Siemens GI41NAC30

Specificaties
Energiebesparing
Nee
Deurscharnieren
links
Aantal plateaus/lades vriezer
5

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens GI41NAC30 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

senga_66 30-11-2019

Mooi formaat vrieskast

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

10,0
Mooie en fijne vrieskast als kleine aantekening zou ik zeggen maak de onderrand van de klep boven in iets kleiner als ik er brood of iets grotere bakjes in heb drukt dat de klep soms uit zijn vergrendeling terwijl (hier dus) het brood wel in de ruimte past. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

HGLW 27-06-2019

top vriezer

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

10,0
ruime en volledige vriezer waar veel in kan [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

fortissimo 21-05-2019

Ruim(te) met weinig hoogte

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

8,0
De voorganger was een Amerikaan met een smal vriesgedeelte.
Ondanks dat deze vriezer 50 cm kleiner is, is er veel meer ruimte aanwezig.
Grote, ver uittrekbare lades waaronder een extra grote lade.

De standaard voorraad ligt er al in en we hebben nog ruimte over.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

BennieB 24-04-2019

Mooie ruime vriezer met ruime laden

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

10,0
Deze inbouwvriezer gekocht in de nieuwe keuken, wat een mooie ruime vriezer, maakte eerst wat lawaai maar dat kwam door het niet waterpas monteren van de installateur .
Nu beter en alles is uitneembaar.
No-frost systeem wat we kennen van onze vorige vrieze en dat is echt een uitkomst.
Energie zuinig en een alarm wat waarschuwt bij te lage temperatuur of dat de deur te lang open staan.
En met de supervriezen knop alles gauw invriezen.
Kortom een top apparaat voor zijn prijs
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bizon 05-02-2019

Te veel eten gemaakt, gebeurt ons regelmatig

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

10,0
We hebben kids en hebben altijd last met inschatten hoeveel eten we moeten maken. Deze vriezer geeft de oplossing, alleen al vanwege de inhoud!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bgood 28-01-2019

Prima vriezer

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

10,0
De vriezer nu 1 maand in gebruik. Voor een gezin van vier perfecte capaciteit. De big box is ideaal, met gemak passen hier 4 gesneden broden in. No frost werkt goed, tot op heden heldere lades.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

bmonninkhof 24-01-2019

goede vriezer met lekker veel ruimte

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

8,0
Heerlijke vriezer met anti-frost, werkt tot nu toe prima.
Heel tevreden over de kwaliteit van deze vriezer.
De vriezer is extreem stil.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Saartjes 03-08-2018

Ruim

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

8,0
Wat een verademing na jaren maar drie laden gehad te hebben. Lekker ruim. Vooral de grote la bevalt. Klepje van tweede la van boven wat gevoelig/wel praktisch. Goede diepvriezer!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

raroon 25-02-2018

Ruime diepvriezer met prima prestaties

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

10,0
Product is vorige maand gekocht in een nieuwe keuken.
Heeft veel ruimte en zeer goede invries capaciteiten. Hiernaast is deze vriezer zeer stil .
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Evert104 15-12-2017

Wat een ruimte!

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

10,0
Grote vriezer met praktische laden. Bovenste vak heeft een klep, makkelijk voor bijvoorbeeld de ijsblokjes. Een van de lades is extra hoog, zodat broden er met gemak in passen. Vriezer is erg stil, dat is fijn in een open keuken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

WdH1972 02-07-2017

Deur valt niet makkelijk dicht

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

8,0
De deur valt pas automatisch dicht als de deur bijna dicht is. Je moet de deur dichtduwen met behoorlijk veel kracht. Voor de rest prima vriezer.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Beetle 13-05-2016

Zee van ruimte!

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

10,0
Sinds 3 week staat deze vriezer in de keuken.
Wat een fijne indeling! De big box en het klepvakje zijn ideaal!

Schoonmaken hoeft niet...een No frost!
Ben heel blij omdat we van 2,5 lades na 5 zijn gegaan. Dus kan niet beter!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

dijkjes 02-03-2016

geruisloos diepvries wonder

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

8,0
Ik heb hem nu twee weken en gelijk goed vol gestopt is niet megagroot en is geruisloos ook fijn de softclose sluiting
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer