Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips Lumea IPL ontharingssysteem

8,1 Lees 8 reviews

Vergelijkbare producten

Philips Lumea Prestige BRI956/00

  • Geschikt voor armen, benen, bikinilijn, buik, oksels
  • Gezichtstoepassing bovenlip, kin, kaak
  • Soort ontharing IPL
Philips Lumea Prestige BRI956/00

Philips Lumea Advanced IPL - teruggroeipreventie

  • Geschikt voor buik
  • Gezichtstoepassing bovenlip, kin, kaak
  • Soort ontharing IPL
Philips Lumea Advanced IPL - teruggroeipreventie
8,3 (46)

Philips Lumea Essential IPL - teruggroeipreventie

  • Gezichtstoepassing bovenlip, kin
  • Lichtsterkte 1,8 - 4,0 J/cm2
  • Meegeleverde accessoires gebruiksaanwijzing, AC adapter
Philips Lumea Essential IPL - teruggroeipreventie Best Reviewed okt 2016
8,4 (53)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jud01 03-11-2016

Langdurig resultaat

Algemene score

8,0
Heb wel wat hardnekkige haargroei op de onderbenen. Hoewel de haren (nog) niet overal permanent zijn verdwenen, wel heel fijn dat het zeker voor wel 6 weken weg blijft. Heb het nu meerdere malen op mijn benen gebruikt en op grote delen van de onderbenen heb ik geen haargroei meer... iets wat met harsen nog nooit gelukt is. Het kost wat... maar ik ben nog niet eerder zo glad geweest.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Angelke82 18-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,2
Het vraagt een beetje meer tijd dan een scheerbeurt met een mesje, maar het resultaat na 8 weken is veel mooier! Geen stoppeltjes en je huid voelt gaaf aan. Een aanrader voor mensen die zoals ik om de 3 dagen het mesje moeten bovenhalen om iets of wat haarvrije oksels te hebben! Het feit dat deze draadloos is, maakt het eens zo makkelijk hanteerbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

robrijsman 14-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,0
kan er nog niet veel over zeggen na een paar dagen, maar ben heel beniewud naar het resultaat dus wellicht dat ik later er nog een keer op terug kom om het te melden

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
E 31-12-2015

Al resultaten ervaren met het apparaat? Ben ook van plan een IPL te kopen. Hoor graag wat je ervaringen zijn :)

Reageer

Ruudvdkolk 12-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Duurzaamheid en degelijkheid kan ik nog niet beoordelen. Zeer gemakkelijk apparaat. Eenvoudige bediening, snel opgeladen en gaat met accu lang mee. Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelly1970 12-04-2014 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,8
Erg prettig product, snoerloos dus overal te gebruiken. Doet niet pijn en ik ben echt blij met de resultaten! Haargroei neemt sterk af. Ook tijdsinvestering valt me reuze mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 25-02-2014

Lekker makkelijk in gebruik

Algemene score

8,0
Na meerdere sessies bij een professioneel bedrijf nu overgestapt naar de lumea. Lekker makkelijk in gebruik vooral omdat er geen snoer aan zit. Je laadt hem gewoon op en je kunt hem daarna overal gebruiken. Na 3 keer gebruiken is er al resultaat zichtbaar, de haargroei wordt zeker minder.
Bij het gebruik op de benen is het soms moeilijk om de hele kop van de lumea erop te krijgen maar dit is makkelijk op te lossen door een vinger eronder te leggen.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

susanaarts 25-02-2014 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
Na meerdere sessies bij een professioneel bedrijf nu overgestapt naar de lumea. Makkelijk in gebruik vooral omdat er geen snoer aan zit. Na drie keer al resultaat zichtbaar, de haargroei wordt zeker minder.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Geralda 20-02-2014

Dit product heeft mij niet geholpen.

Algemene score

2,0
De Philips Lumea is heel gebruiksvriendelijk. Het gebruik spreekt voor zich. Maar het resultaat valt ontzettend tegen. Hoewel ik me precies aan de te flitsen tijdstippen hield, bleef ik erg last houden van haargroei in het gezicht. Het werd iets minder, maar scheren bleef noodzakelijk. Bovendien veranderden een groot aantal zwarte haren in witte. Iets minder zichtbaar, maar als je over je kin strijkt, voelt dat net zo erg als zwarte haren.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer