Liebherr SIGN 2756

Specificaties
Energiebesparing
Nee
Deurscharnieren
rechts
Aantal plateaus/lades vriezer
6
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr SIGN 2756 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wilbèr van Hees 04-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker veel lades

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr SIGN 2756

Algemene score

8,0
Bij de uitbreiding van de keuken was de keuze voor een vriezer niet moeilijk, Liebherr is een zeer betrouwbaar merk wat goed is in koelen en vriezen. Mooi formaat viezer voor in de keuken.

Pluspunten

  • goede maat en inbouwhoogte
  • bediengemak

Minpunten

  • slechts één (led)lampje boven in

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M.P. Pennings 11-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk veel ruimte in deze inbouw vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr SIGN 2756

Algemene score

10,0
Met een drukke baan en twee kinderen is een grote vrieskast een uitkomst. Deze Liebherr SIGN vrieskast biedt ons deze ruimte. We zijn dan ook zeer tevreden met deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 10-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Muisstil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr SIGN 2756

Algemene score

9,0
Als je het beste wilt dan kies je voor Liebherr de Rolls-Royce onder de koel/vrieskasten.
Handige overzichtelijke laden door de telescopische rails.
Mooie vormgeving en ook nog eens MUISSTIL.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kersten 07-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr SIGN 2756

Algemene score

9,0
Wij hebben de vrieskast ingebouwd in ons keukenmeubel en zijn erg tevreden! Hij beschikt over een eenvoudige touchscreen bediening en zes grote uitschuifbare lades. De lades lopen op wieltjes en komen soepel naar voren. Je kunt zelf de gewenste temperatuur instellen en de vriezer maakt geen geluid. Daarnaast ook nog erg zuinig.
De deur gaat naar ons idee wat zwaarder open dan bij een gemiddelde vriezer, maar wij hebben deze ook ingebouwd.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Makkelijk in gebruik
  • Zuinig en geluidsloos

Minpunten

  • Deur gaat zwaarder open dan bij gemiddelde vriezer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Walter 27-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie afwerking van binnen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr SIGN 2756

Algemene score

9,0
Wij hebben nu een inbouw vriezer 186ltr. en inbouw koelkast 258 ltr. van Liebherr en zijn daar zeer over tevreden vooral de afwerking en verlichting is top, ook is er weinig geluid.

Pluspunten

  • Verlichting
  • fijn lopende laden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JOS EN RIA 19-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

diepvries sign 2756

Geschreven voor: Liebherr SIGN 2756

Algemene score

10,0
alleen dit merk was een goede keus voor onze inbouw keuken.dit is geen miskoop. goede indeling en no-frost dus niet meer ondooien. en goede verlichting

Pluspunten

  • OVERZICHTELIJK
  • verlichting
  • alles goed instelbaar

Minpunten

  • GEEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verweij 30-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Absolute aanrader!!

Geschreven voor: Liebherr SIGN 2756

Algemene score

10,0
Mooie afwerking, goede vriescapaciteit, stil.....gewoon goed!
Kwam toevallg op ons pad omdat de eerder geoffeerde Siemens niet meer leverbaar was. Uiteindelijk erg blij met dit alternatief.

Pluspunten

  • geluid
  • afwerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gezinvanvijf 14-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne inbouwdiepvries, voldoende ruim en overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr SIGN 2756

Algemene score

8,0
Deze fijne vriezer hebben we nu enkele weken in gebruik en bevalt prima. Overzichtelijk, ruime laden, fijne verlichting erin. We zijn tevreden.

Pluspunten

  • ruime laden
  • verlichting bij openen deur
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • nog geen minpunt gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 04-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stille diepvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr SIGN 2756

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit al eerder ervaring met Liebherr,zou geen ander merk willen.
Kan het aan bevelen als een goed product kwaliteit en prijs uitstekend

Pluspunten

  • stil
  • lamp

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sandra 26-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote inbouwvriezer in open keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr SIGN 2756

Algemene score

8,0
wij hebben in onze open keuken een grote inbouwvriezer van liebherr gekozen, omdat deze ook een nofrost (dus geen aangevroren ijs in de vriezer) heeft.
Prettig is ook dat wanneer ik vers brood (zo'n 6 stuks) in de vriezer doe ik dan de superfrost kan aanzetten waardoor het brood eerder bevroren is en dus ook verser proeft wanneer het weer ontdooid is.
De vriezer geeft met zijn 6 laden genoeg ruimte voor de 6 broden, wat maar 2 laden in gebruik neemt, dus blijven er nog 4 laden over voor andere etenswaren.

Pluspunten

  • ruim
  • superfrost aanwezig
  • nofrost aannwezig

Minpunten

  • maakt wat geluid (een lichte brom)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 13-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

6 telescoopladen, no frost: echt premium!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr SIGN 2756

Algemene score

9,0
De 122cm no frost van Siemens was voldoende geweest maar bleek wat extra ventilatie ruimte nodig te hebben. Verder verschillende maten bakken zonder telescoop geleiders. Toch voor deze gekozen. Wat duurder, maar erg blij met de keuze! We zijn vrij lang, dus nog makkelijk bij de glazen die boven de vriezer staan. Telescoopladen, no frost, soft close:Fantastisch!

Pluspunten

  • Telescoop laden
  • No frost
  • Geen extra ventilatie ruimte nodig.

Minpunten

  • Bakken zijn niet heel erg helder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Jeroen 01-12-2019

Hoor soms een ratelend geluid die ver boven de aangegeven 37db uit komt. Ik ga Liebherr daar zeker over schrijven omdat dit bij een premium vriezer zeker niet het geval mag zijn. Verder bevalt de vriezer nog steeds fantastisch!

Jeroen 04-12-2019

Liebherr gevraagd om langs te komen wegens het geluid van de compressor. Meteen de volgende dag op de stoep. Hij heeft de db waarde gemeten en het bleef (net) onder de gestelde waarde van 37. Ik zal er dus mee moeten leven...

Reageer