Siemens GI41NAC30

Specificaties
Energiebesparing
Nee
Deurscharnieren
links
Aantal plateaus/lades vriezer
5

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens GI41NAC30 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Inbouwkoelkast 07-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Inbouwkoelkast met veel ruimte, praktisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

8,0
Fijne grote koelkast met veel ruimte en goed schoon te maken. Makkelijke regeling van de temperatuur. Goede prijs kwaliteit.

Pluspunten

  • Ruim
  • overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Renee 08-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte en maakt weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

9,0
Een hele fijne vriezer, veel ruimte in verschillende bakken. Maakt weinig geluid en vriest snel in. Deur sluit met softclose en ook dit is heel fijn. Piept als vriezer te lang open staat en dat is erg handig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sander 15-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie goed ingerichte koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

9,0
mooi vormgegeven koelkast. en juiste indeling.
tevens erg stil . instellingen zijn ook simpel en gemakkelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Noa 05-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille en overzichtelijke vrieskast. Fijne lades.

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

8,0
De afmeting is heel fijn. Niet te groot voor een klein gezin. Vriest snel in. 4 overzichtelijke lades en een vak met klep. Ik heb deze kast gekozen omdat ik mantelzorger ben en regelmatig maaltijden in wil vriezen.

Pluspunten

  • heel stil
  • geeft signaal als je de deur te lang open houdt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ageeth 11-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie koeler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

8,0
De koelkast werkt prima. Ik zou de groentelade wel groter willen, nu mis je een hoek. Ook zou het handig zijn het bovenste vak net iets hoger te hebben waardoor je flesjes makkelijker kwijt kan.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Koelt prima

Minpunten

  • Ruimte groentelade net te weinig
  • Bovenste rekje mag nog 1x omlaag

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Terrie 16-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne gezinsvriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

8,0
Lekkere grote vriezer. Fijne diepe laden waardoor je deze goed en praktisch kunt inrichten. Incl. alarm wanneer de vriezer te lang open staat en zijn kou teveel verliest. Vriest niet aan.

Pluspunten

  • Groot
  • Diepe laden
  • Vriest niet aan

Minpunten

  • Deur stroef: valt niet soepel/makkelijk dicht

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Chris 16-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ruime vriezer en muisstil!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

9,0
Ons gezin bestaat uit 4 personen en kunnen dus veel vriezerruimte gebruiken. Deze vriezer biedt de nodige ruimte en is eenvoudig in de bediening. Verder is de vriezer erg stil en dat is met een open keuken erg fijn.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Zeer stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Vaal 08-07-2018

Heb je de vriezer los geplaatst? Zit er een handvat bij deze "inbouw" vriezer?

Reageer

JMdeBruin 14-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne vriezer, veel ruimte en stil.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

9,0
De no frost functie werkt goed, lades zitten nooit vast. Verder veel ruimte en overzichtelijk in te delen.

Pluspunten

  • veel lades en opbergruimte
  • bovenste la heeft een deurtje

Minpunten

  • geen lampje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rba1986 21-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte en vriest goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

8,0
We waren aan het twijfelen voor een maat kleiner of deze maatvoering, uiteindelijk deze maatvoering gekozen omdat dat in lijn is met de rest van de keuken. Hij vriest super goed in en de ruimte is enorm. ook het alarm bij niet goed sluiten is super handig. De supercool functie werkt goed, het vriezen van ijsblokjes gaat heel snel

Pluspunten

  • Groot
  • Goede kwaliteitslades

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer