Siemens GI41NAC30

Specificaties
Energiebesparing
Nee
Deurscharnieren
links
Aantal plateaus/lades vriezer
5

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens GI41NAC30 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

senga_66 30-11-2019

Mooi formaat vrieskast

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

10,0
Mooie en fijne vrieskast als kleine aantekening zou ik zeggen maak de onderrand van de klep boven in iets kleiner als ik er brood of iets grotere bakjes in heb drukt dat de klep soms uit zijn vergrendeling terwijl (hier dus) het brood wel in de ruimte past. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Inbouwkoelkast 07-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Inbouwkoelkast met veel ruimte, praktisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

8,0
Fijne grote koelkast met veel ruimte en goed schoon te maken. Makkelijke regeling van de temperatuur. Goede prijs kwaliteit.

Pluspunten

  • Ruim
  • overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Renee 08-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte en maakt weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

9,0
Een hele fijne vriezer, veel ruimte in verschillende bakken. Maakt weinig geluid en vriest snel in. Deur sluit met softclose en ook dit is heel fijn. Piept als vriezer te lang open staat en dat is erg handig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HGLW 27-06-2019

top vriezer

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

10,0
ruime en volledige vriezer waar veel in kan [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

fortissimo 21-05-2019

Ruim(te) met weinig hoogte

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

8,0
De voorganger was een Amerikaan met een smal vriesgedeelte.
Ondanks dat deze vriezer 50 cm kleiner is, is er veel meer ruimte aanwezig.
Grote, ver uittrekbare lades waaronder een extra grote lade.

De standaard voorraad ligt er al in en we hebben nog ruimte over.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

sander 15-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie goed ingerichte koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

9,0
mooi vormgegeven koelkast. en juiste indeling.
tevens erg stil . instellingen zijn ook simpel en gemakkelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Noa 05-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille en overzichtelijke vrieskast. Fijne lades.

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

8,0
De afmeting is heel fijn. Niet te groot voor een klein gezin. Vriest snel in. 4 overzichtelijke lades en een vak met klep. Ik heb deze kast gekozen omdat ik mantelzorger ben en regelmatig maaltijden in wil vriezen.

Pluspunten

  • heel stil
  • geeft signaal als je de deur te lang open houdt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BennieB 24-04-2019

Mooie ruime vriezer met ruime laden

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

10,0
Deze inbouwvriezer gekocht in de nieuwe keuken, wat een mooie ruime vriezer, maakte eerst wat lawaai maar dat kwam door het niet waterpas monteren van de installateur .
Nu beter en alles is uitneembaar.
No-frost systeem wat we kennen van onze vorige vrieze en dat is echt een uitkomst.
Energie zuinig en een alarm wat waarschuwt bij te lage temperatuur of dat de deur te lang open staan.
En met de supervriezen knop alles gauw invriezen.
Kortom een top apparaat voor zijn prijs
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bizon 05-02-2019

Te veel eten gemaakt, gebeurt ons regelmatig

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

10,0
We hebben kids en hebben altijd last met inschatten hoeveel eten we moeten maken. Deze vriezer geeft de oplossing, alleen al vanwege de inhoud!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bgood 28-01-2019

Prima vriezer

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

10,0
De vriezer nu 1 maand in gebruik. Voor een gezin van vier perfecte capaciteit. De big box is ideaal, met gemak passen hier 4 gesneden broden in. No frost werkt goed, tot op heden heldere lades.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

bmonninkhof 24-01-2019

goede vriezer met lekker veel ruimte

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

8,0
Heerlijke vriezer met anti-frost, werkt tot nu toe prima.
Heel tevreden over de kwaliteit van deze vriezer.
De vriezer is extreem stil.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ageeth 11-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie koeler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

8,0
De koelkast werkt prima. Ik zou de groentelade wel groter willen, nu mis je een hoek. Ook zou het handig zijn het bovenste vak net iets hoger te hebben waardoor je flesjes makkelijker kwijt kan.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Koelt prima

Minpunten

  • Ruimte groentelade net te weinig
  • Bovenste rekje mag nog 1x omlaag

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Saartjes 03-08-2018

Ruim

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

8,0
Wat een verademing na jaren maar drie laden gehad te hebben. Lekker ruim. Vooral de grote la bevalt. Klepje van tweede la van boven wat gevoelig/wel praktisch. Goede diepvriezer!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Terrie 16-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne gezinsvriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

8,0
Lekkere grote vriezer. Fijne diepe laden waardoor je deze goed en praktisch kunt inrichten. Incl. alarm wanneer de vriezer te lang open staat en zijn kou teveel verliest. Vriest niet aan.

Pluspunten

  • Groot
  • Diepe laden
  • Vriest niet aan

Minpunten

  • Deur stroef: valt niet soepel/makkelijk dicht

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Chris 16-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ruime vriezer en muisstil!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

9,0
Ons gezin bestaat uit 4 personen en kunnen dus veel vriezerruimte gebruiken. Deze vriezer biedt de nodige ruimte en is eenvoudig in de bediening. Verder is de vriezer erg stil en dat is met een open keuken erg fijn.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Zeer stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Vaal 08-07-2018

Heb je de vriezer los geplaatst? Zit er een handvat bij deze "inbouw" vriezer?

Reageer

JMdeBruin 14-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne vriezer, veel ruimte en stil.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

9,0
De no frost functie werkt goed, lades zitten nooit vast. Verder veel ruimte en overzichtelijk in te delen.

Pluspunten

  • veel lades en opbergruimte
  • bovenste la heeft een deurtje

Minpunten

  • geen lampje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

raroon 25-02-2018

Ruime diepvriezer met prima prestaties

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

10,0
Product is vorige maand gekocht in een nieuwe keuken.
Heeft veel ruimte en zeer goede invries capaciteiten. Hiernaast is deze vriezer zeer stil .
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Rba1986 21-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte en vriest goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

8,0
We waren aan het twijfelen voor een maat kleiner of deze maatvoering, uiteindelijk deze maatvoering gekozen omdat dat in lijn is met de rest van de keuken. Hij vriest super goed in en de ruimte is enorm. ook het alarm bij niet goed sluiten is super handig. De supercool functie werkt goed, het vriezen van ijsblokjes gaat heel snel

Pluspunten

  • Groot
  • Goede kwaliteitslades

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Evert104 15-12-2017

Wat een ruimte!

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

10,0
Grote vriezer met praktische laden. Bovenste vak heeft een klep, makkelijk voor bijvoorbeeld de ijsblokjes. Een van de lades is extra hoog, zodat broden er met gemak in passen. Vriezer is erg stil, dat is fijn in een open keuken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

WdH1972 02-07-2017

Deur valt niet makkelijk dicht

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

8,0
De deur valt pas automatisch dicht als de deur bijna dicht is. Je moet de deur dichtduwen met behoorlijk veel kracht. Voor de rest prima vriezer.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews