Siemens GI41NAC30

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens GI41NAC30 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

lizette 08-04-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

fijn grote vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

10,0
hij is perfect, bovenste 'la' is een klep zodat je makkelijk iets uit kan nemen. Verder 1 hoge la voor grotere/hoger producten.
hij is stil, je hoort hem niet terwijl hij in een open keuken is geïnstalleerd.

Pluspunten

  • bovenste gedeelte een klep
  • een grotere la
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nenno 07-04-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goed en praktisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

10,0
Dit product is gewoon helemaal prima en ook nog eens energiezuinig en zeer geluidsarm, een echte aanrader!

Pluspunten

  • geluidsarm
  • energiezuinig
  • praktisch

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denise 16-11-2020

Grote vriezer

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne, grote vriezer. De big box erg handig, kan lekker veel in.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

JanM 14-11-2020

Goede vriezer, verkeerde maat

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goede vriezer. Helaas is de best passende maat (dus net zo groot als de koelkast, voor een symmetrisch meubel) niet leverbaar. Jammer dat het ijsblokjes-vormpje niet tegen koude kan....
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Wouter 11-11-2020

Fijne ruime vriezer

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prettige vriezer met ruime lades. Lades zijn stevig en lopen soepel! Vriest niet aan aan de binnenkant, dus ideaal in onderhoud! Zeer aan te bevelen!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mario 04-11-2020

In een woord geweldig

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Niets op aan te merken werkt perfect. Indeling perfect en vriesresultaat buitengewoon
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Arjan 25-10-2020

Prima ruime vriezer

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De vriezer vervangt ons oude model(3 laden)
Voordeel de laden ruim en goed verdeeld, compleet met alle schroeven, handige handleiding en perfecte verpakking(handvatten in de doos)
Nadeel: De vriezer maakt veel meer geluid als hij aanslaat, van in de folder, tot wel 25 % ?? meer. En als hij stopt maakt hij een trillend geluid.Gemeten met een telefoon.
Verder een prima apparaat.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Fam. Willems 13-08-2020

Inbouw Diepvriezer

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Stille moter automatosche sluitdeur en de indeling is perfect
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Leusink 16-06-2020

Overzichtelijk

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooie verdeling, stil en heel overzichtelijk
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Arjan 29-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

7,0
Goede vriezer, met grote vakken en een prettige vakindeling, mooi ontwerp.
Apparaat maakt relatief veel geluid, voordat deze is ingebouwd, dat is jammer. Volgens specificatie gem. 38 db, gemeten(met telefoon) gemiddeld 43 db.
Praktisch punt : Goed na gedacht over het vervoer van je apparaat naar je keuken. Een handvat in de doos, zorgde ervoor dat we hem makkelijk de trap op konden tillen.

Pluspunten

  • Vakindeling
  • Installatie in keuken

Minpunten

  • geluid, motor

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 03-02-2020

Vriezer

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijn en gemakkelijk in gebruikt .
Handig dat hij piept als hij niet goed gesloten is .
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bijl 23-12-2019

Siemens Vriezer

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

6,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goed apparaat, welke doet wat het moet doen (lees.. diepvriezen).
Minpunt is het bovenste klepje van het vriesvak, dit is erg gammel.
Verder maakt het apparaat behoorlijk veel herrie, met een open keuken (en stil huis) is dat best hinderlijk.
Verder is de zoemer wel handig voor het geval de deur per ongeluk open blijft staan.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Esmi Koenen 22-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot en effcient

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

9,0
Ruime koelkast, de lades onderin zijn super! Extra koel om groente en fruit langer vers te houden.
Efficient in te delen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

senga_66 30-11-2019

Mooi formaat vrieskast

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooie en fijne vrieskast als kleine aantekening zou ik zeggen maak de onderrand van de klep boven in iets kleiner als ik er brood of iets grotere bakjes in heb drukt dat de klep soms uit zijn vergrendeling terwijl (hier dus) het brood wel in de ruimte past.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Inbouwkoelkast 07-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Inbouwkoelkast met veel ruimte, praktisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

8,0
Fijne grote koelkast met veel ruimte en goed schoon te maken. Makkelijke regeling van de temperatuur. Goede prijs kwaliteit.

Pluspunten

  • Ruim
  • overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Renee 08-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte en maakt weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

9,0
Een hele fijne vriezer, veel ruimte in verschillende bakken. Maakt weinig geluid en vriest snel in. Deur sluit met softclose en ook dit is heel fijn. Piept als vriezer te lang open staat en dat is erg handig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HGLW 27-06-2019

top vriezer

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] ruime en volledige vriezer waar veel in kan
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

fortissimo 21-05-2019

Ruim(te) met weinig hoogte

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

8,0
De voorganger was een Amerikaan met een smal vriesgedeelte.
Ondanks dat deze vriezer 50 cm kleiner is, is er veel meer ruimte aanwezig.
Grote, ver uittrekbare lades waaronder een extra grote lade.

De standaard voorraad ligt er al in en we hebben nog ruimte over.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

sander 15-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie goed ingerichte koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

9,0
mooi vormgegeven koelkast. en juiste indeling.
tevens erg stil . instellingen zijn ook simpel en gemakkelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Noa 05-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille en overzichtelijke vrieskast. Fijne lades.

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

8,0
De afmeting is heel fijn. Niet te groot voor een klein gezin. Vriest snel in. 4 overzichtelijke lades en een vak met klep. Ik heb deze kast gekozen omdat ik mantelzorger ben en regelmatig maaltijden in wil vriezen.

Pluspunten

  • heel stil
  • geeft signaal als je de deur te lang open houdt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews