn haargroei.

Het gebruik van de Lumea duurt wel wat langer, doordat je van tevoren eerst je benen moet scheren en daarna ben je per been ongeveer 20 minuten bezig met de Lumea. Maar tot zover vind ik dit zeker de tijd waard.

Ik ben zeer tevreden over dit product. Het design van de Lumea is strak en hij ligt fijn in de hand. De twee verwisselbare koppen zijn ideaal. De kleine is geschikt voor het epileren van de oksels en de bikinilijn, de grote kop is geschikt voor de benen. Kortom ik raad dit product zeker aan.

Pluspunten

  • Snel klaar voor gebruik
  • Mooi design
  • Verwisselbare koppen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlotte 13-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Lumea Advanced BRI921

Algemene score

8,0
Het is een fijn product in gebruik en heeft 2 opzetstukjes. De verschillende standen zijn ook makkelijk te veranderen. Ik ben pas een paar weken hiermee bezig, dus om nu echt te zeggen dat het helemaal werkt, daar kan ik nog geen uitspraak over doen.. de haargroei lijkt wel wat te verminderen al.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • De opzetstukken
  • De 5 lichtstanden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HayaH 12-06-2019
  • Product gekocht

Makkelijk en snel apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Lumea Advanced BRI921

Algemene score

8,0
In het begin was het even aftasten met dit product. De gebieden die behandeld worden moeten eerst geschoren worden. Het wordt afgeraden om het apparaat op moedervlekken te gebruiken dus dat is even goed opletten. De pulsen zelf voel je op de benen heel licht maar het is niet pijnlijk. Bij de schaamstreek daarentegen is het even op de lippen bijten. Echter houd je er niets geks aan over (geen roodheid of napijn).
Inmiddels 3x gebruikt met 2 weken tijd ertussen. Vanaf de 2e keer heb ik wel het gevoel dat de haren minder snel teruggroeien op de benen. Ik ben erg benieuwd hoe het de komende maanden zal gaan vorderen. Tot nu toe ben ik in ieder geval erg positief en ik raad het product derhalve zeker aan.

Pluspunten

  • Makkelijk en snel in gebruik
  • Bijna pijnloos

Minpunten

  • Oppassen met plekjes met moedervlekken

Reageer

Feline10 11-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prettige manier van langdurig ontharen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Lumea Advanced BRI921

Algemene score

9,0
Inmiddels gebruik ik een aantal weken de Lumea Advanced IPL. Op het moment dat ik het product uit de doos heb gehaald, kon ik direct aan de slag! Voordat ik aan de slag ging met het product heb ik eerst de handleiding gelezen. De handleiding is eenvoudig en overzichtelijk. Het apparaat ligt goed in de hand ik heb er twee opzetstukken bij geleverd gekregen. Het opzetstuk voor het gezicht heeft ook een afbeelding zodat dit niet te verwarren is met het andere opzetstuk. Beide opzetstukken zijn gemakkelijk op en van het apparaat af te zetten. De snoer heb ik in een verlengsnoer gestopt zodat ik ruim kan bewegen tussen het flitsen. Het flitsen gaat goed, op sommige stukken moet je wel goed kijken hoe je het apparaat houdt. Als het licht aan de achterkant niet gaat branden flitst het apparaat niet. Het flitsen is goed te doen. Ik vind het alleen rond mijn bikinilijn gevoelig maar daar zet ik het apparaat op stand 2 terwijl ik de rest van mijn lijf met stand 5 doe. Je moet wel goed je haren wegscheren anders ruikt het wat verbrand. Op mijn been vind ik het lastig om te zien waar ik gebleven ben. Ik had eerder al een tip gelezen om met een witpotlood (kohl) een streep je te zetten zodat je weet waar je al wel en niet bent geweest. Het is zou handig zijn als dit meegeleverd zou worden. Bij deze versie zit er ook een gezichtstrimmer bij, deze heb ik nog niet gebruikt omdat ik vergeten ben de juiste maat batterijen hiervoor te kopen. Wellicht ook handig dat er een batterij meegeleverd wordt zodat je ook de trimmer direct kan gebruiken. Ik begin al wat resultaat te merken, ik heb het apparaat nu twee keer gebruikt. De haren blijven langer weg en komen lichter en zachter terug. Op sommige lichaamsdelen gaat het sneller dan op andere stukken. Mijn huid is ook zachter geworden en ik heb minder last van ingegroeide haren. Ik hoef me voor mijn gevoel minder vaak te scheren. Ik ben benieuwd wat het resultaat over maanden is. Ik ben tot nu toe tevreden en ik hoop dat de resultaten nog verder gaan verbeteren. Ik heb een middeldonkere (Nederlandse) huid en diep donkerbruine haren. Je kunt ook een app downloaden waarin je de resultaten bijhoudt. De app geeft je een seintje wanneer de volgende IPL-behandeling nodig is. Tip: een handzame doos om het apparaat en de verschillende opzetstukken in te bewaren zou welkom zijn.

Pluspunten

  • handig in gebruik
  • langdurig ontharen
  • minder vaak scheren
  • minder last van ontstekingen

Minpunten

  • onhandig opbergen
  • dure aanschaf

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Floor 11-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Lumea Advanced BRI921

Algemene score

9,0
Ik ben er oprecht blij mee! Het werkt goed en ik ben er minder geld en tijd aan kwijt dan dat ik naar de schoonheidsspecialiste zou gaan. Al met al het is je geld zeker waard

Pluspunten

  • Snel
  • Makkelijk

Minpunten

  • Het moet aan de stroom

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer